Valkoisen Kuun ja Mustan Kuun kohtaaminen

      Kommentit pois päältä artikkelissa Valkoisen Kuun ja Mustan Kuun kohtaaminen


Rakkaat ystävät,

Syyskuun 18 päivä, 2018, on tärkeä astrologinen tapahtuma: Valkoisen Kuun ja Mustan Kuunkohtaaminen. Se on yhteydessä aiheeseen, jossa Musta Kuu tulee eläinradan Vesimiehen merkkiin.

Mustan Kuun tuleminen Vesimieheen – Hyvän ja Pahan oppositio

Elokuun 6. 2018 kuun kiertoradan kulminaatio piste ulottuu Eläinradan Vesimiehen merkin rajalle. Avestan-perinteen mukaan tämä kohta liittyy ihmisen henkiseen ja moraaliseen valintaan, joka on perustavaa laatua ja liittyy vapaaseen tahtoon, jonka Luoja on myöntänyt meille.

Mustan Kuun kulku Vesimiehen läpi tulee kestämään neljänteen toukokuuta, 2019 asti.

Vesimies on merkki vapaasta valinnasta; tämä on kaikkein inhimillinen eläinradan merkki, sillä vain ihmiselle on annettu oikeus valita hyvän ja pahan, ristiriitaisten voimien välillä. Tämä avaruus kamppailu on käynyt Kosmoksessa pitkän aikaa. Osallistumme myös tähän sotaan, jossa jokainen päättää ketä vastaan taistelee ja ketä palvelee. Taistelua käydään sielun tasolla. Eläimillä ei ole tällaista mahdollisuutta, koska eläinten elämä on alistettu aistien varaan. Eläimet ovat vapaita valinnan tekemisestä hyvän ja pahan välillä ja vapaat valinnan vastuusta. Ainoastaan ihminen, joka on kehityksen tikkaiden huipulla, on oikeus vapaaehtoisesti ottaa puolensa, joko hyvän tai pahan puolesta tai vastaan. Tämä on hänen olemassaolonsa keskeinen tehtävä ja merkitys.

On mahdotonta sivuuttaa tätä tänä vuonna merkittävää tapahtumaa – Valkoisen Kuun ja Mustan Kuun oppositiota – joka tapahtuu 18. syyskuuta 2018, ja se tarjoaa koko ihmiskunnalle mahdollisuuden valita hengellisen puolensa. Tällainen tapahtuma esiintyy maailmassa joka 33,5 vuoden välein ja on aina tärkeä kaikille ihmisille. Koko ihmiskunnalle tulee aika valita hengelliset ja moraaliset perusteet koko yhteiskunnan kehitykselle kokonaisuudessaan. Tämän päätöksen seuraukset ulottuvat aina seuraavaan oppositioon, joka tapahtuu toisen 33,5 vuoden jälkeen. Kiertoratatapahtuma ulottuu yli kuuden kuukauden yli.

Jos katsomme takaisin menneisyyteen ja tarkastelemme aiempia tapahtumia, kuva on hyvin hälyttävä. 1900-luvulla Valkoinen ja Musta Kuu olivat vastakkain vuosina 1918, 1951 ja 1985.

Kaikista vaikein oppositio oli vuoden 1917 lopulla ja vuoden 1918 alkupuolella, jolloin edellinen monarkkinen järjestelmä romahti Venäjällä vuoden 1917 Lokakuun Vallankumouksen seurauksena.

Lokakuun Vallankumous 1917

Tämän vuoden tapahtumat johtivat Venäjän valtakunnan kaatumiseen ja kahteen muuhun, erityisesti Saksan ja Itävalta-Unkarin valtakuntaan, muutokset, joka vaikuttivat koko maailman uudelleen jakoon ja täydelliseen muutokseen hallitsevan yhteiskunnan periaatteissa, ja perustuen tasavaltalaiseen valtionmuotoon. Tuolloin yhteiskunnassa oli syvä jakautuminen, joka johti Venäjän sisällissotaan, jossa veli taisteli veljeä vastaan, temppelit romahtivat, aiemmat perustukset ja hengelliset siteet romahtivat ja uusi yhteiskunta, joka perustui ei-jumalaan perustuviin periaatteisiin, rakennettiin.

Vuonna 1951-52 alkoi Korean sota, jossa Neuvostoliitto oli Pohjois-Korean puolella ja Yhdysvallat oli Etelä-Korean puolella. Näiden kahden erilaisen poliittisen järjestelmän jatkuva kohtaaminen johti myös jakautumisiin maailman yhteisössä.

Tulevassa vastakkain asetelmassa eli oppositiossa 18. syyskuuta 2018 (joka tulee kestämään kuusi kuukautta) Musta Kuu, joka on vallankumouksellisten mullistusten, mellakoiden ja tuhoamisen merkki, on vastapäätä Valkoista Kuuta Leijonassa, joka vaalii taiteellisuutta, rakkautta ja luomista.

Tulee syntymään idea palata keisarillisiin ja monarkkisiin hallitusmuotojen periaatteisiin, joissa Isä Tsaarilla on tuomiovalta kaikkeen.

Valkoisen ja Mustan Kuun oppositio

Tässä vaikeassa ajassa, kiistattomasti uhkaavaa digitaalista orjuutta ja valinnanvapauden menetystä vastustetaan luovuuden ja lahjojen ja kykyjen kehittämisen kautta. Yhteiskunta joutuu tekemään valinnan – halutaanko valita tahdon alistaminen elektroniselle hallinnolle tai yksilön yksilölliselle luovuudelle, luomiselle ja jokaisen yksilön itsensä toteuttamiselle. Ei pidä ylläpitää harhakuvaa, ettei tämä vaikuttaisi jokaiseen, joka elää Maassa. Monet ihmiset ovat pitkään henkisesti hyväksyneet digitaalisen valvonnan ja ovat jo hyväksyneet näkymättömän silmän, ja vain kourallinen hyvin pieni määrä ihmisiä ymmärtää tämän moraalisen ja eettisen valinnan yleisyyden ja seuraamukset, joka koskee kaikkia ihmisiä planeetalla.

Voidaan olettaa etukäteen, missä tulee olemaan vastakkainasettelun areena hyvän ja pahan voimien välillä. Pysyvä konflikti arabimaailmassa (Syyria ja Israel) ja lisääntynyt jännite (Yhdysvallat, Iranin ja Kiinan kanssa) tulevat näyttämään vastakkainasettelun ja valinnan pisteitä koko maailmalle.

Analysoimme Mustan Kuun karttaa, joka laukaisee tämän valinnan skenaariot ja asteiden symbolit – tapahtumien skenaariot ja muunnelmat, joissa vastakkaiset voimat asettavat paineita vapaudelle.

LILIT 1. asteessa Vesimiestä – Jupiterin aste.


Tämä asema edistää päättämättömyyttä pelkuruutta, melankoliaa, mystiikkaa, taikauskoa, unia, surua ja vaurauden hävittämistä. Henkilö, joka valitsee pimeyden puolen, kulkee läpi koko pahuuden skenaarion.

Tämän aseman symboli: “Ihminen, jolla on lintu kädessään”: Jännittäviä suunnitelmia ja projekteja, jotka heikentävät aikaisempia perustuksia, ja jotka pyrkivät ratkaisuihin voiman avulla, houkuttelevat ihmisiä ja jotka näin menettävät aloitteensa ja muuttuvat epävarmoiksi päätöksissään ja tulevat menettämään kaikki vaurautensa ja rikkautensa.

Lintu on toivo, uusi idea, mutta Musta Kuu on tyhjien lupausten saippuakupla. Tämä Jupiterin aste on laajamittainen projekti, pitkän aikavälin suunnitelma, ehdotus uusista uudistuksista ja yrityksistä, kuten aina, yhteiskunnan hyödyksi. Mutta älkäämme unohtako, että Musta Kuu on tässä asteessa, ja tämä on valhe ja tyhjä lupaus (lintu kädessä), joka virtaa poliitikkojen, “julkisten virkamiesten” huulilta.

Mustan Kuun ja Jupiterin erilainen 72 asteen kulma vahvistaa, että perimän uudistukset ovat sallittuja sekä lääketieteessä että lainsäädännöllisessä kehityksessä, joka alkoi vuonna 1951 ja 1985.

Jupiterin kanssa skorpionissa tämä ilmentää pyrkimyksiä päästä ihmisen perimään ja muodostaa sen kokonaan ihmisrobotin tasolle, mutta itse asiassa orjaksi.

Lähellä Mustaa Kuuta Mars on perääntyvässä vaiheessa – johtaen provokatiivisiin mellakoihin, tottelemattomuuteen ja vastustamiseen, sallivuuteen poliisivoimissa ja kansallisessa vartijoissa, joille tullaan antamaan oikeus tehdä väkivaltaa ihmisiä kohtaan.

Perääntyvä Mars aina ilmentää itsensä negatiivisesti ja riittämättömyytenä tapahtumissa, ja tietenkin se voi aiheuttaa monia ristiriitoja tänä aikana. Mikä tahansa pyrkimys ja henkilökohtainen aloitteellisuus, kun Mars on yhteydessä Mustan Kuun kanssa, tulee epäonnistumaan ja ei tule johtamaan lopputulokseen.

MARS Vesimiehen 2. asteessa, Pluton asteessa.

Tämä aste herättää syvää tietoisuutta ja pohdintaa yksinäisyydessä.

Tämän aseman symboli: “Ihminen, joka tukee päätään molemmilla käsillä”. Kädet ovat ajatuksemme, joiden on oltava selviä; ja sinun on aina hallittava tahtoasi ja aloitteitasi järjellä ja loogisilla toimilla. Joko henkilö on pään päällikkö, tai hänen päänsä on jonkun toisen käsien, ajatusten ja asenteiden hallussa. Suunnitelmien äkillinen muutos, yksilöllisyyden ilmaisua ja erossa olo toisista ihmisistä aiheuttavat odottamattomia kohtaloja ja pahimmillaan.

Marraskuun 2. päivään 2018 asti Mars yhdessä vastustavien voimien kanssa heikentää olemassaolon perustekijöitä, provosoi skandaaleja, väkivaltaa ja katastrofien vetovoimaa elämään

Mullistusten vaara koko yhteiskunnassamme aiheuttaa T-neliön katastrofaalinen kokoonpano, jossa Valon ja vastakkaisten voimien vastakkain asettelun tulos tulee olemaan Uranus Härässä, joka on sen alennuksen merkki.

Mars-Uranuksen kvadratuuri kestää heinäkuusta syyskuun loppuun ja voi johtaa katastrofeihin, räjähdyksiin, tulipaloihin ja ihmisen aiheuttamiin katastrofeihin ympäri maailmaa. Tulipalojen seuraukset Kreikassa ja Kaliforniassa, sillan romahdus Italiassa – kaikki tämä johtaa infrastruktuurin heikentymiseen ja on seurausta Marsin ja Uranuksen kvadratuurista. Kohdennettu tuhopoltto herättää epäilyksiä näiden tulipalojen ihmisen alkuperästä. On selvää, että joku todella haluaa lietsoa kaaosta kaikkialla maailmassa pian.

Kolmella viime kesän pimennystä vaikuttaa yhteiskuntamme muutosten kohtaloon ja väistämättömyyteen, ja voimme sanoa täysin luotettavasti, että maailma muuttuu ja kaikki tulee olemaan erilaista. 21. joulukuuta 2020, jolloin Jupiter ja Saturnus yhdistyvät Vesimiehen 1. asteeseen, tulemme elämään maailmassa muilla paradigmoilla, jotka rakennetaan uusille moraalin periaatteille.

Joko me hylkäämme maailmamme Luojan, ( Leo ) eli luovumme luovasta impulssista ja inspiraatiosta itsestämme, muuttumalla puoliksi roboteiksi, jotka ovat täynnä elektroniikkaa, joka on kykenemätön luovuuteen ja vapaaehtoisuuteen – kaikki riippuu valinnoistamme hyvän ja pahan, Valkoisen ja Mustan Kuun välillä syksyllä 2018 keväällä 2019.

Analysoimme Valkoisen Kuun astetta.

SELENA 29. astetta Ravussa, Jupiterin aste.

Tämä on Marsin putoamisaste: surua, melankoliaa, epäonnistumista. Pahimmassa tapauksessa äkillinen tai väkivaltainen kuolema.

Mikä tahansa aggressio johtaa täydelliseen voiman menetykseen , sitten tahdonvoiman vähenemiseen, pelkuruuden lisääntymiseen, epäonnistumiseen, melankoliaan ja jopa äkilliseen kuolemaan. Jotta valovoimat voisivat auttaa, sinun on pidettävä rauha itsessäsi ja sammutettava itsestäsi aggressiivisuus.

Parhaimmissa tapauksissa: päättäväisyys, kunnioittaminen ja todellisuuden luominen, jossa ihminen on hänen kohtalonsa hallitsija.

Symboli, joka heijastaa tätä kantaa: “Lampun sytyttäjä lyhtypylväässä ” : Lyhty on etsiä muinaisia esi-isien hengellisiä perinteitä (Jupiterin aste). Pylväs ovat esivanhempien ja heidän roolinsa elämää tukevana ja lyhty on tieto, joka valaisee elämän tiellä ja johtaa päättäväisyyteen ja oman todellisuuden luomiseen.

Valinta on meille – joko armoton kapina, jota seuraa anarkia ja laittomuus ja sitten tietoisuuden täydellinen hallinta; tai luottamus muinaiseen tietämykseen – esi-isien vanhan hengellisen perinteen palauttaminen, joka antaa meille mahdollisuuden saada tukea (lyhtypylväs lampun kanssa) ja asteittainen hylkääminen monikulttuurisesta uudesta maailmanjärjestyksestä, joka on täysin poikkeava yhteiskunnallemme.

Todennäköisesti 21. vuosisadan alkupuoli ilmentää kahta hallitusmuotoa – monarkkinen ja tasavalta – kun koko Ihmiskunta tekee lopullisen valintansa joko omistaa vapauden valitaan tai muuttuu ihmisjälkeläiseksi, jolla on siru päässä. Valinta on meidän.

https://sirius-eng.net/