Keskittykäämme toteuttamaan tehtäviämme yhdessä

      Kommentit pois päältä artikkelissa Keskittykäämme toteuttamaan tehtäviämme yhdessä


Keskittykäämme toteuttamaan tehtäviämme yhdessä

Lord Lanto, 30. joulukuuta 2006

MINÄ OLEN Lanto, olen tullut luoksesi tänään Lähettiläämme kautta vahvistaakseni Opetuksemme niitä kohtia, joita tarvitset tietoisuudessasi jälleen kerran.

Kuten aina, olen tullut ilon ja syvän Rakkauden tunteella, jota tunnen Maan ihmisiä kohtaan, jotka ovat inkarnoituneina nyt. Teille, kuten ei yhdellekkään aikaisempina aikoina, paljastetaan monia salaisuuksia, koska tietoisuutenne kykenee ymmärtämään paljon sellaista, mitä ei voitu antaa aiemmin. Ja tiedätkö miksi? Se johtuu siitä, että olette uskomattoman onnekkaita. Kehityksenne on kiihtynyt melkein maximaaliseen nopeuteen, ja tietoisuutenne muutokset hämmästyttävät jopa niitä kehittyneitä olentoja, joilla ei ole mitään suoria suhteita Maan evoluutioiden kanssa.

Maa-planeetta on nyt kosmisen huomion keskipiste. Jos käännätte tämän maalliselle kielellenne, säännöllisiä raportteja lähetetään Maasta ja enkelit toimittavat siivillään kaikki iloiset uutiset koskien planeetta Maata kaikkein kaukaisimpiin paikkoihin Universumissa. Saattaa tuntua siltä, että olen tullut erityisesti piristämään teitä, koska sanon tälläisia asioita. Tässä tapauksessa ei kuitenkaan ole kysymys erityisistä eleistä tai mistään korulauseista. Jokaisella ajalla on sen omat lakinsa, ja lait sinun ajallasi mahdollistavat kaikkien muutosten suorittamisen tiukimmassa aikataulussa ja tehokkaimmalla tavalla.

Sinusta voi vaikuttaa siltä, että tilanne pysyy aivan samanlaisena kuin se oli ennen, ja kaikki ympärilläsi ei muutu tai muuttuu melko hitaasti. Ajattelet nykyisen päivän ehdoin, mutta jos menet tietoisuudessasi 10 – 20 vuotta taaksepäin, olisit yllättynyt. Vaikuttaisi sinulle siltä, että kaikki on unessa ympärilläsi ja liikkuu hidastetussa tahdissa. Ei, kiihtyvyys on hämmästyttävää ja ihmisen tietoisuuden kehitys houkuttelee haltioitunutta kiinnostavaa huomiota eri maailmanjärjestelmistä. Tämä tuo meille, Maan Mestareille, paljon ylimääräistä työtä, koska olemme ottaneet vastuun erilaisten operaatioiden toiminnan koordinoinnista auttaaksemme niitä, jotka ovat kiiruhtaneet nyt Maahan. Siksi kaikki ponnistelumme kootaan yhteen sysäkseen – auttamaan ihmiskuntaa selviytymään sen kehityksen ratkaisevasta kohdasta niin hyvin kuin mahdollista.

Sinä tiedät, että jos auto ajaa liian suurella nopeudella, ne tilanteet, jotka eivät tavallisesti ole vaarallisia tiellä, voivat tulla lisääntyneeksi riskiksi, ja mikä tahansa tien päällä oleva kivi voi johtaa tuhoisaan tulokseen. Siksi olemme keskittyneet tiehen ja keskitämme kaikki pyrkimyksemme estääksemme mitkä tahansa epäsuotuisat tilanteet ja manifestaatiot. 

Kuinka sinä voit auttaa meitä tässä tilanteessa?

Sinä voit todella auttaa, ja me hyväksymme apusi mielihyvin, koska se tulee todella oikeaan aikaan.

Joten mitä sinun on tehtävä helpottaaksesi tilannetta ja estääksesi epäsuotuisien tapahtumien kehittymisen? Suositukset tässä vaiheessa ovat täsmälleen samat kuin suositukset ajettaessa ajoneuvolla liian suurella nopeudella epäsuotuisissa sääolosuhteissa. Se vaatii huomiota, keskittymiskykyä ja horjuttamattomuutta. Sinun ei pitäisi sallia minkään suunnata huomiotasi  muualle, mikä ei ole suoraan yhteydessä tavoitteen kanssa, ajamisen kanssa. Sinun on keskityttävä täysin tiehen ja siihen mitä tiellä tapahtuu. Tarkkaile läheisesti kaikkea, äläkä anna mielesi herpaantua, koska mielesi on erittäin liikkuvainen, ja joskus se vie sinut sellaiseen sokkeloon, että saatat jopa unohtaa kaiken, jopa sen tosiasian, että liikut vaarallisella tiellä liian suurella nopeudella.

Tämän vuoksi, pidä keskittyminen liikkumisessa ja kaikkessa, mikä liittyy matkaasi.

Älä anna kenenkään johtaa harhaan sinua. Säädä kaikki elämäsi olosuhteet pysyäksesi valitulla nopeudella etenemisessäsi. Saatat hidastaa kehitystäsi, mutta ajattele sitä, kuinka kauas pudottuasi jäät evoluutiomahdollisuudesta. Lisäksi evoluutiomahdollisuus saattaa mennä ohise, ja et edes huomaa sitä.

Siksi sinun tulisi keskittää kaikki ponnistelut pitääksesi tiettyä muutoksen vauhtia yllä tietoisuudessasi. Keskittymisesi Polkuun tulee auttamaan etenemistäsi. 

Antaakseni suosikkianalogiamme vuorikiipeilystä, kuvittele, että olet kalliolla ja yrität samanaikaisesti kuunnella suositun laulajan konserttia tai keskustella puhelimessa ystäviesi kanssa. Tietysti voit jatkaa kaikkien suosikki asioidesi tekemistä päivittäisessä elämässä, mutta mikä tahansa tuulenpuuska ilman välitöntä pyrkimystäsi pysyä köydessä kiinni, voi johtaa erittäin tuhoisiin seurauksiin.

Siksi, keskittykäämme toteuttamaan tehtäviämme yhdessä. Voit auttaa meitä, jos yrität olla olematta hajamielinen ja et katsele sivuille; ja vuorostaan, me seuraamme muutoksien vauhtia ja koordinoimme kehitystänne.

Minä toivon, että onnistumme, koska ei voi olla mitään muuta tapaa.

Joka kerta, kun saan tilaisuuden sanoa muutamia sanoja teille, haluan pysytellä tärkeimmissä kohdissa, jotka ovat teille erityisen hyödyllisiä ja antavat maksimaalista apua Polullenne. Siksi päätin tänään antaa teille uuden tärkeän neuvon tietoisuudenne muutoksista ja siihen liittyvistä vaikeuksista. Yritä ottaa kaikki ympärilläsi tapahtuva luonnollisena tapahtumien kulkuna. Huolimatta siitä, kuinka hämmästyttäviä monet asiat, joita kohtaat elämässäsi, saattavat näyttääkään, yritä olla hermostumatta nähdessäsi näitä tapahtumia. Älä reagoi emotionaalisesti liikaa, koska mikä tahansa emotionaalinen purkautuminen voi estää sinua ylläpitämästä etenemisvauhtiasi. Haluan kiinnittää erityistä huomiota sinun tunneittesi vakauteen, koska haavoittuvuutesi tarkoittaa sitä, että tunneruumiisi ei aina ole puhdistunut kunnolla, joten se voi johtaa arvaamattomiin reaktioihin.

Yritä tasapainottaa tunteitasi. Riippumatta siitä, mitä ympärilläsi on tapahtumassa elämässäsi, harkitse kaikkea – ei nykypäivän ehdoin, vaan ikuisuuden ehdoin. Sitten kaikki, mikä aikaisemmin aiheutti sinun sisäiset rajut reaktioit, voit havainta ne ikäänkuin kuin lintuperspektiivistä.

Elämäsi maisemassa tapahtuvien muutosten peräkkäisyys tulee vain kiihtymään.  Sinun on osoitettava sopeutumisen ominaisuutta elämän nopeasti muuttuviin olosuhteisiin. Ne vihkimykset, jotka aikaisemmin annettiin suljetuissa mysteerien kouluissa ja vaativat niiden opetuslapsilta vuosien koulutuksen, tapahtuvat uusissa elämäsi olosuhteissa luonnollisesti useiden kuukausien tai jopa päivien aikana.

Vihkimyksiä ovat nopeutuneet ja niistä on tullut mahdollisia tavallisessa elämässä. Tämä on uusi armolahja ja uusi mahdollisuus, joka on tuotu sinulle kosmisen ajan syklin muutoksen kanssa.

Iloitse, koska se, mikä oli sinulle aiemmin mahdollista monien elämien aikana, sinä voit nyt käydä läpi varmuudella yhdessä elämässä. Monille teistä näyttää siltä, että elätte monta elämää tässä yhdessä elämässänne, eikä teidän tarvitse joutua uudestaan inkarnaatioon. Yhden elämän ohjelma päättyy, ja seuraavan elämän ohjelma voi alkaa melkein heti.

Ihmeet elämässäsi ovat vasta alkaneet. Totuttaudu ihmeisiin.

MINÄ OLEN Lanto, suurella Rakkaudella sinulle.

© Lähettiläs Tatyana Mickushina