Mitä nopeammin muutat käyttäytymistäsi ja eilisiä tottumuksia, sitä nopeammin koko maailma astuu Uuteen Aikakauteen

      Kommentit pois päältä artikkelissa Mitä nopeammin muutat käyttäytymistäsi ja eilisiä tottumuksia, sitä nopeammin koko maailma astuu Uuteen Aikakauteen


Mitä nopeammin muutat käyttäytymistäsi ja eilisiä tottumuksia, sitä nopeammin koko maailma astuu Uuteen Aikakauteen

Rakastettu Zarathustra, 31. joulukuuta 2006

MINÄ OLEN Zarathustra, tullut tänään luoksenne vuosittaisen syklin vaihtuessa kronologisen järjestelmänne mukaan. Minun aikanani, kun olin inkarnoituneena Maan päällä, oli erilainen tapa luetella päiviä ja vuosia. Tämä ei kuitenkaan estä teitä juhlimasta juhlapäiviänne ja liittämästä niitä tiettyihin päivämääriin.

Kaikki on suhteellista maailmassanne, ja nyt monet asiat ovat muuttuneet ja tulleet erilaisiksi kuin mitä ne olivat muutama tuhat vuotta sitten. Olisi ehdottoman erinomaista, jos ihmisluonto muuttuisi yhtä nopeasti kuin kaikki maailmassanne. Se, mikä liittyy juuri ihmisen tietoisuuteen ja teitä ympäröivän maailman havaitsemiseen muuttuu kuitenkin hitaimmalla tavalla. Ja minun aikanani ihmiset myös kadehtivat, vihasivat, kiistelivat, kiittivät Jumalaa ja sitten heti unohtivat Jumalan.

Siksi toivomme vilpittömästi, että ihmisen luonne voidaan muuttaa ajallanne ja että on mahdollista nostaa ihmisten tietoisuus aivan ensimmäiseksi toiselle tasolle: järjen ihmisen – ei eläimenkaltaisen ihmisen – tietoisuuden tasolle, mikä on edelleen ominaista valtaosalle ihmiskunnataa. Huolimatta siitä, kuinka surullista on kuulla tämä vuoden lopussa, otan silti riskin muistuttaa teitä tästä: pyrkimyksenne ylläpitää juhlimiseen liittyviä perinteitä ja itsepintaisuutenne  perinteiden ylläpitämisessä ansaitsevat paljon paremman soveltamisen. No, teillä on vielä vähän aikaa jatkaa tapojanne. Olisi kuitenkin paljon parempi, jos onnistutte löytämään voimaa itsestänne ja pyyhkimään pois vanhat stereotypiat ja yrittämällä kuunnella meitä, Ylösnousseita Mestareita.

Monet traditioit, joita hartaasti seuraatte, tulee uudelleen arvioida. Se on erittäin tärkeää, koska uusi sukupolvi alitajuisesti omaksuu käytöstapanne ja merkittävien päiviän juhlimisen traditionne. Sitten olette yllättyneet, odottaen lapsenne olevan älykkäämpiä kuin te, ylevämpiä  ja hienostuneempia.  Kuitenkin, arkipäivän käytöksenne toimintatavat ja se tapa miten elätte, panautuvat lastenne tajuntaan ja joskus he eivät voi päästä eroon näistä tavoista ennekuin  elämänsä loppussa.

Ajattelkaa, eikö olisi helpompaa alkaa poistaa epätäydellisyyksiänne sen sijaan, että niiden toistamista jatketaan lapsissanne, lisäten omat puutteenne heidän karmallisiin ongelmiin, jotka lapsenne tuovat mukanaan tullessaan inkarnaatioon? Jos todella välitätte lapsistanne ja toivotte heille kaikkea hyvää, tehkää silloin säännöksi, että hallitsette oman käyttäytymisenne kotona, työssä ja ulkona. Tehkää siitä sääntö, että hallitsette ei vain tekojanne, mutta myös ajatuksianne ja tunteitanne, koska kun käytöksenne saa Jumalallisia piirteitä, lapsenne voivat oppia todella paljon teiltä, ja he antavat teille sadankertaisesti aikana, kun ette enää pysty huolehtimaan heistä, vaan paremminkin , tarvitsette heidän huolenpitoaan ja huoltajuutta. 

Te painatte kaikki oikeat ja väärät käyttäytymismallit lapsiinne heidän syntymästään saakka ja jopa ennen heidän syntymäänsä, kun yhtenä hienona päivänä huomaatte yllättäen, että olette saamassa lapsen.

Tänään on se päivä, joka antaa teille mahdollisuuden luopua vanhasta ja siirtyä uuteen käyttäytymiseen. Yrittäkää ja halutkaa muuttaa itsenne uudessa vuodessa siinä määrin, että käyttäytymisenne vastaa parhaimpia Jumalallisia malleihin, joihin tietoisuutenne kykenee ylettymään.

Yrittäkää aloittaa uusi elämä, ja tulette huomaamaan kuinka vaikeaa se on, ei vain päätöksen tekeminen vaan myös sen toteuttaminen elämässä – ainakin muutamia päiviä uutena vuotena.

Olen saattanut tehdä teidät liian väsyneiksi ajatuksien kanssa, jotka koskevat itsenne  parantamista. Kuitenkin, mitä aikaisemmin mietitte, mitä voitte muuttaa itsessänne ja käyttäytymisessä, sitä nopeammin pystytte muuttamaan sukulaisianne ja jokaista, jonka kanssa kommunikoitte. Älkää yritättäkö muuttaa naapureitanne; yrittäkää muuttaa itsenne ja naapureidenne on mukauduttava uuteen hyväksyttyyn käyttäytymisen stereotypiaan.

Jonain päivänä jonkun on aloitettava. Vähitellen TV:n katselu, illanvietto olut pullon ja savukkeiden kanssa tulee jäämään pois muodista. Väärät mallit katoavat, ja uudet käyttäytymismallit korvaavat ne. Te itse määräätte säännöt elämäänne. On välttämätöntä alkaa muuttaa elämäänne ajan kutsun mukaiseksi.

Kokeilkaa, niin huomaatte, että tunnette olonne paremmaksi, koska käyttäytymisenne vastaa ajan kutsua ja uusia Maahan saapuvia värähtelyjä. Syklit ovat muuttuneet, ja aika jatkaa kiihtymistä. Siksi mitä nopeammin muutatte käyttäytymistänne ja menneisyydenne tottumuksia,  sitä nopeammin koko maailma tulee siirtymään Uuteen Aikakauteen.

Sinun ei tarvitse syyttää ketään tai kertoa kenellekään, kuinka hänen tulisi toimia. Sinun täytyy vain muuttaa omat käyttäytymisen stereotypiat ja näyttää muille, kuinka se tehdään esimerkkisi avulla.

On aika tehdä vallankumous tietoisuudessasi. Lähitulevaisuudessa tapahtuvat muutokset käyttäytymisen stereotypioissa lakkaavat yllättämästä ihmisiä vain muutamien vuosien kuluessa, koska uudet säännöt asioiden tekemiseen tulevat voimaan uudessa ajassa, uusissa perhesuhteita koskevissa säännöissä ja koko perhe-elämässä.

Uusi perhe tulee perustumaan Jumalallisiin periaatteisiin, ei hartauden palvonnan ja ikuisen itsensä kidutuksen periaatteisiin. Uusi aika on erilainen, johtuen Jumalallisten periaatteiden toteutumisen johdosta jokaisen perheenjäsenen käytöksessä. Tulet yllättyneenä huomaamaan, että ihmisuhteesi muiden ihmisten kanssa tulee eroamaan hyvin vähän niistä ihmissuhteista, jotka on hyväksytty perheessäsi. Tämä johtuu siitä, että te kaikki ollette sukulaisia ja kuuluttu suureen ihmisperheeseen, jolle koko planeetta on kotinne.  

Aivan samoin kuin jaat ihmisyhteiskunnan perheisiin ja yllättyneenä huomaat itsenne osana suurempaan perhettä; 

Samoin huomaat yllättäen, että eri maissa asuvien kansallisuuksien ja kansakuntien välillä ei ole ristiriitoja. Ero eri valtioiden välillä ei ole suurempi kuin ero sinun ja kaukaisten sukulaistesi välillä, jotka elävät tuhansien kilometrien päässä sinusta.

Myönnän, että kaikelle on aikansa, ja kaikki se, mistä tänään puhuimme, ei tule tapahtumaan tulevana vuonna. Mutta näin on hyvin todennäköistä tapahtua muutamien vuosien kuluttua seuraavan vuosituhannen aikana.

Ainakin pidän tätä positiivista mallia tietoisuudessani ja suosittelen painokkaasti, että pidät tietoisuudessasi mahdollisimman monia positiivisia malleja, etenkin massajuhlapäivinä. Jonkun täytyy ylläpitää tasapainoa samalla kun taas monet ihmiset eivät ole vielä omaksuneet tietoisuuteensa Jumalallisen käyttäytymisen perusnormeja.

MINÄ OLEN Zarathustra, toivon sinulle menestystä Uudelle Vuodelle!

© Lähettiläs Tatyana Mickushina