Yksikin sinun Rakkauden ja Myötätunnon värähtelyistäsi pystyy sammuttamaan helvetin tulen missä monet tämän planeetan sielut palavat nyt

      Kommentit pois päältä artikkelissa Yksikin sinun Rakkauden ja Myötätunnon värähtelyistäsi pystyy sammuttamaan helvetin tulen missä monet tämän planeetan sielut palavat nyt


Yksikin sinun Rakkauden ja Myötätunnon värähtelyistäsi pystyy sammuttamaan helvetin tulen missä monet tämän planeetan sielut palavat nyt

Rakastettu Hilarion, 10 huhtikuu 2005

MINÄ OLEN Hilarion, Viidennen Säteen Mestari. Olen tullut luoksenne tämän Lähettilään kautta.

Olen tullut kertomaan teille joitakin asioita, joita kohtaatte elämässä, mutta joihin ette kiinnitä paljon merkitystä. Mutta jos tutkitte näitä asioita, käy selväksi, että ne määräävät elämäänne maailmassa monia vuosia eteenpäin.

Olen tullut kertomaan, miten te itse luotte oman tulevaisuuden. Joillekin teistä tämä tieto voi tuntua epätodelliselta ja epäoikeudenmukaiselta. Toiset voivat jo olla perehtyneitä siihen. Mutta minusta on aina hyödyllistä muistaa ja toistaa opetus, jonka olet joskus oppinut.

Joten, haluaisin pysähtyä henkisten ja somaattisten sairauksien syihin, jotka rasittavat fyysistä ja korkeampia kehojanne.

Ihmisen muisti on hyvin lyhyt ja yleensä ihmisen on hyvin vaikea seurata hänen elämässään tekemiensä tekojen ja niiden seurauksien suoraa yhteyttä. Mutta juuri tämä yhteys on karman Lain eli niin sanotun Syyn ja Seurauksen ja Rangaistuksen Lain perusta.

Äiti Maria ja minä joudumme kuuntelemaan monien ihmisten parantumisen pyyntöjä vaivoihin. Henkilö, jonka fyysinen temppeli kärsii vakavasta sairaudesta on valmis tekemään merkittäviä uhrauksia päästäkseen eroon siitä. Hän etsii ulkoisia parantajia, jotka pystyvät auttamaan häntä.

Vasta nähtyään useita lääkäreitä ja parantajia – jotka levittävät kätensä avuttomina ja saavat kunnon maksun siitä – tekee tämän henkilö vetoomuksen Jumalalle ja Ylösnousseille Mestareille avunpyyntönä.

Hetki koittaa, kun järki voittaa ihmisessä ja hän ymmärtää, että sairaus lähetettiin hänelle taivaasta ja että vain Jumala voi vapauttaa hänet siitä.

Ja ihminen etsii polkuja Jumalan luo; hän on valmis tekemään uhrauksia ja lukemaan paljon rukouksia parantaakseen itsensä.

Juuri kukaan ei ymmärrä, että sairaudet ja kärsimykset eivät aiheutuneet vihaisen ja kostonhimoinen Jumalan toimesta, vaan ihmisen omista teoista aikaisemmissa elämissä ja hänen nykyisen inkarnaationsa aikana suoritetuista.

Kun olet nuori ja täynnä voimaa ja energiaa et ehkä koskaan ajattele tekojesi seurauksia. Sinusta tuntuu luonnolliselta, että voit saada jotain, mitä haluat, vaikka sinun olisi loukattava tai pahoitettava jonkun mieltä tuskallisesti.

Kuinka yhteismitaton joskus on toive, jonka täyttämisen puolesta taistelet, ja se vahinko jonka olet valmis tekemään toisille yksinkertaisesti tyydyttääksesi toiveesi hinnalla millä hyvänsä.

Siten ensimmäinen ja pää vihollinen, joka on joskus ainoa vihollinen, on piilotettu sisääsi. Se on lihallinen mieli kyltymättömien halujensa kanssa.

Luulette ettei ole mitään kamalaa kun taistelette tyydyttääksenne toiveitanne. Se näyttää aivan luonnollista teille, varsinkin nuorille. Ette edes anna mitään merkitystä ilmeisten moraalisten normien rikkomuksille, joita suoritatte tyydyttäessänne toiveitanne. Ette yksinkertaisesti ajattele vahinkoa mitä teette muille ihmisille.

Miten kyltymättömät intohimonne voitetaan? Miten voimme lopettaa ahneutenne elämän iloihin?

Hyvin harvat ihmiset pystyvät oppimaan itsekseen, katsomalla esimerkkejä muista ihmisistä, lukemalla kirjoja ja löytämällä ihmisiä, jotka voivat jakaa Viisautensa heidän kanssaan.

Niille, jotka eivät kykene ymmärtämään ja oppimaan, Karman laki tai Rangaistuksen Laki astuu voimaan.

Kukin tekosi, joka on suoritettu Jumalan tahdon vastaisesti, johtaa siihen tosiasiaan, että Jumalallinen energia, jota käytät jatkuvasti ja jota ilman et voi olla olemassa, on  tahriintunut tämän epätäydellisen teon kautta. Mitä enemmän epätäydellisiä tekoja suoritat, sitä alhaisemmiksi Jumalallisen energian värähtelyt tulevat. Tämä energia ei häviä; se säilyy aurassasi, sinun emotionaalisessa, mentaalisessa ja eteerisessä kehossasi.

Ja tämä energia muuttuu magneetiksi vetäen puoleensa samanlaisia energioita sinua ympäröivästä ulkomaailmasta.

Siten, jos siis olet pahoittanut jotakuta, tämä energia tulee vetämään puoleesi tilanteen, joka loukkaa sinua ennemmin tai myöhemmin.

Te kannatte aurassanne tietoarkistoa kaikista epätäydellisistä teoistanne. Nämä tiedot ovat kuin reikiä aurassa. Jos usein sallit itsesi suorittaa tekoja, joista tulee rangaistus Karman Lain kautta, ennemmin tai myöhemmin aurasi tulee negatiivisten värähtelyiden ylikuormittamaksi. Ja et enää voi työstää pois karmallisia kuormia suorittamalla oikeita tekoja niissä karmallisissa tilanteissa, jotka lähetetään sinulle vastineeksi aikaisemmista teoistasi nykyisen inkarnaatiosi loppuun mennessä – liikaa negatiivista energiaa on kertynyt auraasi.

Teille on jo kerrottu, että aika, jossa elätte, on ainutlaatuinen. Tämä on aika, jolloin muutos kosmisissa syklissä tapahtuu ja uusi syklin jakso alkaa.

Ihmiset, joita rasittaa liiallinen negatiivinen energia, tulevat sairastumaan ja jäävät ilman mahdollisuutta olla aktiivisia elämässä. Heiltä evätään Jumalainen Energia ja mahdollisuus moninkertaistaa epätäydellisyyksiä tässä maailmassa. Henkilö, jonka auraa rasittaa liian suuri määrä negatiivista energiaa, on kuin spitaalinen, parantumattomasti sairas ja vaarallinen henkilö. Negatiiviset värähtelyt hänen aurassaan pystyvät saamaan aikaan samanlaisia negatiivisia värähtelyjä kaikkien ihmisten auroissa, joiden kanssa hän joutuu kosketuksiin.

Samankaltaisuuden Lain vuoksi sellaiset ihmiset vetävät toisiaan puoleensa, ja he jo asuttavat kokonaisia alueita planeetta Maassa, joita voidaan verrata leprasiirtoloihin spitaalisille.

Jos henkilö puhtaalla auralla sattuu olemaan tällaisilla alueilla, hän tuntee olevansa kuin kala kuivalla maalla.

Kun katsomme planeettaasi näemme näitä alueilta, näistä keskuksia, kuten negatiivisen energioiden astioita, tiivistyneenä siinä määrin, ettei yksikään meidän parantavista säteistä, joita me lähetämme väsymättä Maahan, pysty murtautumaan niiden läpi.

Ihmiset, jotka ovat lukinneet itsensä näihin energisiin leprasiirtoloihin, eivät kykene auttamaan itseään enää ja tarvitsevat apua, joka yhä voidaan antaa heille ulkopuolelta.

Siksi olemme valmiita yhteistyöhön ja olemme valmiit käyttämään kaikkia, jotka pystyvät pitämään omat värähtelynsä riittävän korkealla välittääkseen kauttaan apuamme niille ihmisille, jotka näyttävät jo absoluuttisen kuolleilta henkisesti, mutta jotka vielä kiinnittävät katseensa taivaaseen viimeisenä toivonaan ja vilpittömästi pyytävät apua.

Olemme valmiita auttamaan ja autamme kaikkia. Tämä apu ei ehkä saata koskea fyysistä kehoa, joka on jo parantumisen mahdollisuuden tuolla puolen, johtuen kehossa olevien peruuttamattomien prosessien ylivallasta. Apumme tähtää ensinnäkin näiden ihmisten sieluihin. Yritämme parantaa ja pitää niiden sielut, jotka ovat kiinnittäneet silmänsä taivasta kohden ainakin kerran elämässään, vilpittömästi pyytäen apua ja tunnustaneet kaikki tekemänsä synnit. Ei ole syntistä vailla tulevaisuutta. Mutta se on myös oikeudenmukaista, että on mahdotonta pelastaa niitä, jotka itse eivät tarvitse tätä pelastusta.

Siksi on aina mahdollisuus antaa apua, vaikka joskus meiltä uupuu vilpittömiä palvelijoita, valmiita uhraamaan itsensä ihmiskunnan pelastuksen vuoksi ja antamaan apua kaikille eläville olennoille.

Nyt vetoan niihin, jotka pystyvät ymmärtämään minua ja jotka ymmärtävät, mitä puhun.

On tullut aika, jolloin sotaa käydään kirjaimellisesti jokaisesta inkarnoituneesta sielusta.

On olemassa voimia, jotka yrittävät pitää niin montaa sielua kuin mahdollista illuusion tasossa. Ja on voimia, jotka taistelevat kirjaimellisesti jokaisesta sielusta, vetääkseen sen pois helvetistä, joka on edustettuna fyysisellä tasolla monissa paikoissa maapallolla.

Ja joskus vain yksi kohtaaminen, yksi rakastava ja myötätuntoinen katse riittää sielulle, joka oli tuomittu ei olemassaoloon, auttaen sitä löytämään Uskon, Toivon ja Rakkauden.

Pitämään tasapainonne, mentaalisen rauhanne. Olette sotureita tässä maailmassa. Ja jo yksi teidän rakkauden ja myötätunnon värähtelyistänne pystyy sammuttamaan helvetin palon, jossa monet tämän planeetan sielut palavat nyt.

MINÄ OLEN Hilarion ja olen vedonnut tämän planeetan Hengen sotureihin.

© Viestintuoja Tatyana Mickushina