Annan mahdollisuuden, ja avaan perspektiivin

      Kommentit pois päältä artikkelissa Annan mahdollisuuden, ja avaan perspektiivin


Annan mahdollisuuden ja avaan perspektiivin

Rakastettu Alpha,  6. tammikuuta 2006

MINÄ OLEN Alpha. Olen tullut jälleen luoksenne tänään puhumaan tai keskusteluun, joka ohjaa ajatuksianne ja luo mielialan teissä miettiä ja tehdä päätöksiä sydämissänne. Sinun aikomuksesi on itse asiassa hyvin tärkeä: se, mihin te pyritte ja millä sydämen asenteella te teette sen, missä määrin olette vilpittömiä ja missä määrin olette itsekkäitä. Tästä riippuen houkuttelette avaruudesta yhden tai toisen mahdollisuuden tai yhden tai toisen perspektiivin. Jos jatkat elämää ikään kuin mitään ei olisi tapahtunut näinä päivinä vanhan vuoden syklin päättyessä ja uuden syklin alkaessa, ikään kuin ei olisi ollut mitään Saneluista ja tapaamisia Mestareiden kanssa, niin silloin tuomitsette itsenne viivyttämään kehitystänne. Ja päinvastoin, jos olette hyväksyneet Mestarien Saneluissa olevan informaation, jotka on annettu meidän Lähettiläämme kautta, koko sydämellänne ja sielullanne, silloin luotte mahdollisuuden ikkunan itsellenne. Annatte itsellenne mahdollisuuden toimia tämän ajan ja energian rajoissa, jonka me avaamme teille.

Minä annan mahdollisuuden, ja avaan perspektiivin. Kuten aina, silloin kun olette inkarnaatiossa  ja olette alistettu ajan ja tilan sykleihin, te päätätte joko hyödynnätte tämän tilaisuuden tai jatkatte elämää kärsimyksessä.

Sinun pyrkimyksesi tulee täyttymään energialla, ja asiasi saavat tarvittavan tuen, jos teet valinnan toimia sinulle annetun mahdollisuuden mukaisesti. Tämä mahdollisuus antaa sinulle nopeutusta ja kehitystä, ja sallii sinun voittaa kaikki esteet Polullasi.

On tärkeää, että sinä tietoisuudessasi, pystyt sopeutumaan tähän mahdollisuuteen, meidän värähtelyymme. Koska meidän värähtelymme eivät ole kuultavia sinun fyysiselle kuulollesi ja sitä ei voi havaita fyysisten aistien avulla.  Tämä on kutsu, joka soi syvällä sydämessäsi,  se on kaipausta Isän Kotiin, josta olet lähtenyt ja se on halu palata Kotiin.

Kuuntele sydämesi kutsua.

Pysy yksin hiljaisuudessa ja kuuntele sitä, mitä sydämesi kuiskaa sinulle.

Sinä et voi olla kuulematta sitä. Poista kaikki tarpeettomat asiat elämästäsi, kaikki, mikä ei anna sinulle mahdollisuutta pysyä yksin ja kuunnella sydämesi ääntä, kuulla sen herkkää kuiskausta ja tuntea sen Rakkautta.

Sinä rakastat. Riippumatta siitä, kuinka kovasti piilotat Rakkautesi tai teeskentelet, ettet muista Rakkauttasi, se on läsnä sinussa kaikesta huolimatta. Sinun peruslaatusi on Rakkaus. Poista kaikki tarpeettomat asiat elämästäsi, jotka estävät sinua tuntemasta  Jumalallista Rakkautta sydämessäsi.

Sinä valitset sinun omasi, ja sinä luot kaikki elämäsi olosuhteet.

Etkö ole kyllästynyt antamaan periksi niille stereotypioille  ja tottumuksille, jotka ympäröivät sinua? Eikö ole tullut aika luopua kaikesta hälinästä ympärillesi ja kääntyä koko olemuksellasi kohti Ikuista,  ikuisesti olevaa?

Olen tullut muistuttamaan sinua jälleen kerran siitä paikasta, josta sielusi on tullut tähän maailmaan. Olen tullut muistuttamaan sinua jälleen kerran Kodistasi ja kutsumaan sinua Kotiin.

Kuuletteko minua? O, minun lapseni.

Olen valmis antamaan teille kaiken huolenpidon Isällisestä sydämestäni teille. Olen valmis antamaan sinulle sydämeni Rakkauden uudestaan ja uudestaan. Tarvitsen vain sinun päätöksesi, sinun tiukan päätöksesi, jonka teet sydämessäsi ja ettet koskaan kävele pois tehdystä päätöksestäsi enää. Ja tämä päätös on palata Kotiin ja täyttää kaikki, mikä on tarpeellista, jotta voit palata Kotiin, Isäsi Kotiin, jonka olet jättänyt ja minne sinä olet palaava.

Kaikki te edustatte osia Yhdestä. Sinun erossa olemisesi ja vaeltaminen kylmässä ja epämukavassa maailmassasi ovat päättymässä. Te kaikki tulette palaamaan kotiin. Minä odotan. Odotan innolla näkeväni jokaisen teistä, minun rakkaat mutta ei aina tottelevaiset lapseni.

Hyväksy Isällinen Rakkauteni.

Minä lähetän Rakkauteni lahjan jokaiselle teistä, suoraan minun sydämestäni teidän sydämiinne.

Kohota ylös sydämesi  ja minä täyten sen Rakkaudellani ääriä myöten!

Kun sinulle tulee vaikeata maailmassasi, sinä tulet muistamaan minun Rakkauteni.  Sinä kykenet sanomaan  rukous kutsun,  ja minä tulen peittämään sinut minun Rakkaudellani ja auttamaan sinua voittamaan ongelmat ja onnettomuudet ja käymään läpi Polkusi vaikeimman osan. 

Tehdäksesi näin sinun tulisi yksinkertaisesti vain sanoa sydämessäsi: “ Isä, minä olen sinun, Tule ja auta minua”.

Ja minä tulen sinun testiesi vaikeimpaan hetkeen.

En voi jättää sinua vaikeuksissa, enkä voi olla rakastamasta sinua, jokaista  teistä  – Rakkauteni kanssa – Rakkaudella, joka ei vaadi mitään vastineeksi.

MINÄ OLEN Alfa, Taivaallinen Isäsi.

© Lähettiläs  Tatyana Mickushina