Uusi Jumalallinen armo

      Kommentit pois päältä artikkelissa Uusi Jumalallinen armo


Uusi Jumalallinen armo

Rakastettu Surya, 13. joulukuuta 2005

MINÄ OLEN Surya, ja tulen teidän luoksenne jälleen Lähettiläämme kautta.

Olen tullut jälleen kerran antaakseni sinulle käsitystä informaatiosta, joka annetaan tänään ja seuraavina päivinä. Tiedät, että maapallon tilanne pahenee joka kerta vuoden lopussa. Tämä liittyy vuotuiseen kiertoon, joka on meneillään planeetalla. Ja aina, vuoden viimeiset päivät ovat hyvin jännittyneitä niiden energioiden osalta, joita ei ole vielä muunnettu ja jotka etsivät ilmennysmuotoja fyysisellä tasolla.

Tämä negatiivisten energioiden vapautuminen voi aiheuttaa seuraavan luonnonkatastrofin, tai sitten niin ei käy,  jos suurin osa negatiivisen energian muuttamisesta tapahtuu ajatusten ja tunteiden tasolla.

Siksi on niin tärkeää säilyttää sisäinen harmonia ja kunnioittava kunnioitus Luojaa kohtaan vuoden lopulla.

Ovatko monet Maa planeetan ihmisistä kykeneviä tähän?

Kuinka voimme saada niin monet ihmiset kuin mahdollista ajattelemaan heidän vastuutaan koko planeetan Maan elämää kohtaan? Tulemme yhä uudelleen muistuttamaan teitä vastuustanne ja toivomme, että onnistutte toimittamaan meidän informaatiomme niin monille ihmisille kuin mahdollista.  

Muistatko viime joulukuussa sattuneesta kammottavasta maanjäristyksestä, joka otti satojen tuhansien ihmisten hengen?

Voitteko kuvitella, että samanlainen mullistus  iskee uudelleen? Ja kuinka realistista on estää tällainen katastrofi?

Olen tullut kertomaan teille mahdollisuudesta, jonka Taivaat antavat teille tänä Joulukuun päivänä. Tänään, ennen Karmallisen  neuvoston  istunnon alkua, olemme päättäneet lieventää  planeetta Maan karmaa, jos vain muutamat sadat ihmiset ympäri maailmaa ottavat Maan karman taakan täksi ajanjaksoksi tämän vuoden loppuun saakka.

Mitä teiltä vaaditaan, rakastetut? Kuka ottaa maailman karman taakan täksi vaikeaksi ajan jaksoksi?

Tehtävänne, joka sinun on täytettävä, voi vaikuttaa sinusta erittäin helpolta. Kuitenkaan älä johda itseäsi harhaan annetun tehtävän ulkoisen yksinkertaisuuden vuoksi, koska teidän tekemänne yksinkertaisimmatkin toimet provosoivat niin voimakasta vastustusta vastakkaisten voimien puolelta, jotka meitä vastustavat, että jokainen teidän tekonne toteutuu suurella vaivalla. Ja me vielä pyydämme teitä antamaan täsmälleen yhden tunnin ajanjakson joka päivä tämän vuoden loppuun rukous harjoitus käytännölle tietyn menetelmän mukaisesti, jonka annan teille nyt.

Tällöin sinun koko tehtäväsi on saavuttaa tietoisuudessasi kaikista harmonisin tila mikä vain on mahdollista.

Te harjoitatte erilaisia hengellisiä käytäntöjä ja kuulutte eri uskonnollisiin ryhmiin ja kouluihin. Olemme ottaneet tämän huomioon.

Omistakaa täsmälleen yksi tunti joka päivä rukous käytäntöön, johon olette tottuneet. Se voi olla rukousten, roserien, rukouskutsujen lukeminen tai yksinkertaisesti meditoiminen.

Päätehtävä, jonka sinun on saavutettava rukous käytännön aikana  on sisäisen tilasi harmonisoiminen. Sinun on löydettävä täydellinen harmonia ja ykseys Jumalan kanssa.

Henkisen harjoituksen lopussa minä  pyydän teitä tekemään yhden yksinkertaisen asian. Kuvittele, että aurasi laajenee ja tulee talon kokoiseksi, ja sitten se laajenee enemmän ja kattaa sinun koko kaupungin, maasi ja koko maapallon. Ja jokainen elävä olento, joka pääsee aurasi kenttään, kokee sen vaikutuksen.

Jokainen elävä olento täyttyy harmonian ja rauhan tilalla, jonka olet onnistunut saavuttamaan hengellisen harjoituksesi aikana.

Se riittää, jos vain muutama sata ihmistä ottaa tämän velvoitteen ja suorittaa pyyntömme tästä päivästä tämän vuoden loppuun asti. ja tahdon vakuuttaa teille, että Maa  tulee välttämään tämän kammottavan mullistuksen, joka tapahtui viime vuoden lopulla.

Yhdistäkäämme kaikki  ponnistuksemme tähän suuntaan yhdessä, riippumatta siitä, mihin tunnustukselliseen tai uskonnolliseen ryhmään sinä kuulut.

Anna tämän yksinkertaisen askeleen tulla ensimmäiseksi askeleeksi kohti yhtenäisyyttänne maanpäällisessä tasossa.

Olin iloinen voidessani tulla luoksenne tänään ja ilmoittaa uudesta tilaisuudesta ja uudesta armolahjasta, joka vallitsee tämän pimeän vuoden ajan  aikana.

Olen varma, että teidän apuanne avulla voimme helposti voittaa kaikki epäterveelliset ilmenemismuodot planeetalla, jotka yleensä kehittyvät erilaisiksi katastrofeiksi ja luonnon mullistuksiksi.

Ensimmäinen askel, jonka olen antanut teille odottaa teidän ponnistustanne. 

Haluan nyt myös antaa sinulle tärkeää tietoa, joka edellyttää välitöntä toimintaa. 

Karmallisen neuvoston kokous pidetään tämän vuoden lopussa alkaen 23. joulukuuta. Joten yhdessä vuotuisten kirjeidenne kanssa Karmalliselle neuvostolle, älkää unohtako esittää mielessänne huolellisesti laadittuja käsityksiä, joita Lord Shiva pyysi teiltä hänen antamassaan Sanelussa 27. marraskuuta 2005.

Mitä suuremman määrän tärkeitä hankkeita pystyt luomaan jäljellä olevalle ajanjaksolle tämän vuoden loppuun asti, sitä suurempi on todennäköisyys, että Karmallinen neuvosto  istunnossaan voi ottaa huomioon toiveesi ja pyrkiä poistamaan ne karmalliset esteet, jotka voivat olla hankkeiden manifestoitumisen tiellä. 

Näet, rakastettu, miten Taivaat välittävät sinusta. Voimmeko me toivoa, että te myös teemme niitä ponnisteluja, joita pyydämme teiltä?

Toivon niin hyvin paljon.

Pyydämme teitä tällaisesta pientä asiaa;  ja aika, jonka me pyydämme teitä säästämään työhön Planeetta Maan ja ihmiskunnan hyväksi on jopa minimaallinen siihen aikaan verrattuna, jonka te tuhlaatte televisio ohjelmien ja merkityksettömään keskusteluun joka päivä. 

Kuten aina, on yhteinen Hyvinvointi ja Planeetan hyvinvointi yhdessä vaaka kupissa , ja egonne halujen tyydyttäminen toisessa,

Ajattele valintaasi ja tee vankka valinta iankaikkisen Jumalallisen todellisuuden hyväksi luopumalla kaikista mahdollisista harhaanjohtavista valinnoista itsessäsi.

Olin iloinen nähdessäni teidät jälleen, ja olin iloinen voidessani ilmoittaa teille uudesta  Jumalallisesta Armosta.

MINÄ OLEN Surya, ja olen ollut kanssanne tänään.

© Lähettiläs Tatyana Mickushina