Minun Enkelini ja minä olemme valmiita tulemaan luoksesi ensimmäisellä kutsullasi!

      Kommentit pois päältä artikkelissa Minun Enkelini ja minä olemme valmiita tulemaan luoksesi ensimmäisellä kutsullasi!


Minun Enkelini ja minä olemme valmiita tulemaan luoksesi ensimmäisellä kutsullasi!

Pyhä Miikaeli Arkkienkeli, 15. heinäkuuta 2006

MINÄ OLEN Michael, tultuaan!

Minä olen tullut! Olen tullut ilmoittamaan saapumiseni fyysiselle tasolle tämän Lähettilään kautta!

Olen iloinen tapaamisestamme uudestaan, ja toivon, että kohtaamisemme tulee olemaan  hyväksi sinulle, koska kaikki yhteytemme ja vuorovaikutuksemme ovat erittäin tärkeitä.

Tunnet minut Jumalan Armeijan päällikkönä, joka taistelee negatiivisen energian ilmaisuja vastaan. Kyllä, palvelen tämän Maailmankaikkeuden Jumalan etujen suojelemiseksi ja teen työni kuten kunnioitukseni ohjaa minua.

Minun Enkelini ja minä olemme valmiita tulemaan luoksesi ensimmäisellä kutsussasi antamaan sinulle sitä apua, mitä pyydät. Maapallon astraalitasossa oleskelee monenlaisia pahoja henkiä, ja asemani mukaan minä olen se, jonka velvollisuus on valvoa, että nämä pahat henget eivät estä planeetan evoluution kehitystä. Pidän yllä  järjestystä ja autan evoluutiokehitystäsi. Vastaan kutsuihisi ja huolellisesti  suoritan kaiken sen mukaisesti, mutta vain kun kutsut vastaavat Jumalan Tahtoa.

Nyt olen valmis palvelemaan kaksinkertaistetulla voimalla ja energialla, koska olen iloinen voidessani huomata, että suuri määrä ihmisyksilöitä on tullut järkiinsä ja yrittänyt ymmärtää tämän Maailmankaikkeuden Lakia ja noudattaa sitä. Se tekee meidät erittäin onnelliseksi. 

Näissä hyvissä uutisissa on kuitenkin surun jälkimaku, koska on niitä, jotka ovat pudonnut tietoisuudessaan niin alhaiselle tasolle, että he eivät voi seurata evoluution polkua enää. Me toimimme haudankaivajina näille ihmisille. Näiden henkilöiden kuoleman jälkeen, jotka ovat kokonaan riistäneet itseltään yhteyden Jumalan kanssa, tumma energia pilvi on jäännyt hienovaraiseen tasoon, joka ei voi kehittyä edelleen. Tehtävämme on viedä tämä kosminen pölyroska pois, ja tehdä tietä kaikelle, joka seuraa evoluutiota mahdollisuutena edistyä. On surullista, että monet ihmiset ovat kiinnittyneet fyysiseen tasoon niin tiukasti, etteivät he pysty jatkamaan kehitystään. Tämä heidän elämänsä tulee olemaan heidän viimeisensä, koska heillä ei ole ollut  mitään yhteyttä Jumalan kanssa monien inkarnaatioiden aikana ja  eivätkä pyri saamaan tätä yhteyttä – heille evoluutioprosessi on ohi. He eivät voi enää jäädä Maapallolle, ja heidän on jatkettava evoluutiopolkuaan muilla planeetoilla alemmissa muodoissa tai poistuttava yksilölliseltä kehityspolulta kokonaan ja palattava Yhden sydämeen uudelleen jakatumista varten. Kaikki tämä luo paljon työtä minun legioonilleni ja minulle, mutta tämä meidän työmme puhdistaa Polun sinulle, teille, jotka seuraatte tämän Maailmankaikkeuden Lakia.

Sinun ei pitäisi kiinnittää paljon huomiota sellaisiin asioihin, jotka eivät liity evoluutioosi. Mutta minun legioonani ja minä olisimme kiitollisia teille, jos luette rukouksia, jotta voisimme tehdä työmme hienovaraisessa tasossa menestyksellisemmin.

Tiedät, että monia mullistuksia ja luonnonkatastrofeja tapahtuu, joissa monet ihmiset menehtyvät. Ihmiset menehtyvät eri syistä, joten et voi arvioida näitä syitä tai analysoida niitä. Mutta voit auttaa näiden ihmisten sieluja, jotka tekevät siirtymisen traagisissa olosuhteissa. Ja jos luet rukous kutsun minulle ja legioonilleni ja pyydät meitä ottamaan haltuun ihmisten sieluja, jotka menehtyivät yhdessä tai toisessa katastrofissa, se helpottaa työtämme.

Joten pyydän, olkaa hyvä, jos olette minkään katastrofin todistaja tai tiedätte niistä uutisista, lukekaa seuraava rukouskutsu:

“Kaikkivaltiaan Jumalan nimissä, Korkeamman Itseni nimissä, minä pyydän rakastettuja Arkkienkeli Mikaelia ja Suojelus Enkeleitä ottamaan hallintaansa seuraavan tapahtuman, tilanteen [ilmoita tarkka paikka ja kuvaus tapahtumasta, esimerkiksi katastrofi, joka liittyi lentokoneen putoamiseen…]. Pyydän Sinua ja Enkeleitäsi auttamaan katastrofissa menehtyneiden ihmisten sieluja ja saattamaan heidät Korkeammalle tasolle saavutuksiensa mukaan tässä ja aiemmissa elämissä. Tapahtukoon tämä  Jumalan Pyhän Tahdon mukaan. Aamen.”

On vaikea yliarvioida apuasi näille sieluille, koska sinä annat näille sieluille mahodllisuuden olla harhautumatta astraalitason alemmille tasoille, mutta nousta meidän apumme avulla eteeristen oktaavien retriitteihin, joissa heille annetaan kaikki tarvittava apu ja kuntoutus ennen heidän seuraavaa ruumiillistumistaan ( inkarnaatiotaan).

Älä koskaan arvioi, ovatko ympärilläsi olevat ihmiset Jumalan silmissä arvoisia tai eivät. Ihmisen tietoisuus ei voi tietää muiden ihmisten saavutusten tasoa tai heidän ansioidensa tasoa Jumalan edessä. Se voidaan nähdä vain meidän korkeudelta ja tasolta, kuka on kuka ja mitkä ovat jokaisen ansiot Jumalan ja ihmisten edessä. Älä rasita itseäsi liiallisella huolella pelastaa muiden ihmisten sieluja. Ajattele enemmän oman sielusi pelastamista. Minun Enkelini ja minä olemme aina valmiita tullaksemme auttamaan sinua ja suojelemaan sinua odottamattomilta tilanteilta, joihin saatat joutua, jos karmasi salli minun enkeleideni ja minun antaa tämän avun sinulle. Siksi, pyydän, ole huolehtivainen hankkiaksesi ansioita ja hyvää karmaa, niin että kriittisissä elämäsi tilanteissa sinulla on tarpeeksi energiaa, jotta rukous kutsusi tullaan täyttämään. 

Enkelini ja minä aina seisomme vartiossa ja olemme väsymättömästi  24 tuntia vartioinnissa. Palvelemme Maan ihmiskuntaa. Pyydän, ettet unohda meitä ja kutsu meitä apuun päivittäisissä rukouksissasi ja sydämesi hiljaisuudessa.

Voi, on niin hyvä kuulla kiitollisuuden sanoja ihmisiltä, joille on annettu apua. Minä yksinkertaisesti vain kylven rakkautesi säteissä, kun lähetät minulle Rakkautesi ja Kiitollisuuttasi. Noina hetkinä minut valtaa niin suuri Jumalallinen energia, että pyrkimykseni auttaa Maan ihmiskuntaa kasvaa moninkertaisesti.

Olen onnellinen, että joukossanne on ihmisiä, jotka ovat valmiita lähettämään minulle Rakkautensa kysymättä minulta mitään. Rakkautesi auttaa minua palvelemaan kaksinkertaistetulla energialla niitä, jotka tarvitsevat apua ja suojausta.

Ja nyt olen valmis antamaan sinulle vielä yhden tärkeän ohjeen. Ja tämä ohje liittyy yhteyteesi Korkeampaan Itseesi. Monet ihmiset yrittävät kommunikoida Korkeamman Itsensä kanssa nyt. Se tekee Ylösnousseet Mestarit onnelliseksi ja he tervehtivät tätä. Mutta sinun on aina muistettava, että olet alttiina vaaratekijöille  yrittäessäsi kommunikoida Korkeamman Itsesi kanssa, aivan samoin kuin millä tahansa toiminnalla on kaksinaisluonne planeetta Maassa. Kun motiivisi ei ole tarpeeksi puhdas ja alempien kehojesi puhtaus ei ole riittävä, mutta halusi saada tämä yhteys korkeampaan tasoon on vahva, voit saada kokemuksen viestinnästä – ei-Korkeamman Itsesi kanssa, vaan astraalitason olentojen kanssa, jotka parhaimmillaan voivat pelata temppuja kanssasi tai pahimmassa tapauksessa orjuuttaa sinua ja käyttää sinua hyväkseen omaksi edukseen.

Joten, lähesty kontaktia Korkeamman Itseäsi kanssa kokenneen ohjaajan ohjauksessa, ja ennen meditaation aloittamista osoita aina minulle kutsusi tai pyyntösi suojaukseksi sinulle miltä tahansa negatiiviselta vaikutukselta hienovaraisesta tasosta ja miltä tahansa olentojen, demonien ja inkarnoimattomien henkien vaikutuksilta.

Minä neuvon sinua voimakkaasti ettet unohta tätä kutsua ennen jokaista meditaatiota ja ennen jokaista yritystäsi kommunikoida Korkeamman Itsesi kanssa.

Muista, että kukaan ei voi kieltää sinua kokeilemasta viestintää hienovaraisen maailman kanssa, mutta kannat koko karmallinen vastuun, kun aloitat vuorovaikutuksen pimeyden voimien kanssa ja olennaisesti pysyttelemällä ja toimimalla astraalitasossa. Ja saat aina yhteyden astraalitasoon meditaatiosi aikana – ainakin kunnes opit nousemaan Korkeampiin Valon Oktaaveihin, välittömästi  heti kuten nopeasti kulkeva hissi.

Olen antanut sinulle paljon informaatiota harkintaasi tänään, ja nyt sanon sinulle hyvästit.

MINÄ OLEN Arkkienkeli Pyhä Mikael ja tuon sinulle suojeluni sinisen liekin.

© Lähettiläs Tatyana Mickushina