Opetus Opetuslapsipolusta

      Kommentit pois päältä artikkelissa Opetus Opetuslapsipolusta


Opetus Opetuslapsipolusta

Rakas Lanello, 12. heinäkuuta,  2006

MINÄ OLEN Lanello, joka on tullut taas luoksesi tänä päivänä.

Olen tullut puhumaan kanssasi olennaisesta asiasta. Puheemme muuttuvat yhä enemmän  liike-elämän kaltaisiksi, joka kerta, koska tietoisuutenne kykenee omaksumaan yhä enemmän Jumalallista Totuutta ja siksi Sanelujen monimutkaisuus kasvaa. Tämä ei johdu edes siitä monimutkisuudesta kuinka materiaali on annettu, vaan aiheiden monimutkaisuudesta,  joista puhutaan.  Käsiteltyjen aiheiden laajuus laajenee, ja pystytte havaitsemaan tietoisuudessanne  laajemman aihepiirin ja ylittämään tuntemanne käsitteet, jotka ovat tuttuja teille. Annamme siksi joka kerta teille jo tiedossa olevan materiaalin hieman erilaisella tavalla tai yritämme sisällyttää elementtejä uusista käsitteistä, joihin ette ole aiemmin olleet yhteydessä.

Kaikki keskustelun aiheet koskevat jokaista nyt elävää henkilöä. On kuitenkin eräs erityisen tärkeä aihe. Tämä aihe koskettaa suhdettanne Jumalaan ja Ylösnousseisiin Mestareihin. Uskonnollisia järjestelmiä ja erilaisia ​​uskonnollisia suuntauksia on suuri määrä. On yhä vaikeampaa ymmärtäää kaikkia näitä suuntauksia.Heti kun ihmiset kokevat tietyn tiedon tarpeen tai heti kun tieteellinen löytö on tehty, vastakkaiset voimat käyttävät heti kaikkia taitojaan ja resurssejaan ihmisten tietoisuuden vangitsemiseksi väärien käsitteiden, väärien ideoiden kanssa ja vääriin dogmeihin ja sääntöihin. 

Juuri tätä näette nyt eri uskonnollisten järjestelmien ja uskomusten alueella. Aiemmin tunnettujen uskojen lisäksi syntyy lukuisia uusia uskontoja. Monet ihmiset, jotka ovat saaneet ymmärrystä Jumalasta ja Ylösnousseista Mestarista, pyrkivät julistamaan itsensä uusiksi guruiksi ja hallitsemaan parvia, joka ripustautuvat heidän jokaiseen sanaansa. Tästä on tulossa aikanne surullinen ilmenemismuoto. Ihmiset eivät ymmärrä koko karmallista vastuutaan, kun he joutuvat tällaisten gurujen vaikutukseen. He eivät ymmärrä, että kaikki ryhmän kokouksissa ja rukouskäytännöissä esiintyvät epätäydelliset värähtelyt ja ilmenemismuodot virtaavat tällaisen mestarin aurasta heidän omiin auroihinsa. Nämä epätäydellisyydet  lisäävät heidän omia puutteita, ja sen sijaan, että he pääsisivät vapaaksi karman kuormasta, he hankkivat kaikki gurunsa  epäpuhtaudet heidän omaan elektroniseen vyöhönsä.(* auran alemmat osat)

Se on erityisen surullista, kun ihmiset siirtyvät yhdestä ryhmästä toiseen, kuten tuulenpuuskien puhaltamat kuivat heinät. Tästä on tulossa aikamme vitsaus.

Ainoa mitä voimme tehdä tällaisessa tilanteessa on varoittaa sinua tämän vitsauksen olemassaolosta ja että se on vaarallista, koska kaikki valintasi asettavat sinulle karmallisen vastuun, karman, jonka sinun on työstettävä pois tulevaisuudessa.

Nyt haluaisin antaa sinulle kuvan siitä, kuinka sinun tulisi käyttäytyä sinua ympäröivien erilaisten virtausten meressä. Sinun on kysyttävä itseltäsi, mikä ajaa sinua, kun yrität liittyä yhteen tai toiseen hengelliseen ryhmään, koska motiivisi puhtaus määrää ryhmän tai uskonnollisen johtajan värähtelytason, johon tunnet houkutusta. Oletko koskaan ajatellut, että itse asiassa olosuhteet, jotka ympäröivät sinua, auttavat vain tarjoamaan sinulle valinnaksi juuri sen, mikä makaa syvällä tietoisuudessasi ja alitajunnassasi? Jos yrität hankkia erilaisia ​​maagisia tekniikoita saadaksesi kontrollia elämäsi olosuhteiden yli tai ympärilläsi olevien ihmisten elämän olosuhteista, silloin sinä tulet automaattisesti ja väistämättä viehättymään ryhmästä, joka harjoittaa mustaa magiaa ja tulet kuormittamaan itseäsi ei vain valittujen olosuhteiden kanssa, vaan myös tulet jakamaan johtajan ja ryhmän jäsenten karman.

Sinulle on tullut aika käsitellä kaikkia elämässäsi tapahtumia ja kaikkia valintojasi tietoisesti, koska joskus yksi valintasi määrittelee koko tulevaisuuden polkusi, ei vain  tässä elämässä,  mutta myös tulevien inkarnaatioiden aikana. Kun olet kerran sitoutunut ryhmään, joka harjoittaa mustaa magiaa, saat automaattisesti kaiken karman, jonka kyseinen ryhmä on hankkinut, elektroniseen vyöhösi.( auraasi )

Käsittele kaikkea tietoisesti. Ensimmäiseksi ja tärkeimpänä, käsittele tietoisesti sisäisen tilasi analyysia ja motiivia, joka ohjaa sinua. 

Tässä ovat tosi motiivit, jotka ovat luontaisia ​​opetuslapsillemme:

· Opetuslapsemme pyrkivät luopumaan kaikista puutteistaan ​​ja kiinnityksistään tämän maailman asioihin voidakseen antaa kaiken mahdollisen avun kaikille Maa planeetan eläville olennoille, jotka tarvitsevat tätä apua.

· He pyrkivät puhdistamaan itsensä ja kaikki alemmat kehonsa voidakseen suorittaa palvelunsa tuottavammalla tavalla.

· Opetuslapsemme pyrkivät luomaan yhteyden Jumalan kanssa,  joka on heissä sisäisesti; opetuslapsemme kunnioittavat Valon Hierarkiaa ja seisovat tietoisesti Hierarkian askelmilla.

· Ei mikään ulkomaailman olosuhde voi saada heitä kadottamaan Polkua, kun he itse kuulevat Korkeamman Itsensä vastaukset ja kysyvät neuvoa heidän Korkeammalta Itseltään kaikissa vaikeissa elämäntilanteissa.

Nyt haluaisin myös kiinnittää huomiotanne siihen, että monet opetuslapsistamme, jotka ovat hankkineet paljon tietoa ja taitoja, yhä jättävät polun juostakseen arvostuksen, maineen ja rahan perään, mikä on erittäin surullista. Tämä on näin, koska ne chelamme, jotka jo seisoivat Polulla ja palvelivat meitä omistautuneina, heidän vetäytymisensä Polulta vastaa kaikista vakavinta rikosta – petosta. On vain yksi tapa korjata tämä petos – inkarnoitua entistä monimutkaisempaan karmalliseen tilanteeseen, jossa on vielä vaikeampaa päästä Polulle. Voitte aina palata Vihkimyksien Polulle, mutta toisinaan tarvitaan useita erittäin vaikeita inkarnaatioita, ja vasta sitten sinun sallitaan palata tietoiseen Veljeskunnan palveluun.

En yritä pelotella teitä. Annan teille sen opetuksen, jota tarvitsette nyt. Tämä opetus on erittäin tärkeä tässä vaiheessa. Tämä johtuu siitä, että liian usein näemme, kuinka opetuslapsemme, jotka saavat inspiraatiota ja saavat mahdollisuuden palvella meitä, Ylösnousseita Mestareita, käyttävät jotakin absoluuttisen merkityksetöntä tekosyytä lopettaakseen palvelunsa ja astuakseen pois Polulta jahdatakseen fyysisen maailman harhakuvia. Pahoitellen myönnämme, että meidän oppilaitemme prosenttiosuus, jotka me menetämme Polulla, on liian korkea.

Sen vuoksi, jos olette löytäneet tämän Opetuksen ja hyväksyneet sen koko sydämestänne Lähettiläämme kautta tulevien Sanelujen muodossa, pyydän, kaksinkertaistakaa motiivienne valvontaa. Ottakaa hallintaanne kaikki ajatuksenne, jotka ohjaavat teitä pois Polulta.  Ajakaa pois kaikki salakavalat kuiskaajat, jotka herättävät epäilyksiä teissä valitun Polun suhteen ja saaden teidät menemään yhä enemmän uusien älyllisten lelujen perään.

Löytäessänne tämän Polun, jonka olette ansainneet aiemmissa inkarnaatioissanne, on suureksi kunniaksi teille.  Sen vuoksi vaalikaa sitä, mitä olette hankkineet ja pyrkikää moninkertaistamaan sitä teidän Palvelussa Veljeskunnan kanssa.  

Inkarnaationi aikana Amerikassa Mark Prophet´ina minulla oli mahdollisuus kohdata monia petollisia tapauksia ja astua pois Polulta. Suosittelen, että käsittelette kaikkea tietoisemmin, mitä on sanottu Saneluissa, ja jonka olemme antaneet tämän Lähettilään kautta. Uskokaa minua, ei yksikää sana, joka sanomme, ole outo. Kaikki, mitä sanomme, on tarkoitettu sinulle ajateltavaksi moneen kertaa sydämesi hiljaisuudessa.

Olin iloinen voidessani tavata kanssanne tänään. Olen iloinen, jos meillä on mahdollisuus tavata kanssanne tulevaisuudessa.

MINÄ OLEN Lanello.

© Lähettiläs Tatyana Mickushina