Maailmanlaajuinen meditaatio ”OM” -ääntäminen

      Kommentit pois päältä artikkelissa Maailmanlaajuinen meditaatio ”OM” -ääntäminen


Maailmanlaajuinen meditaatio ”OM” -ääntäminen

Alkaen 10.4.-22.4.2020  kello 12.00 alkaen (Moskovan aika eli sama aika kuin Suomessa)

Rakkaat Ystävät!

Olemme tulossa uuteen aikakauteen: Vesimiehen aikakauteen.
Vesimies edustaa asioita kuten vapaus, luovuus, ilo, yhteistyö, kollektiivisuus ja viestintä!
On aivan ymmärrettävää, että vanha, pelkoon ja rajoittumiseen perustuva sosiaalisen hallinnan järjestelmä vastustaa Uuden Aikakauden luonnollisen uuden tietoisuuden ja ajattelun saapumista.
Olemme inkarnaatiossa juuri tällä vaikealla hetkellä auttaaksemme ihmiskuntaa siirtymään uuteen aikakauteen mahdollisimman sujuvasti ja kivuttomasti.Valo ja pimeys ovat vastakohtia. Missä on valoa, pimeydelle ei ole paikkaa. Siksi meidän on tultava Valonjohtimiksi tähän maailmaan, Valon elektrodeiksi! Ehdotan uutta käytäntöä: ”OM” -mantran lukeminen.
Tämän mantran toistamiseksi sinun ei tarvitse tuntea Ylösnousseiden Mestareiden Viestejä. Harjoitteluun osallistuvien ihmisten lukumäärä voi olla paljon suurempi kuin rukoukseen.Mantran kuvaus
Universaali, ensisijainen Mantra, josta koko maailmankaikkeus syntyi, on tavu ”Om”.Ääni ”Om” on pyhin ääni hindulaisuudessa ja buddhalaisuudessa.
Vedassa ääni “Om” on auringon ja valon ääni. Se symboloi ylöspäin suuntautuvaa liikettä, sielun lähestymistapaa ylemmille tasoille.

Tällä Mantralla on puhdistava vaikutus ja se auttaa tietoisuutta nousemaan korkeammalle tasolle. Mantra “Om” vie huomion pois kaikesta rationaalisesta, tunne- ja fyysisestä, kaikesta, mikä voi häiritä tietoisuuden ymmärtämistä ylemmältä tasolta. Keskittyminen tämän Mantran toistamiseen poistaa kaikki henkisen polun esteet, mielestä tulee rauhallinen.

Siten, lausumalla mantraa “OM”, nostamme tietoisuuttamme ja tulemme valonlähteeksi maailmallemme. Missä on valoa, pimeydelle ei ole tilaa!

Harjoituksen kuvaus
Aloita henkinen harjoittelu vain kohonneessa tietoisuuden tilassa. Löydät suosituksia rukouksen tietoisuuden  saavuttamiseksi seuraavista linkeistä:
«Rukouksen laatu»,
«Mestarien suositukset viestien lukemiseen»

Kun ulkoiset olosuhteet ja ulkoinen ympäristö ovat riittävän rauhallisia, ota mukava asento, lootusasento on ihanteellisin, mutta voit myös istua tuolilla. Tärkeintä on, että selkäranka tulee olla suora harjoituksen aikana.

Sulje silmäsi ja yritä rentouttaa vartaloasi ja mielesi kokonaan. Keskity kulmakarvojen väliseen kohtaan ja anna hiljaisuuden tulla sisällesi. Aloita äänen ”Om” (äänityksessä) kuunteleminen yhdistymällä äärettömyyden, ikuisuuden, kuolemattomuuden ideoihin.

Aloita sitten ääntäen “OM.” Sinun täytyy ääntää ”Om” tunteella, että olet ääretön ja kaiken kattava. Tunne “Om”. Yksinkertainen ”Om” äänteen toisto ei tuota toivottua tulosta. Tunne, että olet puhdas, täydellinen, kaiken tietävä, ikuinen ja vapaa – ehdoton. Tunne, että olet ehdoton tietoisuus ja ääretön, muuttumaton olemassaolo. Jokaisen kehosi osan tulisi värähtää voimakkaasti näiden ideoiden avulla.

Aluksi voit käyttää äänitystä näytteenä, ja sitten laulaa yksin.

Älä yritä laulaa synkronoinnin kanssa nauhoituksen kanssa. Laula omassa tahdissasi kykysi mukaan.

Kuvittele, kuinka Valo muodostuu jokaisessa sydämen chakrassa olevalla ”OM”: lla. Aluksi se on pieni Valon salama. Sitten Valosta tulee kirkkaampaa ja kirkkaampaa, aurinkoa kirkkaampaa, leviten koko huonetilaan, ja leviten sitten koko yhteisöösi, kotimaasi tilaan. Sitten sydämesi chakran Valo voi peittää koko Maapallon, hajottaen planeetan pimeyden.

Aluksi riittää, kun laulaa mantraa 15 minuutin ajan, toistamalla harjoittelua useita kertoja päivässä. Jos harjoittelu on sinulle helppoa, voit siirtää harjoittelujakson tuntiin tai enemmän, mikä ei ole sinulle vaivalloista.

Jos elinolosuhteesi eivät salli ОМ-mantran laulamista täydellä äänellä, voit kytkeä mantran päälle ja laulaa hiljaisella äänenvoimakkuudella, jotta et häiritse muita ja naapureita. Jos onnistut, voit laulaa mantran jopa hiljaa; tämä parantaa huomattavasti mantran vaikutusta!
Voit yksinkertaisesti kytkeä mantran päälle niin, että se soi ympäri vuorokauden edes erittäin hiljaisella äänenvoimakkuudella, jotta kukaan paitsi sinä kuulet sen.
OM -ääni puhdistaa tilan toistamalla äänitallenteita soittimella, älypuhelimella jne.

Aloitamme harjoituksemme klo 12.00 10. huhtikuuta ja päättymme klo 12.00 22. huhtikuuta Moskovan aikaa (joka on sama kuin Suomen aika). 

Osallistuaksesi voit ilmoittautua milloin tahansa kyseisen ajanjakson aikana, riippumatta alussa tai tunnin puolivälissä tai muuna ajankohtana koko 12 päivän harjoittelun ajan!
Sirius-verkkosivustolla pääsivulla toimii yhteyslaskuri niille, jotka ovat kiinnostuneita siitä, kuinka moni lukee mantraa heidän kanssaan.
Jaa nämä tiedot ystävien ja tuttavien kanssa.
Laula “OM”:ia heidän kanssaan! Voi olla sopivampaa, että joku laulaa OM: n yhdessä

Omraam Mikhaël Aïvanhov

Missä on valoa, pimeydelle ei ole tilaa!
Poistamme pelon, tuomitsemisen ja masennuksen koteistamme, kaupungeistamme, maistamme, planeetaltamme! Täytämme olemuksemme Valolla ja Rakkaudella!
Elämänriemulla ja Jumalallisella energialla, joka muuttaa meidät ja kaiken ympärillämme!

Valoa ja rakkautta!
Tatjana Mickushina

Merkintä. Tätä artikkelia luotaessa käytettiin seuraavan verkkosivuston materiaaleja: https://www.oum.ru/yoga/mantry/mantra-om/
Sirius: ИЗОБРАЖЕНИЯ: Картинки: ОМ: 0dcb3ccce297e6be1487a930dc858feca4.jpg

Koordinaattorit:

USA – Lina (Chicago) +1 (630) 903-0304, Marina (San Jose) +1 (213) 222-5381

Iso-Britannia – Inga (Lontoo) +44 739 778 68 28

Kanada – Natasha (Toronto) +1 647-745-7881

https://sirius-eng.net/