Vastaus kysymykseen Sirius-verkkosivuston lukijalle Bulgariaan

      Kommentit pois päältä artikkelissa Vastaus kysymykseen Sirius-verkkosivuston lukijalle Bulgariaan

VASTAUS BURGARIALAISEN VERKKOSIVUSTON LUKIJAN KYSYMYKSEEN

Saimme mielenkiintoisen kysymyksen Sirius-verkkosivuston lukijalta Antoninalta Bulgariasta.

”Olen hyvin utelias ja kiinnostunut tietämään, sovelletaanko Karman Lakia niihin harvoihin perheisiin, jotka hallitsevat maailmaa. Ne ovat: Rothschildit, Brucest, Rockefellerit, Warburgit ja muut. He eivät halua rahaa. He omistavat lähes kaiken rahan maailmassa. He hallitsevat melkein kaikkea Maan päällä: planeettamme luonnonvaroja, kaikkia ihmisiä orjuuttavia lainoja, pankkeja, mukaan lukien Maailmanpankki ja valuuttamarkkinat, valtavia yrityksiä ja suuryrityksiä. He tarvitsevat ihmisten energiaa. He manipuloivat ihmisten arvoja ja työntävät heidät kohti tämän maailman illuusiota. Miksi he tekevät tämän? Eikö tämä ole pimeä voima meidän ulkopuolellamme? Miksi tavalliset ihmiset saavat Karmansa takaisin, mutta nämä ihmiset, jotka tekivät niin paljon pahoja asioita maan ihmisille, elävät edelleen ylellisyydessä, vauraudessa ja hallitsevat maailmaa monta vuotta? Eivätkö he saa Karmaansa takaisin?”

Jos katsomme Mestareiden antamaa Opetusta, niin maan päällä on kaksi voimaa – hyvän ja pahan voimat, jotka ovat jatkuvasti vuorovaikutuksessa toistensa kanssa ja siirtyvät toisikseen. Ja on tiettyjä ideologioita, joiden pohjalta ihmisyhteiskunta kehittyy. Muutama vuosisata sitten ihmisten tietoisuudessa alkoi tapahtua käänne, ja Jumala alkoi viedä yhä vähemmän tilaa heidän tietoisuudessaan. Yhä useammat ihmiset tekivät tämän valinnan.

Jos katsomme Venäjän historiaa, Venäjä teki valintansa vuonna 1917 kääntyessään pois Jumalasta. Tiedämme, että Tsaari petettiin, hänet suistiin valtaistuimelta ja myöhemmin tapettiin. Suurin osa kirkoista ja luostareista tuhottiin, ja tiedämme, että noin 300 000 pappia tapettiin ja kidutettiin. Näin myös Ortodoksinen Kirkko petettiin. Ja käytännössä se lakkasi olemasta silloin, koska kirkkoa on todella vaikea elvyttää. Tämä ihmisten tekemä valinta, tämä valinta määrää tulevaisuuden. Myös kaikissa muissa maissa ihmiset hylkäsivät vähitellen Jumalan. Siten ideologia, jota kutsutaan kultavasikan kultiksi eli kuluttajayhteiskunnaksi, oli voittanut. Ajan myötä valta keskittyi niiden ihmisten käsiin, jotka ovat tämän ideologian pappeja. Mitkä ovat tämän ideologian pääpiirteet? Jumalaa ei ole olemassa heitä varten ja kaikki rajoittuu aineelliseen maailmaan, joten jos elät vain kerran, sinun on saatava kaikki nautinnot tästä elämästä, ja koska planeetan resurssit ovat rajalliset; on välttämätöntä hallita niitä. On välttämätöntä hallita kaikkia taloudellisia, materiaali- ja mineraalivaroja, siten toteutettava maailmanlaajuista ylivaltaa maan päällä. Tämä vastaa täysin heidän ajamaansa ideologiaa, ja tässä tapauksessa ihmiset vain seuraavat kultaisen vasikan palvonnan ideologiaa, mutta se ei johdu siitä, että tämä ideologia pakotettiin heille.

Yksi tässä maailmassa olemassa olevista Peruslaeista on Vapaan Tahdon Laki. Jokaisella on vapaa tahto ja jokainen toimii vapaan tahtonsa mukaan. Vapaan tahdon mukaan toimiminen merkitsee kuitenkin vastuuta. Jos toimimme oman vapaan tahtomme mukaisesti, mutta rikomme Jumalallista Lakia, luomme karmaa ja tämän karman on palattava meille yhdessä tai toisessa muodossa. Näin ollen, kun ihmiset vähitellen siirtyvät pois Jumalasta, Karman laki tulee voimaan. Mutta miksi Karman Laki ei koske niitä ihmisiä, jotka, kuten Antonina kirjoitti, hallitsevat maailmaa?

Tähän kysymykseen on vielä vaikeampi vastata yleisesti hyväksyttyjen lähteiden ja tiedon avulla.

 Tiedämme, että maaplaneetan evoluutio on syklistä, ja tällä hetkellä suuri kosminen sykli on päättymässä ja toinen alkaa. Tapahtuu niin, että kaikki ihmiset, jotka elävät planeetalla Maa nyt, eivät pysty siirtymään uuteen sykliin; koska heillä on oltava korkeampi tietoisuustaso voidakseen siirtyä uuteen kosmisen evoluution vaiheeseen. Siksi, kun ihmiset tekevät valintoja kulutusyhteiskunnan hyväksi, hylkäävät Jumalan eivätkä halua kehittää itseään, toisin sanoen he kääntyvät pois kehityksen evoluution polulta.

Jotkut näiden ihmisten sieluista tulevat lopettamaan kehityksensä kokonaan; muille sieluille tehdään todennäköisesti joitain muita päätöksiä heidän suhteensa. Silti on välttämätöntä vapauttaa planeetta näistä sieluista. Jonkun on tehtävä tämä likainen työ planeetan vapauttamiseksi niistä sieluista, jotka eivät sovellu kosmiseen evoluutioon; hengellisen kehityksen jatkamiseksi planeetalla. Siksi mielestäni ihmiset, jotka ovat nyt osa maailmaa hallitsevia yrityksiä, ovat niitä, jotka tekevät tämän likaisen työn vapauttaakseen planeetan niistä sieluista, jotka eivät pysty kehittymään edelleen.

Miten se tehdään? Tämä tapahtuu sotien muodossa, geneettisesti muunnettujen elintarvikkeiden muodossa, rokotusten muodossa, on erilaisia keinoja: väkivallan edistäminen joukkoviestimissä ja tietokonepeleissä. Kaikki tämä johtaa lopulta ihmisten rappeutumiseen ja heidän kuolemaansa, ja tätä työtä nämä perheet tekevät. Sitä on erittäin vaikea ymmärtää, koska kaikki tietolähteet, jotka meillä on, ovat vain joukkoviestimien tuottamia. Mutta jos viitataan esimerkiksi hindulaisuuteen, on olemassa kirja, jonka mielestäni kutsutaan nimellä “Srimad Bhagavatam”. Siinä mainitaan Jayn ja Vijayn tarina.

Tarinan ydin on, että kun he olivat henkimaailmassa, he olivat Lord Vishnun portinvartijoita. Suuret viisaat, neljä Pyhää Kumaraa, joista yhden tunnemme Sanat Kumarana, tulivat kumartamaan Lord Vishnua. Ja kun he tulivat kumartamaan Lord Vishnua, nämä portinvartijat eivät päästäneet Suuria Viisaita, Pyhiä Kumaroita sisään. Koska heitä ei päästetty sisään, Kumarat suuttuivat ja Jay ja Vijay täytyi rankaista. Lord Vishnu ehdotti heille, että he joko ottaisivat seitsemän syntymää Lord Vishnun – Vaishnava-palvojina tai ottaisivat kolme syntymää demoneina, eli asuroina, jumalattomina. Joten Jay ja Vijay päättivät inkarnoitua jumalattomaksi, kolme inkarnaatiota seitsemän sijasta. Ja näin heistä tuli demoneja jokaisessa syklissä: Satya-Yuga, Treta-Yuga ja Dvapara-Yuga. He inkarnoituivat demoneiksi jokaisessa Yugassa, ja nämä demonit taistelivat ja vastustivat Lord Vishnua. Joka kerta kun he taistelivat Lord Vishnua vastaan ja vastustivat sitä, niin käytännössä, nuo varsin melko henkisesti kehittyneet olennot vastustivat Lord Vishnua, vaikka itse asiassa he olivat hänen palvelijoitaan. Siinä tämä paradoksi.

Meidän on aina ymmärrettävä, että kaikki mitä tässä maailmassa tapahtuu, on jonkinlaista peliä, Jumalan Liilaa. Ja sinun täytyy vain ymmärtää, mikä on kaikkien näiden asioiden takana. Samoin Kristinuskossa kaikki ei ole tarpeeksi selvää. Siellä on Jobin kirja, jossa sanotaan selvästi, voit itse asiassa lukea tämän kirjan, että Saatana itse asiassa on Jumalan palveluksessa, eli kun oli tarpeen riistää Jobilta hänen perheensä, hänen terveytensä, se oli Saatana, kuka sen kaiken teki.

Mikä on Saatana? Saatana on vihollinen, eli hän on se, joka asettuu vastakkaisten voimien puolelle, mutta itse asiassa Saatana palvelee Jumalaa. Siten, kun kieltäydymme kehityksen evoluution polusta, tämän karman on palattava meille rangaistuksen muodossa. Kun hylkäämme Jumalan, meidän täytyy kärsiä jonkinlainen rangaistus, mutta jonkun on suoritettava tämä rangaistus meille. Joten uskon, että maailmanhallitus on onnistunut tekemään sen; se vain hävittää väestöä. Tämä sirun istutus, joka on tulossa, rokotus, joka on käynnissä, eli meistä ollaan vain tekemässä jonkinlaisia bio-robotteja, mutta itse asiassa olemme ennen sitä kääntyneet pois Jumalasta. Siksi karma odottaa meitä ja joka meidän on työstettävä.

 Onko tästä tilanteesta ulospääsyä? Jokaisesta tilanteesta on aina tie ulos. Jumala antaa meille aina mahdollisuuden jatkaa kehityksen evoluution Polkua. Siksi Mestarit tulevat jatkuvasti ja antavat Opetuksen eri ihmisten kautta. Tunnemme Helena Petrovna Blavatskyn, joka kirjoitti kirjoja noin 130 vuotta sitten. Hänen perusteoksensa on “Salainen Oppi”. Yritin myös selittää “Salaisen Opin” nykyaikaisemmalla kielellä kirjassa “Good and Evil: An individual Interpretation of “The Secret Doctrine” by H.P. Blavatsky.” Myös tämä teema tulee toistuvasti esille Mestareiden antamissa saneluissa.

 Mikä on tämän Opetuksen ydin? Tämän Opetuksen ydin on, että jos esimerkiksi tavanomaisissa uskonnollisissa järjestelmissä on olemassa Jumala ja paholainen; ja Jumala ja paholainen kohtaavat toisensa, eli kun ajattelemme, että otamme Jumalallisen puolen, niin ajattelemme, että joku, joka vastustaa meitä, ottaa paholaisen puolen, ja me käytännössä vain tapamme toisiamme, Jumalan nimessä, tietysti. Siten aina on joku, joka pitäisi tappaa, ja joku, joka pitäisi viedä ulos ja jota vastaan voimme taistella.

Mutta se kuuluu itse ideologiaan, joka on olemassa myös tässä maailmassa nyt. Ensiksi ideologia muuttuu. Kriittisen prosenttiosuuden ihmisistä, noin yhden prosentin planeetan väestöstä, täytyy hyväksyä tämä idealokia. Kun jonkun kriittisen prosentin väestöstä hyväksyy tämän ideologian, silloin absoluuttisesti  kaikki muuttuu, koska ideologia on hyvin hienovarainen asia. Ja ideologiaa muuttamalla koko tilanne maapallolla muuttuu nopeasti.

Mutta uusi Opetus, joka on tulossa maailmaan, sanoo, että on vain ainoastaan Jumala. Tässä maailmassa ei ole mitään muuta kuin Jumala. Ja tuo paholainen on yksinkertaisesti jotakin sisällämme, josta meidän on vapautettava itsemme ja joka on meissä, eli itse asiassa Jumala ja paholainen ovat sisällämme. Ja siksi, jos etsimme vihollisia ulkopuoleltamme, löydämme ne aina. Mutta jos ymmärrämme, että kun voitamme vain yhden paholaisen, jos tapamme vain yhden paholaisen, joka on ainoastaan sisällämme, meidän ulkopuolellamme ei ole mitään, mitä vastaan meidän tulisi taistella. Mestarit ovat antaneet tätä Opetusta yli 12 vuotta, mutta toistaiseksi vain tuhat ja useita satoja ihmisiä voi ymmärtää ja hyväksyä Opetuksen, eli ihmisten tietoisuustaso on sellainen, että he eivät pysty hyväksymään tätä Opetusta, koska heidän kehitystasonsa ei salli sitä.

 Kun asetamme Jumalan etusijalle, koko elämämme huipulle ja ymmärrämme, että tämä kaikki on tietoisuustasomme vika, ja yritämme muuttaa tietoisuuttamme. Tämä voidaan tehdä myös muuttamalla maailmassa vallitsevaa ulkoista tilannetta. Teemme sen tietoisesti ja aktiivisesti.

 Koska voimme myös muuttaa tietoisuuttamme sisällämme. Mutta voit muuttaa sitä myös tekemällä myönteisiä ulkoisia toimia, jotka tähtäävät hyvyyteen ja oikeudenmukaisuuteen. Siksi, jos teemme tämän aktiivisesti, voimme korjata koko tilanteen. Koko maailman tilanne muuttuu hyvin nopeasti, eikä mitään maailmanhallitusta tarvita. Se ei yksinkertaisesti voi olla olemassa näissä olosuhteissa. Kaikki voidaan muuttaa. Mutta jos emme tee sitä, ei ole mitään järkeä ylläpitää tätä sivilisaatiota.

 Esimerkiksi puutarhassamme, jotta porkkanat ja punajuuret kasvaisivat, me poistamme rikkaruohot mullasta.

Jumala toimii samalla tavalla. Mutta jotta Hän voisi toimia näin, hän tarvitsee Saatanan, joka suorittaa tämän likaisen työn. Näin minä sen näen. Ehkä olen väärässä, mutta puhun nyt Mestareiden antamasta Opetuksesta. Hyvä ja paha ovat luonnostaan maailmassamme. Ja jos poistamme yhden niistä, maailma lakkaa olemasta. Maailmamme on sekoitus hyvää ja pahaa, mutta tarvitsemme sitä kehittyäksemme ja tehdäksemme eron, jotta voimme kehittyä. Ja jos pääsemme ihanteellisiin olosuhteisiin, emme voi kehittyä siellä.

 Riittää, kun katsomme Gautama Buddhan esimerkkiä. Hän asui palatsissa ja hänellä oli kaikki, mutta jostain syystä hän tajusi, että häneltä puuttui jotain. Poistuessaan palatsistaan hän näki vanhoja ja sairaita ihmisiä, hän näki kuoleman ja tajusi, että tässä maailmassa on myös pahaa, kärsimyksen muodossa. Kun hän ymmärsi tämän, hän alkoi sitten ajatella, että täytyy olla jokin polku, jonka avulla ihmiset pääsisivät eroon kärsimyksestä. Tämä inspiroi häntä löytämään tämän polun. Mutta jos hän olisi jatkanut asumista palatsissa, hän ei olisi koskaan saavuttanut tätä Totuutta.

Kaikki on suhteellista. Emme pystyisi kehittymään, jos olisi vain hyvää tai vain pahaa. Tehtävämme on tehdä ero hyvän ja pahan välillä. Meidän on aina pyrittävä tekemään hyviä asioita ja välttämään pahaa. Se on elämämme tarkoitus. Kun ihmiset tekevät nautinnon ja rahan tavoittelusta elämänsä tarkoituksen hyvyyden ja oikeudenmukaisuuden etsimisen sijaan, sitä kutsutaan alennustilaksi, hajoamiseksi.

 Ja paholainen tai niin kutsuttu maailmanhallitus, se yksinkertaisesti tarjoaa meille valinnan muodon. Mitä me valitsemme? Me joko tavoittelemme rahaa ja tämän maailman nautintoja tai puolustamme Jumaluutta jopa oman henkemme kustannuksella ja puolustamme Jumalallisen maailman periaatteita. Eli toisin sanoen mitä valitsemme?

Ja kun me, jopa oman elämämme kustannuksella, puolustamme hyvyyttä ja oikeudenmukaisuutta, Jumalaa ja ihanteitamme, silloin pelastamme henkemme, eli iankaikkisen elämän, yksilöllisyytemme elämän. Mutta kun teemme valinnan tämän maailman hyväksi ja jatkamme nautinnon ja rahan jahtaamista, menetämme sielumme; ja fyysiset ruumiit tullaan poistamaan silti tavalla tai toisella.

 99% maapallon väestöstä elää kulutusyhteiskunnan lain mukaan, he käytännössä palvovat kultaista vasikkaa. Se oli heidän valintansa. Vapaan tahdon mukaan ihmiset tekivät valintansa. Se valinta, jonka he tekivät on, itse asiassa hylätä Jumala. Tulee aika ja Jumalallisen mahdollisuuden ikkuna sulkeutuu. Siinä se, yritit parhaasi kehittääksesi itseäsi, mutta et onnistunut. Sitten avautuu uusi sykli, ja vain ne, jotka ovat valmiita, ne, jotka ovat käyneet läpi tarvittavat vaiheet, jotka mahdollistivat heille saavuttaa uuden tietoisuuden tason, voivat astua tähän sykliin.