Viesti Maan ihmiskunnalle

      Kommentit pois päältä artikkelissa Viesti Maan ihmiskunnalle


Viesti Maan ihmiskunnalle

Rakastettu Alfa, 1. kesäkuuta 2005

MINÄ OLEN  Alfa, olen tullut Viestin kanssa  Maan ihmisille.

Olen tullut tuomaan tämän avain Viestin, jonka avulla voitte säilyttää pyrkimyksenne keskittymää tällä ajanjaksolla. Keskity sydämeesi – vain sinä ja sydämesi, rakkaani.

Maailmassasi ei ole mitään muuta. Ainoa sisäänkäynti Jumalalliseen todellisuuteen sijaitsee sydämessäsi.

Kaikki se, mikä ympäröi sinut fyysisessä maailmassasi, on tarkoitettu vain auttamaan sinua kehittymään, kasvamaan ja voittamaan itsesi, laajentamaan tietoisuuttasi ja moninkertaistamaan hyveitäsi/ ansioitasi.

Olette vaeltajia, jotka ovat jatkuvasti liikkeellä.  Jopa silloin  kun olet rauhassa, voit kattaa valtavia etäisyyksiä maailmassasi, lentäen tuhansia ja miljoonia kilometrejä planeettasi kanssa, aurinkokuntasi ja galaksisi kanssa.

Tämä on ulompi galaksi. Mutta on toinen galaksi, sisempi ja sisäänkäynti tähän galaksiin on sinussa, sydämessäsi.

Sinun seuraava askel on löytää tämä sisäänkäynti toiseen maailmaan, Jumalalliseen maailmaan, maailmaan, joka ei ole riippuvainen ajasta ja jolla ei ole tilaa, kaikkitiedon ja kaiken täydellisyyden maailmaan. Tämä on se maailma, josta kaikki tulee ja johon kaikki palaa. Se on sinun maailma, sinun Kotisi, sinun todellinen todellisuutesi, josta olet tullut fyysiseen maailmaan luomaan materiaalisen maailman.

Miljoonat Valon olennot ovat olleet ja ovat tekemisissä manifestoituneen universumin luomisessa – ulkoisen maailman luomisen kanssa. Jokainen teistä myös työskentelee sen luomisessa, riippumatta siitä, ymmärrätkö sen vai et. Lapsi ei ehkä ymmärrä maailman rakennetta ja sen monimutkaisuutta, mutta hän on syntynyt ja hän elää tässä ilmenevässä maailmassa.

Sitten lapsi kasvaa, hankkii tietoa ja tietoisesti osallistuu maailman rakentamiseen ja sen toimintaan.

Olette lapsia. Ette kykene, ollessanne tietoisuutenne tasossa, osallistumaan tietoisesti maailmojen luomiseen ja ylläpitämään näitä maailmoja järjestyksessä ja puhtaana. Mutta teille on tullut aika tulla aikuisiksi. 

Lopullinen tentti aikuisten maailmaan pääsemiseksi on paljastaa sisäänkäynti sydämessänne, löytää sisäänkäynti Jumalan todelliseen maailmaan.

Toivon todella, että kaikki te, jotka nyt luette näitä rivejä, tulette onnistumaan läpäisemään kokeenne, joka tulee antamaan teille oikeuden tulla kanssa-luojiksi Jumalan kanssa ja tietoisesti toteuttaa Jumalan suunnitelmaa tämän universumin elämään. Sinun täytyy kulkea kapean salaisen oven kautta, joka on kätkettynä sydämessäsi, sen salaisessa paikassa. 

Ei ole väliä, kuka kutsuu sinua kaukaisten kosmosten houkutuksilla, kaukaisten maailmojen tuntemiseen ulkopuolellasi,  älä usko heitä. Kaikki maailmat ja pääsy kaukaisiin maailmoihin ja kaikkiin muihin maailmoihin ovat sydämesi sisällä. Ja avain oveen, sydämessäsi sisällä, on Rakkaus.

Tulet avaaman  tämän oven tietoisuutesi avulla –  sinun Jumalallisen tietoisuutesi.

Sinun ulkoinen tietoisuutesi ja ulkopuolinen mielesi estävät sinua. Ne luovat uusia esteitä Polullesi yhä uudestaan.

Nyt tiedät missä salainen ovi maailmaan on, mistä olet tullut ja johon sinun on palaaminen. Yritä olla menettämättä tätä avainta tälle ovelle elämäsi kokeissa. Yritä poistaa tietoisuudestasi kaikki, mikä estää sinun etenemistäsi läpi tämän kapean oven.

Maailmassasi ei ole mitään, mikä osoittautuisi sinulle hyödylliseksi Jumalan todellisessa maailmassa, paitsi sinun arvokkaat  kokemuksesi, jotka olet jo hankkinut ja jota yhä hankit  vaeltaessasi avaruuden ja ajan halki.

Jos pystyt muistamaan mielessäsi  alkuperäisen tarkoitukseni kun olen lähettänyt sinut maailmaanne, sinä tulet muistamaan, että olen lähettänyt sinut etsimään aarretta. Ja tämä aarre on sinun syyruumiisi. Tämä on suurin aarre, korvaamaton aarre – aarteesi, jota ruoste tai koi ei voi uhata.

Monet teistä ovat jo löytäneet aarteenne, jonka tähden lähetin sinut maailmaanne. Nyt sinun on palattava Kotiin, muistaa, kuka olet ja miksi lähdit vaeltamaan ympäri maailmaa.

On korkea aika herätä Korkeampaan Todellisuuteen. Aikakausi on lähestynyt, ja aika on tullut.

Polku on osoitettu sinulle. Tiedät polkusi. Sinulla on kaikki tarpeellinen , jotta voit palata Kotiin. Minä kutsun sinua, lapseni.

Minä kaipaan sinua. Kuuletko minua?

Ja jos joku teistä ei ole löytänyt aarteita vaeltaessanne, älä ole epätoivoinen. Minä ilolla kohtaan sinut jopa ilman aarteitasi. Tule vain takaisin Kotiin. Etsi salainen ovi sydämessäsi.

Minä odotan sinua,  lapseni.

MINÄ OLEN  Alfa, sinun Taivaallinen Isäsi.

© Lähettiläs Tatyana Mickushina