Opetus vastuusta saadusta Jumalallisesta energiasta

      Kommentit pois päältä artikkelissa Opetus vastuusta saadusta Jumalallisesta energiasta


Opetus vastuusta saadusta Jumalallisesta energiasta

Lord Shiva, 15. joulukuuta 2005

MINÄ OLEN Shiva! Olen tullut tämän Lähettilään kautta tänään.

Olen tullut muistuttamaan teitä jälleen kerran armolahjasta, jonka olen antanut teille tämän vuoden 27. marraskuuta (2005). 

Sinun on harkittava jälleen kerran tilaisuutta, jonka Taivaat antavat sinulle  ja soveltaa sitä käytännössä. Älä ajattele, että tämän kaltaiset mahdollisuudet tullaan antamaan teille kuin mannaa Taivaista.  Annamme tilaisuuden ja sitten tarkkaan tarkkailemme, kuinka käytätte tätä annettua tilaisuutta. Ja jos olette niin syvällä illuusiossanne, ettette voi arvostaa mitä on annettu, ei ole mitään järkeä jatkaa mahdollisuuksien, tiedon ja informaation antamista teille.

Ymmärtäkää, se tosiasia, että tämä ei ole tavallinen tapahtuma, kun Taivaat jälleen kerran päättivät lähestyä Maan ihmiskuntaa, ei samanlainen tapahtuma, joka muistuttaa tilanteita, joissa monet ihmiset vetoavat Jumalaan ja saavat joitakin ohjeita ja suuntaviivoja. Tässä nimenomaisessa tapauksessa aiomme työskennellä koko maailman kanssa. Ja jälleen kerran me annamme tietomme ja informaatiotamme meidän Lähettiläämme välityksellä.

Haluan teidän oppivan eron sen välillä, kun joillain ihmisillä on mahdollisuus vastaanottaa tietyn tyyppistä informaatiota hienomman tason tietyiltä tasoilta ja tapa, jolla me annamme teille informaatiota Lähettiläämme kautta.

Tässä on suuri ero. Tämä ero liittyy lähetetyn informaation suurempaan aitouteen, koska informaation tiedonsiirto suoritetaan ei-spontaanisti eikä toisinaan, vaan varsin tarkoituksellisesti. Suuri määrä Jumalallista energiaa käytetään tämän informaation välittämiseen. Siksi arvostakaa, mitä annetaan ja älkää unohtako sitä vastuuta, jonka olette ottanut heti, kun olette saaneet nämä informaation.

Jos ette käytä sitä, mitä teille on annettu elämässänne ja jos ette noudata neuvoja ja suosituksia, joita me annamme näissä Saneluissa Lähettiläämme välityksellä, silloin luotte automaattisesti karmaa, koska ette käytä annettua Jumalallista energiaa, joka on sisällytetty näihin Saneluihin sen aijotun tarkoituksen mukaisesti.

Tavoite, minkä vuoksi annamme tämän energian, on tarkalleen määritelty. Haluamme nostaa ihmiskunnan tietoisuutta ja valmistaa sitä siirtymään uudelle tasolle, joka vastaa uutta kosmisen evoluution vaihetta.

Sen vuoksi ajattele sitä huolellisesti vielä kerran. Luultavasti sinun ei pitäisi lukea näitä Saneluja lainkaan, ja tämä on sinulle parempi ratkaisu kuin se, jos otat näiden Sanelujen energian ja et noudata mitään suosituksia, joita sinulle annetaan. Tässä tapauksessa luot toimimattomuuden karmaa, jota Rakastettu Kuthumi on kuvannut yksityiskohtaisesti antamassaan Sanelussa 24. kesäkuuta 2005. [1]

Et voi ottaa energiaa ilman että käytät sitä tarkoituksiin, joihin se on annettu. Tässä tapauksessa ihmiskunnan tietoisuuden nostamiseen ja tämän avulla, ennaltaehkäisemällä mullistukset ja luonnonkatastrofit, jotka liittyvät epätäydelliseen ihmisen tietoisuuteen.

Mutta minun on sanottava sinulle, että jos sinulla on pääsy näihin Saneluihin ja olet lukenut niitä, silloin on sinun vuorosi  palvella Maan ihmiskuntaa. Ja jos luovut nyt Sanelujen lukemisesta siinä toivossa, että vältät toimimattomuuden karman tekemällä näin, sinä teet valinnan, joka vie sinut pois Polulta. Etkä koskaan tiedä, millainen karma tulee olemaan raskaampi sinulle.

Ymmärrä, ettei Kosmoksessa ole mitään, joka ei noudata tässä maailmankaikkeudessa vallitsevaa Lakia. Ja ihmiskunta on saavuttanut Jumalallisen energian liian vapaan käyttämisen rajat. Kerroimme teille, että vapaalla tahdolla, joka annettiin ihmiskunnalle, on rajallinen aika kehys. Ja jos ihmiskunta, joka on saavuttanut vapaan tahdon kokeilulle sallitun rajan, ei itse palaa seuraamaan tässä universumissa olemassaolevaa Lakia, silloin ihmiskunta tiukasti uudelleen ohjataan ja opastetaan, vaikka tämän vuoksi koko Maapallo jouduttaisiin kääntämään ylösalaisin. Sen tähden, olkaa järkeviä. Ja lopultakin astukaan seisomaan niillä kosmisen Hierarkian askelmille, jotka ovat sopusoinnussa teille teidän tämän vaiheen evoluution kehityksen kanssa.

Mitä enemmän epäilette tai palaatte käyttäytymiseen liittyen vapaan tahtonne väärinkäyttämiseen, sitä jäykemmin teidät palautetaan sille tielle, joka on valmistettu  teille ja joka on yhteensopiva kosmisen evoluution tulevan vaiheen kanssa.

Saattaa tuntua, että olen liian kova ja että yritän pelotella sinua.

Kyllä, olen erittäin määrätietoinen ja tinkimätön Mestari. En pidä vitsailusta ja en pidä siitä, kun joku ei tottele minua.

Minä teen sen, mitä minun on tehtävä, koska asemani Kosmisessa Hierarkiassa sallii minun puhua  teille hyvin tiukalla sävyllä. Periodi, jolloin sallimme itsellemme teidän suostuttelun ja  kohteliaisuuksien antamisen, on päättynyt. Nyt puhumme tiukemmin, ja tämä tiukkasävyisyys ja päättäväisyys ovat perusteltua lähestyttävien kosmisten määräaikojen vuoksi. Sinulle on parempi, jos nuhtelen sinua kaikista vakavimmalla tavalla, kuin että maailmanlaajuinen katastrofi lankeaa päällesi kaikista epäsopivampaan aikaan.

Jos ei tätä kauhistuttavaa valinnan todennäköisyyttä olisi, joka kasvaa joka minuutti, voisin jatkaa teille kohteliaisuuksien antamista ja antaa teille kaiken huomiomme ja merkit huomiostamme.

Nyt ehdotan, että otat hyvin vakavasti ne mahdollisuudet, jotka on annettu sinulle aikaisemmissa SaneluissaRakastetun Suryan 13. joulukuuta 2005  ja rakastetun Alphan 14. joulukuuta 2005 Saneluissa.

Sinulle saattaa näyttää siltä, että se mitä sinulle on tarjottu on riittämätön säilyttämään tasapainoa planeetalla ja välttämään luonnonmullistukset. Mutta jos vain useat sadat tai tuhannet ihmiset reagoivat pyyntöömme  riittävän vilpittömästi, takaan teille, että tulos manifestoituu hyvin pian, ja se mahdollistaa poistaa planeetalta epätasapainon, joka yhä vielä on kasvussa. Tämä on erityisen tärkeää tehdä nyt ennen tämän vuoden loppua.

Aloitimme uuden Sanelujen syklin. Ja näette, että varoitamme uhkaavasta vaarasta jokaisessa Sanelussa. Ettekö ajattele, että tämä on outoa? Eikö tämä ole selvä todiste siitä, että lopultakin on korkea aika päästä eroon illuusioistanne ja tehdä todellista työtä? Valitkaa, valmistaudutteko juhlien viettoon tai kaikella päättäväisyydellä ja sitkeydellä täyttämään sitä, mitä Mestarit pyytävät teiltä. On riittävästi muita ihmisiä, jotka heiluttavat venettä näiden juhlapyhien aikana. Joidenkin ihmisten on ylläpidettävä tasapainoa. Ja sinä olet niitä, joiden täytyy tehdä se. Tässä maailmassa ei ole sattumia. Ja se tosiasia, että luet näitä Saneluja, merkitsee sitä, että olet niitä ihmisiä, joihin Taivaat luottavat tässä ratkaisevassa ajanjaksossa.

MINÄ OLEN Shiva! Ja toivon, että tuskin kukaan muu Mestari voisi kertoa sinulle näistä elintärkeistä tehtävistä selvemmin ja tarkemmin.

[1] Viittaus Saneluun Opetus toimimattomuuden karmasta, Rakastettu Kuthumi,  24. kesäkuu 2005.

© Lähettiläs Tatyana Mickushina