Lady Portia – Oikeuden ja Mahdollisuuksien Jumalatar,  Karmallisen Neuvoston Jäsen

      Kommentit pois päältä artikkelissa Lady Portia – Oikeuden ja Mahdollisuuksien Jumalatar,  Karmallisen Neuvoston Jäsen


Lady Portia – Oikeuden ja Mahdollisuuksien Jumalatar,  Karmallisen Neuvoston Jäsen

Tuhansien vuosien Jumalan palvelemisen aikana Seitsemännessä Säteessä, joka on Oikeuden-, Vapauden-, Armon-, Anteeksiannon, Alkemian- ja Pyhän rituaalin Säde, Rakastettu Portia saavutti Jumalan liekin ruumistuman  ja  Jumal-tietoisuuden Jumalallisena Oikeutena ja  Jumalallisena Mahdollisuutena, näin ollen häntä kutsutaan Oikeudenmukaisuuden ja Jumalallisen Oikeuden Jumalattareksi.

Edustaen Palvelun ja Ohjauksen Kuudetta Sädettä Karmallisessa Neuvostossa, Portia ylläpitää Oikeudenmukaisuuden ja Mahdollisuuden liekkiä Maapallon kehityksen puolesta. 

Palvellen  Vaa ´an tähdistön -hierarkian kanssa, Hän opettaa ihmiskuntaa pitämään Kristus liekin tasapainoa neljässä alemmassa kehossa hallitsemalla neljää elementtiä.

Koska oikeudenmukaisuus on keskeinen kohta ajatuksen ja tunteen välillä, hänen tasapainonsa ovat Jumaluuden maskuliinisen ja feminiinisen  säteen eli  Luomisen Yin ja Yang polariteettien välillä.

Menneisyyden kauneuden, täydellisyyden ja runsauden aikakausina Oikeudenmukaisuus hallitsi Ylimpänä.


Ennen kuin epäharmonia alkoi ilmentyä Maassa, Portia teki ylösnousemuksensa Valossa. 

Kun ihmiskunnan oikeudenmukaisuuden tunne hämärtyi, siten aiheuttaen epätasapainoa kaikessa, johon hän oli sitoutunut, hän ei voinut muuta kuin vetäytyä  ja pysytellä Suuressa Hiljaisuudessa. ( tietoisuuden korkeammissa valtakunnissa), sillä Ylösnousseet Mestarit eivät koskaan häiritse ihmisten tekoja, jollei heihin vedota, kuten ajatuksen sanan tai teon kautta.

20. vuosisadalla elämän syklit vaativat, että Oikeuden vaakoja tasapainotetaan valmistauduttaessa Kultaiseen Aikakauteen, ja koska jotkut ihmiskunnan joukosta olivat alkaneet pyytää Jumalallista Oikeutta palautettavaksi, Portia tuli ulos Suuresta Hiljaisuudesta puhumaan ensimmäistä kertaa Ylösnousemuksensa jälkeen.

Jopa nyt Portia puhuu harvoin, mutta kun hän niin tekee, hänen Täydellisen Tasapainonsa Jumalallinen ominaisuutensa (jota symboloi vaaka) ankkuroituu kaikkien voimakenttään, jotka vastaanottavat sen.

Meidän aikanamme, 21. vuosisadalla, Rakastettu Portia antoi ensimmäisen Viestinsä “Opetus Lähettilään Asemasta” Suuren Valkoisen Veljeskunnan Lähettilään, Tatyana N.Mickushinan kautta, 25. joulukuuta 2009.

Tässä viestissä Hän sanoi muutamasta vähemmän tunnetusta, mutta hyvin tärkeästä tekijästä Lähettilään asemassa, joka meidän tarvitsee nyt tietää.

”MINÄ OLEN Portia. Olen tullut tämän Lähettilään kautta ensimmäistä kertaa.
<…>
MINÄ OLEN Oikeudenmukaisuuden ja Jumalallisen Oikeuden Jumalatar. Olen myös avaan Jumalallinen tilaisuuden, jos se on ansaittu ja perusteltu.
<…>
Ehkä et ymmärrä, että Lähettilään toiminnassa on aspekti, jota ei mainosteta laajalti.

Lähettilään aurassa on jotain, jonka avulla voimme joskus olla läsnä ja toimia oktaavissanne.

Kun läsnäolomme Lähettilään aurassa kasvaa, pystymme houkuttelemaan maailmastanne niitä henkilöitä, jotka tuntevat vetoa Valoon.
<…>
Useimmissa tapauksissa ne yksilöt, jotka tuntevat vetoa Valoon ovat niitä jotka haluavat maistaa Valoa ja nauttia Valoa, ja sen jälkeen kun he ovat absorboineet  riittävästi Valoa, he jatkavat harjoittaen pahoja tekoja oktaavissanne.
<…>
… Yksi Lähettilään tehtävistä on houkutella tällaisia henkilöitä. Sitten Suuren Valkoisen Veljeskunnan Lähettilään miekka aktivoituu. Tämä miekka leikkaa kaikki näiden henkilöiden rooli asut ja saa heidät näyttämään heidän todellisen itsensä.   Silloin Jumalallisella oikeudenmukaisuudella on tilaisuus ilmaantua.
<…>
Kun Tatyana sai Lähettilään aseman, hän ei tiennyt, että tällä Asemalla on tällainen vaikutus. Hän toivotti iloisesti tervetulleeksi jokaisen henkilön, joka tuli hänen luokseen. Hän uskoi vilpittömästi, että Valo saattoi vain houkutella Valoa, eikä tiennyt, että Valo houkuttelee myös pimeyttä, joka haluaa ottaa omakseen tämän Valon ja käyttää sitä sen omiin tarkoituksiinsa.
… Jumalattarena , joka on vastuussa Jumalallisesta Oikeudenmukaisuudesta, minulla oli myös mahdollisuus seurata kaikkia oikeudenkäyntejä, jotka aloitettiin Lähettilästämme vastaan.
Mitä näimmekään? Me näimme täydellisen epäkunnioituksen Laille, Jumalalliselle Laille ja meidän Lähettilästämme kohtaan, meidän edustajanamme fyysisessä tasossa.  
<…>
Monilla ihmisillä oli mahdollisuus ilmaista heidän tosi olemuksensa. Liian monilla ihmisillä oli tämä mahdollisuus.
<…>
Näetkö sen tappiona? Olen optimistinen ja väsymätön soturi!
Ja kerron teille, että olemme saavuttaneet suuren voiton! Tämä johtuu siitä, että se, mikä oli saavuttamaton Jumalalliselle Oikeudenmukaisuudelle on vihdoin käynyt ilmi, ja minulla oli mahdollisuus nostaa miekkani, Jumalallisen Oikeuden ja Oikeudenmukaisuuden miekka monien henkilöiden joukossa, jotka ilmaisivat itsensä, Kiitos meidän Lähettiläämme.  

Loppujen lopuksi tavoite on saavutettu. Tavoitteenamme tässä vaiheessa on erottaa vehnät akanoista.
<…>
Nyt aika minun työlleni on tulossa. Vakuutan teille, että teen sen parhaalla mahdollisella tavalla! ”
Lisäksi tässä viestissä Rakastettu Portia puhuu Oikeuden ja Armon ominaisuuksien tasapainottamisesta:
”Kaikki ei ole vielä menetetty! Mutta missä ovat Valon voimien parhaat edustajat, jotka tulivat alas kehitykseen? Tiedän monia heistä, jotka kompastuivat ja eivät pysty suoristamaan olkapäitään  kun vasta  nykyisen inkarnaation lopussa. Minun siskoni Quan Yin tulee auttamaan sinua.”

Rakas Portia tunnetaan Vanhurskauden ja Oikeudenmukaisuuden Jumalattarena, ja Quan Yin on Armon ja Myötätunnon Jumalatar, ne ovat aina lähellä, tasapainottamassa ja yhdistäen oikeutta ja armoa.

Rakas Portia antoi meille myös erittäin vakavan varoituksen sekä opastuksen hänen ylimääräisessä sanomassaan, joka lähetettiin ihmiskunnalle Lähettilään Tatyana N.Mickushinan kautta 27. kesäkuuta 2014.

”Odotamme cheeloiltamme, jotka ovat inkarnaatiossa enemmän nopeutta, enemmän tehtävien ymmärtämistä ja kaikkien opetuslapsillemme asetettujen vaatimusten tiukkaa noudattamista.

Ja aivan suoraan sanoen, kurinalaisuutenne ei vakuuta meitä. Monet ihmiset yrittävät tehdä asioita, jotka on kohdistettu ihmiskunnan hyväksi heidän omasta näkökulmastaan. Kuitenkin, pyydän kertomaa minulle, miksi luulette, että se mitä teette uudestaan nyt on linjassa meidän nykyisten vaatimustemme kanssa?

Me erityisesti ylläpidämme ja tuemme Lähettiläämme tehtävää, jotta voimme keskittää ponnistelumme, vaikka meillä ei ole ylivoimaisuutta lukumääräisesti saavuttaa suurempia tuloksia.  

Kuitenkin monet opetuslapsistamme, oman ylpeytensä tai laiskuutensa vuoksi, tekevät omia suunnitelmiaan ja selvittävät ongelmiaan, joita he pitävät tärkeinä, mutta tosiasiallisesti nämä ongelmat eivät ole yhtä tärkeitä nykyisellä hetkellä ”.
<…>
Myöhemmin samassa Viestissä Rakastettu Portia kutsuu meitä konkreettisiin toimiin ja ponnistuksiin:
”Teidän fyysinen perusta, joka on antanut teille mahdollisuuden kehittyä miljoonien vuosien ajan, tarvitsee välitöntä apua.
<…>
Ihmiskunnan mentaalisen toiminnan luoma kielteinen tila on luonut läpäisemättömän panssarin, jota Hierarkian lähettämät elämää pelastavat voimakkaimmat säteet eivät läpäise.

Sinun on keskitettävä kaikki ponnistuksesi planeetalle kertyneen negatiivisuuden neutraloimiseksi.
<…>
Olemme puhuneet rukous harjoitusten tarpeesta ja rukoustyöstä 24 tuntia ympäri vuorokautta. 
<…>
On välttämätöntä tehdä tiettyjä ponnisteluja fyysisessä tasossa negatiivisuuden neutralisoimiseksi ihmisten tietoisuudessa. Tätä varten tarvitaan kollektiivisia toimia, jotka on ohjattu neutralisoimaan negatiivisuus.
<…>
“Käytännössä koko planeetan informaatio kenttä on tullut niiden ihmisten miehittämäksi,  jotka edustavat meille vastakkaisia voimia.

Miksi niin sanotut valon-kantajat eivät ota esimerkkiä sitä, mitä on jo tehty joukkotiedotusvälineissä, mukaan lukien Internet, ja yksinkertaisesti muuta miinus merkkiä plus merkiksi.  On olemassa tekniikoita, joita on testattu vuosikymmeniä suunniteltuna muuttamaan ihmisten massatietoisuutta. Kuitenkin, tällä hetkellä, nämä tekniikat toimivat Valon ja evoluution kehitystä vastaan”.

Hänen Epätavallisen Viestinsä päätteeksi Rakastettu Portia kutsuu:
”… Kehotan teitä voimakkaasti hylkäämään henkilökohtaiset aloitteenne ja keskittämään ponnistelunne tasapainon ylläpitämiseksi planeetalla rukoustyön ja konkreettisten toimien avulla”.
Kuten jo tiedämme, Rakastettu Portia on optimistinen ja väsymätön soturi!

Tässä viestissä 18. kesäkuuta 2010 Oikeuden  Jumalatar ja Mahdollisuuksien Jumalatar – Rakastettu Portia vahvisti mieliimme, että kaikki on mahdollista Jumalan kanssa!
”MINÄ OLEN Portia!
Olen mahdollisuuksien Jumalatar. Niinpä ilmoitan, että edessä on suuria mahdollisuuksia!
… Voitte hyödyntää niitä milloin tahansa. On olemassa monia haluja yhdistettyinä Illuusion maailmaanne joita haluaisitte toteuttaa.  Teen välittömästi sen vaatimuksen , että toiveesi on oltava sopusoinnussa  Jumalallisen tahdon kanssa, jotta se voidaan toteuttaa. Ja sitten se varmasti toteutetaan kaikin keinoin! Mutta mikä erottaa teitä tyydyttämästä toiveitanne tässä tapauksessa?

Se on teidän karma, energiat, jotka ovat läsnä aurassanne ja jotka eivät salli Jumalallista tilaisuutta ilmaantumasta elämässänne.

Sen tähden, kun kirjoitatte kirjeenne Karmalliselle  Neuvostolle ja pyydätte täyttämään joitain toiveitanne, otan vaa´an ja asetan toiveenne saada jonkin mahdollisuuden yhteen osaan vaakaa  ja  asetan karmanne,  joka estää  tämän mahdollisuuden toteuttamisen, toiselle puolelle vaakaa. Ja te joko saatte sen mitä pyydätte tai ette. 

Karma ei kuitenkaan ole jotain muuttumatonta. Se voi muuttua paremmaksi tai huonommaksi.

Kun kirjoitatte kirjeitä Karmalliselle Neuvostolle, otatte itsellesi velvollisuuksia lukea tietyn määrän rukouksia tai Rosereita, jollakin toistuvalla periodisuudella seuraavan puolen vuoden aikana pyyntöjenne toteuttamiseksi. 

Ja jos rukoustenne energia ohjataan sopivalla tavalla, silloin karma vaa´assa  vähenee ja Jumalallinen tilaisuus voi ylittää sen.  Tämä voi tapahtua tai sitten ei. Kaikki riippuu vaa ´an vastakkaisella puolella olevan karman painosta. Karma voidaan kuitenkin tasapainottaa ja kaikki esteet voidaan poistaa. Kaikki riippuu vain päättäväisyydestä.

“En tiedä tarkasti, ja kuinka kauan heidän tarvitsee pyytää Jumalalta, jotta pyyntö toteutuisi, mutta tiedän, että tämä tapahtuu ilman epäonnistumista, kun toiveesi painaa jatkuvasti alaspäin asteikon vastaisia jumalallisia mahdollisuuksia, jossa karmasi on, sinun karma, joka on sinun ja Jumalallisen mahdollisuuden toteutumisen välillä.

Tämä on mekanismi mahdollisuuksien toteuttamiseksi maailmassanne”.

… Jos te täsmälleen samalla päättäväisyydellä, joilla yritätte toisinaan toteuttaa halujanne fyysisessä maailmassa, pyrkisitte Jumalallisiin mahdollisuuksiin, jotka ovat tulossa ihmiskunnalle Kultaisella aikakaudella, ja jos Jumalallisia malleja haluttaisiin ainakin pienessä prosentissa ihmiskunnasta, joka on inkarnoitunut Maassa,  silloin Kultainen Aika alkaisi vähitellen ilmetä fyysisessä maailmassanne.
   Jumalalliset mallit ovat valmiina manifestoitumaan. Ne vain odottavat, että tietoisuutenne on vapaa jatkuvasta keskittymisestä ympärillänne olevaan illuusioon, niin että Jumalalliset mallit voivat tunkeutua fyysiseen maailmaan tietoisuutenne kautta.”

Uskokaa minua, että kaikki tapahtuu kuin itsestään. Tarvitaan vain tietoisuutenne valmiutta  siirtyä uuteen kehitysvaiheeseen.

Kaikki on mahdollista Jumalan kanssa!

Usko siihen, mikä on näkymätön, sallii tietoisuutenne saada kiinni uskonne kohteesta, ja Jumalallinen alkaa tulla vedetyksi  maailmaasi.

Olen tullut luoksenne tänään antamaan sinulle varmuutta siitä, että et ole yksin, ja että Valon olentojen koko Hierarkia työskentelee auttaakseen Maan ihmiskuntaa tällä kriittisellä hetkellä.

Älkää menettäkö Uskoa tai Toivoa ja pitäkää Rakkaus sydämessänne. Olen varma, että onnistumme!

MINÄ OLEN Portia, Mahdollisuuksien Jumalatar ”.

Lady Portialla on retriitti Ghanan yllä. Tämä on tärkeä keskus, ja Portia ylläpitää Oikeuden Liekkiä täällä.

Afrikan mantereella on myös Elohim Arcturuksen ja Victoria’n violetin-liekin Retreetti,  Ghanan eteläpuolella, Luandassa, Angolassa. Tämä retriitti keskittyy Vapauden Liekkiin.

Accrassa, Ghanan pääkaupungissa, on muistomerkki, joka tunnetaan Vapauden ja Oikeuden kaarena –  Liekit, joiden keskittymä on näissä kahdessa Retreetissä. Tämä kaari keskittyy ulkoisesti Portian eteeriseen Retreettiin.  Portia pyysi meitä käyttämään Johann Straussin “Radetzky Marssia” magnetisoimaan hänen läsnäolonsa.  

Artikkelin on valmistanut Maria Fliman.

Kirjallisuus:

1. Mickushina T. N. ”The Book of Wisdom”,  Mestarien viestit. Omsk: Kustantaja“ Sirius ”, 2018

2. Profeth Mark L., Profeth Elizabeth Claire. ”Masters and their retreats”. Encyclopedia.-M: M-Aqua, 2006

Kaikki Rakastetun Portian Viestit:
Opetus Lähettilään asemasta, 25.joulukuuta.2009
Kaikki on mahdollista Jumalan kanssa!, 18. kesäkuuta 2010
Satunnainen viesti, 27. kesäkuuta