Opetus sielustasi

      Kommentit pois päältä artikkelissa Opetus sielustasi


Opetus sielustasi

Rakas Kuthumi, 6. tammikuuta 2007

MINÄ OLEN Kuthumi, olen tullut jälleen luoksenne.

Kuten aina, olen tullut antamaan teille kehotuksen, jota tarvitsette ja jota sielunne tarvitsee, kaivaten todelliseen Jumalalliseen maailmaan.

Me tulemme toistamiseen pitämään huolta sielustasi ja antamaan sille sen tarvitseman ravinnon. Ja tänään olen myös tullut antamaan pienen opetuksen sielustasi ja sinun sielullesi.

Ajattelkaamme hetken yhdessä mitä sielu on. Edustaako sielusi koko ilmestynyttä itseäsi?

Mitä sielulla tarkoitetaan?

Tosiasiassa olet hyvin monimutkainen kokonaisuus. Sinulla on sinun Jumalallinen osasi Jumalallisessa maailmassa, joka ei ole koskaan poistunut Jumalallisesta maailmasta. Sinulla on myös sielu, osa sinua, jonka muodon rakentajat ovat erityisesti luoneet matkaasi varten läpi ilmenneiden maailmojen. Ja sinun fyysinen ruumiisi edustaa astiaa sielullesi maallisten inkarnaatioiden ajanjaksolle.

Sinulla on hyvin monimutkainen rakenne. Jos ei olisi tätä ajan kutsua, en tulisi antamaan sinulle tätä tärkeää Opetusta sielustasi.

Asia on niin, että monet teistä ovat hämmentyneitä siitä, mitä termi sielu tarkoittaa?

Sielusi on läheisesti ja erottamattomasti yhteydessä fyysiseen kehoosi, mutta sielusi yhteys hienovaraisempiin Jumalallisiin kehoihisi menetettiin jossain vaiheessa sielusi kehityksen aikana. Tämän aiheutti käännekohdan, kun halusit poistua Jumalallisesta maailmasta ja laskeutua aineeseen. Halusit saada inhimillistä kokemusta; se oli välttämätöntä sielusi evoluutiolle, koska sielusi ei voinut kehittyä ilman ihmisen evoluution kokemusta. On mahdotonta kehittyä, jos et saa jatkuvasti syvempää kokemusta. Laskeudut yhä tiheämpään fyysisen maailman manifestaatioon, ja näyttää siltä, ​​että sielusi ja Korkeampi Itseni laskeutuu fyysisen valtameren pohjalle sukellusveneessä. Tässä tapauksessa fyysinen kehosi palvelee piensukellusveneenä, ja sielusi, joka on erottamattomasti yhdistetty siihen, edustaa hienovaraisia ​​kehoja, jotka ovat : astraalikeho, henkinen keho ja eetterinen ruumiisi. Hienovaraiset kehosi ovat erottamattomasti yhteydessä fyysiseen kehoosi ja kehittyvät fyysisen kehosi ansiosta.

Jos palaamme takaisin analyysiin sukellusveneen kanssa, hienovaraiset ruumiisi edustavat sukellusveneen elektronisia järjestelmiä ja elämän tukijärjestelmiä.

Mutta sukellusvene voi suorittaa tiettyjä tehtäviä valtameren pohjalla vain, jos sitä käyttää ihminen.

Monet teistä ovat sellaisessa tietoisuuden tilassa, kun sukellusvene menetti hallinnan myrskyssä. Hienovaraiset Jumalalliset ruumiisi menettävät yhteyden sukellusveneen kanssa, ja sukellusvene liikkuu yksinään.

Toinen esimerkki, jota voidaan käyttää, on kuva purjeveneestä, joka menetti myrskyssä hallinnan. Elät vain fyysistä elämääsi ja et ajattele kuka olet, mistä tulit ja minne olet menossa. Tämä rajoittaa tavoitteesi ja tehtäväsi ainoastaan fyysiseen maailmaan ja estää sinulta jatkokehityksen.

Oli vaihe, jolloin joudut hankkimaan kokemusta laskeutuen aineeseen, kokemuksesi inkarnaatioissasi. Hienovaraiset ruumiisi ja sielusi ovat onnistuneet kehittymään ja tulemaan täydellisemmiksi matkan aikana läpi aineen. Rakenteestasi tuli entistä hienostuneempi. Mutta tietyssä vaiheessa menetit ykseyden sielusi kanssa. Lakkasit havaitsemasta Korkeampia maailmoja ja menetit yhteyden sielusi kanssa. Sielusi erottui sinusta samoin kuin hienovaraiset kehosi. Tämä sai sielusi kärsimään. Kadotit monia osia sielustasi lukuisten inkarnaatioiden aikana. Sielusi kärsi erittäin paljon, kun sallit epäharmonisen käytöksen ja ilmaisit jumalattomia toimia, ja nuo kärsimykset saivat sen osittain jättämään sinut. Siksi hienovaraisissa kehoissasi kannat epätäydellisyyksiä aikaisemmissa inkarnaatioistasi aivan jo syntymästäsi lähtien.

Sinun on ymmärrettävä, että on olemassa hienompi osa sinua. Tämä on sielusi, joka on kuin pieni lapsi. Monet maailman ilmenemismuodoista sattuvat sieluasi pahasti. Se kutistuu ja saattaa jopa jättää fyysisen kehosi. Mutta ilman sieluasi sinä menetät kyvyn ilmaista Jumalallisia tunteita. Menetät yhteyden Jumalalliseen maailmaan vielä enemmän, koska vain sielusi kautta sinun Korkeampi Itsesi voi ilmentää itseään.

Sinun on palattava sielusi, fyysisen kehosi ja Korkeamman Itsesi harmoniseen kehitykseen. Kaikkien kehojesi on oltava tasapainossa ja harmonisoituja.

Sinun on koottava kaikki sielusi menetetyt osat voidaksesi siirtyä seuraavaan vaiheeseen evoluutiossasi. Sinun on palautettava eheys, sisäinen harmonia ja rauha itseesi.

Tämä voidaan saavuttaa erityisillä harjoituksilla ja menetelmillä. Jokainen ajanjakso paljasti uusia käytäntöjä ja uusia menetelmiä, jotka voivat harmonisoida hienovaraisia kehojasi. Jokainen menetelmä oli sopiva kyseiseen aikaan.

Nyt kun uudet energiat ja värähtelyt ovat tulleet Maan päälle, paras asia sinun sielullesi on viettää aikaa luonnon rauhassa. Maapallolla on edelleen nurkkia, jossa luonto ei ole altistunut sivilisaation tuhoisille vaikutuksille. Näiden paikkojen on toimittava turvapaikkoina – ja klinikkoina sinulle. Pysymällä siellä, pystyt palauttamaan sielusi, kehosi ja Jumalallisen osasi koskemattomuuden.

Et voi saavuttaa tätä suurissa kaupungeissa.

Tarvitset jonkin aikaa energioiden palauttamiseksi.

Jos onnistut harjoittamaan meditaatioitasi luonnossa niin pitkään kuin mahdollista, niin vähitellen pystyt houkuttelemaan kaikki sielusi osat avaruudesta. Sitten heti, kun sielusi tuntee rakkautesi ja huolenpitosi, se tuntee vetoa sinun puoleesi avaruudesta eikä tule koskaan jättämään sinua polullasi. 

Yritän antaa sinulle erittäin tärkeän Opetuksen. Yritän tuoda tietoisuuteesi sen tosiasian, että jatko evoluutiosi on mahdoton, ellet onnistu palauttamaan sielusi koskemattomuutta ja harmoniaa kaikkien kehojesi välille.

Luonnossa se tapahtuu luonnollisesti. Sitten, heti kun onnistut parantamaan sielusi ja parantamaan sen vuosisatojen vanhat haavat, pystyt olemaan esimerkkinä niille ihmisille, jotka ovat kyllästyneitä elämään teknokraattisen sivilisaatiosi helvetissä. Sivilisaatiosi pystyy luonnollisella tavalla palaamaan sille alun perin suunnitellulle polulle: henkisen evoluution polulle sekä Jumalallisten kykyjen ja potentiaalien kehitykseen.

Riippumatta siitä, miten yrität vakuuttaa itsellesi, että sinulla on eheyttä ja olet harmoninen, minun on sanottava, että itsehypnoosin avulla saavuttamallasi harmonialla ei ole mitään tekemistä luonnollisen harmonian kanssa, jonka te kaikki varmasti saavutatte.

Olen antanut sinulle tärkeän Opetuksen, Opetuksen sinun sielustasi.

MINÄ OLEN Kuthumi.

© Lähettiläs Tatyana Mickushina