Palautteita 7- Päivän jatkuvaan rukousharjoitukseen osallistujilta tilanteen vakauttamiseksi planeetalla.

      Kommentit pois päältä artikkelissa Palautteita 7- Päivän jatkuvaan rukousharjoitukseen osallistujilta tilanteen vakauttamiseksi planeetalla.


Palautteita 7- Päivän jatkuvaan rukousharjoitukseen osallistujilta tilanteen vakauttamiseksi planeetalla.

(keskiyöstä, 30. maaliskuuta – keskiyöhön, 6. huhtikuuta 2020)
(16.00 29. maaliskuuta – 16.00 5. huhtikuuta CDT)

Kiitos rakastavista sydämestä tästä Jumalallisesta tilaisuudesta – jatkuvasta rukousharjoituksesta rakkaalle Lordi Maitreyalle ja Tatjana Nicholaevnalle!

Hetkellä kun astuimme syvyyteen, kaikkivaltias Herra antoi meille suuren armon. Ja kaikki, jotka halusivat, saattoivat osallistua rukouksen harjoitukseen, viettäen kaiken vapaa-ajan lukemalla Rosereita ja ajatellessaan Jumalaa, Mestareita, pohtimalla maailman tapahtumia. Meillä kaikilla on ollut mahdollisuus katsoa tapahtuvaa ulkopuolelta osallistumatta yleiseen paniikkiin, todella arvioida tapahtumia ja ymmärtää, että vain Jumala, vain Ylösnousseet Mestarit ovat majakkamme ja ankkurimme tässä maailmassa, tukemme, että Jumalallinen johtolanka, joka mainittiin toistuvasti Tatjana Nicholaevnan välityksellä annettavissa Viesteissä, jota voimme pitää kiinni tässä hulluna raivoavassa maailmassa.

Lord Maitreya kertoi, että 10 000 ihmisen tulisi osallistua rukouksien lukemiseen joka tunti. Sirius-verkkosivuston lukijoiden mielestä emme saaneet niin paljon.

Mutta samaan aikaan rukoilimme ja monet ryhmät pitivät hengellisiä harjoituksia maailman hyväksi ja maan tilanteen muuttamiseksi. Ja 2. huhtikuuta Patriarkka Kirillin tunnustaja Orel-vanha mies Ily lensi Kalugan kautta Pietariin ja Moskovaan lentokoneella. Ilmassa hän rukoili yhdessä Optina Desertin isän Iliodorin kanssa koronavirusta vastaan ​​ja patriarkka Kirill matkusti 3. huhtikuuta Moskovaan Seraphim Sarovskylle kuuluvan Jumalan Äidin Ihmeitä tekevän ikonin “Tenderness” kanssa..

En tiedä voisimmeko ansaita Korkeimman avun, mutta yritimme ainakin … Ja tajusimme, että emme halua meille asetettua polkua. Polkua  mihinkään … digitaaliseen orjuuteen.

Herra, siunaa ja pelasta Venäjä ja me kaikki.

Tatyana Nicholaevna ja Tatyana Viktorovna, anna meille anteeksi.

Irina, Russia, Moscow.

________

Yhdistyin useita kertoja päivässä yhteiseen rukoukseen harjoitukseen.

En voi sanoa, että se oli helppoa. Oli olemassa ykseys kaiken Jumalallisen kanssa maailmassa ja lisääntynyt vastuu siitä.
Luettuani Rosarin, oli armollinen rauha, kuten vaikean, hyvin tehdyn työn jälkeen.

Usein sydämessäni kuuluivat sanat: Venäjä Jumalan kanssa, Jumala Venäjän kanssa!
Venäjä Jumalan kanssa, Jumala kansan kanssa!
Venäjä on Jumalassa, Jumala on kaikkialla!
Planeetta Maa- Jumala tähti!
Maa-planeetta – Jumalallinen valo!

Rakkauden kanssa Elena,

Pietari, Venäjä
______

Haluan ilmaista kiitollisuuteni!

Ystävät, rakastan teitä kaikkia!

Mikä uskomaton, maaginen ja iloinen lahja meille tehtiin Tatyana Nicholaevna ja Mestarien kautta !!

En voi laittaa sitä sanoiksi. Joka päivä, tunnista toiseen, meillä oli mahdollisuus olla yhdessä toistemme, Lähettilään ja Ylösnousseiden Mestarien kanssa. Nämä ”maiden liput ja numerot” ovat tulleet niin lähelle. Haluan jatkaa!
Anna rakkauden ja ilon hallita maailmaa!
Astukoon  Jumala elämäämme ja ohjatkoon kaikkia toimia, ajatuksia ja tunteita!

Suuri kiitos myös järjestäjä-tiimille, kaikille, jotka tekivät tämän ihmeen, ja tietenkin jokaiselle rukous-harjoitukseen osallistuvalle!

Rakkautta kaikille!

Ystävällisin terveisin,

Vladimir Pavlov.Venäjä
_____

Kiitos JUMALA, meille annetusta armolahjasta! Kiitos Lähettiläs, Lordi Maitreya, rakastettu Arkkienkeli Mikael ja Äiti Maria sekä kaikki järjestäjät ja osallistujat!

   Tämä on kaikkein iloisin ja voittoisin Rukousharjoitus kaikista, joihin olen osallistunut. Ehkä tämä johtuu siitä, että Herra antoi mahdollisuuden viettää sen ulkona asutuksesta. Lisäksi meille on uskomaton lahja Arkkienkeli Mikaelin Roserissa, jossa on uskomatonta musiikkia, joka hajotti pelon ja epätoivon, leijuen ilmakehässä.

Kuinka paljon Herra rakastaa meitä … Huolimatta osallistujien lukumäärästä ja tosiasiasta, että emme ole jälleen kerran lunastaneet Mestareiden luottamusta, toive ja usko ihmeeseen lämmittävät jostain syystä sydämissämme.

Kiitollisuudella ja rakkaudella koko sydämestäni,

Olga Papina, Ukraina
_____ 

Taistelussa tapahtuu hurmio

Ja itse kuilu reunalla …

Emme ole reunalla, olemme jo astuneet karman lähentymisen syvyyteen ja putoamme siihen. Jumala antaa, että ihmiset muistavat selkänsä takana olevien siipien Jumalallisen lahjan, he voivat vapauttaa ne ja liitää pysäyttäen putoamisen.

Tämä Rukousharjoitus on Taivaan apu tässä meille.

Syvä kumarrus, rakkaus ja kiitos Lordi Maitreyalle hänen valmiudestaan ​​uhrata jälleen kausaaliruumiinsa tilanteen vakauttamiseksi planeetalla. Arkkienkeli Mikael ja hänen sinisen liekin Enkelinsä, Äiti Maria ja Parantumisen Enkelit jatkuvasta avusta ihmisille pelon pandemian ja maan koronaviruksen aikana. Ylösnoussut mestari Igor, esimerkki epäitsekkäästä jatkuvasta rukouksellisesta valppaudesta, jonka hän teki vuoden 1917 Vallankumouksen ja Sisällissodan aikana Venäjän kohtalon helpottamiseksi!

Paljon kiitoksia tämän Rukousharjoituksen järjestäjille ja kuraattoreille, kaikille osallistujille!

Ja erityinen kiitollisuus ja rakkaus Tatyana Nicholaevnalle, joka jokaisena Rukouspäivänä ja yönä johti meitä ainutlaatuisella äänellään, kuten opastava valo.

Rakkautta kaikille ja nopea siipiensä levittäminen!

Valentina Vasilyeva, 

Zaporožje, Ukraina.
_______

Tämä on ensimmäinen kerta, kun osallistun tällaiseen Rukousharjoitukseen. Ja olen kirjaimellisesti uinunut yhtenäisyyden tunteissa, rakkaudessa ja halussa auttaa kaikkia maapallon ihmisiä  kaikkien tämän rukousharjoituksen osallistujien kanssa! Tulin vakuuttuneeksi siitä, että Ylösnousseiden Mestareiden opetuksia voidaan soveltaa elämässä todellisena apuna ihmisille.

Erityisen tyytyväinen olin  maantieteellisesti osallistujien laajuuteen. Venäjän ja Yhdysvaltojen valtavasta alueesta pieneen Jamaikaan. Australiasta, Japanista, Indonesiasta, kaukana meistä, moniin Arabimaihin ja Brasiliaan! Yöllä Rukousharjoituksen aikana kuvittelin kuinka samaan aikaan muut rukoukseen  osallistujat eivät nukkuneet kanssani, ja tämä antoi minulle voimaa!

Kiitos kaikille, jotka järjestivät tämän, niin välttämättömän nyt, Valvominen!

Olen varma, että tämä auttaa vakauttamaan tilannetta maapallolla. Ja olen erittäin iloinen siitä, että olen osallistunut siihen!

Lyudmila Gromada, 

Zaporožje, Ukraina.
_____

 Meille, maan ihmiskunnalle, on annettu jälleen yksi Jumalallinen armo ja mahdollisuus. On katkeraa, että maailma on reunalla. Rauhaa ei pidä pelastaa yksitellen, vaan yhtenäisyydessä. Kaikki erimielisyydet haalistuivat, oli vain valtava vilpitön halu tehdä jotain, osallistua Rukousharjoitukseen. He rukoilivat sydämeltään tunteen yhtenäisyyden hengessä ja vastuullisuudessa. Samanhenkisten ihmisten rukous (meitä on hyvin vähän) antoi toivoa uudesta ihmeestä. Mestarien tuki ja läsnäolo olivat selkeät. Joten on tullut aika “henkisesti kasvaa aikuiseksi”, aika vastuun syvemmälle ymmärtämiselle. Usko, pyrkimys ja hengen lujuus ovat kaikkille Valon Polun seuraajien motto. Paljon kiitoksia Opettajalle Tatjana Nicholaevnalle ja Ylösnousseille Mestarillemme mahdollisuudesta!

Anna, Larisa, Zhanna, Ljudmila 

(Kryvoi Rog, Dnepr, Ukraina)

______ 

Kiitän vilpittömästi Jumalaa ja Ylösnousseita Opettajia, Rakkasta Tatjana Nicholaevnaa, luottamuksesta ja mahdollisuudesta palvella. Meitä on rukous-osallistujia hyvin vähän, mutta uskon, että vilpittömässä uskossa Jumalaan ja omistautumalla Valolle pystymme osallistumaan Valon voittoon Maapallolla. Olen varma, että jokainen teistä, rakkaat ystävät, tunsi sydämellänne Mestarien suuren tuen rukouksiemme aikana. Ja uskon voittoon, sillä Jumalan Valo on voittamaton. Jumalan palavaValo koko voimansa täyteydessä valloittaa nyt!

Rakkaudella! Ljudmila.

 Dnepr, Ukraina
________

Kiitän Jumalaa Rukousharjoituksesta yhdessä Tatjana Nicholaevnan jaValon kantajien  kanssa, jotka ovat nyt meille välttämättömiä. Tunnen suurta vastuuta planeetan tulevaisuudesta. Maailma ei ole rauhallinen. Uskon, että rukouksiemme energia täyttää tilan Valolla, rakkaudella, uskalla ja toivolla! Kiitos, rakas Tatyana Nicholaevna Rakkaudesta, Valosta, Tiedosta, jonka välität meille ja maailmalle! Kiitän kaikkia maailman palvojia! Jumalan avulla kaikki on mahdollista muuttaa.

Stepanenko Tatyana, 

Rovno, Ukraina
____ 

Tämä rukousharjoitus auttoi minua tuntemaan yhden Maailmankaikkeuden Laeista – Ykseys Lain. Kun tunsin yhtenäisyyden tunteen kaiken kanssa, joka ympäröi minua: ihmisten, luonnollisten elementtien, auringon, taivaan, eläinmaailman.

I., Zaporozhye
_____

Tämä on ensimmäinen kerta, kun osallistun Rukousharjoitukseen. Kiitän kaikkia, jotka myös osallistuivat ja rukoilivat. Mutta … Ihmiskunta ansaitsee olla vastuussa Maapallolle ja luonnolle toimistaan. Ihmisten on vastattava kaikesta …

Alexander, Tšerkasyn alue, 

Ukraina

____

Minulle Vigil antoi minulle jälleen ymmärryksen ryhmätyön, kurin ja vastuun tärkeydestä.

Tatyana Kulik, Ukraina

____

Kiitän Jumalaa, Suuri Valkoista Veljeskuntaa, Lordi Maitreyaa ja Tatyana N. Mickushinaa odottamattomasta armosta ja äärettömästä Rakkaudesta meille. Anteeksi, Herra, ja armahda …

Mihhail Melnitsky, Granidubin siirtokunta, 

Ukraina
_____

Lähetän vilpittömän rakkauteni ja kiitollisuuteni Ylösnousseille Mestareille ja Tatjana Nicholaevnalle kaikesta, mitä he ovat tehneet, mitä tekevät ja tekevät ihmiskunnan ja Äiti Maa pelastamiseksi ja herättämiseksi. Älä menetä uskoa meihin (ihmisiin), ehkä meitä ei ole paljon, mutta pysymme ehdottomasti. Taivas Maan päällä!

Tatyana Peleshok, 

perheasunto “Rakkauden tila”, Ukraina
_______ 

Rukous  Harjoitus salli päästä syvään rukoustilaan, josta et halua poistua. Haluan tehdä tästä tilasta pysyvän.

Kiitos!

Andrey Strelets, Granidubin  

Ukraina

_________

Sydämellinen kiitos korvaamattomasta mahdollisuudesta rukoilla tietoisesti sielujen pelastamiseksi tässä vaikeassa tilanteessa Maan päällä.

Pyhän Neitsyt ja arkkienkeli Mikaelin läsnäolo tuntuu koko päivän! Ja se on hienoa!

Kiitos rakas Tatyana Mickushina!

Liliana, Wien, Bulgaria
____

Tämä rukousvigil oli paras ja ehkä hyödyllisin minulle henkilökohtaisesti. Kiitän Tatjana Mickushinaa – Ylösnousseiden Mestareiden Lähettilästä!

Meillä ei ole aavistustakaan, mitä tämä Vigil on arvoinen.

Jokaisesta armosta ja tiedosta, joka meille annetaan, joku maksaa.

Hristo, Sofia, Bulgaria
______

Liityin Rukous harjoitukseen alusta alkaen. Luin useita Rosereita joka päivä ja jatkan samalla viestien lukemista aikajärjestyksessä. Lukeminen antaa minulle suurta iloa, inspiroi ja optimismia, nostaa minut aineellisten ja arjen ”ongelmien” yläpuolelle, laajentaa maailmankatsomustani ja tietoisuuttani ja tunnen sen olevan tarpeen. Teen tämän yleisen edun hyväksi, mutta tässä lyhyessä ajassa on tapahtunut todellisia muutoksia. Ja Jumala auttoi olosuhteiden kautta. Yritän jatkaa lukemista samassa tahdissa. Vaikka meitä ei ole kovin paljon, olen varma, että rukousharjoituksella on positiivinen vaikutus nykyiseen tilanteeseen planeetalla, ja mielestäni olisi hyvä jatkaa – koska meitä on suhteellisen vähän, tarvitaan jatkuvia synkronisia toimia.

Kopioin Viestit ja Rosarit-kannettavat tietokoneelleni ja luin ne menemättä lähetys-sivustolle, joten minua ei ole virallisesti sisällytetty tilastoihin. Kiitän koko sydämestäni Jumalaa, Mestareita ja Tatjana N. Mickushinaa jatkuvasta meidän huolenpidosta !!!

Ventsislav Kindalov, Sofia, 

Bulgaria
_____

Kiitän Lord Maitreyaa, Rakastettua Äiti Mariaa, Arkkienkeli Mikaelia, Tatjana N. Mickushinaa ojennetusta auttavasta kädestä tällä vaikealla hetkellä meille ja Planeetalle!

Viime viikko Valkovenäjällä oli kuusi päivää, mutta siitä tuli vain tilaisuus priorisoida ja sovittaa työpäivä yhteisen rukouksen aikataulun mukaan. Enkelit auttoivat tyhjentämään tilan ja tekivät mahdolliseksi! Paljon kiitoksia avusta!

Rukousharjoitus täytti koko olemukseni uskomattomalla armolla ja ilolla! Matkalla töihin halusin kertoa kaikille niille tunteistani! Hymyni lähetti ne heidän sydämeensä. Ja jotkut ihmiset olivat peloissaan ja kiireisiä, mutta ne jotka olivat valmiita – hyväksyivät tämän lahjan!

Vetoomuksessa ennen rukousten lukemista pyysimme Jumalallista apua lääketieteen henkilökunnalle ja kaikille tähän tilanteeseen osallistuville herättämään Jumalalliset ominaisuudet maan ihmisten sydämissä.

Pienet Jumalallisen Rakkauden versot itävät valkovenäläisten sydämissä. Sosiaalisista verkostoista tällä viikolla saatujen tietojen ja suusanallisesti (näihin lähteisiin luotetaan nykyään enemmän kuin viralliseen mediaan):

– Kolme Minskin hotellia tarjosi huoneita terveydenhuollon työntekijöiden virkistys- ja majoitustiloiksi,

– jotkut taksipalvelut toimittavat lääkärit töihin ilmaiseksi,

– järjestäytyneet ilmaiset ateriat ravintoloista ja kahviloista,

Vapaaehtoiset ostavat ja toimittavat suojavarusteita Valkovenäjän terveyskeskuksiin.

https://sirius-centers.net/static/images/event/2020/04/bdenie/7.jpg
Kaikki nämä vaiheet olivat mahdollisia, ei valtionjohtajien, vaan ihmisten sydämien aloitteiden ansiosta! Uskon ja toivon, että nämä itut kasvavat edelleen !!!
KIITOS JÄLLEEN! KIITOS! KIITOS KAIKKI VALO-HIERARKIAT minulle tarjotusta mahdollisuudesta ja kaikille planeetan maan asukkaille palvella!

KIITOS Jumalallisesta kärsivällisyydestä, rakkaudesta ja armosta, joita osoitatte meille! KIITOS merkeistä puhuessanne  mielen muutoksista !!!

Nina,Minsk, Valkovenäjä.

______

Haluan ilmaista kiitokseni maailmankaikkeudelle annetusta jumalallisesta mahdollisuudesta olla pieni osa tätä suurta työtä; Seitsemän päivän jatkuvaa rukousharjoitusta.
En ole koskaan elämässäni kokenut samanlaista vastuuta ja kiitollisuutta.

Tunsin kahdesti, kuinka Äiti Maria tuli rukoushuoneeseemme lähestyen takaapäin.
Hän tuli meidän väliin halaten meitä erittäin hellästi harteille.
En voinut lopettaa kyyneleitä, hukuttaen rakkauden tunteesta, joka valtasi minut!
En koskaan unohda tätä kokemusta!

Rukoilin serkkuni kanssa samassa huoneessa.

Jokainen rukous rukoilimme yhdessä aamusta myöhään iltaan. Oli kuitenkin yksi kerta, kun menin rukoushuoneeseen aamulla, en löytänyt venesatamaa sinne. Hän oli toisessa huoneessa tuolloin ja oli aloittamassa rukouksen.

Jostain syystä olin hermostunut, koska minun piti rukoilla itse tällä kertaa, mutta tein.

Olin hämmästynyt, kun Äiti Mary tuli taas huoneeseen! Hän istui tyhjään tuoliin vieressäni ja sanoi, että hän rukoilee kanssani, ja kaikki tulee olemaan hyvin!

Minulle on erittäin vaikea kuvailla, millainen tunne se oli!
Halusin vain pudota polvilleni hänen edessään!
Ja juuri sen tein henkisesti lukessani rukousta ”Jumalan äiti”.
Nyt tiedän samalla tavalla kuin se korostettiin, että Äiti Maria on läsnä kanssamme joka kerta, kun rukoilemme. Sinun täytyy vain avata sydämesi.

Haluan jälleen kerran osoittaa kiitollisuuteni Tatyana N. Mickushinalle hänen suuresta työstään ihmiskunnalle, jota ei voida yliarvioida.

Rakkauden kanssa, Tatyana A.,USA, Los Angeles.

____

Seitsemän päivän rukousharkoitus-uutiset olivat minulle, suuri yllätys ja ilo samanaikaisesti. Tämän ajanjakson kovuus ihmiskunnalle Maan päällä aiheutti lisääntyneen vastuuntunnon, koska se oli ensimmäinen kerta, kun rukoilimme ympäri vuorokauden seitsemän päivää peräkkäin.

Tunsin, että Taivaat ojensivat  auttavan kätensä meille jälleen ja antoi meille viimeisen mahdollisuuden.
Jokainen Rosarien sana tuohon aikaan kaikui erityisen sydämessä.
Kolme ensimmäistä päivää olivat energisesti melko stressaavia, tunsin sydämestäni raskautta maailman tilanteesta.
Lisäksi oli tarpeen sovittaa työaikataulu tilaisuuteen osallistua rukouksiin.
Torstain jälkeen rukoileminen oli tullut helpommaksi. Arkkienkeli Mikaelin roserin lukemisen aikana aloin luottaa siihen, että pystymme voittamaan vastakkaiset voimat.

Koko rukousharjoituksen ajan tunsin Arkkienkeli Mikaelin ja Äiti Marian voimakkaan läsnäolon, heidän rakkautensa, tukensa ja uskonsa valon voittoon.

Rukousharjoituksen  päättymisen jälkeen tunsin pienen surun siitä, että se päättyi, ja samalla onnelliseen väsymykseen.
Sieluni oli iloinen yhdistyessään koko maailman kanssa yhdessä rukouksessa.
Uskon, että kaikki on mahdollista Jumalan kanssa! Voi rakastettu planeettamme elää!

Kiitän koko sydämestäni Jumalaa, Ylösnousseita Mestaria ja Tatyana N. Mickushinaa tästä ainutlaatuisesta palvelumahdollisuudesta!

Rakkaudella Lina, Chicago, Yhdysvallat

_____

Haluan kiittää Tatyana Nicholaevnaa ja Tatyana Martynenkoa sekä kaikkia logistisesti mukana olevia osapuolia vastauksesta Lordi Maitreyan kutsuun järjestää ja sponsoroida tätä 7 päivän intensiivistä rukousharjoitusta.

Se oli  toisenlainen kokemus kuin mikään muu. Äiti-Marian Roserien  jatkuva massalukeminen, jota valonkantajat lukivat ympäri maailmaa, voitiin tuntea energian ja rakkauden aallona koko planeetalle.

Arkkienkeli Mikael antoi tarvittavan suojan ja voimakkuuden. En ole koskaan tuntenut olleensa niin läheinen Lähettäjälle, Äidille Marialle ja kaikille Ylösnousseille Mestarille kuin minä nyt osallistuttuani rukousjuhlaan. Oli jännittävää nähdä osallistujat ympäri maailmaa antaen toivoa, että voimme kaikki tulla yhteen pelastaaksemme planeetan ja jatkamaan evoluutioamme ihmisinä maan päällä. Jumalan tahto tapahtukoon!

Rakkaudella, Grant V. Seattle, WA Yhdysvallat

________ 

Paljon kiitoksia kaikille niille, jotka valvoivat ja järjestivät rukousharjoitusta, tilanteen muuttamiseksi Maan päällä.

Vaikka meitä ei ollut niin paljon kuin olisimme toivoneet, jokainen osallistuva sielu oli painonsa arvoinen kultaa, nämä olivat niitä, jotka eivät antautuneet pelon tietopandemiaan.Voit tuntea planeetan pulssin, voit tuntea uusien energioiden arka säteily tunkeutuvan ihmiskunnan tietoisuuden aukkoihin,
eri maiden välillä hajallaan oleva tietoisuus kaikkien yhtenäisyydestä kasvoi.
Erityinen kiitos Lordi Maitreyalle, Äiti Marialle, Arkkienkeli Mikaelille ja Lähettiläälle Tatjana Nicholaevnalle.

Kaikki Ylösnousseet Mestarit olivat kanssamme, ja kiitämme Heitä tämän universaalin rukouksen mahdollisuudesta sekä Heidän avun ja Rakkauden energiasta.

Natasha, Guelph, Kanada
_______