Yhdistetty Henkinen Harjoitus Maaliskuun 6 – Huhtikuun 14, 2017

      Kommentit pois päältä artikkelissa Yhdistetty Henkinen Harjoitus Maaliskuun 6 – Huhtikuun 14, 2017

Yhdistetty Henkinen Harjoitus Maaliskuun 6 – Huhtikuun 14, 2017 
Hyvät Ystävät!


Yhdistetty Viestien lukemisen harjoitus 2015- 2016 jotka pidimme, ja  1-10.2.2017 sai aikaan suuren kiitollisuuden ja positiivisen palautteen monilta, jotka osallistuivat tähän harjoitukseen.

Vastaukset ovat saatavilla Sirius- Keskusten verkkosivulla, ja voit katsoa niitä seuraavasta linkistä http://sirius-centers.net/books/2017/02/05/index.htm  Suuri enemmistö ihmisistä, jotka vastasivat  kutsuun ovat ilmaisseet halunsa jatkaa harjoitusta.

Yhdistetty pyhien tekstien lukeminen on yhden tyyppinen henkinen harjoitus.  Tämä harjoitus on hyvin suosittu meidän aikanamme koska elämän ryhmi  ei aina anna meille tilaisuutta rukoilla tai edes vain lukea.

Kun me kokoonnumme yhteen tässä yhdistetyssä Viestien lukemisessa,  käytämme ryhmän saavutusten voimaa; ja mikä oli vaikeaa yhdelle henkilölle on paljon helpompaa tehdä ryhmässä. Tämä käytäntö on erityisesti sopivaa aloittelijoille, joille on paljon helpompaa lukea yhdessä niiden kanssa, jotka ovat pitemmällä henkisellä polulla.  Kuitenkin, niille jotka jo ovat lukeneet kaikki Viestit useammin kuin kerran, tämä harjoitus  tarjoaa uuden ymmärryksen ja uusia löytöjä Jumalallisen Tieteen hankinnassa, täynnä energiaa ja uuden Elämän tuntemuksen.

Tällä kertaa, kutsun teitä osallistumaan Sanelut ensimmäisen jakson (the first cycle.) lukemiseen. Me tulemme  peräkkäin lukemaan ensimmäiset 40 Sanelua  (Viestiä) ajalla 06.03.-14.4.2017. (noin puolet niistä on Suomeksi täällä*)

Olemme kaikki eri paikoissa maapallolla. Tämä on kuitenkin juuri meidän etumme! Jos me kaikki luemme saman  viestin samalta Mestarilta saman aikaisesti, ja tämän hengellisen työn  aikana pyrimme saavuttamaan kaikkein  ylevimmän tietoisuuden tilan, silloin tuomme tämän Mestarin energiat, joka antoi Sanoman, tähän maailmaan, eri paikkoihin maapallolla. 

Jos onnistumme saavuttamaan sisäisen rauhan tilan, ehdottoman Rakkauden  ja voimakkaan uskon henkisen työmme aikana, silloin me itse tulemme Valon lähteeksi maailmaamme. 

Jos tarpeeksi moni liittyy yhteen tässä henkisessä harjoituksessa, tällä tulee olemaan vaikutus koko planeettaan nostaen planeetan taustalla värähtelyjä ja monet tapahtumat ympäri maapalloa voivat edetä myönteiseen suuntaan. 

Mitkä ovat tärkeimpiä positiivisen kehityksen ja rakenteellisten uudelleenjärjestejen kannalta, eivät ole voimakkaat  mutta  juuri super-heikot pyrkimykset. Suuri  määrä aktiivista energiaa, ei ole se, mikä on tärkeä,  vaan sovellutusten määrä ja erilaisten sovellutusten sijainnit, on se jolla on vaikutusta. Tässä voimme muistaa  suuren Lao-Tzu sanoja, heikko voittaa vahvan ja hiljainen voittaa äänekkään.

Meidän keskittyneeseen ponnisteluun, ehdotan Viestien lukemista yhdessä tiettyinä aikoina: 

AJAT  VIESTIEN LUKEMISEEN
Suomen aikaa:  klo 11:00, 14:00, 17:00, 20:00
3:00 am, 6:00 am, 9:00am, and 12:00 noon (U.S. Central Time)

Voit lukea yhden ja saman Viestin yksi, kaksi, kolme tai neljä kertaa päivässä, niinä  aikoina jotka ovat sinulle parhaimmat ylläolevista ajoista. 

Jos sinulla on kirja “Words of Wisdom -1“, voit lukea viestit tässä kirjassa.
Jos sinulla ei ole tätä kirjaa, voit lukea viestit on “Sirius” verkkosivuilla osoitteessa: http://sirius-eng.net  

Älä yritä välttämättä lukea viestejä  neljä kertaa päivässä. Ehkä  voi olla tarpeeksi, että voit  lukea viestin kerran päivässä. On tärkeämpää tehdä tätä käytäntöä joka päivä lakkaamatta 40 päivää. Tämä vahvistaa kuria ja tuo tavan päivittäiseen käytännöön.

Älä kuitenkaan unohda, että Jumalallinen energia, jota vedät puoleesi  harjoituksen aikana, alkaa nostaa kielteisiä energioita jotka ovat omassa aurassasi ja karmalliset talletukset alkavat aktivoitua.

Tämä tarkoittaa nopeampaa karmasi työstämistä pois. Mutta se voi tapahtua, että et ole valmis kohtaamaan  negatiivisten energioiden virtaa, jotka nousevat esiin olemuksessasi. Tämä saattaa ilmetä negatiivisina tietoisuuden  tiloina; huonojen tapojen heräämisenä tai kireinä suhteina ympäristöösi kotona ja työssä … Jos et pysty neutraloimaan ja voittamaan esiin nousseita  menneisyyden energioita, pidä taukoa henkisestä harjoituksesta  muutama päivä tai lopettaa käytäntö kokonaan.
Seuraavan kerran sinun on mahdollista voittaa itsellesi ja varmasti  suorittaa koko harjoitus.

Jokainen päivä, ilmoitus seuraavista kolmesta Viestien lukemista   lähipäivinä näkyy  “Sirius” verkkosivuilla.

Jos klikkaat Viestiä lukeakseni sen, silloin lukemisesi registeröityy reaali ajassa ja voit nähdä ihmisten määrän ja sijainnin, jotka lukevat Viestiä.

Laskuri alkaa  toimia 10 minuuttia ennen ehdotettua aikaa Viestin lukemiseen ja ajastin lakkaa 20 minuttia  viestin lukimisen jälkeen.

Voimistaaksemme Sen Mestarin läsnäoloa, joka antoi Viesin , voit tehdä seuraavan kutsun:

“MINÄ OLEN SE MIKÄ MINÄ OLEN nimessä, minä kutsun (Mestarin nimi) Elektronista Läsnäoloa.  Tapahtukoon Jumalan Tahto. Amen.”

Mielentilasi ennen Viestin lukemista on erittäin tärkeä,  joten, jotta voisit virittyä Viestin lukemiseen, voit katsoa seuraavia:

– kuuntele musiikkia  http://sirius-centers.net/music/index.htm

– katso video  http://sirius-ru.net/media/tv/nastroy-na-bdenie.htm

Tai meditoi Mestarin kuvaa, joka antoi Viestin.Pyydän, katso Mestarien suosituksia kuinka lukea Viestejä seuraavasta linkista : engl.  http://sirius-eng.net/dictations/How to read messages.htm

Minä kutsun sinua ottamaan osaa tähän yhdistettyyn harjoitukseen –  Mestarien Viestien lukemiseen!

Valoa ja Rakkautta!
T.N. Mickushina