Vetoan teitä seuraamaan ihanteitanne kaikista vaikeuksista huolimatta!

      Kommentit pois päältä artikkelissa Vetoan teitä seuraamaan ihanteitanne kaikista vaikeuksista huolimatta!


Vetoan teitä seuraamaan ihanteitanne kaikista vaikeuksista huolimatta!

Mestari Saint-Germain, 26. kesäkuuta 2013

MINÄ OLEN Saint-Germain!

Hyvät naiset ja herrat, olen tullut taas luoksenne osoittamaan kunnioitustani niille teistä, jotka työskentelevät väsymättä itsensä täydellistämiseksi ja tekevät kaiken mahdollisen, jotta Uuden Ajan energiat pääsisivät läpäisemään maailmaanne!

Olen tullut tänään auttaakseni teitä muistamaan uudestaan aikakauden, jolloin monet teistä olitte inkarnoituneet ja tulen tänään kuten Ritari Komentajanne!

Minun on muistutettava teitä siitä, että oli aika, jolloin Ritarilliset järjestöt olivat olemassa. Ja minun on muistutettava teitä, että tuona aikakautena, samoin kuin tällä hetkellä, oli todellisia Hengen Ritareita, jotka olivat valmiita uhraamaan henkensä ihanteiden vuoksi. Ja oli myös niitä, jotka käyttivät haarniskoita ja osallistuivat turnajaisiin, mutta heidän sydämensä olivat kylmiä eivätkä he saattaneet Jumalallista totuutta ja todellisia ihanteita maailmaan.

Sinun aikanasi on myös todellisia Hengen Ritareita, jotka ovat valmiita puolustamaan vakaumustaan missä tahansa elämän tilanteessa. Ja on niitä, jotka Opetuksen varjolla toimivat omien itsekkäiden tavoitteidensa saavuttamiseksi ja yrittävät koota lauman ja ohjata sitä omien etujensa mukaisesti.

Eikö tämä ole hyvin laajalle levinnyt tilanne yhteiskunnassanne?

Monet ihmiset kokoavat ihmisryhmiä ja yrittävät johtaa heitä: sokeat johtaen sokeita.

Tänään olen tullut antamaan sinulle impulssin uskosta ja todellisesta suunnasta, jota sinut on kutsuttu seuraamaan.

Joten, otetaan siis esimerkki Ritari säännöstöstä. On todellisia ihanteita, joiden puolesta on taisteltava ja joita et voi pettää. Ja on olemassa todellisten ihanteiden väärennöksiä

Kun kerrot minulle, ettet voi tehdä eroa, ettet pysty erottamaan, onko johtaja, jota seuraat tosi vai väärä paimen, silloin olet ovela. Tiedät aina totuuden! Sydämenne on täydellisin mekanismi eroavaisuuksien tekemiseen maailmassanne. Kun ette kuuntele sydäntänne, alatte kuunnella lihallista mieltänne, joka aina kertoo teille, miksi on paljon helpompaa ja turvallisempaa seurata jotakuta.

Nyt teidän on saatava tarkempi käsite siitä, missä todelliset arvot ovat ja missä väärennökset ovat.

Kuu paistaa myös. Kuitenkin se loistaa auringon säteilevän heijastuksen valolla. Siksi on niitä, jotka johtavat todelliseen Jumalalliseen Valon maailmaan, ja on niitä, jotka loistavat heijastuneella valolla. Se on yhtä ilmeistä kuin se, mitä näet tarkkaillessasi kuuta ja aurinkoa.

Olet siirtymässä Uuteen Aikaan. Ensisijainen ominaisuus, joka sinun on hallittava Uudessa Ajassa on erottamiskyky. Sinun ei tarvitse osallistua luentoihin tai seminaareihin tämän kyvyn hallitsemiseksi. Tämä ominaisuus on luontainen jokaiselle teistä syntymästänne lähtien. Lapsuudessanne, teillä kaikilla oli kyky tehdä eroja.  Mutta kun päädyitte tilanteeseen, jossa väärät arvot tarttuivat maailmaanne, lankesitte ympäröivän ympäristön vaikutuksen alaisiksi ja aloitte luottaa ruumiilliseen mieleenne ettekä sydämeenne.

Siksi tehtäväsi on yksinkertaisesti palauttaa todelliset arvot elämääsi. Näihin arvoihin kuuluu velvollisuuden, arvokkuuden, omistautumisen, uskon ja rakkauden vaatimus. Voin luetella sinulle monia todellisia ominaisuuksia, mutta olet hyvin tietoinen niistä itse. Ja sitten, kun piilottaudut väärien ihanteiden taakse ja yrität seurata vääriä johtajia, tiedät aina sydämessäsi, että olet väärällä tiellä, koska tässä tapauksessa oma etu motivoi sinua. Yrität saada jotain itsellesi. Ei ole väliä mitä se on – hyvä suhde, mukava ja tyytyväinen elämä, valta, raha tai himojen tai mielihalujen tyydyttäminen. Joka tapauksessa se on aina jotain, joka vastustaa Jumalallisia arvoja ja todellista Ritarillisuuden Henkeä.

Olen tietoinen siitä, että olemassaolo maailmassasi tekee todellisten Jumalallisten arvojen noudattamisen melkein mahdottomaksi, koska maailmasi koostuu lähes 90 prosenttisesti vääristä arvoista.

Mutta juuri nyt olen tullut johtamaan niitä teistä, jotka ovat valmiita yhdistymään Ylösnousseiden Mestareiden lipun alla! Juuri nyt kutsun sinut yhdistymään meidän lippujemme alla,  teidän Ritari Komentajana!

On erittäin helppoa voittaa voitto, kun vihollinen on heikko ja vähälukuinen. 

Kunnia ja kiitos niille, jotka vähemmistönä voittavat voittoja! Ja nyt vetoan juuri teihin, jotka ovat valmiita uhraamaan hetkelliset edut ja pyrkivät ikuisiin ja katoamattomiin arvoihin. Vetoan niihin teistä, jotka ovat valmiita jättämään illusorisen triviaaliteettien maailman, hehkuvine mainosvaloineen ja houttelevine hopealanka kimalteineen ja tulemaan taistelukentälle puolustamaan todellisia arvoja, jotka sisältävät omistautumisenne Veljeskunnalle ja Mestareille ja järkkymätön uskonne ja rakkautenne!

Olen valmis johtamaan niitä teistä, hyvät naiset ja herrat, jotka eivät pelkää astua esiin puolustamaan ihanteitanne vastustajanne ylivoimaisten suurempien voimien edessä!

Siksi muistakaa Kunniasäädöksenne, jonka ensimmäisissä riveissä todetaan, ettei illuusion maailmassa ole mitään, jolla olisi korkeampi prioriteetti ja asema kuin Jumalalla ja kuuliaisuudella Jumalalliselle Laille.

Tämän lausunnon perusteella kaikki muu tulee sinulle selväksi ja tulee saamaan toisen merkityksen.

Ja itse sinun elämäsi on vähemmän tärkeä kuin Jumala ja kuuliaisuus Jumalalliselle Laille, koska uhraamalla henkesi Jumalan tähden saat ikuisen elämän. Mutta seuraamalla illusorisen maailman hetkellisiä etuja ja intohimoja menetät sielusi ikuisesti.

Toivomukseni teille on se, että valitsette Jumalallisen Totuuden puolustamisen polun. Juuri nyt on sinun aikasi ilmentää päättäväisyyttäsi ja vakaumustasi illusoristen voimien edessä, jotka häpeämättömästi nauravat kasvojasi vasten. He eivät usko, että on vielä ihmisiä, joille elämän ensisijainen tehtävä on ihanteiden noudattaminen.

Kehotan sinua seuraamaan ihanteitasi vaikeuksista huolimatta! Tätä kutsutaan todelliseksi Ritarillisuuden Hengeksi! Tätä kutsutaan kuolemattomuudeksi!

Kehotan teitä tulemaan ikuiseen elämään! Minä kutsun teitä seuraamaan minua – teidän  Ritari-Komentajana!

Me tulemme arvokkaasti astumaan Uuteen Aikaan – Vesimiehen Aikakauteen!

MINÄ OLEN Saint-Germain!

© Lähettiläs Tatyana Mickushina