Viesti vuoden alussa (2007)

      Kommentit pois päältä artikkelissa Viesti vuoden alussa (2007)


Viesti vuoden alussa (2007)

Gautama Buddha, 1. tammikuuta 2007

MINÄ OLEN Gautama Buddha, tulen taas luoksenne tänään uuden vuotuisen syklin alussa.

Joka kerta kun uusi vuotuinen sykli alkaa, tulemme antamaan teille ohjeita, jotka liittyvät uuteen ajanjaksoon. Ja olen tullut tänään antamaan sellaisen ohjeen. 

Tiedät, että vuosittainen sykli on Karman lain mukainen siten, että karma ei laskeudu yhdellä kertaa, vaan laskeutuu ulos koko vuoden ajanjaksolle. Joka kuukausi saat tietyn määrän karmaa takaisin. 

Tällä tavalla sinulla on mahdollisuus työstää pois aikaisempi karma vähitellen, vuosi toisensa jälkeen ja kuukaudesta toiseen. Jos sinulla olisi mahdollisuus työstää pois välittömästi koko karmasi määrä (negatiivinen energiasi, energia, jonka vääristit aiemmissa elämissäsi), et pystyisi kestämään sitä. Kehosi repeytyisi silppoutuen hetkessä.  

Siksi Lain toiminta on sellainen, että jokaiselle elämäsi hetkelle sinulle annetaan mahdollisuus tarttua tarkkaan sellaiseen määrään menneisyytesi negatiivista energiaa, jonka pystyt selvittämään tuolla hetkellä. Sinulle ei koskaan anneta enempää kuin pystyt kestämään. Siksi, sinua vaaditaan yksinkertaisesti sopeutumaan tämän maailmankaikkeuden Lakiin ja odottamaan nöyrästi karman energian paluuta, jonka olet itse luonut, ja joka annetaan sinulle jaksoissa, voidaksesi työstää sen pois.

Uutta vuotta pidetään sopimuksen mukaan alkuna menneisyyden energioiden uuden tason työskentelylle.  Työskentelemällä  vuosi toisensa jälkeen onnistuneesti, poistat aikaisemman karman ja kohoat kohti uutta tietoisuuden tasoa. Ja ellei uutta karmaa olisi, jota väsymättä luot, vain muutama vuosi riittäisi sinulle, päästäksesi vapaaksi leijonanosasta aikaisempaan karmaasi.

Mutta eivät kaikki teistä voi järkevästi säätää Jumalallista energiaanne ja aikaa inkarnaatiossanne. Siksi monille teistä kärsimysten, sairauksien ja onnettomuuksien kautta työstämänne negatiivisen energia määrä täydentyy heti uudella karmalla, jota väsymättömästi luotte väärällä toimilla ja väärillä valinnoillanne elämässä.

Jos se ei olisi Jumalallista armoa, teiltä olisi täysin riistetty mahdollisuus edetä eteenpäin, koska monet teistä luovat elämässänne niin valtavan karman. Jumalallisen armon ansiosta tämä karma ei palaa teille takaisin heti, vaan odottaa suotuisaa tilaisuutta, kun pystytte kohtaamaan menneisyyden negatiivisen energian ja paitsi kestämään karmallisen taakan, mutta myös pohtimaan syytä, miksi niin monet onnettomuudet satavat tiuhaan teille yhdellä kertaa. Tällä tavoin monet teistä kykenevät ymmärtämään Korkeimman Lain olemassaolon ja haluavat kaikella olemuksellaan totella tätä Lakia.

Monet ovat saavuttaneet sellaisen tietoisuuden tason, että he vetoavat Karmalliseen Neuvostoon pyynnöillä nopeuttamaan karman paluuta, jotta heillä olisi mahdollisuus työstää pois karman maksimi määrä nykyisen inkarnaation aikana ja hankkia mahdollisuus palvella uudella tietoisuuden tasolla, vapaana karmasta.

Ainoa asia, josta haluaisin varoittaa teitä, on seuraava: Kun olette kirjoittaneet tällaisia kirjeitä ja karman palautuminen kiihtyy, älkää unohtako sitä, mitä itse olette pyytäneet, älkää nurkuko onnettomasta osasta. Tosiasia on, että laskeutuva karman prosessi, kun se nopeutetaan pyynnöstönne, voidaan  keskeyttää täsmälleen samalla tavalla ja palata luonnolliseen virtaukseensa. Älkää unohda pyyntöjänne, ja jos olette olleet liian hätäisiä ja yliarvioineet vahvuutenne, kirjoittakaa uusi kirje Karmalliselle Neuvostolle ja pyytäkää heitä olemaan nopeuttamatta karmanne laskeutumisprosessia tulevaisuudessa.

Monet teistä eivät ymmärrä velvollisuuksia, jotka olette ottaneet itsellenne ollessanne korkeammissa kehoissanne, sielunne tasolla. Siksi, kun kohtaatte vaikeuksia elämässä ja nämä vaikeudet uuvuttavat teitä liikaa, keskustelkaa tästä asiasta mielessänne. Keskustele Korkeamman Itsesi kanssa ja kysy neuvoja. Joka tapauksessa Taivaan suuren armon ansiosta voitte säädellä laskevan karman prosessia. On erityisen tärkeää, jos teillä on hyvää karmaa, joka on luotu auttamalla eläviä olentoja ja Mestareita, koska hyvää karmaanne voidaan aina käyttää lievittämään karman taakan raskautta.

Heti kun olette ymmärtäneet Karman Lain toiminnan ja yritätte toimia elämässänne sopusoinnussa tämän Lain kanssa, kohtaat yhden merkittävän jatkokehityksen osatekijän, ja Taivaan armo ei tule epäonnistumaan tulemaan apuunne ensimmäisellä kutsullanne.

On sääli niitä ihmisiä, jotka jättävät huomioimatta Karman Lakia ja elävät edelleen periaatteella: Minun jälkeeni – vedenpaisumus. Teidän tulisi miettiä tätä teidän lausettanne. Saattaa olla, että seuraavassa inkarnaatiossanne joudutte vedenpaisumukseen, jonka vedätte itsellenne. 

Ajattele, kuinka monia onnettomuuksia ja ongelmia ihmiset voisivat välttää, jos joka heidän elämänsä minuutti he ajattelisivat paitsi toimintansa seurauksia, myös ajatustensa ja tunteidensa seurauksia.

Yksi Viestiemme tavoitteista on tarkalleen ottaen opettaa sinua olemaan tietoinen jokaisesta toiminnasta, jokaisesta ajatuksestasi ja tunteestasi, koska Jumalalla ja kosmisella Lailla ei ole salaisuuksia, ja kaikki ajatuksesi samoin kuin toimesi ja tekosi kirjataan Akaasisiin Aikakirjoihin.( Akashic Records). Voitte pelata kissaa- -ja-hiirtä keskenänne ja piilottaa todelliset motiivinne ja negatiiviset ajatuksenne. Jumala näkee kaiken, ja teidän on mahdotonta piilottaa sydämenne pienimpiäkään salaisia toimia Häneltä.

Sinulle ei olisi virhe tehdä säännöksi tuntea jatkuvasti lähelläsi näkymätön todistaja, joka valvoo toimiasi ja jopa sydämesi toimintaa, silloin pystyt lähestymään kaikkia elämäsi toimia ja valintojasi vastuullisemmalla tavalla.

Haluan antaa sinulle vielä yhden tärkeän neuvon; Jos ohjaat itseäsi sen mukaan, pystyt lisäämään pois työstetyn karman prosenttimäärää hyvin nopeasti: Joka kerta kun kohtaat valinnan siitä, miten toimia elämässäsi, yritä ymmärtää motiivia, joka ohjaa sinua tehdessäsi tätä valintaa. Ja jos yrität tehdä jotain henkilökohtaisen hyödyn hyväksi, se on väärä motiivi ja valitsemasi lopputulos kasvattaa karman taakkaa.

Jos sinua ohjaa valinnoissasi motiivi tehdä hyvää muille ihmisille ja muille eläville olennoille, vaikka sinulle vaikuttaisi siltä, että valintasi voi aiheuttaa sinulle vahinkoa. Vaikka valinta vaikuttaisi kannattamattomalta kaikkien ihmislakien ja kaikkien ihmisen peruslogiikkassa näkökulmien kannalta, silloin älä koskaan sano ei. Jumalallisen logiikan näkökulmasta teet oikean valinnan, ja tämä valinta johtaa väistämättä karmallisen taakan keventymiseen. Menetät pienissä asioissa, mutta voitat suuressa.

Esimerkiksi olet ajamassa vuoristoista tietä ja henkilö, joka tarvitsee apuasi, ilmestyy eteesi tiellä. Vietät aikaa auttaessasi häntä ja menetät tämän ajan. Aurinko laskee ja olet myöhässä matkallasi. Mutta jos et alistu harmin tunteeseen, huomenna uusi  portti avautuu sinulle, josta et tiennyt aiemmin, ja tämä portti nopeuttaa liikkumistasi paljon, ja pääset oikeaan paikkaan paljon aikaisemmin kuin suunnittelit. Näin Karman Laki toimii.

Älä koskaan ajattele hyötyä, jota saat, jos suoritat hyviä tekoja. Laskekoon ne taivaalliset olennot, joiden on toimittava asemassaan hyvveiden perusteella, karmalliset velkasi ja ansioitasi. Yksinkertaisesti suorita hyviä tekoja ja älä ajattele palkintoa.

Olen iloinen, että muistutin teille vuoden alussa tässä universumissa vallitsevastaSuuresta Laista, ja toivon, että olen tehnyt sen, kuten aina, ajoissa.

MINÄ OLEN Gautama Buddha.

© Lähettiläs Tatyana Mickushina