22. huhtikuuta – Kansainvälinen Äiti-Maan-Päivä

      Kommentit pois päältä artikkelissa 22. huhtikuuta – Kansainvälinen Äiti-Maan-Päivä


22. huhtikuuta – Kansainvälinen Äiti-Maan-Päivä

Maapallolla on kriittinen aika nyt! Jokainen meistä voi auttaa itseämme, perhettämme, maatamme ja planeettaamme.
“…tärkeimpiä uutisia, joita ei lähetetä millään radio- tai televisiokanavilla, ei ole saatavana suurimmalle osalle maapallon ihmisistä. Tärkein uutinen on SOS-signaali siitä, että planeettasi ja kaikki mikä elää sillä lähettää … “
Rakas Kuthumi, 2. heinäkuuta 2009

Yhteys ihmiskunnan tietoisuuden tason ja sellaisten ilmiöiden välillä kuten äärimmäiset sääolosuhteet, luonnonmullistukset, tulivuorenpurkaukset, sodat ja vallankumoukset

Miten ajatuksemme ja tunteemme vaikuttavat planeetallemme ja kaikkeen, mikä ympäröi meitä?

Rakastettu Alfa selittää sen 29. joulukuuta 2009 Sanomassaan seuraavasti:

”… Yksi epätäydellinen ajatus tai tunne houkuttelee saman kaltaista värähtelyä. Hetken kuluttua muodostuu negatiivisen energian hurrikaani, joka ilmenee myöhemmin fyysisessä tasossa todellisten hurrikaanien ja luonnonmullistusten muodossa. ”
– Rakastettu Alfa, 29. joulukuuta 2009

Ja tässä on mitä rakastettu Sanat Kumara sanoo 22. maaliskuuta 2005:

“… Samoin Järkeen ja Hyvyyteen vetoavat ajatukset – positiiviset ajattelumuodot ja tunteet – parantavat koko planeetan vakautta ja edistävät Maapallon akselin tasapainoa.”
Rakas Sanat Kumara, 22. maaliskuuta 2005

Jokainen meistä tekee omat vaikutelmansa ihmiskunnan kollektiiviseen alitajuntaan. Tarkastelemalla nykyistä tilannetta planeetalla voimme nähdä, mihin ajatuksemme ja tunteemme ovat kiertymässä.

”Tilanne on sellainen, että kirjaimellisesti riippuu jokaisesta teistä, kuinka muutosprosessi tapahtuu. Maapallo, samoin kuin jokainen teistä, on nyt erittäin vaikeassa tilanteessa. Maapallo kokee kauhistuttavaa rasitusta, joka liittyy tämän niin sanotun teidän sivilisaation vaikutuksiin. Kuvittele, miltä Maapallon ja Elementtien, jotka ylläpitävät maapallolla järjestystä ja huolehtivat Planeetasta, täytyy tuntua kantaessaan kaikkea luontoon kohdistuvaa väkivaltaa, joka tapahtuu maailmassanne. “Lord Surya, 22. joulukuuta 2007


Viisauden Mestarit selittävät meille yksityiskohtaisesti jatkuvan toiminnan koko mekanismin. Jos emme ole sotilaallisten konfliktien tai onnettomuuksien vyöhykkeellä, se ei tarkoita, että meillä ei olisi mitään tekemistä näiden tapahtumien kanssa.
Jokainen teistä, joka elää maapallolla, on osa mitä tahansa verenvuotoa, jota tapahtuu maan päällä. Tietyllä tasolla kaikki olette yksi energiajärjestelmä. Missä yksi henkilö kantaa vihaa ja aggressiota, luodaan negatiivisen energian piste. Tämä negatiivinen energia etsii paikkaa maapallolla, jossa se voi ilmentyä.

”Yhteys maankuoren tilan ja ihmisen tietoisuuden välillä on erittäin vahva. Voit arvioida planeetan korkeampaan tasoon kertynyttä jännityksen määrää maanjäristysten ja maanjäristysten lukumäärän sekä niiden voimakkuuden ja taajuuden perusteella.
Maa on erittäin herkkä kaikelle, mitä tapahtuu ihmisten tietoisuudessa ja ihmiskunnan kollektiivisessa tietoisuudessa.
Voimme pitää Maapallollamme Äidin ruumiina, joka on universaali kaikille sillä asuville evoluutioille. Täsmälleen samalla tavalla kuin Äiti havaitsee aina vaaralliset tilanteet, joihin lapset pääsevät, jopa huomattavan etäisyyden päästä, Maa reagoi vaarallisiin tietoisuuden tiloihin, jotka ovat yhteydessä lapsiinsa … ”
Rakas Lanello, 26. kesäkuuta 2005

Ja samassa rakkaan Lanellon viestissä löydämme vastauksen kysymykseen siitä, miten muut Maapallon tapahtumat kehittyvät riippuen siitä, kykeneekö ihmiskunta menemään korkeammalle tietoisuuden tasolle?

”… Jos ihmiskunnan massatietoisuuden taso pystyy nousemaan korkeampaan tasoon lähitulevaisuudessa, väistämättömät kataklysmit tapahtuvat vähitellen ja kivuttomasti ja kestävät huomattavan pitkän ajan. Mutta jos ihmiskunta mieluummin jatkaa kokeilua vapaalla tahdollaan ja ei ota huomioon Jumalallisen Järjen ääntä, katastrofin luonne on armoton ja tuhoisa. Maalle ei ole mitään lähettää koko Euroopan kokoinen manner meren pohjaan 24-tunnissa, kun Maa tulee ahdistukseen lastensa vuoksi “
Rakas Lanello, 26. kesäkuuta 2005

Mutta Mestarit yrittävät estää tämän tilanteen ja auttavat meitä väsymättömästi.

Tietoja avusta, jota Ylösnousseet Mestarit tarjoavat Maapallon evoluutioille
Kun luette Saneluja, ymmärrätte kuinka paljon rakkautta, armoa ja myötätuntoa Ylösnousseet Mestarit antavat meille heidän apunsa kautta ja kuinka monta kertaa meidän pitäisi kiittää heitä siitä. Jos analysoimme harkiten kaikkea mitä tapahtuu Maapallolla, niin ymmärrämme, että emme voisi olla olemassa ilman taivaan apua.
Sanat Kumara 22. huhtikuuta – Kansainvälinen Äiti-Maa-Päivä

“Miljardit Avaruusolennot ovat valmiita palvelemaan väsymättömästi päivin ja yöin antaaksesi  teidän olemassaolon kehittyä rauhassa, tasapainossa ja estää monia mahdollisia katastrofeja ja mullistuksia.”

Sanat Kumara, 22. maaliskuuta 2005

”Te, Maan ihmiskunta, jatkatte evoluutiotanne Taivaan rajoittamattoman Armon ansiosta. Jos olisin te, kiitäisin Taivaita 24 tuntia vuorokaudessa kaikissa temppeleissänne … ”
Elohim Hercules, 26. joulukuuta 2009

Maa tarvitsee meidän huolenpitoamme ja apuamme, ja jokainen meistä voi auttaa planeettaa
Voimmeko auttaa planeettaa? Ja mistä apu voi koostua?
Uudelleen ja uudelleen, Viisauden Mestarit Viesteissään kutsuvat huomiotamme työskentelemään itseämme kanssa. Riippuen siitä, mitä ponnisteluja toteutamme tähän suuntaan, yleinen tietoisuuden taso ja tilanne Maapallolla riippuvat siitä.
Ylösnousseet Opettajat neuvovat meitä yrittämään pysyä sisäisesti rauhan ja harmonian tilassa suurimman osan päivästä. Älkää unohtako, että muut ihmiset elävät ympärillämme. Päivän aikana auramme koskettaa tuhansien ihmisten kanssa, jos elämme isossa kaupungissa. Ja kun onnistumme ylläpitämään harmonisen tilan itsessämme, me  kirjaimellisesti lataamme tämän tietoisuustilan kanssa tuhansia ihmisiä, joiden kanssa olemme auramme  koskettaa päivän aikana.

”Elämän juhlat ovat ohitse. On tullut aika kovalle sisäiselle työlle. Pelastamalla itsesi alhaisista tietoisuuden tiloista, pelastatte koko maailmaa. Tämä johtuu siitä, että kaikki ovay kytketty toisiinsa maailmoissamme. Ja perhosen siiven lyönti kuuluu ukkosena hienoissa maailmoissa. Mikä ovat sitten toimintojenne, ajatuksienne ja tunteidemme vaikutus? “
Rakas Quan Yin, 24. kesäkuuta 2011

Tiedämme, että Planeettamme sairaudet liittyvät niiden ajatusten, tunteiden ja toimien seurauksiin, jotka Hänen lapsensa sallivat. Maapallomme on äitimme ja hän on erittäin huolissaan meistä, kohtuuttomista lapsista. Siksi hän on sairas. Ja nyt, kuten ei koskaan ennen, hän tarvitsee huomiotamme ja huolenpitoamme.
Hän tarvitsee rakkautemme. Eikä ole arvokkaampaa lääkettä, jota voisimme tarjota äidillemme, kuin sydämemme rakkaus.

“Kadehdin niitä, jotka ovat inkarnoituneet tällä erittäin vaikealla hetkellä, koska planeetan ja miljoonien sielujen tulevaisuus, jotka ovat takertuneet illuusioon ja eivät näe päivänvaloa, riippuvat kyvystänne pitää tietoisuutenne puhtaana, taivaallisena ja korkeampien maailmojen mukaisena.
Johtakaa esimerkillä! Olkaa rohkeita, kestäviä ja kekseliäitä. Keksikää tapoja, jotka vievät miljoonat ihmiset uudelle tietoisuuden tasolle. Soikaa korkeimmassa nuotissa. Asettakaa malli! ”Arkkienkeli Mikael, 22. kesäkuuta 2009

http://sirius-eng.net/