Opetus Buddhasta ja Buddhan tietoisuuden moninkertaistamisesta

      Kommentit pois päältä artikkelissa Opetus Buddhasta ja Buddhan tietoisuuden moninkertaistamisestaOpetus Buddhasta ja Buddhan tietoisuuden moninkertaistamisesta

Rakastettu Kuthumi, 14. kesäkuuta 2005

Olen Kuthumi, olen tullut taas.

Vakiintuneen perinteen mukaisesti tulen antamaan Opetuksen. Kuitenkin tämän opetuksen ymmärtäminen voi olla vaikeaa ulkoiselle tietoisuudellesi. Tämä on Opetus Buddhasta, joka on se Polkunne vaihe, joka sinun on väistämättä tavoitettava ja jonka saavutat ennemmin tai myöhemmin.

Jokaisella on mahdollisuus tulla Buddhaksi. Juuri samalla tavalla kuin kaikilla siemenillä on potentiaali tulla kasviksi ja aikanaan muodostaa siemeniä.

Ainoa asia, joka erottaa sinut Buddhasta, on tietoisuuden taso.

Jotkut siemenet putoavat hyvään maahan ja itävät hyvin nopeasti. Toiset vaativat huomattavia ponnisteluja itämiseen. Mutta sinun ei  koskaan tulisi unohtaa, että olet puutarhassa, jossa puutarhurina on Jumala itse. Hän on hyvin huolehtivainen puutarhuri. Sen vuoksi, vaikka Buddhaksi tuleminen vaatii suuria ponnisteluja sinulta, sinä tulet Buddhaksi kaikesta huolimatta. On mahdotonta, ettet tulisi tulemaan Buddhaksi, koska tämä on luonnollinen ja pakollinen kehityksesi vaihe. Tänään en halua käsitellä niitä sieluja, joilla ei ole mitään halua kehittyä ja seurata heille ennalta määrättyä Polkua. Olet tietoinen siitä tosiasiasta, että todellisuudessa kaikki siemenet eivät idä. On olemassa tietty prosenttiosuus siemeniä, joista ei koskaan tule aikuisia kasveja. On olemassa tietty prosenttiosuus kasveja, jotka häviävät ilman, että ne saavuttavat hedelmäkauden vaiheen.

Kuitenkin, Sinun on tiedettävä, mitä kohti pyrkiä. Sinun päämääräsi on tulla Buddhaksi.

Todellisuudessa Buddha-tietoisuuden taso, kun saavutat sen, on samankaltainen kuin kasvin, joka tulee hedelmäkauteen. Kun ihminen saavuttaa Buddha-Tietoisuuden tason, hän saa kyvyn antaa tietoisuutensa miljoonille olennoille, jotka ovat evoluution kehityksessä alemmissa vaiheissa. Tämä muistuttaa sitä, kun aikuinen kasvi sirottaa siemeniään.

Buddha kylvää Buddha-Tietoisuuden siemeniä ihmisolentoihin. Nämä siemenet lepäävät ihmisten sisällä jonkin aikaa. Kosmisten ehtojen ennalta asettama aika tulee kuitenkin, ja Buddhan siemenet alkavat itää ihmisessä. Buddha kylvää Mielensä kipinöitä ihmisten sisään. Aika tulee, ja nämä Mielen-kipinät itävät ja tulevat ilmeisiksi. Jokaisessa teistä on Buddha siemen piilotettuna, Mielen kipinä joka kylvettiin olemukseenne  miljoonia vuosia sitten maallisen ajanlaskun mukaan. Nyt on tulossa aika, jolloin tämä Buddha-Tietoisuuden kipinät alkavat tulla näkyviin.

Tämä ei ole äly. Nämä eivät ole kykyjäsi, jotka mahdollistavat sinun olemassaolosi fyysisessä maailmassa. Tämä on Mieli, joka asuu teissä ja on identtinen Jumalallisen mielen kanssa. Tämä on se asia, joka antaa sinulle mahdollisuuden saavuttaa Jumalallisen kehitysvaiheen ja tulla Jumala-ihmiseksi.

Aivan niin kuin siemenet uhraavat itsensä antaakseen kasville mahdollisuus tulla näkyviin, täsmälleen samalla tavalla Buddha uhrautuu antaakseen Mielen siemenille mahdollisuuden itää miljoonien elävien olentojen sisällä. Tämä on suurenmoinen ylevä itsensä uhraaminen, johon sinä tullut kykeneväksi, kun saavutat Buddha-Tietoisuuden tason.

Juuri tällainen oli Suurimpien Valon Olentojen itsensä uhraaminen miljoonia vuosia sitten, jotka antoivat ihmiskunnalle mahdollisuuden saavuttaa Mieli ja, tämän Mielen kautta, tulla erilaiseksi eläimistä. 

Te olette saaneet Mielenne johtuen äärettömästä itsensä uhrauksesta, jonka suurimmat Valon Olennot suorittivat, jotka sekoittuvat Maan ihmisiin siinä toivossa, että istutetut siemenet itäisivät ja Buddha-Tietoisuus moninkertaistuisi jonain päivänä. Ja seitsemän suurimman Valon Olennon sijaan maailmankaikkeus saisi miljoonia Buddhia.

Tällä tavalla kehitys tapahtuu, tällä tavalla, hyveet moninkertaistuvat.

Kuitenkin, vaiheiden välillä, jolloin siemenet on kylvetty ja vaihe, jolloin kasvit tulevat hedelmää kantaviksi kuluu jonkin verran aikaa, luonnollinen periodi.  Maan ihmiskunnalle tämän ajanjakson kesto vastaa monia miljoonia vuosia. 

Jumalallinen Alkemia on sellainen, että Valon Olennot, jotka uhrautuivat alunperin, jotta Maan ihmiskunta saisi Mielen sekoittuen Maan ihmisiin, miljooniin elämänvirtauksiin. Ja he, Valon Olennot, pystyvät palauttamaan identiteettinsä täysin ainoastaan sitten, vasta sen ajan jälkeen, kun kaikki Maan päällä olevat ihmiset ovat saavuttaneet Buddha-Tietoisuuden tason.

Jokaisen Ylösnousseen Mestarin sisällä on korkeamman Valon Olennon kipinä ja kun ihminen saavuttaa ylösnousseen tietoisuuden tilan tason,  hän kykenee antamaan takaisin Mielen kipinän, joka on palvellut kuin  hiivana hänen olemuksensa syvyydessä ja jonka johdosta hänen kehityksensä on tapahtunut. Taivaat ovat voitonriemuisia jokaisesta tällaisesta ylösnousemuksesta. Jokainen tällainen ylösnousemus antaa niille, Suurille Hengille, jotka antoivat ihmiskunnalle Mielen miljoonia vuosia sitten mahdollisuuden palauttaa eheytensä suuremmassa määrin.

Kuitenkin kun ihminen saavuttaa Buddha-kehityksen tason, hän omasta puolestaan seuraa suurien Valon Olentojen jalanjälkiä. Samaan aikaan, jokainen Ylösnoussut Mestari, joka on saavuttanut Buddha-tietoisuuden tason, saa mahdollisuuden lahjoittaa hiukkasensa niille yksilöille, jotka ovat vielä inkarnoituneina ja joiden kanssa tämä Mestari oli karmisessa yhteydessä, koska hänen olemassaolonsa historia Maa planeetalla oli tiukasti sidoksissa heidän elämiensä kanssa.

Tietenkin sinun elämänvirtauksesi täytyy olla sopusoinnussa sen Ylösnousseen Mestarin hiukkasen Läsnäolon kanssa, joka on sisälläsi. 

Kerron sinulle enemmän. Jokainen profeetta, Sanansaattaja tai Messias nautti aina korkeammista Valon Olentojen läsnäolosta itsessään. Joskus ei ollut vain yhtä Valon Olentoa, vaan muutama heistä. Valon Olentojen läsnäolo inkarnoituneen yksilön temppelissä määräytyy yksilön ansioiden tason perusteella. Ette voi kestää Korkeamman Olennon läsnäolon Valoa itsenne sisällä, jos ette ole valmis, jos ette ole saavuttanut tietynlaista puhtautta neljässä alemmassa kehossanne ja vastaavasti, jos sinulla ei ole korkeaa värähtelyjen tasoa, joka vastaa saavuttamaasi korkeaa tietoisuuden tasoa.

Tietoni, jonka annan teille tänään, ei ole uusi. Se oli hyvin tunnettua ja opetettiin kaikissa tunnetuimmissa Mysteeri Kouluissa, ja oli läsnä monissa kirjoissa ja tieteellisissä teoksissa.

Kaikki muuttuu ja tulee aika, kun vain hyvin harvoille edistyneille  oppilaille saatavilla olleet asiat tulevat saavutettaviksi hyvin monille ihmisille. Ainoastaan tietoisuuden taso estää sinua ymmärtämästä ja täysin arvostamasta Luojan suuruutta, Hänen huolehtii ja välittää jokaisesta elävästä olennosta ja mahdollisuuksista, joita tämän maailmankaikkeuden Laki tarjoaa kaikille maailmankaikkeudessa asuville sieluille.

Tänään olen kertonut sinulle kauniin legendan Buddhasta ja Buddha-Tietoisuuden moninkertaistamisesta.

Kun siemenet itävät ja kasvi kasvaa, se kohtelee monia esteitä kehityksensä Polulla. Nämä ovat kuivuus, tulvat, paahtava aurinko ja tuholaiset. Jokainen ihminen kehityksessään Maapallolla kohtaa paljon esteitä. Jokaisen yksilön on voitettava monia esteitä. Nämä esteet ovat kuitenkin välttämättömiä tietoisuutesi kasvulle. Sinusta tulee Buddha vain, kun olet voittanut ne kaikki. Sinusta tulee Buddha vain, kun sinä tietoisuudessasi jätät kuvitteellisen illuusion maailman kehykset.

Nyt, tässä on kaikista tärkein asia, mitä minun on kerrottava sinulle. Juuri saamasi Opetus on vain toinen näkemys Luciferin ja enkelien lankeemuksesta.

Esimerkillisesti nämä kaksi näkemystä yhdestä ja samasta tapahtumasta on esimerkkinä kuinka tunnistamattomaksi ihmismieli voi vääristää jopa kaikista korkeimman Hengen teon.

Totuus on, että jokainen tuomitsee kaikkea itsensä kautta ja jokainen näkee kaikessa hänen omat epätäydellisyytensä.

Siksi oma valintasi kahdesta legendasta kertoo sinulle paljon itsestäsi.

Kaksinaisuuden laatu on synnynnäinen kaikissa tapahtumissa jotka tapahtuvat materiaalisessa universumissa.  Ja mitä korkeamman tason tietoisuutesi saavuttaa, sitä vähemmän negatiivisia ja sitä enemmän positiivisempia ja Jumalallisia asioita näet ympäröivässä todellisuudessa.

Kun tietoisuus saavuttaa riittävän korkean puhtauden asteen, tulet olemaan hämmästynyt sen tosiasian kanssa,  että kaikki on muuttunut ympärilläsi. Ja sitten sen sijaan, että langenneet enkelit ympäröivät sinua ja joiden kanssa olet väsymättä taistellut, näet ihmisiä, jotka kärsivät ja tarvitsevat apuasi.

Jotta sinun tietoisuutesi muutos tapahtuisi, sinun täytyy toivoa etenemistä  Polulla, sinun on asetettava itsesi muutosten tuulten alle ja olla pelkäämättä mitään. Mikään ei uhkaa maailmassasi, paitsi sinun oma epätodellinen osasi, joka houkuttelee maailmaasi kaikki negatiiviset tilanteet ja olosuhteet.

Toivotan sinun  saavuttavan valaistumisen jo nykyisen elämäsi aikana. Kaikki Ylösnousseet Mestarit  ja minä olemme valmiit palvelemaan sinua ja antamaan sinulle kaiken tarvitsemasi avun.

Mutta älä koskaan unohda: On mahdotonta auttaa yksilöä, joka ei pyydä apua ja joka ajattelee, ettei hän tarvitse apuamme.

Muista aina, että olette vain lapsia Jumalan Totuuden tuntemisen kysymyksissä. Tietoisuutesi kehityksen tämänhetkisessä vaiheessa jopa Totuus, jonka olen antanut teille tänään, tuntuu käsittämättömältä ja levottomuutta herättävältä sinulle. Mutta muutama vuosi kuluu ja jokainen koululainen tulee olemaan tietoinen tästä Totuudesta. 

MINÄ OLEN Kuthumi.