Voitto on näkyvissä!

      Kommentit pois päältä artikkelissa Voitto on näkyvissä!

Voitto on näkyvissä!

Mahtava Voitto,  10. kesäkuuta 2005

MINÄ OLEN Mahtava Voitto! Minä olen tullut!

Välttämättömyys voittaa tila ja aika on nyt yhteydessä elintärkeään tarpeeseen tuodaksemme iloisia uutisia teille! Planeettanne  on astumassa uuteen evoluution vaiheeseen ja tämä prosessi tapahtuu juuri nyt.

Jokainen teistä voi  jo tuntea huomattavia muutoksia jo muutamien  lähi tuntien kuluessa. Sinun on kiinnitettävä huomiota. Teidän täytyy tuntea itsenne ja ymmärtää itseänne. Ette ole heijastuksenne peilissä; olette mahtavia henkisiä olentoja. Ja on tullut aika, että jokainen teistä tuntee sen ainakin ne teistä, jotka ovat valmiita seuraamaan kehityksen Polkua, jota ylläpitävät kaikki järkevät olennot tässä universumissa. 

Olette etenemässä vaiheeseen, jossa pystytte luomaan yhteyden omaan Korkeampaan osaanne ilman että käyttätte energioita kuten aikaisemmin. Kaikkina aikoina on ollut  ihmisiä, jotka seisovat itsenäisesti ja ylläpitivät itsellään  kommunikaation salaisuuden  maailmojen välillä, vaikka näitä maailmoja erottava verho oli kaikkein läpäisemättömin.

Jos yrität kuvailla sitä, voit kuvitella tämän verhon, ensin läpäisemättömänä seinänä, kuten se oli ennen, ja sitten vähitellen tullen sellaiseksi avoimeksi, jonka kautta näet ja saat osittaisen näkemyksen maailmaamme.

Ja tänään olen tullut juuri kertomaan sinulle mahdollisuudestasi. Maailmamme välinen verho on valmis murtumaan  juuri nyt. Tietoisuutenne on ainoa este, joka estää sinua näkemästä maailmamme ja kommunikoimasta sen kanssa.

Korkeammat energiat kirjaimellisesti tunkeutuvat sinuun ja muovaavat tietoisuuttasi, uuden tietoisuuden, ja Uuden Aikakauden ihmisten tietoisuutta.

Ylösnousseet Mestarit tekevät parhaansa vihkiäkseen sinut maailmaamme. Jos, voidaksesi  saada tilaisuuden kommunikoida kanssamme, käyttäisit vain tuhannesosan energioista, joita me käytämme, pystyisit suorittamaan tietoisuudessasi välittömän läpimurron maailmaamme ja loputtomuuteen

Upea aika on tulossa. Katso ulos ikkunasta. Onko maailma, jota tapasit katsoa ulkopuolella? Kaikille annetaan mahdollisuus. Kaikki tekevät omat päätöksensä perustuen  Vapaan Tahdon Lakiin.

Olen tullut kuin Betlehemin Tähti, joka merkitsi Jeesuksen Kristuksen syntymää. Olen tullut ilmoittamaan Kristuksen syntymästä teissä. Ja ne teistä, jotka ovat saavuttaneet voiton teidän lihallisen tietoisuuden yli, saavat tilaisuuden saavuttaa Kristuksen Mielen.

Sinun tietoisuutesi tulee saamaan ymmärryksen, joka oli sinulta suljettu aikaisemmin. Tällä hetkellä kehityksesi ei tapahdu fyysisessä tasossa. Sinun edistymisesi tapahtuu tietoisuutesi sisällä. Sinä kiipeät Jumalallisen tietoisuuden huipulle voittojesi avulla, joita saavutat yhden toisensa perästä itsesi epätoden osasi yli,  kuolevaisen lihallisen mielesi yli. 

Kristus Mieli säteilee sisälläsi. Se syntyy sisällänne ja se kulkee maailmaanne ulos sydämistänne silmienne säteilyn kautta, palvelunne kautta ja tekojen kautta, joita suoritatte kaikelle elämälle.

On mahdotonta, rakastettu, ettette huomaa muutoksia, jotka ovat meneillään monissa teissä, jotka ovat valmiita niihin, niissä, jotka eivät ole vain osoittaneet valmiuttaan seurata Polkua, mutta jotka jatkuvasti liikkuvat pysähtymättä  ja kiinnittämättä  huomiota pieniin ja suuriin esteisiin.

Mutta vaikka jotkut ihmiset lähestyvät nopeasti Jumalallista huippua tietoisuudessaan, toiset samanaikaisesti mieluummin kuluttavat pois arvokasta aikaa liikkuen ilman päämäärää ja etsivät viihdytyksiä ja huvituksia, jotka ovat jo vietelleet monia parhaita sieluja virheelliselle polulle. Illuusio on edelleen voimakas, mutta aikaa on lyhennetty valituille. Ja jos aiemmin saatoit vain lukea ja toistaa näitä sanoja, nyt näet omilla silmilläsi näitä muutoksia, jotka tapahtuvat lähitulevaisuudessa. On sanottu: Kaksi miestä on ulkona niityllä; yksi otetaan, ja toinen jätetään. Kaksi naista jauhavat myllyssä; yksi otetaan ja toinen jätetään. [1] Niin se tapahtuu. Herää ja katso ympärillesi!

Jos tiedät, mihin kiinnität huomiota, huomaat, että jotkut käyttävät energioitaan ja kykyjään ja käyttävät aikaansa, jotta jatkuvasti edistyisivät eteenpäin. Samaan aikaan toiset yrittävät löytää kapean halkeaman, jonne he voivat piiloutua ja istua hiljaa näiden muutosten aikana.

Ja tämä aika voi tulla joillekin aikana saavuttaa suuren voiton tai toisille aikana kärsiä tappio.

Jokaisella teistä on potentiaali olla voittoisa. Mutta, jos jotkut pyrkivät voittoon ja soveltavat kaiken voimansa saavuttaakseen sen, toiset mieluummin makaavat kivipenkillä [2] koko päivän, ajattelemalla, että kaikki muutokset ohittavat heidät, eikä heidän tarvitse tehdä mitään, kuten aiemmin.

Rakastettu, älkää koskaan unohtako, että olette Jumalan vatsassa. Kaikki te muodostatte Jumalan yhdistyneen ruumiin. Tulee aika, kuin vain vähän riippuu toiveestasi. Sinun on määrä voittaa. Sinulla ei ole muuta vaihtoehtoa kuin voittaa.

Sen vuoksi tule alas uuniltasi, mene ulos kadulle ja aseta itsesi muutoksen raikkaan tuulen alle. Olet kuin purjealus, joka seisoo satamassa liikkumattomana, koska ei ole tuulta. Mutta hetki on tullut ja mahdollisuuksien tuuli on alkanut puhaltaa, ja se jopa hilaa itseäsi pois, täyttää purjeesi ja ohjaa matkaasi määränpäähän illuusioiden maailmassa. Ja matkanne määränpää on palata todelliseen maailmaan, josta olet tullut ja jonne olet menossa väistämättä, Kosmisten aikajaksojen lain mukaisesti.

Joten, ota kiinni kosmisen mahdollisuuden tuulesta olemuksesi purjeilla, sillä seuraava kosminen tilaisuus valituille tulee tapahtumaan vasta seuraavassa Kosmisen kierroksen aikana ja saatat tuomita itsesi väsyttävään jatkuvuuteen raskaissa maailmoissa. Siksi, valitse Voitto ja valitse siirtyä kohti Voittoa. Olen tullut ilmoittamaan lähestyvästä Kosmisesta tilaisuudesta, joka on jo tullut niille, jotka ovat valmiita hyväksymään sen. Voitto on näkyvissä!

Voitto niille, jotka ovat valmiita ja voitto niille, jotka suostuvat hyväksymään voittonsa nyt.

Tulevan yön aikana voimallinen pyrkimyksen impulssi tulee lähettämään sinut tietoisuudessasi evoluution kehityksesi seuraavaan vaiheeseen.

Ja näet tavoitteesi selkeästi; näet Uuden Maailman ääriviivat ilmestyen ensin tietoisuudessasi ja sitten vähitellen toteutumalla tietoisuutesi kautta Maan fyysisessä tasossa.

MINÄ OLEN Voitto!

[1] Matteus 24:40.

[2] Pitkän aikaa Venäjän maaseudun suurissa taloissa uunisänkyjä käytettiin nukkumiseen  (eli niitä käytettiin lämpiminä sänkyinä). Nykyään tätä ilmaisua käytetään, kun puhutaan laiskuudesta. (Kääntäjän alaviite.)