Kaikki on mahdollista Jumalan kanssa!

      Kommentit pois päältä artikkelissa Kaikki on mahdollista Jumalan kanssa!


Kaikki on mahdollista Jumalan kanssa!

Rakas Portia,  18. kesäkuuta 2010

MINÄ OLEN Portia, joka on tullut luoksesi uudestaan!

Tänään aion jatkaa koulutustanne ja antaa teille ymmärryksen joistakin prosesseista, jotka ovat tunnettuja maailmassamme, mutta jotka eivät ole yleisiä teidän maailmassa.

Olen Mahdollisuuksien Jumalatar. Niinpä ilmoitan, että edessänne on suuria mahdollisuuksia! Ne ovat aivan lähellä. Ja voitte hyödyntää niitä minä hetkenä tahansa. Ja olemme jo osoittaneet teille suurenmoiset näkymiä, jotka ovat valmiita paljastettaviksi  Maan ihmiskunnalle. Olemme jo kertoneet teille teleportaation ja levitaation mahdollisuuksista, ja olemme kertoneet teille uusista energialähteistä ja muista asioista, jotka näyttävät mielessänne satumaisilta ihmeiltä.

Nyt ilmoitan teille, että kaikki on aivan käden ulottuvilla ja voitte hyödyntää kaikkia näitä. 

Miksi emme näe niitä sitten? Se on oikeutettu kysymys, johon minulla on vastaus.

Tämä johtuu siitä, että ensinnäkin et ole valmis ulkoisessa tietoisuudessanne sallimaan näitä mahdollisuuksia ja ihmeitä elämäänne. Ja toiseksi, jotta kaikki tämä manifestoituisi  elämässänne, teidän täytyy erota illuusiosta joka ympäröi teitä. Olet juuttuneet  niin syvästi ympärillänne olevaan illuusioon, se on ottanut sellaisen kontrollin teidän tietoisuudestanne ja koko olemuksestanne, ettei yksinkertaisesti ole tilaa uudelle, hienommille illuusion manifestaatioille, jotka tuovat teidät lähemmäksi meidän Jumalallista maailmaa.  Teidän tietoisuudessanne  ei vain ole mitään tilaa. 

Vain nämä kaksi syytä erottavat teidät suurenmoisista mahdollisuuksista, jotka ovat valmiita paljastettaviksi silmienne edessä.

On pienempiä mahdollisuuksia, jotka voivat ilmetä elämässänne kirjaimellisesti jo tänä vuonna. Nämä mahdollisuudet liittyvät pieniin asioihin elämässänne. Esimerkiksi haluaisit päästä yliopistoon, mutta pelkäät, ettei sinua valita muiden ehdokkaiden joukosta, tai haluat matkustaa johonkin maahan, mutta sinulla ei ole rahaa.

On monia toiveita, jotka liittyvät illuusion maailmaan, jotka haluaisit toteutuvan.

Esitän välittömästi ehdon, että toiveesi on oltava Jumalallisen Tahdon mukainen, jotta se voisi toteutua. Ja sitten ne varmasti toteutuvat  kaikin keinoin! Kuitenkin, mikä estää toiveesi  toteutumasta tässä tapauksessa?

Se on sinun karma, energiat, jotka ovat läsnä aurassasi  ja eivätkä salli Jumalallista tilaisuutta ilmaantua elämässäsi.

Siksi, kun kirjoitat kirjeesi Karmalliselle Neuvostolle  ja pyydät täyttämään joitakin toiveistasi, otan  vaa´an ja asetan toiveesi saada jonkin mahdollisuuden yhteen osaan vaakaa, ja asetan karmasi, joka estää tämän mahdollisuuden toteutumisen, vaa´an toiseen osaan. Ja joko saat mitä pyydät tai et.

Karma ei kuitenkaan ole jotain muuttumatonta. Sitä voidaan muuttaa paremmaksi tai huonommaksi. Kun kirjoitat kirjeitä Karmalliselle Neuvostolle, otat itsellesi velvollisuuksia lukea tietyn määrän rukouksia tai rosereita, joillain toistuvuudella  seuraavan puolen vuoden aikana pyyntösi toteuttamiseksi. Ja jos rukouksesi energia on suunnattu sopivalla tavalla, niin vaa´assa oleva karma vähenee ja Jumalallinen tilaisuus voi voittaa. Tämä voi tapahtua tai ei. Kaikki riippuu vaa´assa  vastakkaisella puolella olevan karman painosta.

 Kuitenkin, mikä tahansa Karma voidaan tasapainottaa ja kaikki esteet voidaan poistaa. Kaikki riippuu vain päättäväisyydestäsi.

Tiedän esimerkiksi ihmisiä, jotka yrittivät päästä eroon huonosta tavasta – erityisesti tupakoinnista. Puolen vuoden aikana he lukevat päivittäin Rosereita, mutta he eivät luopuneet tupakoinnista.

Tämä riippuvuus on juurtunut alitajuntaasi vuosikymmeniä. Siksi erittäin harvinaisissa tapauksissa voit päästä eroon tästä taipumuksesta puolen vuoden aikana.  Kuitenkin, joka päivä sinun on jatkuvasti osoitettava päättäväisyyttä päästä eroon huonosta tavasta.

Ymmärrätkö? Joka päivä sinun täytyy vilpittömästi haluta päästä eroon huonoista tottumuksista ja pyytää Jumalaa auttamaan sinua.

En tiedä tarkalleen, kuinka kauan jokaisen teistä on kysyttävä Jumalalta, jotta pyyntönne toteutuisi, mutta tiedän, että tämä tapahtuu ilman epäonnistumista, kun toiveesi painaa jatkuvasti alaspäin vaa ´an vastakkaista Jumalallisia mahdollisuuden puolta, vastakohtana  siihen osaan jossa karmasi on, karmasi joka sinun ja Jumalallisten mahdollisuuden toteutumisen välillä.

Tämä on mekanismi mahdollisuuksien toteuttamisessa maailmassasi.

Jos te ,täsmälleen samalla päättäväisyydellä, jolla te yritätte toisinaan toteuttaa toiveitanne  fyysisessä maailmassa, pyrkisitte  Jumalan mahdollisuuksiin, jotka ovat ihmiskunnalle tulossa Kultaisessa ajassa, ja jos Jumalallisia malleja haluttaisiin ainakin edes pienessä prosentissa niistä ihmisistä jotka ovat inkarnoituneina Maassa,  silloin Kultainen aikakausi alkaisi vähitellen ilmetä fyysisessä maailmassa.

Jumalalliset mallit ovat valmiita ilmentymiseen. Ne odottavat vain, että tietoisuutenne on vapaana jatkuvasta keskittymisestä ympärillänne olevaan illuusioon, niin että Jumalalliset mallit voivat tunkeutua fyysiseen maailmaan tietoisuutenne kautta.

Uskokaa minua, että kaikki  tulee tapahtumaan kuin itsestään.  Vain tietoisuutenne valmius  tarvitaan siirtyäksenne uuteen kehitysvaiheen.

Kaikki on mahdollista Jumalan kanssa! Ja on hyvin surullista, että enemmistöllä ihmiskunnasta on edelleen vähän uskoa. Usko näkymättömään sallii tietoisuutenne  saada kiinni uskonne kohteesta ja Jumalallinen alkaa tulla vedetyksi  maailmaanne.

Olen tullut tänään antamaan teille varmuuden siitä, että ette ole yksin, ja Valon olentojen koko Hierarkia pyrkii auttamaan Maan ihmiskuntaa tässä kriittisessä hetkessä.

Älkää menetä Uskoa tai Toivoa ja pitäkää Rakkautta sydämessänne. Ja Olen varma, että onnistumme!

MINÄ OLEN Portia, Mahdollisuuksien Jumalatar.

© Lähettiläs Tatyana Mickushina