Opetus profeetoista ja profetioista

      Kommentit pois päältä artikkelissa Opetus profeetoista ja profetioista


Opetus profeetoista ja profetioista

Johannes, Rakastettu, 13. heinäkuuta 2006

MINÄ OLEN Rakastettu Johannes. Olen tunnettu teille Johanneksen ilmestys eli Ilmestyskirjan kirjoittajana. Olen tullut uudestaan antamaan Opetuksen, joka perustuu sisäiseen tietoon – tietoon, joka oli saatavilla vain profeetoille ja mystikoille. Sellaisia ihmisiä on yhä olemassa tänä päivänä ja ajallanne, mutta heidät erehdyksissä usein sekoitetaan huijareihin, jotka julistavat itsensä profeetoiksi, selvännäkijöiksi tai psyykkisiksi, mutta heidän Jumalallisen maailman havaintokykynsä on niin matala, että toisinaan, olisi parempi heidän tulevaisuudelleen, jos he lopettivat ennustamisensa ja vaikenisivat.

Mitä luulette – onko olemassa karmaa, jonka ennustaminen luo, ja mikä on tämä karma? Kerron teille, koska tiedän hyvin, millaisesta karmasta puhumme.

Ennustamisella ja muulla toiminnalla, jota voitte harjoittaa fyysisessä maailmassa, ei ole eroa. Ennustajia on kaiken muotoisia ja kokoisia. On näkijöitä, jotka tekevät ennustuksia Valosta, ja on ennustajia, jotka ennustavat pimeydestä. Jokainen profeetta valitsee itse, mitä voimia palvelee.

Profetia (ennustaminen) on yhteyden lahja näkymättömään maailmaan. Tätä lahjaa ei hankita vain yhden inkarnaation aikana. Kun tämä ennustamisen lahja myönnetään Jumalalta henkilölle, tämä henkilö yleensä ymmärtää täydellisen karmallisen vastuun, joka hänen harteillaan on. Profetiat edustavat todennäköisyyksiä tapahtumista, jotka havaitaan Korkeammalta tasolta. Riippuen tasosta ja tasolla, jossa ennustus havaitaan, se voi olla enemmän tai vähemmän tarkka. Mutta, koska fyysisellä tasolla olevat tutut asiat puuttuvat Korkeammalta tasolta, profetian lahjaan sisältyy tapahtumien tulkitseminen, joka perustuu vaikutelmiin yhteydestä Korkeamman tason kanssa.

Koska ihmismieli on mukana vaikutelmien esittämisprosessissa, informaation vääristymistä voi tapahtua tässä vaiheessa, ja profetian autenttisuus (aitous ja tarkkuus ) menetetään. Kirjoitin Ilmestyskirjan symboleilla, joten onnistuin välttämään sitä karmaa, joka on asetettu Ennustukseen, jos ennustus ei toteudu.  Ja jokainen ennusteiden erikoisasiantuntija tarjoaa verhotun tietonsa jakeina, vertauksina ja nelisäkseinä. Tämä on erittäin oikeudenmukaista, koska se mahdollistaa karman välttämisen, jos profetia on virheellinen.

On muita profeettoja, jotka käyttävät hyväkseen ihmisten mielenkiintoa oraakkeleihin ja ennustamiseen ja antavat profetiansa maanläheisen kielen pohjalta,  perustuen tietoon, jonka he vetävät astraalitason matalimmista tasoista tai ollessaan mielenmuutoslääkkeiden vaikutuksessa.

Nämä profetiat eivät sisällä suuria totuuksia. Yleensä ne eivät toteudu. Tällaisten ennusteiden toteutumisen todennäköisyys on viisikymmentä prosenttia. Tämä on tilanne, kun ihmiset sanovat: On monia lipsahduksia kupin ja huulen välillä.  (There’s many a slip between the cup and the lip.).

Kuitenkin, halu tyydyttää ihmisten kiinnostusta ennustamiseen asettaa suuren karmallisen vastuun tällaisille ennustajilla  ja selvännäkijöinä toimiville. Sellaisessa tapauksessa, jossa ennustus on virheellinen, mitä enemmän on ihmisiä, jotka tietävät tämän ennustuksen, sitä suurempi on vastuu. Tosiasia on, että kaikki profetiat ohjelmoivat ihmisten tietoisuutta, jotka antavat niille tunnustusta ja luottamusta. Jos on monia ihmisiä, jotka haluavat uskoa ennustukseen, niin nämä ihmiset luovat tietoisuudellaan ​​mahdollisuuden tällaisen profetian toteutumiselle. Jos taas ennustajan ennustama ilmiö ei ole samanlainen kuin Jumalallinen visio, mutta se toteutuu ja tapahtuu, ilmiöön osallistuvan ihmisten tietoisuuden voiman vuoksi, karma lankeaa sekä ennustajan että niiden ihmisten keskuuteen, jotka osallistuvat tämän ilmiön toteuttamiseen tietoisuutensa perusteella.

Sen vuoksi, mikä tahansa profetia on kaksiteräinen miekka. Jos profetia muuttaa Jumalallista tasoa parempaan suuntaan, niin tällaisen profetian toteutuminen tuo hyvän karman kaikille ihmisille, jotka tietoisuutensa kautta osallistuvat sen toteuttamiseen. Jos taas Jumalallinen taso huononee profetian seurauksena, niin profetiasta syntyy negatiivinen karma.

Profetia eli ennustus on yhtä kaksinaista kuin kaikki muu maailmassanne.

Ihmiset, jotka joutuvat väärien selvännäkijöiden ennusytusten energian vaikutukseen, luovat negatiivisen karman.

Valon profeetat ovat aina olleet epäsuosiossa, koska suurin osa ihmisistä eivät pitäneet heidän kauttaan tulevista ennustuksista. Ihmiset ovat aina kohdelleet tällaisia profeettoja varovaisesti. He mieluummin eivät olisi olleet missään tekemisissä heidän kanssaan ja yrittivät jopa fyysisesti tuhota heidät. Valon profeettaa vastaan kohdistuvien kostotoimien karma putoaa raskaana taakkana seuraavalle sukupolvelle.

Sitä vastoin mikä tahansa Jumalan profeettojen kunnioitus toi hyvää karmaa henkilöille ja näiden perheille,  jotka osoittivat vieraanvaraisuutta profeetalle.

Todelliset profeetat olivat aina Jumalan Lähettiläitä, ja heidän tehtävänsä oli tarpeellinen,  jotta voitiin myötävaikuttaa ihmisten tietoisuuden oikeasuuntaiseen kehitykseen. Ne, jotka julistivat itsensä profeetoiksi ilman, että heidät oli leimattu Jumalan sinetillä, aiheuttivat raskaan karman itselleen. Siksi aina tarkkaile ja tutki, äläkä osallistu mihinkään ennustamiseen liittyvään toimintaan, jos se ei ole Jumalasta, jos se on demoonista.

Vaikka inkarnaatiostani on kulunut satoja vuosia, annan sinulle tämän opetuksen, koska se ei ole menettänyt merkitystään. Päinvastoin, se on tärkeän ajankohtainen, koska on ilmestynyt monia visionäärejä ja selvännäkijöitä, jotka tekevät paljon enemmän haittaa kuin hyötyä. Ja jos olet mukana heidän toiminnassaan, palkkaat heidät ja maksat heidän palveluistaan, luot väärän toiminnan karmaa.

Olen tullut antamaan teille tämän tärkeän Opetuksen aidoista- ja vääristä profeetoista auttaakseni teitä lähestymään kaikkea mitä kohtaatte Polullanne tällä alueella tietoisuudessanne avoimin silmin. 

On erittäin tärkeää, mihin ohjaatte energianne. Kukaan vääristä profeetoista ei pystyisi ennustamaan, jos ette antaisi heille huomionne energiaa ja rahaanne, mikä rohkaisee heitä ryhtymään tähän jumalattomaan liiketoimintaan.

Väärät profeetat ovat ihmisen epäpuhtauden, tietämättömyyden ja taikauskon lapsia.

Nyt kun Opetuksen pääasia on annettu, haluaisin tehdä ennustuksen liittyen tulevaisuuteen.  Ennen kuin tulin luoksenne, muut Ylösnousseet Mestarit ja minä mietimme, olisiko syytä antaa teille tämä profetia tämän Lähettilään kautta, koska meidän piti ottaa huomioon lähettimien puhtaus ja mahdollisen tiedon vääristymisen aste. Olemme päättäneet ottaa riskin, ja minä jatkan.

Tällä vaikealla hetkellä, jossa te elätte, te mietitte jatkuvasti, ajattelette monia asioita ja etenkin planeettanne tulevaisuutta, onko sillä olemassa uuden seuraavan globaalin luonnonmullistuksen uhkaa. Siksi on erittäin tärkeää  teidän kuulla, että on epätodennäköistä, että mitään globaalia katastrofia tulee tapahtuu nykyisen elävän sukupolven elinaikana. Kaikki voi kuitenkin muuttua, jos ette yritä muuttaa tietoisuuttanne päivittäin. Tähän mennessä saavutettu vakaa tasapaino planeetalla joka on saavutettu ja johtuu siitä tosiasiasta, että monet ihmiset ovat nostaneet tietoisuutensa sellaiselle tasolle, että he kykenevät ajattelemaan positiivisesti ja ohjaamaan ponnistelunsa Yhteiseen Hyvään, hyvyyteen ja Valoon. Jos tällaisten ihmisten lukumäärä kasvaa joka vuosi, seuraavan sukupolven aikana ei tapahdu globaalia katastrofia, koska jokainen edeltävä sukupolvi valmistaa tietä seuraavalle. Tietoisuutenne  kautta valmistelette kestävää kehitystä kaikelle elämälle Maapallolla seuraavan kosmisen jakson aikana.

Toivon teidän jatkavan menestyksekkäästi tietoisuutenne ylläpitämistä korkeimmalla tasolla.

MINÄ OLEN Rakastettu John, suuren kunnioituksen kanssa teidän elämänvirtauksille MINÄ OLEN.

© LähettiläsTatyana Mickushina