Me etsimme niitä, jotka tietoisuudessaan pystyvät ylittämään ympäröivän illuusion rajat

      Kommentit pois päältä artikkelissa Me etsimme niitä, jotka tietoisuudessaan pystyvät ylittämään ympäröivän illuusion rajat


Me etsimme niitä, jotka tietoisuudessaan pystyvät ylittämään ympäröivän illuusion rajat

Lord Shiva, 5. tammikuuta 2006

MINÄ OLEN Shiva, ja olen tullut teidän luoksenne jälleen Lähettilääni kautta.

Pidä huolta rauhasta sydämessäsi. Harkitse tämän lauseen merkitystä. Tämä lause kertoo sinulle rauhasta tai tyyneydestä sydämessäsi; tämä lause kertoo myös huolehtimisesta kaikesta mikä on ympärilläsi. Itse asiassa kaikki se mikä ympäröi sinua, riippuu siitä, mitä sinussa tapahtuu sisäisesti. Sinun riippuvuutesi sisäisestä tilastasi on absoluuttinen. Ulkopuolellasi ei ole  mitään sellaista, joka voi jättää jälkeä sisäiseen tilaasi, jos saavutat täydellisyyden ajatuksien ja tunteiden kontrollissa.

Mikä suuri ero on tietoisuuden tasoissa maapallolla. Tiedätte, että sillä, mitä mainitsin edellä ei ole mitään järkeä monille maapallolla asuville ihmisille. Näihin lauseisiin sisältämä syvä tieto kulkee heidän tietoisuutensa ohi jättämättä jälkeä.

Miksi? Tämä johtuu siitä, että heidän tietoisuutensa ja heidän värähtelytasonsa eivät anna heille mahdollisuutta saada kiinni näiden sanojen merkityksestä. Vain ne ihmiset, joiden värähtely ovat korkeimmalla mahdollisille tasolla oktaavissasi, pystyvät vastaamaan näihin sanoihin ja olla inspiroituneita niiden merkityksestä.

Oikeastaan kaikki ympärilläsi on suurta illuusiota, jota tuetaan ja joka on olemassa vain tietoisuutenne vuoksi, vain siksi, että pysyttelette maailmassa ja kiinnostuksestanne siihen mitä on ympärillänne. Sinun energiasi virtaa, siihen mihin  huomiosi on suunnattu. Energiasi virtaa kohti sitä, mitä olet ajattelemassa, mistä olet kiinnostunut.

Kuvittele, että kaikki ihmiset menettäisivät samanaikaisesti kiinnostuksensa ympäröivään todellisuuteen. Kaikki teistä menettäisivät samanaikaisesti halun haluta maailmanne asioita ja omistaa näitä asioita. Hävittäisitte mielenkiinnon saada maailmanne nautintoja. Se ei tarkoita, että menettäisitte  olemassaolon merkityksen. Olemassaolonne merkitys siirtyisi yksinkertaisesti muihin oktaaveihin, hienompiin ja hienovaraisempiin.

Mitä tapahtuisi ympäröivälle maailmalle tässä tapauksessa?

Tämä maailma lakkaisi olemassa olemasta ja liukenisi vähitellen kuin kangastus.

MINÄ OLEN Shiva. Tulen teidän luoksenne, koska yksi toiminnoistani, joita tässä universumissa suoritan, on maailmojen supistaminen. Olen illuusion tuhoaja. Minä kontrolloin illuusion supistumisen prosessia. 

Hetki on tullut, kun tietoisuutesi täytyy laajentua ja kohdattava todellisuus niin, että illuusio voi lakata olemassa olemasta.

Ajattelet, että vierailuni luoksenne ja minun puheeni kanssanne minun Lähettilääni kautta tapahtuvat vahingossa, sattumalta. Ei,  vaan juuri nyt on tullut hetki, jolloin alussa pieni joukko inkarnoituneita yksilöitä ja myöhemmin yhä useammat ihmiset voivat kyetä havaitsemaan tämän uuden tiedon, jota annamme.

Maailmasi on samanlainen kuin iso kasa polttopuita. Riittää, kun tuodaan tulitikku ja sytytetään pari kuivaa halkoa ja  sitten koko kasa on tulessa. Nyt etsimme niitä teistä, jotka kykenevät palamaan, Jjohtuen siitä, että  kaikki puuhalot eivät ole valmiita. Monet niistä ovat vielä märkiä. Mutta kun yhä useammat ihmiset pystyvät havaitsemaan värähtelymme ja uuden informaation, jota annamme, koko maailma tulee syttymään tulen avulla eikä teidän illusorisesta maailmastasi tule jäämään jäljelle mitään jälkeä. Tämä prosessi ei tule ottamaan paljon aikaa kosmisten mittojen mukaan.

Siksi etsimme niitä teidän joukostanne, jotka kykenevät kantamaan liekkiä, Valoa, energiaa ja meidän värähtelyämme.

Tästä syystä sanomme, että ne, jotka tietoisuutensa kanssa, yhä edelleen pitävät kiinni ympäröivästä maailmasta, kuuluvat menneisyyteen.

On aina ihmisiä, jotka suosivat Vanhaa heidän konservatiivisen ajattelunsa ja tietoisuutensa vuoksi. Ja aina on ihmisiä, jotka katsovat eteenpäin kohti Uutta.  Etsimme tällaisia ihmisiä. Etsimme niitä, teidän joukostanne, jotka kykenevät havaitsemaan uuden ajattelun ja uuden tietoisuuden. Etsimme niitä, joiden tietoisuus kykenee menemään ympäröivän illuusion rajojen tuolle puolen.

Nouse korkealle kohti korkeampia maailmoja – taivaallisia maailmoja.

Jätä synnyin planeettasi rajallinen maailma ja lennä pois pesästäsi maailmankaikkeuden laajuuteen.

Etsimme rohkeita ja pyrkiviä, niitä, jotka eivät pelkää uutta ja tuntematonta.

Kuka teistä kykenee astumaan tuntemattomaan mysteeriin? Tiedätte, että vain ne ihmiset, jotka tietoisuudessaan pystyvät voittamaan ympäröivän kolmiulotteisen maailman rajoituksen, voivat edetä Korkeampien Maailmojen oppimiseen.

Elämä ei lopu. Elämä on ääretön. Elämä siirtyy vain uusiin muotoihin.

Tämä prosessi on samanlainen kuin ikuinen liike, ääretön spiraali, joka ei koskaan lakkaa eikä koskaan pysähdy.

Vain se, joka ei ole koskaan käynyt läpi talvea, ei voi uskoa, että talven jälkeen tulee kevät ja sitten kesä.

Nyt teidän olemassaolo maapallolla muistuttaa olemassaoloa hyvin ankaran talven olosuhteissa, jotka olette luoneet tietoisuutenne avulla.

Sinun on ymmärrettävä, että tämä tilanteenne on tilapäinen. Se tulee muuttumaan.

Siksi me kutsumme sinua muuttamaan tietoisuuttasi, olemaan valmiita muutokseen ja pyrkimään Korkeampiin tiloihin.

Se ei tarkoita, että menetät ne ilot, joita olet tottunut saamaan elämästäsi ympärilläsi. Sinun havaintosi tulee vain saavuttamaan hienostuneisuuden. Ilot, joita voit kokea, tulevat ylittämään kaikki odotuksesi. Koska ei mikään maallisista nautinnoista ole verrattavissa niihin nautintoihin, joita voit kokea hienommissa maailmoissa.

Asteittaiset muutokset  tietoisuudessasi takaavat sen, tosiasian,  että se vaikea tila, jota sivilisaationne nykyisin on kokemassa, tullaan voittamaan niin sujuvasti kuin mahdollista. 

Mutta tiedät, että jos linnun poikasta ei kiirehditä jättämään pesäänsä, silloin huolehtiva äiti työntää sen uuteen elämään,  löytämään lennon vapauden.  Mutta, jotta niin voidaan tehdä, on tarpeellista ottaa ensimmäinen askel ja tulla ulos ihmistietoisuutesi rajoituksista ja oppia ajattelemaan kategorioissa, jotka eivät ole yhdistyneet maailmaasi ja maailmasi rajoitusten kanssa.

MINÄ OLEN Shiva. Olen tullut opettamaan sinulle kuinka tuhota illuusio tietoisuudessasi.

© Lähettiläs Tatyana Mickushina