Odotamme innolla mutta kärsivällisesti heräämistänne ja valmiuttanne

      Kommentit pois päältä artikkelissa Odotamme innolla mutta kärsivällisesti heräämistänne ja valmiuttanne


Odotamme innolla mutta kärsivällisesti heräämistänne ja valmiuttanne

Gautama Buddha, 4. kesäkuuta 2005

MINÄ OLEN Gautama Buddha, olen tullut luoksenne jälleen.

Jokaisen ihmisen tietoisuus on tärkein asia. Tietoisuutesi on se, joka sinulta jää jäljelle siitä miten olet tänään. Tietoisuutenne tulee olemaan Korkeammassa maailmassa. Siksi ainoa asia, jonka vuoksi tässä maailmassasi olemisella on arvoa, on tietoisuutesi kehittyminen. Mutta on välttämätöntä tehdä ero älysi ja tietoisuutesi välillä. Sinun tulisi tehdä ero taitojen ja kykyjen ja tietoisuudestasi välillä.

Tietoisuutesi alempi osa ylläpitää välttämättömiä taitoja ja  kokemusta, jotta voit ylläpitää olemassaoloasi fyysisessä maailmassa. Tietoisuutesi Korkeampi osa on välttämätön sinulle tukeakseen olemassaoloasi Korkeammissa maailmoissa.

Juuri tämä tietoisuutesi osa tarvitsee kehittyä. Et voi esimerkiksi ottaa lentokonetta ja lentää pois. Voidaksesi tehdä niin, sinun on kouluttauduttava harjoittelun kautta ja opittava, kuinka lennetään lentokonetta. Vasta tämän tehtyäsi jälkeen voit aloittaa. Tarkalleen samalla tavalla se osa tietoisuudestasi, joka on välttämätön oleskelullesi Korkeammissa maailmoissa tarvitsee kouluttautumista ja hankia kokemusta.

Vaikeus on siinä, että sinun on kehitettävä olemassaolon taitoja maailmassa, josta et voi saada ymmärrystä fyysisten aistien elintesi avulla. Fyysisillä aisteillasi on hyvin rajallinen havaintokyky todellisuudesta. Voit tuntea vain asioita, jotka värähtelevät materiaalimaailman matalilla taajuuksilla. Kuitenkin sinun sisälläsi on valtava potentiaali. Ja aistien elinten havainnoivaa värähtelytaajuutta voidaan laajentaa jo nyt. Monet ihmiset näkevät asioita, jotka ovat muille näkymättömiä. Korkeampien maailmojen ero fyysisestä maailmasta on tulossa yhä ohuemmaksi vähitellen. Ympäröivä maailmasi tukahduttaa Korkeampien maailmojen havaintokykyäsi. Jatkuva pysyminen väkijoukoissa ja tapasi turruttaa itseänne kovaäänisillä kaiuttimilla alentavat värähtelyjänne eivätkä salli teidän laajentaa maailman havaitsemisen kenttää.

Ihmiskeho sisältää käyttämättömät potentiaalisuudet, kaikki tarvittavat mekanismit ja havainnointi elimet, mahdollistaen pysymisen Korkeammissa maailmoissa ja ymmärtää niitä. Ainoa asia, joka estää sinua näkemästä ja kuulemasta Ylösnousseita Mestareita ja ottamasta yhteyttä Mestareihin juuri nyt, on elämänne ilmaisuvälineenne Maan päällä.

Tämän vuoksi tällä hetkellä tarvitaan huomattavia ponnistuksia tällaisen linkin perustamiseksi/luomiseksi. Sinun pitäisi asettaa itsellesi erittäin voimakkaita rajoituksia, tullaksesi kosketuksiin Ylösnousseiden Mestarien kanssa. Kaikista ensimmäiseksi se edellyttää, että rajoitat kanssakäymistäsi  ihmisten kanssa ja joukkotiedotuslähteiden informaation vaikutuksien poistamista.

Mitä lähempänä olet luontoa, sitä helpompi on luoda tällainen yhteys. Maailmojemme välinen ero on värähtely tasojen erossa. Sen vuoksi nostamalla värähtelyjäsi sinä automaattisesti, lähes väistämättä, voit saada kyvyn kommunikoida meidän maailmamme kanssa.

Itse asiassa jokainen inkarnoitunut henkilö voi nyt potentiaalisesti luoda yhteyden Ylösnousseiden Mestarien kanssa.

Mutta, jotta meidän kommunikaatiomme voisi tapahtua, sinun täytyy uhrattava monia maailmasi asioita.

Sinun tulisi huolellisesti tarkastella yhteyksiesi ympäristöä ja kaikkia kontaktejasi. 

On välttämätöntä, että pidättäydyt poissa kaikesta, mikä voi vaikuttaa sinuun ja joka kuuluu maailmanne massakulttuuriin.

Kaikki on tärkeää, jopa syömäsi ruuan värähtelyt. Ettekö ole ajatellut sitä tosiasiaa, että henkilö täyttää ruoan energioillaan valmistaessaan ruokaa? Ja jos henkilö joka valmistaa ruokaa ei ole huomattava taivaallisista ajatuksistaan, niin aina kun syöt  valmistetun aterian, sinä kyllästytät elimistösi tämän ruoan sisältämän perusenergian kanssa. Ensimmäisessä vaiheessa voit siunata ruokasi ennen jokaisen aterian alkua puhdistaaksesi sen negatiivisista energioista. Kehityksenne myöhemmissä vaiheissa teidän on lopetettava kokonaan tuntemattomien ihmisten valmistamat ruoat ja todennäköisesti aloittaa ruoanlaitto omin käsin. Kun saavutat tietyn puhtaustason kommunikoidaksesi Ylösnousseiden Mestarien kanssa, saatat saada myrkytyksen huonolaatuisia värähtelyitä sisältävästä ruoasta, vaikka tämä ruoka olisi tuore, eikä se millään tavalla voisi vahingoittaa sinua sen puhtaasti fyysisten parametrien mukaan.

Niinpä henkilöt, jotka ovat vakavasti päättäneet valita henkisen kehityksen polun, täytyy tarkasti huolehtia ympäristöstään fyysisessä maailmassa.

Se olisi ehdottomasti ihanteellista tällaisille henkisesti kehittyneille ihmisille elää erillisissä yhteisöissä kaukana sivistyksestä. Ajan myötä tällaiset henkiset keskukset syntyvät ja kehittyvät täysin.

Ei ole olemassa mitään ohjeita siitä, miten teidän jokaisen tulisi  rakentaa elämänne paitsi yleisellä tasolla, jotka annamme teille. Mutta sinun on päätettävä itse, miten käytät ohjeitamme konkreettisessa elämässäsi. Muista aina, että sinun ei tulisi koskaan pakottaa itseäsi tekemään jotakin. Todellinen evoluutiokehitys Jumalallisten Lakien mukaan ei edellytä minkäänlaista täytäntöönpanoa tai painostusta joko muiden ihmisten puolelta tai itsesi puolelta.

Jos et ole valmis nousemaan korkeammalle tasolle, sinun ei pidä pakottaa itseäsi seuraamaan rajoituksia, joita et pysty ottamaan tietoisuutesi valmistautumattomuudesta johtuen. Sinun tulisi tuntea pyrkimyksesi tavoitteet, mutta ei pakotettava itseäsi.

Jos sinulla on joitain sisäisiä puutteita, jotka estävät sinua nousemasta seuraavaan vaiheeseen, se tosiasia, että tunnistat tämän puutteen olemassaolon sisälläsi, takaa sen, että ennemmin tai myöhemmin sinä pääset eroon siitä.

Jos tahrat ilmestyy astioihisi, voi olla vaikea poistaa niitä ensimmäisellä yrityksellä. Mutta jos käytät voimaa päästä eroon näistä tarhoista joka päivä, ennemmin tai myöhemmin voit pestä astia puhtaiksi.

Täsmällisesti sama periaate pätee tietoisuutesi muutokseen. Koko elämäsi aikana muutat tietoisuuttasi jatkuvasti. Pääasia on tietää, mihin sinun pitäisi pyrkiä ja osoittaa jokapäiväistä pyrkimystä.

Ymmärrä, että jokainen teistä on eri kehitysvaiheessa. Siksi asiat jotka tulevat luonnollisesti yhdelle henkilölle voivat olla syvä mysteeri toiselle. Monia elämiä voi kulua ennen kuin ihminen pystyy nousemaan tietoisuutensa seuraavaan vaiheeseen.

Maa tarjoaa kaikille yksilöille mahdollisuuden kehittyä huolimatta siitä, että heidän tietoisuutensa kehitys tasot ovat hyvin erilaisia.

Jos henkilö ei ole valmis kommunikoimaan Ylösnousseiden Mestarien kanssa tietoisuutensa tason vuoksi, nämä Sanelut ovat ehdottoman hämäriä ja ikävystyttäviä hänelle. Hän ei voi nähdä itselleen mitään hyötyä näiden Sanelujen lukemisesta. Täsmälleen samalla tavalla, jos henkilö on jo hyvin korkealla tasolla hengellisen evoluution vaiheessa, nämä Sanelut eivät tuo hänelle mitään uutta.

Mutta on ihmisiä, jotka odottavat jokaista uutta Sanelua ja tuntevat Jumalallisen energia virran, joka virtaa heidän auraansa jokaisen Sanelun kanssa.

On välttämätöntä olla erittäin kärsivällinen. On välttämätöntä olla rakastavia ja myötätuntoinen ihmisiä kohtaan, jotka eivät kykene havaitsemaan tietoisuudessaan näissä Saneluissa esiintyviä korkeita värähtelyitä.

Aika tulee, kun he voivat myös tuntea pehmeän ja rakastavan energian, jota me annamme.

Todellinen puutarhuri ei koskaan pakota ruusua avaamaan terälehtiään. Tulee aika, kun ruusunnuppu puhkeaa kohti lempeää auringonpaistetta ja uutta päivää.

Siksi me kärsivällisesti odotamme innolla heräämistänne ja valmiuttanne. Lähetämme vain Rakkautemme helliä säteitä ja siunauksia maailmaanne, teidän olemukseenne. 

Teidän tietoisuutenne on kuin ruusunnuppu valmiina puhkeamaan. Ja olen pakotettu hiljaisuuteen ennakoiden tietoisuutenne kukan puhkeamista rauhassa ja kaiken sen ympärillä täyttyvän kukan tuoksusta. 

MINÄ OLEN Gautama Buddha.

© Lähettiläs Tatyana Mickushina