Uusi Exodus on tulossa! Vanha ja mikä ei kykene evoluutiokehitykseen, tulee pyyhkiytymään pois Maan pinnalta

      Kommentit pois päältä artikkelissa Uusi Exodus on tulossa! Vanha ja mikä ei kykene evoluutiokehitykseen, tulee pyyhkiytymään pois Maan pinnalta


Uusi Exodus on tulossa! Vanha ja mikä ei kykene evoluutiokehitykseen, tulee pyyhkiytymään pois Maan pinnalta

Sanat Kumara, 19. joulukuuta 2019

MINÄ OLEN Sanat Kumara.

Pitkä tauko Viestinnässämme kanssanne johtuu siitä, että olemme käyttäneet loppuun tämän Universumin Korkeimpien Neuvostojen meille antaman mahdollisuuden kommunikoida Maapallon ihmiskunnan kanssa.

On tarpeen tehdä tilannekatsaus.

Aivan Ensimmäisissä Saneluissani, joiden kanssa tulin luoksenne tämän Lähettilään kautta, sanoin, että ihmiskunta on lähestynyt vaarallista rajaa Jumalallisen evoluutiomahdollisuuden käytävällä, jonka reunan yli se kohtaa ei-olemassaolon.

Ylösnousseet Mestarit ovat aina yrittäneet pysäyttää ihmiskunnan vaaralliselta linjalta. Yksi tapa on Meidän kommunikaatiomme Maan ihmiskunnan kanssa Lähettiläämme kautta. Viestien tarkoitus on palauttaa ihmiskunta turvalliselle evoluutiopolulle.

Sanoin, että ihmiskunta ei voi  olla olemassa, jos se repii itsensä pois Jumalasta. Jos eroaminen  Jumalasta tapahtuu, se on kuin syöpä. Ihmiskunta, keskittyneenä tyydyttämään sen haluja ja päähänpistojaan, lisäämällä sen haluja ja intohimoja lakkaa vastaamasta (täyttämästä) Jumalallista suunnitelmaa eikä pysty jatkamaan olemassaoloaan.

Me emme tuhoa ihmiskuntaa. Ihmiskunta tuhoaa itsensä. Ja kaikista tieteen keksinnöistä tulee murhan instrumentteja, kun Korkeimman Moraalisen Lain, Jumalallisen Lain hylkääminen tapahtuu ihmisten elämissä. 

Yritämme jatkuvasti tehdä yrityksiä palauttaa ihmiskuntaa turvalliselle evoluution kehityspolulle. Lähetämme tehtäviämme yhden toisensa jälkeen.

Koska puhun nyt Venäjän Lähettilään kautta, ja on aiheellista palauttaa mieliin Meidän tärkeimmät operaatiomme Venäjällä, jotka olemme suorittaneet viimeisen 100 vuoden aikana.

Ensinnäkin, viimeisen Venäjän Tsaarin perhe koostui kokonaan Meidän Lähettiläistämme.

Mitä tälle perheelle tapahtui? Heidät kaikki tapettiin ja hirviömäinen häpäisy tapahtuu edelleen viattomien muistolle, jotka murhattiin..

Muistakaamme toista perhettä, jonka lähetimme Venäjälle. Tämä on Roerich-perhe. Heidät pakotettiin pakenemaan Venäjältä, ja useita vuosikymmeniä Roerich-nimestä ei puhuttu heidän kotimaassaan. Ja jopa nykyaikana, Venäjän pääkaupungissa Roerich-Museoon ankkuroidun Valon keskittymän, jonka Me ankkuroimme Roerich Museoon, hirviömäinen häpäisy tapahtuu.

Jälleen kerran, lähetämme Lähettiläämme, jonka kautta minä annan tämän viestin. Ja mitä tapahtuu? Lähettiläämme Ashram on hylätty ja poltettu, ja Lähettiläs on pakotettu vaeltaa maissa, kaupungeissa ja siirtokunnissa, muiden ihmisten kodeissa ja hotelleissa,  ikään kuin hänellä ei olisi kotimaata. Etä-kidutuksia nykyaikaisilla aseilla tapahtuu säännöllisesti, ja jotka asteittain tuhoavat vähitellen Sanansaattajamme terveyden.

Tämä on tulosta kolmesta tärkeimmästä operaatiostamme Venäjällä viimeisen 100 vuoden aikana.

Olemme sanoneet monta kertaa, että sen perusteella, miten kohtelette Lähettiläitämme, Me tuomitsemme ihmiskunnan tietoisuuden tason. Ainoastaan kunnioituksen ja yksin kunnioituksen laadusta Meidän Lähettiläitämme kohtaan saatettaisiin nousta tarvittavalle evoluutiotasolle. Jopa tämä näennäisesti yksinkertainen tilaisuus on kuitenkin jätetty käyttämättä viimeisten 100 vuoden aikana.

Emme voi enää jatkaa edelleen.

Hirviömäinen energian vääristymä tapahtuu, jonka me olemme vuodattaneet niin suurella rakkaudella Viestiemme kautta sydämiinne. Tämä energia annetaan teille, jotta voitte nostaa tietoisuuttanne, kehittää Jumalallisia ominaisuuksia itsessänne ja nousta evoluutiokehityksen asteissa.

Sen sijaan, otatte energiaa ja jatkatte sen kuluttamista saamaan elämän nautintoja. 

Monet Mestarit ovat uhranneet osan kausaali-ruumiistaan, jotta Jumalallinen mahdollisuus välittää Meidän Viestejämme jatkuu.

Mitä te olette uhranneet? Mitä olette tehnyt Lähettiläämme suojelemiseksi?

Lähdin juuri Karmallisen Neuvoston kokouksesta.

Kysymys on akuutti ja dramaattinen, enemmän kuin koskaan. Kysymys ei ole ollut näin ratkaiseva ja dramaattinen Atlantiksen ajoista lähtien.

Karman Mestarit ovat taipuvaisia  vapauttamaan karman pyörän, jota He ovat pitäneet uskomattomilla ponnisteluilla viimeisten vuosien aikana. 

Ja tämä pyörä tulee kulkee Maan yli reunasta reunaan; Lännestä Itään ja Etelästä Pohjoiseen.  Kun savu haihtuu ja tuhka asettuu, Me palaamme, ja ajan myötä uuden sivilisaation ihmiset voivat saada Meiltä koulutusta.

Viimeisemmässä Viestissäni mainitsin teille viimeisestä mahdollisuudesta, jonka olin sopinut Karmallisen Neuvoston kanssa. Pyysin Lähettiläällemme suojelusta merkkinä siitä, että te  pysyttelette seisomassa Hierarkian askelmilla. Tässä tapauksessa Hierarkialla olisi oikeus suojella teitä edelleen.  
Mutta määräajat ovat umpeutuneet, ja Minun antamani tilaisuus on käytetty. Ketään ei tulla syyttämään siitä mitä tulee tapahtumaan.

Se oli Teidän valintanne, että viisi sukupolvea valonkantajia Venäjällä ovat valmistaneet yli viimeisen 100 vuoden aikana.

Miksi puhun Venäjästä, enkä mainitse muita maita? Koska tässä ajassa Venäjä oli meille avainmaa, jonka kautta suunnittelemme muuttaa tilannetta koko planeetalla.

Tämä johtuu maan nykyisestä historiallisesta hetkestä ja maantieteellisestä sijainnista.

Uusi Exodus on tulossa! Vanha ja mikä ei kykene evoluutiokehitykseen, pyyhkäistään pois maan pinnalta.

Henkilökohtainen valintasi, jos se on oikea, tullaan lisäämään maailman evoluutiokokemuksen aarreaittaan.

Älä koskaan unohda, että ensisijainen valintasi tekee sinusta joko kuolemattoman tai kuolevaisen. Ja tämä on valinta mikä on sinulle tärkeä – Jumala tai kuolevainen, illusorinen maailma ympärilläsi.

Olen ollut kanssasi tänään.

MINÄ OLEN Sanat Kumara.

© Lähettiläs Tatyana Mickushina