Annan teille mantrani

      Kommentit pois päältä artikkelissa Annan teille mantrani


Annan teille mantrani

Rakastettu Krishna, 9 huhtikuu, 2005

MINÄ OLEN Krishna, joka on tullut tämän sanansaattajan kautta.

MINÄ OLEN Krishna, Kunnianarvoisa Krishna. Olen tunnettu ja arvostettu Intiassa. Olen myös tunnettu Krishnan palvojien kautta monissa maailman maissa.

Olen kaikkialla tosiasiassa. Olen muotojen maailmassa, ja olen muodottomassa, olen tietoisuudessa, ja olen Hengessä.

Hyveitteni tason kautta voin olla monissa muodoissa samanaikaisesti. Olen Kaikkialla Läsnä oleva.

Laajimmalle levinnein kuvistani on paimenpoika huilun kanssa. Todella rakastan tätä kuvaa kaikista eniten. Tämä on kuva, jossa olin inkarnoituneena Vrindavan´ssa(1)

Annoin seuraajilleni mantrani ylistämään Jumalan nimiä. Annoin heille tämän, koska ihmisten mieli ei pystynyt havaitsemaan mitään korkeampia opetuksia Kali Yuga syklin aikana, joka alkoi juuri ylösnousemukseni jälkeen. Mieli on levoton ja kuriton. Siksi jatkuvaa mantrojen lausumista, Jumalan nimien ylistämistä täytyy harjoittaa.

Kun mieli on kohdistunut Jumalan nimien toistamiseen, sillä on vähän aikaa ajatella matalia ajatuksia ja paneutua arkisiin toiveisiin.

Mantrojen lausumisen harjoitus ja mantrat itsessään sallivat mielen pysyä kurissa ja olla Ihmisen Korkeamman Itsen alaisena.

Haluan koko planeetan ihmisten palaavan Jumalien nimien ylistämisen harjoitukseen, koska tämä on lyhin tie johtaen takaisin Jumalaan.

Sinusta tulee asia johon mielesi pyrkii. Jos mielesi jatkuvasti on keskittynyt TV -ohjelmien ja mainosjulisteiden propagandamaisiin kuviin, sellainen mieli on kiinnittynyt tähän maailmaan ja ei kykene irrottamaan itseään siitä.

Jumalan nimen ylistämisen harjoitus ei vaadi mitään erityisiä ehtoja. Sinua ei vaadita osallistumaan kirkon palveluksiin ja seremonioihin, tai liittymään mihinkään uskonnolliseen organisaatioon. Sinun ainoastaan täytyy oppia kuinka lausua Jumalan nimiä oikein oikeassa mielentilassa. Sinun täytyy olla täysin keskittynyt Jumalalliseen lausuessasi mantroja. Mielesi täytyy lakata vaeltamasta objektien ja kuvien keskuudessa, jotka ympäröivät sinua fyysisessä maailmassa.

Sinun täytyy ajatella vain Jumalaa.

Ei ole väliä mitä olet tekemässä kun lausut mantroja. Voit olla pesemässä astioita, liikenteessä, työskennellä keittiöpuutarhassasi, kävelemässä lasten kanssa tai työpaikallasi.

On hyvä sanoa mantroja ääneen tai hiljaisella äänellä ettet häiritse ihmisiä ympärilläsi. Mutta voit myös lausua mantroja itseksesi, ettet kiinnitä ulkopuolista huomiota itseesi.

Mutta muistakaa, että sinun täytyy ääntää näitä Jumalan mantroja Jumalalle , eikä tehdäksesi vaikutuksen ihmisiin ympärilläsi.

Eräät seuraajat lausuvat Jumalan nimiä miltei koko ajan. He kuluttavat koko päivän lausuen mantroja. Erityisesti he palvovat mantrojen lausumista ihmisten ryhmissä osoittaakseen jokaisella heidän tosi palvelunsa Jumalalle.

Tällaisen käytännön vaikutus on suoraan vastakohtainen haluttuun päämäärään, koska Jumalallinen energia menee hukkaan egon vahvistamiseen eikä yhteyden vahvistamiseen Jumalan kanssa.

Minä annan teille mantrani.

Pyydän teitä löytämään ihmisiä, jotka voivat lausua tätä mantraa tai ostaa kasetteja, joihin on äänitetty tämä mantra. On tärkeää, että minun mantrojeni tallenteiden olisi kannettava oikeita Jumalallisia värähtelyitä. Tuntekaa näitä oikeita Jumalan värähtelyitä sydämissänne.

Jos sinä tai sukulaisesi olette noloina mantrojen lausumisesta ja Jumalan nimien ylistämisestä, älkää pakottako itseänne.

Sellaisessa tapauksessa voitte käyttää toista käytäntöä, joka johtaa teidät takaisin Jumalaan.

On monia polkuja ja monia tapoja johtaen Jumalaan. Itse asiassa jokaisella teistä on oma polkunsa.

Mutta sinun ei pitäisi koskaan unohtaa, että on olemassa monia polkuja ja tapoja, jotka eivät johda mihinkään.

Mutta jos istut tekemättä mitään liikkumatta minnekään, odottaen ihmeen tapahtuvan, odotat turhaan.

Jumala haluaa sinun toimivan. Mitä enemmän näet vaivaa, sitä enemmän apua tulet saamaan Taivaista.

Minä annan sinulle mantrani. Lupaa minulle lausua mantraani niin monta kertaa kuin tämä käytäntö tuo sinulle iloa.

Lausu sitä tehdessäsi kotitöitä, käytä joka vapaa minuutti lausuen sitä.

Tiedän että monet ihmiset tulivat Intian maahan aikaisemmissa inkarnaatioissaan. Siten mantrojen lausuminen on luonnollinen tarve heille. Nämä ovat ne ihmiset, joiden täytyy vastata vetoomukseeni kaikista nopeimmin.

Intian ja Venäjän välillä on olemassa historiallinen yhteys.

Aikaisemmin hyvin kehittynyt sivilisaatio tuli Intiaan ja se oli paljon kehittyneempi kuin Intiaa tuolloin asuttava väestö. Tämä sivilisaatio, nämä ihmiset tulivat pohjoisesta. On yllätys monille teistä, että nämä ihmiset tulivat alueelta, joka on nykyään Venäjän hallitsema.

Sen vuoksi on olemassa vahva yhteys Äiti maan Intian ja Äiti maa Venäjän välillä. Nämä kaksi maata ovat hyvin läheisiä toisilleen, ensinnäkin jo heidän rikkaan henkisten perinteittensä kautta.

Toivon, että Venäjä onnistuu muistamaan menneisyytensä historialliset juuret ja historian esivanhempiensa uskon, uskon, jonka juuret ulottuvat tämän maan ihmisiin, jotka asuttivat sitä menneinä aikoina.

Monia temppeleitä maagisilla kristalleilla löydetään Venäjän alueelta.

Nämä pyhät asiat ovat uinumassa vielä nykyisin. Mutta tulee aika kun nämä historialliset pyhät asiat elpyvät yhdessä tämän kansan tietoisuuden heräämisen kanssa. Valon keskittymät asetettuina tämän maan alueella, jotka ovat kätkettynä tietämättömien ihmisten silmiltä, tulevat työskentelemään kaikella voimallaan.

Minä annan mantrani ja tiedän, että tämä mantra voi herättämään sinussa historiallisen muiston juurista, jotka on asetettu jopa itse Venäjän kielen perustaan.

HARE KRISHNA HARE KRISHNA
KRISHNA KRISHNA HARE HARE
HARE RAMA HARE RAMA
RAMA RAMA HARE HARE

Toista tämä mantra Sanskritin kiellellä.

Sen äänet antavat sinulle voimaa, iloa, rohkeutta, itseluottamusta, luottamusta tulevaisuuteenne ja Venäjän tulevaisuuteen.

MINÄ OLEN Krishna, minä tunnen teidän tarpeenne. Ja minä tulen antamaan teille apuni jos vetoatte minuun.
Älkää olko hämillänne ulkomuotoni suhteen ja minun erovaisuuteeni kirkoissanne oleviin kuviin, joita käytätte palvonnassanne.
 

Ei ole ole olemassa mitään eroa Jeesuksen ja minun välillä. Olemme Yksi ja jakamaton Hengen tasolla.

Nimeni Krishna tarkoittaa samaa kuin nimi Kristus.

Kaikki erovaisuudet ja kaikki jakautumiset ovat olemassa ainoastaan tietoisuudessanne ja vain tällä konkreettisen historian hetkellä, hyvin tärkeällä tietoisuutenne heräämisen hetkellä uneliaisuuden tilan jälkeen, jossa olette olleet miljoonia vuosia.

Olen onnellinen, jos kuka tahansa teistä noudattaa neuvoani ja lausuu mantraani. 

MINÄ OLEN Krishna. Olen tullut antamaan osan rakkaudestani sinulle.

1) Vrindavan – Uttar Pradesh, Intia. Krishnan synnyinpaikka.

© Viestintuoja Tatyana Mickushina