Toivon teidän ilmentävän elämässänne vain positiivisia ominaisuuksia ja jatkuvaa pyrkimystä Jumalallisen Maailman loistaviin huippuihin!

      Kommentit pois päältä artikkelissa Toivon teidän ilmentävän elämässänne vain positiivisia ominaisuuksia ja jatkuvaa pyrkimystä Jumalallisen Maailman loistaviin huippuihin!


Toivon teidän ilmentävän elämässänne vain positiivisia ominaisuuksia ja jatkuvaa pyrkimystä Jumalallisen Maailman loistaviin huippuihin!

Rakas Lanto, 17. heinäkuuta 2006

MINÄ OLEN Lanto, joka on tullut luoksenne.

Olen tullut antamaan teille viestin eteeristen oktaavien tasolta, kuten aina. Tilanne joka vallitsee Maan päällä ja ongelmat, joita ihmiskunta kohtaa, mutta joita ei tunnisteta olla ongelmallisten tilanteiden keskellä, käy ilmiselväksi tältä tasolta.  Itse asiassa teille, rakkaat, Viestimme ovat informaation lähde, jonka avulla voitte orientoitua maailmassa. Siksi tulemme väsymättä antamaan Viestejämme ja käyttämme tätä varten Taivaiden tarjoaman mahdollisuutta: olla kommunikaatiossa Maan ihmiskunnan kanssa tämän Lähettilään kautta, joka on parhaillaan inkarnoituneena. 

Lähettiläiden instituutio on aina ollut olemassa. On aina ollut ihmisiä, jotka ovat inkarnoituneet Maan päälle tehtävänään tarjota yhteys Maailmojen välille, palvella Jumalallisten energioiden ja tiedon siirtäjinä fyysiselle tasolle. Ilman tätä mahdollisuutta Maapallon ihmiskunta ei pystyisi kehittymään, koska se vaatii jatkuvaa huolenpitoa ja suojelua, jota voivat tarjota vain korkeammin kehittyneet olennot, jotka asuvat hienommalla tasolla, henkisessä maailmassa ja tulen maailmassa. Siksi valitsimme tehtäväksemme palvella Maan ihmiskuntaa ja nostaa sen meidän kehitystasollemme. Vaikuttaa siltä, että kaikki mitä sanon, ei kosketa sinua suoranaisesti, mutta voin paljastaa sinulle yhden pienen salaisuuden.

Minulla on nyt tilaisuus puhua niiden kanssa, joiden kanssa olin jo käynyt keskusteluja ennen heidän inkarnoitumistaan Maan päälle. Se voi vaikuttaa sattumalta sinusta, että olet löytänyt nämä Sanelut ja että luet Viestejämme. Kuitenkin, tiesit jo ennen inkarnaatiotasi, että sinun on löydettävä tämä Opetus, koska tämä Opetus vetoaa sinuun väistämättä sen värähtelyillä, ja tunnet, mitä on kirjoitettu tekstin yläpuolella ja rivien väliin. Se on erityinen tunne, intuitio ja ohjelma, jonka olet itse luonut ennen inkarnaatiotasi Maan päälle.

Ette voisi kehittyä, jos ette saisi päivittäistä ohjausta unenne aikana, käydessänne retriitteissämme; ettekä pystyisi kehittämään, jos sielunne eivät saisi tarvittavia ohjeita Maan inkarnaatioidenne välissä. Valitettavasti kiinteän maailman värähtelyt estävät teiltä mahdollisuuden muistaa, mitä saatte hienovaraisella tasolla kutsuna toimintaan. Siitä huolimatta elämässänne noudatatte jatkuvasti asettamianne suunnitelmia, jotka asetitte itsellenne. Kutsutte sitä intuitiiviseksi toiminnaksi tai intuition käyttämiseksi. Monet ihmiset uskovat tapaavansa tietyt ihmiset sattumalta ja tilanne kehittyy itsestään. No, teillä voi olla näitä tai muita uskomuksia, mutta evoluutioprosessi kulkee ennalta määrätyn suunnitelman mukaisesti. Kaikkia vivahteita ja pieniä yksityiskohtia on mahdotonta ennustaa, mutta Maapallon evoluution yleistä kulkua seurataan huolellisesti, ja miljoonat olennot, jotka asuvat hienovaraisilla tasolla, helpottavat kehitystänne.

Näihin kuuluvat enkelit, elementaalit, Ylösnousseet Mestarit ja monia muita edustajia erilaisista kosmisista hierarkioista ja rakenteista. Sinun ei pitäisi yrittää ymmärtää liian paljon kosmisen hierarkioiden rakenteita. Aika tulee ja saat kaiken tarvittavan tiedon ja ymmärryksen. Nyt tärkein asia sinulle on nostaa tietoisuutesi tasolle, missä pystyt tietoisesti havaitsemaan hienovaraisen maailman ja hienovaraisen maailman tavoitteet. Sitten pystyt hankkimaan oman kommunikaation Korkeamman osasi kanssa ja sen kautta viestinnän meidän kanssamme, Ylösnousseiden Mestarien kanssa. Kun ihmiskunnan tietoisuuden taso sallii, viestintä saavutetaan helposti ja se tulee olemaan luonnollista suurimmalle osalle Maan väestöstä, aivan kuten Internet on laajalle levinnyt tällä hetkellä. Uusi viestintäverkko antaa ihmiskunnalle mahdollisuuden siirtyä uudelle viestinnän tasolle ja saada sisäänpääsyn kosmiseen tietopankkiin samalla tavalla kuten nyt saatte pääsyn Internetin sisältämään tietokantaan.

Siksi tulemme uudestaan ​​ja uudestaan ​​herättääksemme tietoisuutesi pitkästä unesta ja näyttääksemme sinulle tilaisuuksia ja mahdollisuuksia, jotka tulevat avautumaan edessäsi, kun luovut vapaaehtoisesti kiintymyksistäsi fyysiseen tasoon. Muista, kuinka vaikeaa sinulla oli käydä Internetissä ensimmäistä kertaa ja saada käsitys siitä, kuinka se toimii? Nyt olet uuden mahdollisuuden kynnyksellä; olet uuden kosmisen tilaisuuden kynnyksellä, joka sallii sinun siirtyä kosmiseen Internetiin. 

Samalla tavalla tulee olemaan ihmisiä, jotka tulevat saavuttamaan ensimmäisenä tämän mahdollisuuden, ja tulee olemaan niitä, joiden on pysyttävä tietämättöminä vielä monia inkarnaatioita. Ei siksi, ettei heillä olisi mahdollisuutta, mutta koska he ovat liian laiskoja käyttääkseen Jumalan tarjoamaa mahdollisuutta. Siksi aseta syrjään laiskuus ja kiintymykset fyysiseen maailmaan, ihmisten tottumuksiin ja lopuksi kohota katseesi Taivaisiin!  Laajenna todellisuuden havaintosi rajoja! Pyrki Korkeampiin maailmoihin ja saat sen, mihin pyrit!

Sinun on mahdotonta saavuttaa jotain, jos sinulla ei ole ymmärrystä siitä mitä tarvitset ja mihin sinun on  pyrittävä. Siksi me tulemme ja annamme sinulle ymmärryksen siitä, mihin sinun tulee pyrkiä, ja annamme sinulle myös instrumentit ja lähestymistavat, jotka sinun tarvitsee oppia.

Koko Jumalallinen täydellisyys on sisälläsi. Sinun on vain yksinkertaisesti opittava kuinka saavuttaa sisäänpääsy tuohon täydellisyyteen. Voidaksesi tehdä sen, sinun tarvitsee puhdistaa kehosi roskista, jota olet kerännyt tuhansien inkarnaatioittesi aikana Maassa.  Sinun on opittava luopumaan kaiksesta, mitä et tarvitse uudessa elämässä.

Älä pelkää muutoksia; älä pelkää luopua vanhoista kiintymyksistä ja tottumuksista, kaikesta siitä, mikä rajoittaa edistymistäsi ja estää sinua pääsemästä uuteen tietoisuuden tasoon ja saavuttamaan todellisia kosmisia mahdollisuuksia. 

Kiintymyksesi maailmaan estävät sinua. Sinun on ymmärrettävä, että lopulta kaiken määrää tietoisuutesi taso, joka sinulla on, ja tietoisuutesi tasoa määrittelee yksinomaan kykysi päästä eroon siitä, mikä estää sinua seuraamasta evoluutiopolkua. 

Ajat itseäsi nurkkaan negatiivisten ajatuksien negatiivisen maailmankuvasi kanssa ja kritiikillä kaikesta, joka ympäröi sinua. Sinun on opittava kokemaan kuinka tuntea jatkuva sisäinen ilon tunnetta, jopa silloin, kun elämäsi ulkoiset olosuhteet ilmenevät pahimmalla mahdollisella tavalla, tai niin voi näyttää sinusta. Tummia ajanjaksoa seuraa väistämättä valoisa jakso, pimeää yötä seuraa uuden päivän aamunkoitto! Näin tulee olemaan niin kauan kuin tämä aineellinen Maailmankaikkeus on olemassa. Pian ilon tunteestasi tulee niin aito luonnollinen luontosi ilmentymä, ettet enää milloinkaan koe mitään negatiivisia tunteita tai ahdistusta mistään!

Toivon teidän ilmentävän elämässänne vain positiivisia ominaisuuksia ja jatkuvaa pyrkimystä Jumalallisen Maailman loistaviin huippuihin!

MINÄ OLEN Lanto, toivotan teille onnellista matkaa!

© Lähettiläs Tatyana Mickushina