Tulemme herättämään Jumalallisuutesi

      Kommentit pois päältä artikkelissa Tulemme herättämään JumalallisuutesiTulemme herättämään Jumalallisuutesi

Rakastettu Kuthumi, toukokuu 8, 2005

Olen Kuthumi, olen tullut luoksesi tämän Lähettilään kautta.

Olen tullut antamaan teille muutamia selvennyksiä, jotka liittyvät muutama päivä sitten antamaani opetukseen. (1)Tämä oli Opetus kaksoisliekeistä.

Monet teistä eivät odottaneet kuulla tällaista tulkintaa tästä Opetuksesta siinä muodossa kuin annoin.

Kuitenkin, ennemmin tai myöhemmin käsityksenne itsestänne ja sielustanne tulisi laajentua.

Todellisuudessa olette täysin erilaisia kuin se kuva itseänne, jonka olette luonut ulkoisessa tietoisuudessanne. Ja voimanne on rajoittamaton.

Mahdollisuus olla Jumala on asetettu sisäänne, jokaiseen teistä.

Itse asiassa te olette Jumalia. Sinun tehtäväsi on hallita Jumaluuttasi vähä vähältä, antamalla Jumaluuden tulla sisään ulkoiseen tietoisuuteenne.

Uskokaa, ettette ole ihmisiä, jotka ovat tulleet esittämään Jumalan rooleja; olette Jumalia, jotka ovat tulleet väliaikaisesti esittämään ihmisten rooleja.

Ja Jumaluutenne on piilotettu ulkopuoliselta tietoisuudeltanne, ja kykynne nukkuvat sisällänne, kunnes täytätte tehtävänne tässä maailmassa kokonaan.

Miljoonia vuosia sitten sielunne siemenet kylvettiin planeetoille, jotka ilmaantuivat tuona aikana. Teidän kuolematon hiukkanen, monad, on kulkenut evoluutiossaan kaikki vaiheet ja kaikki materiaalisen universumin kehitystasot.

Sinä olit kivi, sinä olit kasvi, sinä olit hyönteinen, olit alemman eläinmaailman edustaja ja olit korkeammat eläimet. Olet kulkenut kaikki nämä evoluution vaiheet. Olet siirtynyt näiden vaiheiden läpi, ei ainoastaan tällä planeetalla mutta myös muilla planeetoilla.

Kaikki tämä kesti miljardeja maanpäällisiä vuosia.

Jumalan hiukkanen, joka muodostaa perustasi, vähitellen rikastui kaikista olemassaolosi kokemuksista materiaalisessa universumissa.

Näyttää siltä, ikään kuin olet tullut töihin suureen yritykseen. Tiedät, että sinusta tulee aikanaan tämän tehtaan johtaja. Jotta voisit olla hyvä johtaja, olet päättänyt kulkea kaikki vaiheet ja uraportaiden askelmat alusta lähtien, jotka ovat perus- työntekijän, alemman ja keskitason johtajan ja presidentin tasojen välillä.

Kun läpäisitte kaikki vaiheet tehtaassa, hankitte kokemusta ja tietämystä, jonka jaatte ihmisten kanssa, jotka ovat jo saavuttaneet  työkokemusta ja hallitsevat kaikki ammattinsa taidot.

Kuvittele, että olet tullut suunnittelijoiden osastolle ja tämän osaston johtaja viettää useita tunteja kanssasi, opettaen sinulle kaikki suunnittelijan työn hienot kohdat ja taidot, jotka hän on ottanut haltuunsa pitkien vuosien aikana asemassaan.

Luodaksemme analogian olemisenne kanssa, Maapallon ihmisten asemassa, tietyssä kehitysvaiheessanne saatte sisäisen mentorin, joka on teidän Kristus Itsenne ja joka kuuluu korkeampiin olentoihin, joka on jo ohittanut ihmisen evoluution vaiheet monia miljoonia vuosia sitten. Ja tämä erittäin kehittynyt olento antaa teille hiukkasensa, josta tulee teidän mentorinne ja lähin ja paras ystävänne.

Samaan aikaan teille annetaan järki, joka erottaa ihmisen eläimistä ja on kiusaajanne oikeutetusti. Koska sen jälkeen, kun olette saaneet järjen ja vapaan tahdon, ihminen voi käyttää omaa järkeään sekä ylläpitämään elämäänsä fyysisessä maailmassa, että edetä kehityksessään ja täydellistää itsensä Jumalassa.

Teidän järkenne on se, joka asettaa teidät erilleen eläimistä ja samalla, vapaa tahtonne mukaan voitte käyttää sitä täsmälleen pelkästään elämän eläimellisiin nautintoihin ja ympäröidä itsenne kaikilla fyysinen maailma nautinnoilla, joka voivat  tulla mieleenne.

Palataksemme analogiaan ehdonalaiseen työhösi suunnittelijoiden osastolla, aloitat suunnittelutyöhön liittyvän tiedon käytön, jota olet hankkinut suunnittelun alueella ja haluat suunnitella jotain, jonka avulla voit luoda koneen, joka täyttää kaikki toiveesi. Ja kuvittele, että aloitat tämän koneen suunnittelun ja alat käyttää kaikkia suunnittelijaosaston resursseja ja lopulta koko tehtaan tehoa siihen.

Ennemmin tai myöhemmin työsi katkaistaan nopeasti, koska toimintasi ei vastaa tarkoitusta, johon tämä tehdas oli rakennettu.

Ja sinun on joko alistuttava siihen tarkoitukseen, johon olit kutsuttu työskentelemään tai poistumaan yrityksestä, jossa olit aloittanut työsi.

Täsmälleen samalla tavalla olette kasvotusten teidän tämänhetkisen evoluutionne vaiheen tehtävän kanssa: joko luovutte tyydyttämästä lannistamattomia toiveitanne fyysisessä maailmassa ja keskitytte siihen tehtävään, mitä varten teidän kuolematon hiukkanne on tullut tähän maailmaan, jotta se läpäisisi tarvittavan ehdollisen koeajan tai sinun on poistuttava tämän maailman tilasta. Teidän etunne on ristiriidassa tämän maailmankaikkeuden suunnitelman kanssa, ja teidät on pysäytettävä.

Ero on se, että tässä universumissa ei ole muuta yritystä, josta voit löytää työpaikan.

Teille annettiin mieli tietyssä kehitysvaiheessa, ja teidän tehtävänne, koko tämän valtavan historiallisen humanistisen kehityksen ajanjakson aikana, on ollut hallita mieltänne ja asettaa sen pelkät lihalliset ja eläimelliset taipumukset Jumalan ohjaavan opastuksen alaisiksi.

On tullut aika, kun sinun on luovuttava mielesi lihallisesta osasta ja täysin alistettava itsenne Jumalalliselle järjelle. Molemmat ovat läsnä sinussa. Sinun on vain erotettava toinen toisesta tietoisuudessasi ja luovuttava omasta tahdosta kaikessa, mikä voi estää sinua sinun evoluution seuraavasta vaiheesta, kun olet siirtymässä eläin-ihmisestä Jumala-ihmiseksi.

Tässä vaiheessa tarvitset ystävääsi ja ohjaajaasi, Kristus-Itseäsi, joka odottaa sinua kärsivällisesti, että kiinnittäisit huomiosi häneen lopullisesti ja pystyisit aloittamaan opinnot hänen välittömässä ohjauksessaan.

On korkea aika luopua lasten leluista, jotka täyttävät materiaalisen maailmasi ja kiinnittää silmäsi todelliseen maailmaan.

Sinun Kristus-Itse on juuri se osa sinussa, jonka kanssa sinun on yhdistettävä tietoisuutesi lähitulevaisuudessa. Tämä on sinun aito kaksoisliekki, sielusi sulhanen.

Näet kuinka yksinkertaista kaikki on, rakastettu.

Opetus Jumalasta on itse asiassa hyvin yksinkertainen Opetus. Ja tämän Opetuksen ymmärtämisen koko vaikeus on sinun velvollisuudessasi omaksua ulkoisen mielesi avulla ne asiat, jotka eivät kuulu teidän maailmaanne.  Voit tehdä sen vain käyttämällä Jumalallisia kykyjäsi, jotka ovat läsnä sinussa, mutta nukkuvat suurimmalla osalla ihmiskuntaa.

Tulemme herättämään nukkuvia kykyjänne. Tulemme herättämään teidän Jumalallisuuttanne. On tullut aika alistaa itsenne vapaasti Korkeammalle Järjelle, joka ilmenee  Korkeampana Tahtona sisällänne.

Olen ollut iloinen voidessani antaa teille tämän lisä selvennyksen koskien sielunne kehityksen nykyistä vaihetta.

MINÄ OLEN Kuthumi, ja MINÄ OLEN aina kanssasi Polullasi.