Puhe sielun ja kehon paranemisesta

      Kommentit pois päältä artikkelissa Puhe sielun ja kehon paranemisesta


Puhe sielun ja kehon paranemisesta

Rakastettu Hilarion, 4. tammikuuta 2007

MINÄ olen Lordi Hilarion, tulen luoksesi tänään.

Kuten aina, olen tullut antamaan teille ohjeita tarvittavaan sisäiseen työhön, jonka jokainen teistä suorittaa kommunikoidessaan itsensä kanssa sydämenne sisimmissä syvyyksissä. Kuinka harvinaisia ovat minuutit, kun olette yksin. Kaikki huolenaiheet muuttuvat merkityksettömiksi ja huomaatte olevanne yhtäkkiä itseksenne ajatuksienne kanssa.

Ajattele, kuinka hyvä olisi, jos kommunikoisit itsesi kanssa ei vain ajoittain, vaan joka päivä, ja omistaen vain muutamia minuutteja tähän kommunikaatioon sydämesi kanssa.

Minä, Lordi Hilarion, muistan minuutteja, jolloin ollessani inkarnaatiossa ja eläessäni yksinäistä elämää takametsissä, sain tilaisuuden tarkkailla itseäni ikään kuin ulkoa päin koko päivän ajan. Ymmärsin olevani lihaa ja verta inkarnaatiossa kaikkien kehojeni toimintojen kanssa. Mutta samaan aikaan aloin ymmärtämään, että itseni sisällä oli toinen ihminen, joka ei ollut suoraan yhteydessä fyysisen kehoni toimintoihin. Se oli outo tunne kaksoispersoonallisuudesta. Olin inkarnaatiossa Maan päällä ja samalla ymmärsin olevani kuolematon. Olin ikuinen. Minut heitettiin omiin voimavarjojeni varaan tuossa inkarnaatiossa ja yritin ymmärtää olemassaoloni syytä, mutta samalla kertaa olin paljon enemmän kuin fyysinen kehoni. Itse asiassa fyysinen kehoni oli vain kuin haarniska, jonka avulla minun Korkeampi Itseni pystyi asumaan sisälläni.

Niiden hetkien ajan, jolloin selkeästi ymmärrin sen, kuka todellisuudessa olin, tietoisuuteni nousi käsittämättömiin korkeuksiin, josta näin selvästi koko maan päällä olevan biosfäärin yhtenäisyyden.

Näin selvästi kaikkien luonnon valtakuntien, enkelien ja elementaalien yhtenäisyyden. Niiden iloisten rauhallisten minuuttien aikana sydämeni kanssa, tunsin ympärilläni tuhansia olentoja – ihmissilmälle näkymättömiä, mutta silti eläviä – olentoja, jotka puhuivat minulle ja yrittivät saada yhteyttä minuun. Noina hetkinä koin ykseyden jokaisen hyönteisen, kaikkien lintujen ja eläinten kanssa. 

Kuinka kaunista se olikaan! Ja tämä oli mahdollista vain kun olin yksin itseni kanssa. Ympärilläni ei ollut ketään paitsi eläimiä, lintuja, enkeleitä ja elementaaleja.

Sitten ihmiset tulivat luokseni. Nuo ihmiset etsivät parannusta minulta. He pyrkivät tulemaan luokseni saadakseen kiinni pienen osan hiljaisesta onnellisuudestani ja rauhasta. Mutta heti kun nämä ihmiset, joilla oli huolia ja ongelmia, saapuivat maailmaani, nämä maailmani asukkaat piiloutuivat, koska näiden ihmisten värähtelyt olivat vihamielisiä ja tuntemattomia näiden asukkaiden värähtelyille samoin kuin minun värähtelyilleni, joihin ne olivat tottuneet hiljaisen viestintämme aikana.

Annoin apua monille ihmisille. Minä parasin heidän sielunsa. Valmistin lääkkeitä yrtteistä ja annoin heille rohtoja. Mutta yrtit eivät parantaneet heidän vaurioituneita ja heikkoja ruumiitaan. Ihmiset paransivat itse itsensä, kun heidän tietoisuutensa nousi tasolle, jossa he alkoivat ymmärtää, mitä haittaa he olivat tehneet sieluilleen ja fyysisille ruumiilleen suorittamalla vääriä tekoja ja sietämällä vääriä tunteita.

Kun ei-jumalalliset tunteet ottavat haltuunsa sinut, se on kuin pyörremyrsky, joka tuhoaa korkeampia kehojanne. Ja jos viha, suru, surumielisyys, kateus, mustasukkaisuus ja muut negatiiviset tunteet hallitsevat sinua usein,  silloin joka kerta hurrikaani toisensa jälkeen syöksyy korkeampien kehoidesi läpi, kunnes lopulta korkeammat kehosi tulevat erittäin repaleiseen tilaan eivätkä voi enää palvella sinua Jumalaisen energioiden johtimina. Sitten alat kärsiä niistä sairauksista, jotka pakottavat sinut hakemaan parannusta monilta rohdosvalmistajilta ja parantajilta.

Tulet olemaan uskomattoman onnekas, jos satut kohtaamaan polullasi parantajan, joka ei paranna ruumistasi, vaan sieluasi.

Tämä johtuu siitä, että ne ovat korkeammat ruumiisi, jotka  tarvitsevat parantumista – emotionaalinen kehosi, sinun muistisi eli  eteerinen kehosi ja henkinen (mentaalinen) kehosi. Nämä elimet edustavat enemmän  muuttuvaa osaa sinua ja tuhoutuvat ollen jatkuvasti negatiivisten ajatusten ja tunteiden vaikutuksessa.

Fyysisen ruumiin tuhoutuminen ja sairaudet ovat vain korkeampien kehojen vaurioiden ja sairauksien tulosta. Siksi, se on sinun sielusi, joka tarvitsee tulla parennetuksi ensin. On välttämätöntä saada teidät ymmärtämään, että te itse väärillä teoillanne, ajatuksillanne ja tunneillanne saatatte fyysiset kehonne sairauksiin.

Monet teistä jatkavat aggression pitämistä sydämissänne, syyttävät lääkäreitä, sukulaisia, työpaikkoja ja esimiehiä huonosta terveydentilastaan. Mutta tämä on väärä käsitys Ensimmäisenä askel kohti parantumistasi tulisi olla sinun ymmärryksesi siitä, ettei kukaan muu ole syyllinen sairauksiisi, kuin sinä itse. Ja te itse provosoitte kaikki sairautenne, kun raivositte, vahingoititte muita ihmisiä, käytitte väärää kieliä, suorititte pahoja tekoja ja söitte ja joitte teidän organismia pilaavia tuotteita.

Te itse olette syy sairauksillenne. Ja kun ymmärrätte tämän yksinkertaisen totuuden, teette ensimmäisen ja tärkeimmän liikkeen kohti parantumista.

Seuraava askel on tehdä päätös olla koskaan suorittamatta sellaisia toimia, jotka johtivat sinut sairastumaan. Joillekin ihmisille tämä tarkoittaa päästöstä päästä eroon negatiivisista ajatuksista; toisille negatiivisista tunteista; ja joillekin se tarkoitaa päästä eroon negatiivisista teoista. 

Sinun tulisi haluta päästä eroon kaikesta, mikä oli syynä kehosi ja sielusi vaivoihin. Vasta sen jälkeen olet valmis seuraavaan askeleeseen – askeleeseen, jossa vilpittömästi kutsut Jumalaa murtuneessa sydämessäsi ja pyydät sielusi ja fyysisen kehosi parantamista sairauksista.

Monet teistä ovat niin vaikeassa ja onnettomassa tilassa, että fyysisen kehon parantuminen nykyisessä elämässä ei näytä olevan mahdollista. Kuitenkin, kun ymmärrät sairautesi syyt ja asetat oikeat käyttäytymis- ja ajattelutavat, tämä tulee tuomaan rauhan sielullesi. Ja seuraavassa elämässä pystyt ymmärtämään sairautesi syyn paljon nopeammin, ja jo nuoruudestasi lähtien huolehdit paitsi fyysisistä kehoistasi, myös oikean asenteen omaksumisesta ajatuksissa ja tunteisissa. 

Harvinainen tapaus on se, jolloin ihminen alkaa itse ymmärtämään suoraa yhteyttä hänen vaivojensa ja tekojan välillä, joita hän suoritti nuoruudessa ja kypsempinä vuosinaan.  Ja jos voisimme näyttää monille teistä tekemänne epäsiveelliset teot, niin monet olisivat yllättyneitä, koska on mahdotonta sietää sellaisia asioita teidän valaistuneena aikana.

Silti, olen pahoillani sanoessani, sivilisaationne  on suuntautunut pilaamaan sielunne. Ja monilla ns. elokuvilla on tuhoisa vaikutus korkeampiin kehoihin, tuhoamalla ne kuin tsunami. Suojatkaa  itseännne katsomasta sellaisia teoksia ja erityisesti huolellisesti suojatkaa lapsianne. Lasten korkeammilla kehoilla ei ole vielä riittävää suojaa, ja koko painajainen, jonka he näkevät television näytöllä, yksinkertaisesti ohjelmoi heitä vain sairauksiin ja kuolemaan.

Varoitamme teitä ja yritämme selittää teille syyt vaivoihinne.

Minä tahansa ajankohtana te itse pystytte murtamaan sivilisaationne ongelmien noidankehän. Ainoa asia, jota teistä vaaditaan, on vain tehdä päätös ja toimia elämässänne Jumalallisten periaatteiden mukaisesti.

Nyt haluaisin koskea vielä yhtä tärkeää asiaa. Aina kun kutsutte enkeleitä, Jumalaa ja Mestareita auttamaan teitä, yrittäkää aina päästä nöyrään tilaan ja pyytäkää apua kunnioituksen tunteella Elämää ja Luojaa kohtaan.

Tämä johtuu siitä, että kaikki armo on peräisin Jumalalta, ja se on vain sydäntänne peittävä läpäisemätön egoismin kuori, joka estää teitä vastaanottamasta tätä armoa.

MINÄ OLEN Hilarion, Rakkaudella teitä kohtaan.

© Lähettiläs Tatyana Mickushina