Toivon, että lisääntyvä määrä ihmisiä tulee tietoisiksi Polustamme ja astuvat Hierarkian askelmille

      Kommentit pois päältä artikkelissa Toivon, että lisääntyvä määrä ihmisiä tulee tietoisiksi Polustamme ja astuvat Hierarkian askelmille


Toivon, että lisääntyvä määrä ihmisiä tulee tietoisiksi Polustamme ja astuvat Hierarkian askelmille

Rakastettu Serapis Bey,  14. heinäkuuta 2006

MINÄ OLEN Serapis Bey, joka on tullut luoksenne jälleen!

Olen tullut nyt opastamaan sinua. Samoin kuin kuusi kuukautta sitten, [1] haluan antaa sinulle tietoa ja informaatiota. Tilanne planeetalla on kuitenkin nyt muuttunut, ja olen iloinen, että se on muuttunut parempaan suuntaan. Päivä, jolloin voimme puhua Maan ihmiskunnan kanssa tasavertaisina, ei ole liian kaukana. Nyt olen tullut niille, jotka ovat valmiita kuuntelemaan minua, koska tietoisuutenne taso sallii teidän tehdä niin. Älkää ajatelko, että vain tämän elämän saavutuksenne ovat antaneet teille mahdollisuuden astua Vihkimyksien Polulle. Tiedän monia teistä muinaisen Egyptin ajoista lähtien ja te olette saaneet vihkimyksiä pyramideissa minun kanssani. Kuitenkin olosuhteet vetivät meidät eri suuntiin Elämän polulle. Tänään jälleen tapaan teidät, minun vanhat ystäväni ja tuttavani. 

Jos on tarkoitettu, että muistatte sen elämänne olosuhteet, kun tapasimme pyramideissa, sinun on ymmärrettävä, että vihkimykset sekä noina aikoina, että meidän ajallamme ovat samanlaisia – liittyen kiintymykseen kaikkeen materiaaliseen, mukaan lukien jopa kiintymykseenne kaikkeen, mikä kuuluu hienompiin tasoihin, tunteiden ja ajatuksien tasoihin.  

Koska ylläpidät kiintymystä aineelliseen maailmaan, sinä jatkat tulemistasi inkarnaatioon. Yksilö ei voi luopua materialismista kokonaan kokeilematta kaikkia maailmanne kiusauksia. Ensin maistatte näitä kiusauksia ja sitten niitätte hedelmiä karman muodossa; sitten voitatte karman, jonka olette luoneet ja vähitellen irrotatte verkot, jotka sitovat teidät aineelliseen maailmaan. Voitte käydä läpi vihkimyksiä jättämättä elämäänne, pysymällä elämässänne. Tämä on täysin uusi lähestymistapa, joka on ominaista ajallenne. Selitän esimerkin perusteella.

Aikaisemmin, päästäkseen vihkimyksien kouluun, pyrkijän oli läpäistävä pääsykokeet nöyryydessä ja kuuliaisuudessa. Vain silloin hänellä oli mahdollisuus päästä koulun opetuksiin. Nyt sinulla on mahdollisuus saada tietoa ilman sisäänpääsykokeita, sillä elämänne olosuhteet saavat teidät voittamaan itsessänne sen, mikä estää sinua hankkimasta nöyryyden ja kuuliaisuuden ominaisuuksia.  Moninaiset vastoinkäymiset ja puutteet, sairaudet ja kärsimykset, joita koette, ovat nopeutetun karman laskeutumista, jotta oivaltaisitte tietoisuudessanne, että on olemassa Laki, ja että Laki vaatii kokonaan; se vaatii sinun täydellistä alistumista tähän Lakiin. Lisäksi  saavutat tämän alistumisen itse kovan työsi aikana itsesi kanssa, tietoisuudessasi ja alitajunnassasi, kaikkien menneiden elämien (karman) kertymien kanssa, jotka ovat piilossa alempien kehojesi sisällä. 

Te itse olette kykeneviä poistamaan tuon roskan tietoisuudessanne, joka estää teitä hyväksymästä tämän maailmankaikkeuden Lakia. Monien inkarnaatioiden aikana osoititte lain noudattamatta jättämistä ja toimitte haluamallanne tavalla, kuten oma egonne saneli. Nyt, omasta vapaasta tahdostanne, teidän on erottava egostanne ja alistettava itsenne Korkeimpaan Tahtoon ja Korkeampaan Lakiin, joka on olemassa tässä Maailmankaikkeudessa. Kun liikut Polkua pitkin, sinun tulisi ilmentää ykseyden ominaisuutta kaiken elämän kanssa yhä enemmän. Kun jotkut jännitteet nousevat keskenänne, nämä jännitteet ovat määräytyneet epätäydellisyytenne kautta, energioina, joita ei ole vielä puhdistettu. Ette voi yhdessä hetkessä päästä vapaaksi karmastanne, negatiivisista energioista, jotka olette hankkineet menneisyydessä, mutta voitte tehdä päätöksen päästä eroon niistä ja alkaa vapautumisprosessin egosta tekemällä päivittäistä työtä itsenne kanssa,  päivittäisillä valinnoilla ja vihkimyksillä.

Jokaisen teistä täytyy ymmärtää, että ainoastaan tietoisuutesi ja sisäinen motiivi rajoittavat teitä ja hidastavat etenemistä Polulle. Jos kehität nöyryyden, alistuvaisuuden ja uskollisuuden ominaisuuksia, tulet taatusti kulkemaan menestyksekkäästi eteenpäin. On mahdotonta päästä eroon karmallisesta kuormasta välittömästi, mutta se voidaan tehdä päivittäisillä ponnistuksilla, päivä päivältä ja vuosi vuodelta toisensa jälkeen. On hyvin pieni määrä ihmisiä, jotka voivat nopeasti vapautua karmasta. Yleensä nämä ihmiset tulevat maailmaan jo suurilla saavutuksilla täyttääkseen erityistä  Jumalallista tehtävää. Muiden ihmisten on ymmärrettävä, että heidän asemansa polulla määräytyvät vain menneiden virheiden ja väärien valintojen perusteella.

Ensimmäinen käsky, jonka annan teille, on, että sinun on ymmärrettävä, että kukaan ei ole syyllinen siihen olosuhteeseen ja asemaan polulla, mikä sinulla on tällä hetkellä. Ainoastaan te itse olette vastuussa kaikista elämänne olosuhteista. Niin pian kun ymmärrätte tämän Opetukseni säännön, tulette avoimiksi havaitsemaan monia Totuuksia, jotka tietoisuutenne on estänyt aikaisemmin.

Hierarkian Mestarien kunnioitus on erittäin tärkeä ominaisuus Polulla, koska ilman kunnioitusta Mestareita kohtaan et kykene etenemään Polulle.

Kun annatte omistautumisenne ja Rakkautenne Mestareille rakkaudella ja vilpittömyydellä, te saatte auraanne saavutusten voiman, joka Mestarilla jo on. Sillä ei ole merkitystä, joko tämä kyseinen Mestari fyysisellä tai hienommalla aineen tasolla. 

Monet teistä tarvitsevat yhteyden fyysisessä tasossa, jonka vieressä voitte saada korkeampia energioita. Nämä energiat auttavat teitä pääsemään eroon monista puutteista ja ongelmista, jotka estävät etenemisestänne Polulla.

Siksi suosittelen, että käytät köyttä, jonka annamme sinulle, kun alat nousta jyrkkiä kallioita huipulle. Se köysi sinulle on meidän Lähettiläämme. Älä unohda hänen apuaan, äläkä vedä kättäsi takaisin, kun hän tarjoaa sinulle auttavaa kättä. On paljon vaikeampaa kiivetä kallioita yksin. Tarjoamme sinulle testattua Polkua, joka perustuu Guru-chela-suhteeseen ja Vihkimysten Polkuun, jolloin saat kaiken meidän apumme ja tukemme  vapaaehtoisesti astumalla Hierarkian askelmiin.

Tämä on Polku, joka on testattu vuosisatojen aikana. Tämä on Polku, jota pitkin menneisyyden kaikki suuret vihityt  ovat johdattaneet teitä. Nyt on tullut aika, jolloin sinun pitäisi saada ymmärrys tästä Polusta. Käyttäkää sitä mahdollisuutta, jonka Taivaat antavat teille ja pyrkikää saamaan mitä teille annetaan. Tilaisuuden ovet ovat auki. Uusi armolahja on annettu. Ne teistä, jotka onnistuivat pääsemään Hierarkian askelmille ja pääsivät tähän armolahjaan vaikutukseen ajoissa, ovat saaneet ennennäkemättömän nopeutuksen kehitykseensä. Monet niistä, jotka ovat lukeneet näitä viestejä alusta alkaen ja vierailevat tapahtumissamme, joita me isännöimme Lähettiläämme avulla, tuntevat siunauksemme ja apumme.

Toivon, että lisääntyvä määrä ihmisiä tulee tietoisiksi Polustamme ja astuvat Hierarkian askelmille.

MINÄ OLEN Serapis, toivoen menestystä Polullasi.

[1] Viittaus Saneluun, jossa olen tullut varoittamaan, että tämä Sanelu voi olla viimeinen, Rakastettu Serapis Bey, 23. joulukuuta 2005,  engl kieliessä kirjassa Words of Wisdom, osa 2.

© Lähettiläs Tatyana Mickushina