Teidän täytyy todistaa Kristustietoisuutenne taso joka päivä

      Kommentit pois päältä artikkelissa Teidän täytyy todistaa Kristustietoisuutenne taso joka päivä


Teidän täytyy todistaa Kristustietoisuutenne taso joka päivä

Rakastettu Lanello, 17, joulukuuta 2005

MINÄ OLEN Lanello, ja olen tullut  teille jälleen Lähettiläämme kautta. Olen tullut muistuttamaan  teitä jälleen kerran vastuusta, joka tulee teille välittömästi energian ja informaation vastaanottamisen kanssa. Voitte huomata, että tämä Sanelujakso eroaa edellisestä jaksosta.

Itse asiassa meillä oli oikeus odottaa jotakin suurempaa teiltä, kaiken sen informaation ja energian jälkeen jota olette saaneet  Sanomien edellisen  kevät – kesäsyklin aikana.

Kyllä, melko suuri määrä  inkarnoituneita ihmisiä on hankkinut Kristuksen tietoisuuden tason, ja meillä oli oikeus odottaa heiltä enemmän tekoja fyysisellä tasolla.

Kuitenkin aineen hitaus ja tylsyys välittömästi vaikutti heidän tietoisuutensa tasoon heti kuin lopetimme Sanelujen syklin.  Menettäessään jatkuvan täydennyksen, jota heille tuli Sanelujen energian kanssa, monet ihmiset jotka olivat jo saavuttaneet Kristus tietoisuuden sallivat tietoisuutensa tason laskea jälleen.  Voin kertoa teille, rakkaat,  kuinka ihminen, joka on saavuttanut ja ylläpitää Kristus tietoisuuden tasoa eroaa muista ihmisistä, jotka eivät vielä ole saavuttaneet tätä tasoa.  Tärkein ja perustavaa  laatua oleva ero on se, että tämä ihminen ei voi enää elää, kuten hän oli ennen elänyt; hän ei voi olla toimimatta, ja hän omistaa kaiken elämänsä  ja kaikki elämänsä olosuhteet ilmentääkseen tiettyä toimintaa fyysisessä tasolla toteuttaakseen meidän suunnitelmiamme.

Ette voi saavuttaa Kristus tietoisuutta ja levätä laakereillanne inkarnaationne loppuun asti. Ei,  teidän on todistettava Kristus tietoisuutenne taso päivästä toiseen joka päivä. Se on kovaa päivittäistä työtä.

Suruksemme näimme, että niin pian kuin Sanelujen jakso, jonka annoimme Lähettiläämme kautta oli ohi, asteittain monet niistä,  joihin luotimme ja joihin asetimme toivomme palasivat  tietoisuudessaan aikaisemmalle tasolle.

Tämä on hyvin surullinen tosiasia.

Mitään saavutuksista henkisellä alueella, jonka olette saavuttaneet ollessanne inkarnaatiossa  ei voida ylläpitää edes muutamia kuukausia, jos ette ylläpidä tietoisuutenne tasoa jokapäiväisellä pyrkimyksellä.

Fyysisessä tasossa ei voi levätä, on ainoastaan jokapäiväistä työtä ja jokapäiväistä pyrkimystä. 

Annan  esimerkin urheilijasta, joka on saavuttanut erinomaisen tuloksen ja saanut maailmanmestaruus tittelin.  Mutta jos hän lakkaa harjoittelematta joka päivä, ja lepää laakereillaan sen sijaan,  silloin hyvin pian hän ei kyknene enää ylläpitämään hänen fyysistä kuntoaan.  Ja muut tulevat, jotka voittavat hänen saavuttamansa maailmanennätyksen.

Jos olet tyytyväinen saavutettuasi mestarin nimikkeeseen, ja nyt haluatte levätä laakereilla, niin me, Ylösnousseet Mestarit, emme halua mitään yhteistä kanssasi, ja emme voi luottaa enää tukeemme.

Ymmärtäkää, että päivittäistä ponnistusta vaaditaan teiltä.

Monia valon työntekijöitä on inkarnaatiossa, mutta heidän joukostaan on vaikeaa löytää niitä, joihin voimme todella luottaa.

Me näemme kuinka monien sydämet syttyivät heidän luettuaan antamamme edellisen Sanelujen syklin  Lähettiläämme kautta. Meille oli hyvin tuskallista huomata kuinka liekki, joka paloi heidän sydämissään asteittain himmeni kunnes se muuttui savuksi ja tummui ja lopulta sammui.

Ette voi kuvitella kuinka surullisia olemme todistaessamme teidän köyhiä “saavutuksianne”.  Se on vastaavaa kuinka näette monia ihmisiä ympärillänne, kaupunkinne ovat kirjaimellisesti ylikansoitettuja ihmisillä. Mutta kun menet ulos kadulle tunnet täyttä yksinäisyyden koska vaikkakin jos nämä ihmiset puhuvat samaa kieltä kuin sinä, ette kykene ymmärtämään toisianne.  Ja tämä tapahtuu tarkalleen koska tietoisuutenne tasot eroavat toisistaan niin paljon.

Kun sallitte tietoisuutenne madaltua,  se informaatiota, joka toi iloa ja inspiroi sinua alkaakin tuntua sinusta kuin jonakin epäkiinnostavalta ja joka ei vaadi huomiotasi.

Lähdette etsimään uutta informaatiota ja uusia informaation lähteitä ja unohdatte sen hiljaisen ilon sydämessänne ja sen innostuksen, kun joitte Sanomiemme sisältämää  Jumalallisen energian tervehdyttävää balsamia.

Koska tietoisuutenne taso on madaltunut, ette kykene erottamaan autenttista värähtelyä enää, ja te olette pakotetut käyttämään korvikkeita, joita teidän kauppanne hyllyt ovat täynnä.

Nyt sinulla on parempi ymmärrys meidän surustamme ja syy miksi Sanelujemme sävy on muuttunut.

Odotimme enemmän. Nyt meidän on pakko luottaa vain niihin, jotka eivät ole menettäneet Jumalallista kipinää sisällään, jotka ovat kyenneet pitämään leikkiä palamassa, joka sytytti heidän sydämensä luettuaan meidän Sanelumme. 

Jokaisella teistä on oikeus tehdä oma valintanne. Voimme ainoastaan pahoitella tekemäänne valintaa, mutta emme voi auttaa teitä millään tavalla. 

Teidän tietoisuutenne tasoa voidaan ylläpitää tarvittavassa tasossa ainoastaan teidän päivittäisillä ponnistuksilla. Joka päivä teidän täytyy hellittämättä pakottaa itsenne työskentelyyn ei vain kehonne muskeleiden kanssa mutta myös teidän henkisillä muskeleilla.  Muuten ne  yksinkertaisesti heikentyvät.

Jos ette ole kokeneet ihanaa  iloa kontemplaatiosta luonnossa, lapsen hymystä, jos olette eläneet päivän läpi ilman rakkautta, olette eläneet tuon päivän täysin turhaan.

Joka minuutti ollessanne Maassa sinun on muistettava oikeaa Kotiasi, josta sielunne ovat tulleet inkarnaatioon, ja teidän täytyy olla jatkuvasti Korkeamman Itsenne neuvojen opastamina kaikissa päivänne valinnoissa. 

Kuinka voitte määritellä, jos asutte Jumalassa?

Se on hyvin yksinkertaista, rakkaat.  Yksinkertaisesti tarkkailemalla mielentilaanne, missä olette. Ja, jos olette alistuneet millekään negatiiviselle tunteelle, on se sitten tuomitseminen,  huolestuminen, masennus tai ärtyneisyys, silloin te ette ole Jumalallisessa tietoisuuden tilassa. 

Ainoastaan kun koette vertaansa vailla olevaa hiljaista iloa ja rauhaa, olette Jumalassa, Jumalallisessa tietoisuuden tilassa.

Tämän vuoksi, opetelkaa tarkkailemaan itseänne ja opetelkaa identifioimaan teidän sisäisiä tilojanne.

Se tietoisuuden tila, jossa olette, jättää jäljen kaikkeen mitä teette. Ja jos olette ärtyneitä, silloin te toimitte kirjaimellisesti kuin ärtymyksen generaattori.  Jos olette tartuntaa levittävä, ja te tartutatte jokaisen ympärillänne ärtymyksenne kanssa, jopa jos vain istutte yksinkertaisesti kotona tuona aikana. Ajatuksillanne ja tunteillanne ei ole rajoja. Jokainen teidän negatiivinen ajatuksenne ja tunteenne välittömästi leviää kauttanne koko maailmaan. 

Sankaruuden ihmeitä, joita kourallinen meille omistautuneita palvelijoitamme suorittavat, vaaditaan poistamaan ja neutralisoimaan teidän ajatuksienne ja tunteittenne seuraamuksia.

Teidän tarvitsee vain tarkkaille sisäistä tilaanne ja jatkuvasti ylläpitää harmoniaa ja rauhaa sisällänne.

On tiettyjä ohjeita jokaiselle teistä kuinka voitte ylläpitää harmonista mielentilaa. Ei ole yhtään eikä voi olla mitään yhteistä ohjetta. Ja emme voi saada teitä kaikkia rukoilemaan ja meditoimaan. Mutta teidän täytyy käyttää joitain menetelmiä, jotka auttavat teitä saavuttamaan harmonisen tilan.

Yleensä suurelle osalla ihmisiä on tarpeeksi yksinkertaisesti ola yksinään luonnossa saavuttaakseen sisäisen harmonian ja rauhan. Mutta ehkä tarvitset toimintaa lasten tai eläinten kanssa tai että olet tekemässä jotakin mitä rakastat tehdä.

Opettele jatkuvasti kontrolloimaan sisäistä tilaasi ja ryhdy toimenpiteisiin tukahduttaaksesi minkä tahansa epätäydellisen mielentilan sisässäsi.

Voit pyytää Ylösnousseilta Mestareilta apua, mutta joskus unohdatte tehdä jopa tätä yksinkertaista tekoa.

Olen vamis antamaan minun henkilökohtaista apuani ja tukeani jokaiselle, joka kääntyy puoleeni tässä pimeässä ajassa. Tässä on minun käteni. Ota se ja pidä siitä tiukasti kiinni, missä tahansa vaikeissa tilanteissa, joita käyt läpi elämässäsi.

On välttämätöntä niin monille inkarnoituneille ihmisille kuin mahdollista kyetä ylläpitämään tasapainoa planeetalla nyt. Jos et kykene pitämään tasapainoa planeetalla, silloin vähintäänkin pidä tasapaino itsesi sisällä.  Ja tällä tavoin annat korvaamatonta apua Ylösnousseille Mestareille.

MINÄ OLEN Lanello, ja olen tullut ojentaakseni sinulle jälleen auttavan käteni.

© Lähettiläs  Tatyana Mickushina