Käyttäkää tätä tilaisuutta, jonka Jumala on antanut käymään läpi koulutusta ja vastaanottaa ohjeita

      Kommentit pois päältä artikkelissa Käyttäkää tätä tilaisuutta, jonka Jumala on antanut käymään läpi koulutusta ja vastaanottaa ohjeita


Käyttäkää tätä tilaisuutta, jonka Jumala on antanut, käymään läpi koulutusta ja vastaanottamaan ohjeita

Sanat Kumara, 25. kesäkuuta 2005

MINÄ OLEN Sanat Kumara, olen tullut jälleen Minun Lähettilääni kautta. Joka kerta alentaessamme värähtelyitämme fyysiseen tasoon tämän fyysisen yhteyden avulla, ja näiden Sanelujen avulla, niiden taso nousee.

Samalla kun kokoamme kokemusta, voimme kertoa lisää ja lähettää puhtaammin, huolimatta siitä tosiasiasta että tilanne Lähettiläämme ympärillä fyysisellä tasolla ja korkeammilla tasoilla joskus estää meidän Viestiemme lähettämisen maksimaallisella vaikutuksella.

Tämä koe Viestin vastaanottaminen eteerisistä oktaaveista on jatkunut jo kolme ja puoli kuukautta, ja sitä voidaan jatkaa edellyttäen, että pystymme säilyttämään sekä kanavan että Lähettilään puhtauden tulevaisuudessa.

Tämän kokeilun ydin on antaa sieluille, jotka ovat valmiita havaitsemaan lähetettyä informaatiota, saada energiaamme jatkuvasti ja päivittäin pitkän ajanjakson aikana. Asian ydin on se, että fyysinen maailma on kuin suo, joka imee ihmisten tietoisuuden ikään kuin juoksuhiekassa. Kun jalkasi lepäävät rämesuossa, et aluksi tunne mitään epämukavuutta. Mutta sitten tulee hetki, kun juoksuhiekka alkaa pettää jalkojesi alla yhä enemmän eikä sinulla enää ole riittävästi voimaa päästä irti siitä omin avuin. Siksi annamme teille näissä Saneluissa köyden, josta voitte pitää kiinni voidaksenne päästä ulos massatietoisuuden suosta. 

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden vastaanottaa osan Jumalallista energiaa joka päivä, kun vastaanotat ja luet näitä Saneluja.

Jotta oppisit jotain tavallisessa koulussa tai oppilaitoksessa, sinun on osallistuttava opintoihisi päivittäin ja pyrittävä hallitsemaan sinulle annettua materiaalia. On epätodennäköistä, että hallitset kaikki tarvittavat tiedot, jos et ponnistele päivittäin etkä opiskele järjestelmällisesti. Jumalallinen tiedekoulutus ja Jumalallisen tiedon vastaanottaminen eivät eroa mistään muusta harjoituksesta ja koulutuksesta, jota voit saada fyysisellä tasolla.

Siksi, mitä järjestelmällisemmin luette näitä Saneluita, sitä enemmän vaikutusta saavutatte tietoisuutenne laajentamisessa.

Älkää unohtako, että te kaikki olette eri vaiheissa Jumalallisen todellisuuden tiedossa. Ja joillekin teistä, jopa sellainen yksinkertainen esitys, jota noudatamme antaessamme Saneluja, tuntuu olevan liian hienostunut tai aiheuttaa ärtymystä juuri yksinkertaisuutensa vuoksi.

Jos päätettyäsi lukion löydät itsesi aivan viimeisestä kurssista yliopistossa, tuskin pystyisit sopeutumaan nopeasti ja ymmärtämään oppiaineita siellä, vaikkakin tiedot olisikin annettu äidinkielelläsi ja esitys olisi riittävän yksinkertainen.

Aina ei ole niin,  että esityksen näennäinen yksinkertaisuus tarkoittaa, että annettu tieto on yksinkertainen. Jumalallinen Totuus on olemukseltaan hyvin yksinkertainen, mutta sen käsittäminen ihmisen tietoisuudessa ei aina tapahdu, koska Jumalallinen maailma eroaa luonteeltaan ja lakisiteisyydessään fyysisestä maailmasta. Ja sinun on ymmärrettävä asioita, jotka eivät ole havaittavissa fyysisten aistien avulla. Näin ollen materiaalin hallitsemisen vaikeudet esiintyvät yhdessä epäilysten ja haluttomuuden kanssa viettää aikaa oppimalla aiheita, jotka, kuten ajattelette, eivät mielestänne ole yhteydessä elämänne kanssa ollenkaan.

Itse asiassa näissä Saneluissa ei ole ohjeita siitä, miten voit saavuttaa menestystä maallisessa elämässäsi, hankkia vaurautta ja ansaita tunnustusta.

Näissä Saneluissa ei ole mitään sellaisille ihmisille, jotka ovat valinneet fyysisen tason ja materiaalisen maailman ponnistelujensa pääpainoksi. Näissä saneluissa ei ole mitään hyödyllistä tietoa heille, koska kaikki, mitä on sanottu Saneluissa, ovat välttämättömiä tietoisuuden kohottamiseksi vaaditulle tasolle, jonka avulla voit siirtyä toiseen korkeampaan maailmaan – maailmaan, jossa on korkeammat värähtelyt.

Jos kohtaat ihmisen, joka on täysin keskittynyt materiaalimaailmaan ja alat kertoa hänelle tietoa näistä Saneluista, tämä henkilö todennäköisesti ajattelee, ettet ole aivan järjissäsi. On mahdotonta uskoa siihen, mitä et voi koskettaa omin käsin ja nähdä omilla silmillä. Tämän vuoksi on tärkeää, että voit jalostaa havaintokykyäsi ympäröivästä todellisuudesta.

Kun katselet monia TV-ohjelmia tai kuuntelet radiota, sitä voidaan verrata naulojen hakkaamiseen erittäin herkkään laitteeseen, joka pystyy erottamaan mikroneja. Elimistösi on luonnostaan ainutlaatuinen, ja sen avulla voit tuntea korkeampia maailmoja ja erottaa niiden värähtelyt. Siksi käytä kehoasi suunniteltuun tarkoitukseen. Suojele itseäsi kaikelta maailmasi karkeudelta ja epätäydellisiltä ilmenemismuodoilta. Kun alat panna liian paljon huomiota mihinkään epätäydelliseen toimintaan, värähtelysi laskee ja menetät kyvyn erottaa korkeampaan maailmaan kuuluvia asioita ja et enää huomaa korkeamman maailman ilmentymiä elämässäsi. Sinun tilasi muuttuu päivän aikana, päivästä toiseen, ja tämä selittää sen tosiasian, että sydämesi avautuu tietyille Saneluille, kun taas jotkut niistä eivät miellytä sinua.

Jumalan todellisuuden tuntemisen Polulla etenemisellä on hyvin tarkasti mitattu luonne. Siksi näiden Sanelujen avulla yritämme ylläpitää värähtelyänne riittävän korkealla tasolla niin kauan kuin mahdollista, kunnes tietoisuutenne pystyy erottamaan tämän maailman karkeat värähtelyt ja pystyy välttämään niitä itse-suojelun merkityksessä.

Ennen kuin alus saapuu turvalliseen satamaan, se matkaa tuhansia kilometrejä myrskyisällä merellä ja aavoilla valtamerillä. Ainoastaan oman Kotinsa muistot ja toivo saavuttaa ranta pakottavat merenkulkijat voittamaan elämän myrskyjen paineet.

Tarvitset kompassin matkalle, tarvitset kartan, sinulla on oltava taitoa lukea kompassia, ymmärtää koordinaatteja ja tähtiä, jotta pääset turvalliseen satamaan lähellä Kotiasi. Siksi annamme sinulle suunnan ja ohjeita ja panemme sinut oikealle Polulle. Mutta sinun pitäisi aina muistaa, että hetki tulee, kun löydät itsesi yksinäsi aavalla valtamerellä. Riippuu vain harjoitusaikasi aikana hankituista ominaisuuksistasi ja taidoistasi, pystytkö voittamaan esteet ja saavuttamaan tämän turvallisen sataman.

Sen tähden älä siis ole laiska. Käytä tätä tilaisuutta käydä läpi harjoitus ja saada Jumalan teille myöntämiä kehotuksia. Hanki taitoja kompassissa ja kartanluvussa ja taivaallisessa suuntautumisessa Polullasi.

Älkää antako minkään ulkoisen olosuhteen irrottaa itseänne irti Jumalallisesta todellisuudesta.

Tänään minä annan teille tämän saarnan, koska jos et käytä vastaanotettua tietoa elämässäsi, saatat menettää mahdollisuuden kommunikoida suoraan Mestarien kanssa. Ja kukaan ei voi kertoa, koska tällainen mahdollisuus annetaan sinulle jälleen.

Voimme käyttää valtavan määrän Jumalallista energiaa viestintämme ylläpitämisessä, mutta jos näemme, että tätä energiaa ei ole omaksuta ja jos sitä ei käytetä elämässäsi, Jumalallinen tilaisuus on ohi ja tämä energia tullaan ottamaan pois .

Et kastele kuollutta puuta puutarhassasi, emmekä mekään tee sitä, koska emme halua tuhlata arvokasta Jumalallista energiaa.

Toivon, että löydät vapaan hetken vetäytyä ja miettiä sanojani sydämesi hiljaisuudessa.

MINÄ OLEN Sanat Kumara.

© Lähettiläs Tatyana Mickushina