Uutisia Karmallisen Neuvoston kokouksesta

      Kommentit pois päältä artikkelissa Uutisia Karmallisen Neuvoston kokouksesta


Uutisia Karmallisen Neuvoston kokouksesta

Suuri Jumalallinen Ohjaaja, 3. tammikuuta 2007

MINÄ OLEN Suuri Jumalallinen Ohjaaja, tulen luoksenne tänään antamaan uuden, tähän päivään liittyvän Viestin, vuotuisen ajanjakson alussa.

On vielä yksi asia, joka on tärkeä: Karmallisen Neuvoston vuosittainen talvikauden kokous on ohi, ja olen valmis jakamaan joitain sen päätöksistä kanssanne.

Odotan innolla sitä hetkeä, jolloin luette tätä viestiäni henkeä pidättäen, sillä tämä Viesti tuo sinulle paljon odottamattomia yllätyksiä. Olen kuin juhlien Joulupukinne, joka on tullut lahjasäkin kanssa ja odottaa kynnyksellä.

Katsotaanpa minun säkkiini ja katsotaan mitä olen tuonut teille. Tällä kertaa meillä on paljon enemmän iloisia uutisia kuin surullisia. Haluamme tuoda tietoisuuteenne viime vuoden tulokset. Kuten kaikki todennäköisesti epäilette, nämä tulokset ovat paljon rohkaisevampia kuin parin edellisen vuoden tulokset. Koko asia on siinä, että monet teistä ovat heränneet ja alkaneet heränneessä tietoisuudessanne ryhtyneet toimimaan, joka on johtanut muiden ihmisten heräämiseen. 

Tiedätte, että kaikki maailmassanne on toisiina kytköksissä. Kaikki te olette paljon yhtenäisempiä hienovaraisessa tasossa kuin fyysisessä tasossa. Asiat, jotka ovat tulleet yhdelle henkilölle saavutettavaksi henkisenä saavutuksena, voi tulla helposti omaksuttavaksi monille. Tämä on laki. Siksi hoidamme niitä teistä, jotka ovat uuden tietoisuuden avautumisen kynnyksellä. Kirjaimellisesti, me muistutamme lastenhoitajia, jotka ovat valmiita huolehtimaan teistä ja saattamaan valmiiksi kaiken, mitä olette alkaneet tehdä, mutta ette voi suorittaa loppuun laskuuden ja laiminlyönnin vuoksi. Jokainen teistä, joka pääsee tiettyyn tietoisuuden tasoon, toimii katalysaattorina tai tiedon välittäjänä hienovaraisessa tasossa tuhansille sieluille, joiden kanssa teillä on karmallisia siteitä tai sama sukupuu.

Siksi haluaisimme, että Opetuksemme käännetäisiin niin monelle kielellä kuin mahdollista ja levitetään mahdollisimman laajalle ympäri maailmaa. Olemme valmiita antamaan kaiken mahdollisen avun jokaiselle teistä, jotka toimivat tähän suuntaan. Älä ole ujo kysymään apua Karmalliselta Neuvostolta. Kirjoittakaa kirjeitä minulle henkilökohtaisesti. Jos kohtaat mitään ongelmia, jotka estävät palveluasi Viestiemme levittämisessä, ja karmallinen tilanne sallii sen, pyyntösi tullaan ottamaan huomioon ja kaikkiin toimenpiteisiin ryhdytään auttaaksemme sinua ja poistamaan esteitä sinun sisälläsi ja muuttamaan karmallisia olosuhteita.

Näin on, koska jokainen teistä, joka osallistuu Viestiemme levittämiseen, toimii tuhansien ihmisten hyväksi. Ja näiden ihmisten sielut kykenevät heräämään hienovaraisessa tasossa ja vastaanottamaan kauttasi, hienovaraisessa tasossa, kaiken tarvittavan informaation.

Et voi kuvitella kuinka nopeasti kaikki leviää omalla ajallasi. Tämä ei johdu pelkästään Internetistä ja muusta nopeasta viestinnästä, vaan myös siitä, että aika itsessään antaa sinulle valtavia mahdollisuuksia. Ja me, Ylösnousseet Mestarit, olemme valmiita antamaan sinulle uuden mahdollisuuden. Siksi käy niin, että kokouksienne aikana etsimme kaikkia käytettävissä olevia varantoja antamaan tukea sinulle. Kirjaimellisesti etsimme jokaista vapaata energia osaa auttaaksemme sinua selviytymään ongelmasta, joka estää palveluasi polkullasi, joten, älä epäröi vedota meihin, jos sinulla on pyyntöjä ja ongelmia. Heti kun saamme mahdollisuuden, täytämme pyyntösi ja autamme sinua.

Niiden palvelu, jotka epäitsekkäästi lähettävät meille rukouksiensa energiaa, on erityisen tärkeää. Tässä tapauksessa meillä on mahdollisuus luoda energiavaranto, jota käytetään auttamaan niitä teistä, joiden työ ja palvelu liittyvät suoraan ihmisten tietoisuuden muuttamiseen.

Olen iloinen, että tänä vuonna, ensimmäistä kertaa monien vuosien aikana, minulla on  mahdollisuus kertoa teille: “Pysykää tällä kurssilla!”

Ponnistelunne eivät olleet turhia, ja yhteistyö teidän, jotka olette inkarnaatiossa ja meidän, Ylösnousseiden Mestarien välillä, tulee yhä menestyksellisemmäksi!

Joka kerta ennen kuin aloitamme uuden kokouksen vuoden lopulla, olen innoissani – sillä kuva ei ole aina ilmeinen, ja joskus suuntaus myönteiseen tapahtumien kurssiin on tuskin huomattava.

Tällä kertaa ennen uuden kokouksen aloittamista kukaan meistä ei epäilyt, että se oli ensimmäinen kerta monien vuosien aikana, kun olemme saavuttaneet konkreettisen kehityssuunnan kohti suotuisia tapahtumien kulkua planeetta Maassa. Tietysti on tiettyjä maita ja kokonaisia alueita, joissa asioiden tilanne on erittäin vakava ja joissa meidän ja teidän epäitsekästä apuamme tarvitaan. Olemme kuitenkin iloisia siitä, että suurimmalla mantereella, joka on Euraasia, asioiden tila on alkamassa paranemaan.

Läntinen pallonpuolisko on tietoisuuden tason kehityksessä jäljessä. Se surettaa meitä. Ja tunnemme syvemmän surun kääntäessään silmämme Amerikan maahan. Valitettavasti tämän maan valtava potentiaali ei edelleenkään ole suunnattu evoluutiokehitykseen. Käytämme pyrkimyksiämme löytämään lähestymistavan saavuttaaksemme niiden harvojen tuon maan edustajien tietoisuuden, jotka kykenevät hyväksymään Opetuksemme uudet menetelmät, uudet lähestymistavat henkisen kehityksen alalla. Toivon vilpittömästi, että pyrkimyksemme tuottavat hedelmiä uudella vuodella. 

Vaikeus on juuri kyseisen kansakunnan luonteessa, koska amerikkalaiset eivät voi myöntää, että heidän maansa on epäonnistunut meidän toiveissamme. Nyt sen on viritettävä itsensä uudelleen, löydettävä sisäisesti voimaa ja halua, voidakseen istua pöydän ääreen jälleen kerran ja aloittaa oppiminen, uuden ajattelun ja uuden tietoisuuden oppiminen, riippumatta maasta, mistä tämä uusi ajattelu ja uusi tietoisuus tulevat .

Stereotypioiden muuttaminen ja tietoisuutenne muuttaminen – tämä teidän kaikkien on opittava lähitulevaisuudessa, maasta ja mantereesta riippumatta.

Ihmisen tietoisuuden kehityksellä ei ole valtion eikä uskonnollisia rajoja. Ihmisen tietoisuuden kehitys on rajaton ja ääretön.

On mahdotonta rajoittaa Jumalaa.  On mahdotonta inhimillisellä tietoisuuden tasollasi sanella Jumalalle, mitä Hänen on tehtävä.

Toivomme vakiinnuttaa menestystä vuonna 2007, joka on jo tullut ja alkanut toimintansa planeetalla.

Millainen vuosi tämä tulee olemaan? Valitettavasti jopa me, Ylösnousseet Mestarit ja Karmallisen Neuvoston jäsenet, voimme puhua tapahtumista vain todennäköisyyden pohjalta. Tulevaisuus on edelleen ennalta arvaamaton. Eikä olisi mielenkiintoista elää, jos tulokset olisivat ennustettavissa ja tiedossa etukäteen.

Olemme valmiita voittamaan vaikeudet!

Oletko sinä myös valmis?

MINÄ OLEN Suuri Jumalallinen Ohjaaja, uskoen meidän yhteiseen menestykseemme!

© Lähettiläs Tatyana Mickushina