Vihkimyksien Polku on aina avoin niille sieluille, jotka ovat omistautuneet Jumalalle ja Mestareille

      Kommentit pois päältä artikkelissa Vihkimyksien Polku on aina avoin niille sieluille, jotka ovat omistautuneet Jumalalle ja Mestareille


Vihkimyksien Polku on aina avoin niille sieluille, jotka ovat omistautuneet Jumalalle ja Mestareille

Lord Maitreya, 19. joulukuuta 2018

MINÄ OLEN Maitreya, olen tullut luoksenne jälleen Taivaan suuren Armon kautta. Se on niin harvoin, kun me koemme kommunikaatiomme suloisia hetkiä. Tällä kertaa olen tullut pelkästään kosmisesta Armosta ja Myötätunnosta, koska Ylösnousseet Mestarit tietävät, kuinka kovaa on kirkkailla sieluilla olla inkarnaatiossa nyt, kun pimeys on tulossa yhä kondensoituneemmaksi.

Muistan ensimmäiset tapaamisemme tämän Lähettilään kautta. Muistatteko, kuinka kutsuin teitä astumaan sisään Mysteerieni Kouluun? Oh, se oli unohtumatonta! Koko ryhmä täytti luokkahuoneen ei-ylösnousseille cheeloille maksimaallisella määrällä.

Kuitenkin, vuosi kului, ja paikat luokkahuoneessa olivat tulleet yhä vain tyhjemmiksi. Kunnes lopulta viimeiset opetuslapseni jättivät Minun Kouluni Minun retriitissäni hienommalla tasolla.

Joku vain unohti, että hän oli kirjoittautunut Minun Mysteerieni Kouluun, joku löysi toisen, helpomman Polun ja joku teki kauheimman synnin – petoksen.

Minun Kouluni ovet ovat edelleen auki. Kuitenkaan ei ole enää muita, jotka haluavat oppia minulta.

Ne, jotka lähtivät Koulustani, eivät enää voi palata siihen nykyisessä inkarnaatiossa. Suurimmalle osalle entisistä opetuslapsistani kestää 7 inkarnaatiota saadakseen uuden mahdollisuuden opiskella Vihkimysten Koulussa.

Eräät, jotka syyllistyivät vakavaan petokseen, hyvin todennäköisesti eivät koskaan pysty opiskelemaan Henkilökohtaisessa ohjauksessani.

Suurenmoinen Jumalallinen tilaisuus on menetetty. En kuitenkaan tänään ole tullut tuomaan häpeää tai heittämään teitä toivottomuuteen. Minun tehtävänäni on selittää teille valintanne aiheuttamat seuraukset. Ihmiskunnalla on hyvin lyhyt muisti ja siksi hyvin harvat ihmiset voivat jäljittää yhteyden omien valintojensa ja näiden valintojen seurausten välillä.

Pääsääntöisesti ihmiskunnan kehittynyt osa tekee valinnat, jotka määräävät sivilisaation kehityksen tulevaisuuden kurssin; parhaat, jotka ovat inkarnaatiossa. Tällä hetkellä valintoja tehdään, ja te väistämättömästi kohtaatte näiden valintojen seuraukset.

Joskus on välttämätöntä, että sielu ottaa kärsimyksen katkeran lääkkeen, jotta se voi ymmärtää tekemänsä virheet ja tehdä parannuksen niistä.

Kärsimys puhdistaa sielun ja avaa uuden mahdollisuuden.

Parannus ja katumus vähentävät karmallista taakkaa puoleen samoin kuin ne vähentävät kärsimystä puoleen.

Ylösnousseet Mestarit ovat aina vierellänne. Emme koskaan jätä teitä missään olosuhteissa. Te kuitenkin erotatte itsenne Jumalasta ja Ylösnousseista Mestareista. Tämä ero riistää teiltä Jumalalliset tietoisuuden tilat: Ilon, Rakkauden, Rauhan ja Harmonian.

Emme ole menneet minnekään.

Olemme jatkuvasti kanssanne.

Mutta nyt teidän on panostettava enemmän kuullaksenne meitä ja ymmärtääksenne Meidän Opetuksemme.

Jos teemme analogian maailmastanne, niin kaikki nämä 14 vuotta, jolloin Olemme antaneet Opetukset Lähettiläämme kautta, olemme tehneet eräänlaisen esityksen Opetuksistamme, joka on samanlainen kuin näyttelyissä ja myymälöissä.

Olemme tulleet lähelle teitä ja esittäneet Opetuksemme. Yhdessä tämän Lähettilään kanssa, olen itsekin tehnyt kolme tapahtumaa, jossa en vain ilmoittanut läsnäoloni mutta myös suoritin siunaukseni. Timantin kautta välitin impulssin olemuksenne sisällä, joka voisi herättää teidän Jumaluutenne ja kannustaa teitä löytämään Sisäinen Polku ja seuraamaan sitä.

Sadat ihmiset saivat Minun impulssini ja Minun opastukseni. 

Kuitenkin,  Jumalallinen energia, joka vastaanotettiin, sitä ei käytetty Jumalallisiin asioihin …

Olemme tulleet hyvin lähelle ei-ylösnoussutta ihmiskuntaa Lähettiläämme kautta. Olemme esittäneet Opetuksemme melko kokonaisena. Ja nyt, kun kaikki valinnat on tehty, Sijoitamme Opetuksiemme kirjat korkeimmalle hyllylle, korkeimpien ihmiskunnan opetuksien viereen.

Ja nyt etsikää tapoja päästä käsiksi Opetuksiin itse.

Ihmiskunta ei arvosta sitä mitä annetaan vapaasti ja ilman maksua. 

No, menkää eteenpäin ja pyrkikää saamaan tietoa omilla ponnistuksillanne. 

Lähes 12 vuotta sitten, puhuin Venäjän kansalle Lähettilään kautta ja pyysin heitä huolehtimaan Meidän Lähettiläästämme.

Kaksitoista vuotta on kulunut. Ja mikä on tulos?

Talo, jossa Meidän Viestimme saatiin ja jonka Lähettiläs rakensi itsensä, poltettiin alas.

Ashram, jossa Meidän Valomme oli vuodattunut ulos viiden vuoden ajan, häpäistiin ja tuhottiin.

Mestarien etuvartio Venäjän maassa suljettiin.

Surullinen tulos.

On sääli, että ihmiskunta, sen parhaat edustajat, eivät valinneet polkua, jota me, Ylösnousseet Mestarit, opetamme ihmiskunnalle.

Minun on kuitenkin muistutettava, että Vihkimysten Polku on yksilöllinen polku. Tämä on se polku, joka antaa sielullesi mahdollisuuden yhdessä inkarnaatiossa saavuttamaan seuraavan tason evoluution kehityksen. Ja nyt tämä Polku on auki, huolimatta mistään muusta. Kun ulkoiset olosuhteet muuttuvat yhä vakavammiksi, ansiot sielulle, joka seuraa Polkua, huolimatta ulkoisista esteistä, kasvaa moninkertaisesti.

Vaikka koko ihmiskunta seuraisi luottavaisesti kävelyä kuiluun, sinun tehtäväsi on luottaa Jumalaan itsessäsi ja toimia Omantuntosi mukaan vaikeimmissa tilanteissa.

Valinta on aina sama: sinä valitset kuolemattomuuden sielullesi, tai valitset tyydyttävän ja mukavan elämän ruumiillesi.

Se mikä tapahtuu, on se mitä uskot.

Jos uskotte Jumalaan ja Ylösnousseihin Mestareihin, ennemmin tai myöhemmin tulette olemaan Meidän joukossamme.

Kun valitsette ulkoisen, illuusion maailman sen kiusauksien ja nautintojen kanssa, sitten pysytte tässä maailmassa ja tämä maailma tulee lakkaamaan olemasta.

Opetuksemme ydin on hyvin yksinkertainen. Kuitenkin, jotta ymmärtäisitte tämän ytimen, teillä on oltava tietty energinen taso.

Väärien valintojen vuoksi luodaan karmaa tai energinen este, joka erottaa teidät Meidän maailmastamme.

Tehtävänne tässä nykyisessä vaiheessa on palata Jumalallisiin tietoisuuden tasoihin.

Vihkimysten Polku on aina avoin niille sieluille, jotka ovat omistautuneet Jumalalle ja Mestareille.

Jumalallinen Armo tämän Viestin lähettämiseen on käytetty loppuun, ja sanon hyvästi sinulle.

Ainoastaan Rakkauteni ihmiskuntaa kohtaan on mahdollistanut ilmentämään ihmeen tämän Viestin lähettämisen muodossa. 

MINÄ OLEN Maitreya.

© Lähettiläs Tatyana Mickushina