Elohim Cyclopea Karmallisen Neuvoston jäsen 

      Kommentit pois päältä artikkelissa Elohim Cyclopea Karmallisen Neuvoston jäsen 


Elohim Cyclopea Karmallisen Neuvoston jäsen 

Cyclopea – Viidennen Säteen Elohim (vihreä väri) – totuuden, parantamisen, pysyvyyden ja halun materialisoida Jumalan runsautta  -Säde, Pyhän Neitsyeen puhtaan ja virheettömän käsitteen kautta. Ylläpitämällä Kaiken Näkevää Jumalan Silmää ja materialisoimisen tieteen puhtauden fokusta, Cyclopea avustaa ihmiskuntaa ja elämän elementtien muotoja precipitoimalla Jumalan Hengen runsautta manifestoituvaan muotoon.

Cyclopea on myös Karmallisen Neuvoston jäsen, jossa Hän edustaa neljättä- Puhtauden sädettä.

Cyklopea on Vision Elohim, ja Hänen kosminen tietoisuutensa ruumiillistaa Luojan vision. Luominen on Jumalan vision toimintaa. Cyklopea ylläpitää visiota kaikelle elämälle,  ja siten hän on tunnettu Jumalan Kaiken Näkevänä Silmänä.

Viestissään 7. huhtikuun, 2005 joka lähetettiin ihmiskunnalle Suuren Valkoisen Veljeskunnan Lähettilään T.N.Mickushinan kautta, rakastettu Cyklopea sanoo:

“MINÄ OLEN Cyclopea. Olen tullut antamaan teille jumalallisen näkemyksen planeetan tilanteesta lähitulevaisuudessa.

MINÄ OLEN muotojen maailman Luoja, ja minä olin se, joka materialisoi  Jumalallisen vision manifestoituneen muotojen maailman luomisprosessin aikana. Koko ilmestynyt maailma perustettiin avustukseni myötä. Minä huolehdin jokaisesta materiaalisen universumin ilmentymisen vaiheesta.   Ja MINÄ OLEN se, joka aina pitää tietoisuudessaan alkuperäistä Jumalallista Visiota ja Jumalan suunnitelmaa koko tälle maailmankaikkeudelle”.

Samassa Viestissä Rakastettu Cyclopea selittää, miksi olemme fyysisessä muodossa:

“Asutte nyt manifestoituneen maailman alimmassa kohdassa.  Värähtelynne on myös alimmalla tasolla. Teidän manifestoitunut maailma värähtelyineen vastaa tätä kohtaa.”

Ja hän antoi myös tärkeää tietoa ihmisen energia rakenteesta:

“…fyysinen kehonne edustaa vain vähäistä osaa teistä, koska sen värähtelyt ovat yhtäpitäviä Jumalallisen energian manifestoitumisen alimman värähtelytaajuuden kanssa.  Teidän korkeammat kehonne, jotka ympäröivät fyysistä kehoanne ja joita ei voi nähdä fyysisellä silmillä, värähtelevät suuremmalla värähtely taajuudella”.

“Korkeammat kehonne tai korkeammat energiset rakenteenne ovat keskenään yhteydessä toisiinsa ja liittyvät fyysiseen kehoon energiakeskusten tai chakra järjestelmän kautta.

Tiedätte, että selkärankaa pitkin on seitsemän perusenergiakeskusta, jotka yhdistyvät emotionaaliseen kehoon, henkiseen mentaaliseen kehoon ja eetteriseen kehoon.  Itse asiassa selkärangan ympärillä sijaitsevien energiakeskusten lisäksi on suuri määrä muita keskuksia. Muita energiakeskuksia on myös muissa kehon osissa. Näiden keskusten kautta fyysistä kehoasi ruokitaan Jumalallisella energialla”.

Rakas Cyklopea puhuu inkarnaatiossa olevan ihmiskunnan energiasysteemin riittämättömästä kehityksestä ja tältä osin emme pysty vastaanottamaan Jumalallista energiaa chakrojemme kautta:

“…En paljasta teille suurta salaisuutta, jos sanon, että suurimmalla osalla inkarnoituneilla ihmisillä ei ole mitään yhteyttä heidän korkeampien kehojensa ja heidän fyysisten ruumiinsa välillä heidän energiakeskustensa epä-aktiivisen tilan vuoksi. Näiden keskusten toiminnan pääasiallinen este on karma, tiheä energia kuin eräänlainen siirappi, joka on juuttunut ihmisten energiakeskusten ympärille eikä anna Jumalallisen energian kulkea niiden läpi…”
<…>
“… enemmistöllä ihmiskunnasta  on evätty mahdollisuus saada Jumalallista energiaa ollenkaan heidän chakrojensa kautta “.

Ja tämän seurauksena:

«… kun henkilö ei voi vastaanottaa Jumalallista energiaa chakrojensa kautta, hän todella erottaa itsensä Jumalasta ja Jumalallisesta Todellisuudesta.
<…>
Toivon, että olen onnistunut selittämään teille riittävän selkeästi prosessien ytimen.

Jos ette anna Jumalalle mahdollisuutta ilmentyä teidän kauttanne, niin mitä merkitystä teillä on Jumalalle?”
<…>
“… lähitulevaisuudessa tapahtuu intensiivistä eroavuutta niiden ihmisten välillä, jotka ovat valinneet Jumalan ja niiden ihmisten välillä, jotka ovat tehneet valinnan illusorisen maailman hyväksi.”

Tämän viestin lopussa Elohim Cyclopea antaa meille neuvoja ja kertoo meille myös planeettamme lähitulevaisuudesta:

“Rakkaat, ette voi neuvotella Jumalan kanssa. Ette voi antaa rukousten energiaa saadaksenne vastaanottaa fyysisen maailman nautintoja. Tinkiminen ja neuvottelu on ohi.
Ja suosittelen niille teistä, jotka eivät ole vielä tehneet vapaaehtoista valintaa Jumalan hyväksi, kiirehtimään valinnan kanssa…”’
<…>
“Antakaa kuolleiden haudata kuolleensa. Meillä on suuria mahdollisuuksia toteuttaa Jumalan suunnitelma Maa planeetalle lähitulevaisuudessa. Ja älkää antako itsenne sekaantua ilmeisiin epäoikeudenmukaisuuksiin ja erilaisiin väärinkäytöksiin, joita näette ympärillänne. Yö on aina tumma ennen auringon nousua.
Mutta se aamu alkaa nousta, ja joskus, kun muutama sukupolvi ihmisiä muuttuu, näette planeettanne muuttuvan suuresti “.

Kolmannen silmän Chakra

Cyclopea opettaa kolmannen silmän hallintaa ja antaa Visionin voimaansa elämä aaltojen vapaudelle ja planeetta kodeille, kuten Maalle, Venukselle, Marsille ja lukemattomille muille, aurinkokunnassa ja galaksimme ulkopuolella.

Viestissään 19.12.2009, joka lähetettiin Lähettilään T.N.Mickushinan kautta, Elohim Cyclopea paljastaan meille kosmoksen suurta mysteeriä ja kertoi meille kuinka Korkeammat Kosmisen Olennot tulevat meille tulisesta maailmasta. Hän myös korostaa heidän ja Lähettilään tekemiä valtavia ponnisteluja Jumalan Sanan välittämiseksi ja vastaanottamiseksi sekä valtavasta riskistä molemmille!

“..MINÄ OLEN Cyclopea. Kommunikoin äärimmäisen harvoin ei-ylösnousseen ihmiskunnan kanssa. Teidän on liian vaikeaa ymmärtää minua, ja minun on vaikea ymmärtää teitä. Meitä erottaa miljoonat valovuodet. Minä olen muodottomassa ja te olette manifestaation ilmennyksen alimmalla pisteellä.”

“Siksi olen laskenut värähtelyjäni vähimmäistasolle, jotta en polttaisi meidän Lähettilästämme energioillani. Ja se on edelleen liian raskasta sekä minulle että hänelle “.

Samassa Viestissä Elohim Cyclopea puhuu ilmestyneen maailman poikkeamasta Jumalallisesta Suunnitelmasta ja muistuttaa meitä, että olemme yhä niin syvällä illuusiossa:

«Luomakunta on laaja, ja kuten yksi ilmestyneen maailman Luojista, minua on kutsuttu katsomaan tätä ilmentynyttä maailmaa.  Minä kontemploin Jumalallisen suunnitelman täydellisyyttä ilmentyneeseen maailmaan ja minä näen poikkeamat Jumalallisesta suunnitelmasta. Te olette niin syvästi leikkimässä illuusiossa. Aika on tullut teille, jotka olette valmiita, jotka muistatte maailman, mistä olette tulleet ja mihin teidän tulisi palata.  Teidän roolinne maanpäällisissä elämissä on tulossa päätökseen.”

Tukemalla Jumalallista Visiota kaikelle elämälle, Elohim Cyclopea antaa meille elävän kuvan:

“Energiat, jonka me lähetämme maailmaasi, ovat aiheuttaneet prosessin, joka saa nousemaan  kaikkein negatiivisimpia ilmenemismuotoja tässä tasossa. Kaikki se, joka oli rauhallisesti nukkumassa alemmissa astraalisissa kerroksissa, on nyt herännyt ja ilmennyt jopa olemassaolon fyysisessä tasossa.”
<…>
“Kyllä, todellakin on olemassa likaista vettä, mutaa ja limaa, mutta juuri tässä ympäristössä nämä autenttiset kauniit ihmisen tietoisuuden lootus kukat kasvavat. Se on juuri ympäristösi hyväksymisessä, ympäröivässä kaaoksessa ja rumuudessa, että Jumalallisen tietoisuuden lootuskukat voivat kukkia. Ja jokainen henkilö, joka voi ilmentää Buddhan tietoisuutta tässä ympäristössä, pystyy pelastamaan monia sieluja monien satojen mailien säteellä hänen ympärillään. Buddhan tietoisuuden tason saavuttaneiden  yksilöiden muodostamaa Valon verkkoa kudotaan tässä Maan pimeässä ajassa”.

Elohim Cyclopea muistuttaa jälleen kerran Opetuksen tärkeydestä:

“Annamme apuamme ja tukeamme näiden Viestien muodossa. On välttämätöntä, että lähestytte kaikkea, mitä sinulle annetaan hyvin huolellisesti. Kerää jokainen helmi ja jokainen kallisarvoinen koru, joka on jokaisessa Viestissä, turvalliseen paikkaan. Kun sitten tulee vielä tummempi ja synkempi aika, ota nämä aarteet, ja ne voivat pelastaa Elämäsi; ei elämää, joka on fyysisellä tasolla vaan Elämän, joka on ikuinen. Tietoisuutenne on pääsylippu ikuiseen maailmaan. Henkilö, joka voi kukkia kuin kaunis  Jumalallisen tietoisuuden lootuksen kukka elämän suolla, ansaitsee tulla Iankaikkiseen Elämään.

Katoavaiset eivät voi astua maailmaani. Ainoastaan tuhoutumaton, kuolematon osa sinua voi olla  olemassa minun maailmassani. Tätä varten sinun pitäisi huolehtia kuolemattomasta osastasi nyt. Älä kerää maailmaasi kuuluvia aarteita; kerää Jumalallisen Viisauden aarteita, joilla on suuri arvo kaikissa maailmoissa ».

Kolmannen silmän chakra, jota Cyclopea opettaa hallitsemaan, on puhtauden keskuspiste, joka jalostaa ihmisen spiraalisen caduceuksen läpi, joka, nostettuna  ja ankkuroituna otsaan, on hänen siivekäs voiton symboli ja hänen paluunsa Jumalan täydellisyyteen.

Puolivuosittain pidetyissä kokouksissa Royal Teton Retreatissa, Cyclopea vapauttaa sinisen tulen pallot Maan ilmakehään Kaiken Näkevän Silmän keskuksen kautta pyhäkön pohjoispäässä.  Nämä pallot ja niitä seuraavat valonsäteet sähköisesti varaavat Maan Jumalan tahdon toiminnan kanssa ja Jumalallisen Puhtauden konseptin jokaiselle miehelle, naiselle ja lapselle planeetalla.

Voidakseen tehdä meille helpommaksi seurata Jumalan Tahtoa ja hallita Jumalan suunnitelman puhtautta, Rakastettu Cyclopea kutsuu meitä omistamaan jokaisen päivän Jumalalle.

Viestissään 26. joulukuuta, 2014, Hän sanoo:

“Kuinka usein muistattel Luojaa ja Hänen suunnitelmaansa elämässänne?

Tapahtuuko tämä usein ? Mielestäni se ei ole usein.”
<…>
… Kehotan teitä tästä päivästä eteenpäin omistamaan jokaisen päivän Jumalalle. Ajattelet vain jatkuvasti Jumalaa ja omista päivän aikana kaikki toimet Jumalalle.

Voit tehdä tietyn kutsun ennen kunkin tapahtuman alkua, jota aiot suorittaa päivän aikana, ja pyytää Jumalaa ottamaan kontrolliinsa kaikki tekosi niin, että ne vastaavat Jumalan suunnitelmia. Voit pyytää, että Jumala käyttää elämääsi täyttämään Hänen suunnitelmiaan.

Täten, kun teet tavallisia asioita päivän aikana, sinä ilmennät aina Jumalaa elämässäsi ja palvelet jatkuvasti Jumalaa.
<…>
Sinä vain yksinkertaisesti omistat Jumalalle kaikki asiat, joita teet koko päivän aikana.
<…>
Yritä tehdä kaikki asiat elämässäsi vain Jumalallisen näkemyksen mukaisesti.

… Jotta voisit harjoittaa tätä yksinkertaista käytäntöä, sinun täytyy tehdä vähintään kaksi asiaa joka päivä: 1) muistaa aina tehdä tämä harjoitus ja 2) pitää tietoisuutesi jatkuvasti tasolla, joka on mahdollisimman lähellä Jumalallista tasoa.

Jumalallisen  tilaisuuden ovet ovat aina avoinna niille, jotka pystyvät toteuttamaan tämän käytännön elämässään kaikista esteistä huolimatta.
<…>
Voit harkita monia asioita, jos päätät omistaa elämäsi Jumalalle.
<…>
Kerron teille, miten sen pitäisi olla ja mikä vastaa Jumalallisia standardeja.

Jumala on antanut sinulle vapaan tahdon ja se sallii sinun valita joko noudatatko suosituksiani vai et.

Tulin muistuttamaan sinua Jumalasta ja Hänen Laistaan ja iankaikkisesta Elämästä niille, jotka valitsevat olla Jumalan kanssa.

MINÄ OLEN Elohim Cyclopea “.

Cyclopean aura on vihreä Kristuksen tajunnan prisman heijastuksen kanssa muisuttaen kristallin toimintaa.

Cyclopea´n ja Virginia´n retreatti, Viidennen säteen Elohim´in temppeli 

Cyclopea ja Virginia tunnetaan myös musiikin Elohim´eina eli Musiikin Jumalana ja Jumalattarena.

Sfäärien musiikin kautta he hallitsevat puheen, kuulon ja näön aktiviteetteja, keskittäen keskittymisen ja pyhittämisen säteitä heidän huolenpidossaan oleviin evoluutiohin. He ovat kosmisia musiikin suojelijoita, jotka vastaavat sfäärien musiikista Alfan- ja Omegan maskuliinisen ja feminiinisen säteiden kautta. Nämä upeat Jumalan liekit ovat jo pitkään palvelleet tässä kapasiteetissa kehitystä monissa maailmojen järjestelmissä. 

Altai-vuoristossa lähellä Tavan Bogdia Cyclopea´n ja Virginia´n Retreetti keskittää planeetan kolmannen silmän chakran energiaa, joka sijaitsee eteerisessä valtakunnassa, korkealla Altai-vuoristossa, Siperian, Kiinan ja Mongolian  risteyskohdassa, lähellä Tavan Bogd´ia. Koko luostari sijaitsee eetterisellä tasolla, vaikka se on yhdistetty vuoristoon.

Tässä Retreat´issä Mestarit ja Enkelit palvelevat planeetan evoluutiota, käyttäen uskollisesti Elohimin opettamaa avaruus tiedettä.  Rakastettu Cyklopea sanoo 11. heinäkuuta 2006 lähettämässään Viestissä, että Hänen Retreat issään Hän opettaa Jumalallisen Tiedon laadun kehittämistä,

“… haluaisimme teidän kehittävän itsessänne Jumalallisen vision laatua ja ennakoivan tilanteen.

Se on Jumalallisen Vision näkemyksen laatua, jota minä opetan ihmiskunnalle retreat´issäni.

Olen iloinen voidessani nyt tulla esille näin laajalle yleisölle, joka lukee näitä Viestejä monilla kielillä. Olen iloinen voidessani saada Opetukseni teille – ei silloin, kun olet unessa, mutta kun olette heränneessä mielentilassa.  Nyt on tullut aika, jolloin teidän Jumalalliset kykynne heräävät, ja teidän pitäisi tunnistaa asteittain teidän Jumalallinen tarkoituksenne”.

Artikkelin on valmistanut Maria Fliman.

_______

Kirjallisuus:

1. Mickushina T.N. BOOK OF WISDOM. Messages of the Masters.- Omsk: Publishing House “Sirius”, 2018

2. Profet Mark L., Profet Elizabeth Clare.Masters and their Retreats. Encyclopedia.- M: M-Aqua, 2006

________

Kaikki Elohim Cyclopean Viestit:

 7. huhtikuuta 2005, Meillä on suuria mahdollisuuksia toteuttaa Jumalan suunnitelmaa Maapallolle lähitulevaisuudessa. –

11. heinäkuuta 2006,  Älä kiirehdi etsimään totuutta, joka on peräisin ihmisen tietoisuudesta; pyrkivät totuuteen, joka on tulossa maailmaan Valon korkeammista oktaavista, ja sitten ilmestyy valoisa tulevaisuus planeetalle.

19. joulukuuta 2009,  Ympäröivän kaaoksen ja epäkohteliaisuuden keskellä ympäristössäsi, että jumalallisen tietoisuuden lootuskukat voivat kukkia.

26. joulukuuta 2014,  Kehotan teitä käyttämään joka päivä Jumalaa,