Opetuksen näkökulmia Vihkimyksien Polulla

      Kommentit pois päältä artikkelissa Opetuksen näkökulmia Vihkimyksien Polulla


Opetuksen näkökulmia Vihkimyksien Polulla

Lord Maitreya, 16. kesäkuuta 2011

MINÄ OLEN Maitreya.

Olen tullut taas pitämään puhetta, joka on hyödyllinen sielujenne kehitykselle.

Tiedätkö, että jokaiseen vierailuumme liittyy suuria odotuksia monista sieluista, jotka ovat inkarnoituneet nyt? He odottavat kallisarvoisen Sanan lähetystä. Ja mikään ulkoisen maailman nautinnoista ei voi häiritä sisäistä hiljaisuutta, joka tulee kommunikaatiomme hetkellä.

Kuten saatat odottaa, puheemme koskee Vihkimyksien Polkua, Polkua, jolla Ylösnousseet Mestarit opastavat sinua. Voit etsiä ja löytää muita polkuja, mutta voimme taata ainoastaan sen Polun, jolla olemme johtaneet ihmiskuntaa miljoonien vuosien ajan, siitä hetkestä saakka, kun ihmiskunta sai järjen. Siksi tänään on tullut aika antaa sinulle suuntaviivat. Minä luulen että kommunikaatiostamme tulee olemaan apua hengelliselle kasvullesi ja etenemisellesi Polulla.

Niinpä, olemme puhuneet Vihkimyksien Polusta monta kertaa, ja joka kerta paljastimme yhden tai toisen Opetuksiemme näkökulman. Kuitenkin, Opetuksemme Vihkimyksien Polusta on yhä monille teille mysteeri. Ette näe yhteyksiä monien Viestiemme välillä, joita annamme, ja joskus mietit tätä tai sitä Viestiä hämmentyneenä ja löydät ristiriitoja yksittäisten kohtien välillä Saneluissa.

Rakastettu, on ensimmäinen kerta, kun olemme yrittäneet antaa salaista esoteerisia Opetusta näin suurelle yleisölle. Ja ne ihmiset, jotka lukevat Viestejämme, ovat tietoisuutensa eri kehitys vaiheissa. Siksi Viestit sisältävät tietoa sekä niille, jotka ovat juuri lähestymässä meitä ja Opetuksiamme, että niille, jotka jo ottavat ensimmäiset askeleensa Polulla, sekä niille, jotka seuraavat tasaisesti Vihkimyksien polkua. Jokaiselle henkilölle annetaan hänen oma erityinen informaatio. Kun luet uudelleen Viestejä toisen kerran ja kolmannen kerran, toisenlainen merkitys avautuu sinulle – sellainen, jota et hyväksynyt ensimmäisen lukemisen aikana tai vain ohitit sen – koska nyt tietoisuutesi on muuttunut, ja olet tullut kykeneväksi havaitsemaan Totuuden eri näkökulmasta.

Muinainen Totuus sanoo, että henkilö, joka saa yhteyden Opetukseen ensimmäistä kertaa hänen nykyisessä elämässään, pääsääntöisesti jatkaa edistymistään Polulla hänen seuraavat seitsemän elämäänsä. Henkilö, joka on juuri tullut yhteyteen meidän Opetuksien kanssa ensimmäistä kertaa tässä elämässä (ja sellaisten ihmisten joukko on enemmistä niitä, jotka lukevat Viestejämme), on jatkettava etenemistään Polulla seuraavien kuuden tai seitsemän elämän ajan. Jokaisessa elämässä sinulle annetaan mahdollisuus voittaa useita ominaisuuksia, jotka estävät sinua Polulla ja saavutat useita Jumalallisia ominaisuuksia, jotka sinun täytyy hankkia.

Siten useimmille ihmisille, jotka lukevat Viestejämme, Polku avautuu heidän edessään, joka on suunniteltu seitsemään inkarnaatioon. Ja vasta kun tulet Polun viimeiseen vaiheeseen, sinusta itsestäsi tulee Polku. Sinä kykenet osoittamaan Ykseytesi Luojan kanssa, ja voit kokonaan identifioida itsesi Korkeamman Itsesi kanssa.

Sellainen on Opetus. Ja riippumatta siitä, kuinka pitkältä tällainen etenemisprosessi Polulla saattaa tuntua sinusta, lukemattomien inkarnaatioiden näkökulmasta, jonka olet jo läpi käynyt Maapallolla, se vie vain hetken. Jos opetuslapsemme eivät vetäytyisi Polusta, niin koko ihmiskunta voisi läpäistä vihkimyksen ja siirtyä  seuraavaan evoluutiovaiheeseen muutaman tuhannen vuoden kuluessa. Kuitenkin, kuten näette, tämä ei kuitenkaan tapahdu.

Sitä ei tapahdu sinulle, jos  sitä katsotaan sinun ei-ylösnousseesta näkökulmasta. Mutta jos me  katsomme sitä meidän näkökulmastamme, havaitsemme, miten siellä ja täällä rohkeita yksilöitä nousevat kohti Jumalallisen tietoisuuden Huippua. Ja kun tällainen ihminen saavuttaa huipun, kaikki Taivaat osoittavat suosiotaan hänelle.

Siksi, te, jotka olette tulleet kosketuksiin Opetuksiemme kanssa ensimmäistä kertaa ja luette Viestejämme, saatatte lannistua termien pitkän keston vuoksi. Kuitenkin, on jo tuhansia ihmisiä, jotka lukevat Viestejämme, jotka ovat seuranneet Vihkimysten Polkua enemmän kuin yhden elämän. Ja niillä ihmisillä on meille erityinen arvo. Jokainen tällainen henkilö on otettu meidän väsymättömän huolenpidon ja holhouksen alaisuuteen, ja sinulle olemme valmiita antamaan enemmän tietoa ja informaatiota kuin mitä nämä Viestit sisältävät. Tietoisuutesi tasossa saat kyvyn lukea rivien välistä ja nähdä ja ennakoida paljon enemmän kuin mitä näihin Viesteihin on kirjoitettu.

Vaikka sanon samoja sanoja kaikille, jokainen tulee lukemaan sen mitä hänen tarvitsee lukea itselleen juuri tällä erityisellä hetkellä.

Niille, jotka todella tarvitsevat sitä, minä tulen ja annan Opetuksen ja opastuksen.  Jokainen opetuslapseni on väsymättömän huolenpitoni alaisuudessa.

Minun pääpalveluni ihmiskunnalle on huolehtia opetuslapsistani, koska minä itse voin tulla ihmisten maailmaan opetuslapsieni kautta. Tämä on tässä vaiheessa erittäin tärkeää, koska fyysisen tason värähtelyt eivät salli kenenkään korkeamman Mestarin olla läsnä inkarnaatiossa, jopa heidän koko kausaaliruumiinsa  koko voimalla. Mutta ihmiskunta tarvitsee ohjausta. Siksi jokainen teistä voi auttaa ihmiskuntaa puhdistamalla kehonne temppeleitä ja antamalla minulle tai muille Mestareille mahdollisuuden olla läsnä Maassa ainakin hetken ajan.

Käytämme silmiäsi, käsiäsi ja jakojasi huolellisesti ja varovasti  antamaan ohjausta ja uudelleen suuntaamaan kurssin, jota ihmiskunta seuraa. Siksi ei voi olla mitään merkityksettömiä ihmisiä; jokainen ihminen on tärkeä, jos hän täyttää roolin, joka hänen on täytettävä nyt tässä inkarnaatiossa. Vaikka sinusta tuntuu, että se, mitä teet, ei ole tärkeää, älä hyppää johtopäätöksiin, koska meidän ylösnousseesta tietoisuuden tilastamme kaikki pienet tekosi sopivat suunnitelmaan, jota me toteutamme planeetalla.

Älä usko, että sinun täytyy tehdä jotakin erittäin tärkeää työtä jossain toisella puolella maailmaa. Useimmiten olet juuri oikeassa paikassa, missä työtäsi tarvitaan eniten, eikä se ole välttämättä sankarillista työtä ihmisen sielujen pelastamiseksi. Se voi olla lapsen kasvattaminen tai köyhien sukulaisten auttaminen. Jokainen ihminen, joka on ympärilläsi, jotka ovat sinun ympäristössäsi ja tarvitsevat apuasi, ovat ympäristössäsi karmallisista syistä. Ja auttamalla heitä, pystyt työskentelemään pois sitä karman- kerrosta, joka estää sinun etenemistä Polkua pitkin.

Elämästä elämään saat mahdollisuuden työskennellä karmaa pois niiden sielujen kanssa, joiden kanssa olet ajattelemattomasti luonut karmaa edellisissä inkarnaatioissa. Siksi, kiinnitä huomiota nykyisen elämäsi olosuhteisiin, koska  säännöllisesti se henkilö, joka on sinun ympäristössäsi ja joka, kuten sinusta tuntuu, haittaa sinua, on henkilö, jonka kanssa sinun täytyy työskennellä karmaasi ensiksi.  Älä menetä toivoasi, jos ponnistelusi eivät johda myönteiseen tulokseen. Yksinkertaisesti sovella pyrkimyksiäsi harmonisoida ihmissuhdetta niin paljon kuin mahdollista. Kosminen oikeudenmukaisuus tulee arvostamaan pyrkimyksiäsi voittaa sinun epätodellista osaa ja haluasi työstää pois aikaisempien inkarnaatioidesi karmaa.

Olen antanut sinulle kaikki ohjeet tälle päivällä.

MINÄ OLEN Maitreya.

© Lähettiläs Tatyana Mickushina