Opetus valinnasta ja Polusta

      Kommentit pois päältä artikkelissa Opetus valinnasta ja Polusta


Opetus valinnasta ja Polusta

Lord Maitreya, 25. kesäkuuta 2009

MINÄ OLEN Maitreya, olen saapunut luoksesi.

Tänään olen tullut pohtimaan ja pitämään hengellisen keskustelun yhdessä kanssasi. Haluaisin vedota suoraan sieluusi. Haluaisin sinun hylkäävän ajatuksesi ja päivän huolenaiheesi ainakin hetkeksi.

Tietoisuuden tilasi päivän aikana ovat sellaiset, että ne luovat ylittämättömän esteen maailmojemme välillä.

Kuinka voin selittää sinulle ja kuinka voin antaa sinulle tietoisuuden tilan, joka saa sinut ymmärtämään minua?

Olen tullut vakuuttamaan siitä, että aika on kypsä vakavaa keskustelua varten. Ja tämä puhe on nyt välttämätön niille sieluille, jotka ovat jo seuranneet Ylösnousseiden Mestareiden Polkua, mutta jossakin osassa tuota Polkua alkoivat kokea epäilyksiä ja epävarmuutta.

Teidät saa ymmälle ja hämmennykseen informaation yltäkylläisyys, joka on kaikkialla hajallaan maailmassanne. Tämä informaatio liittyy moniin eri tapoihin, joilla voitte ihmeellisesti muuttaa itsenne ja tulla valmiiksi elämään Uudessa Maailmassa.

Muista Jeesuksen sanat leveästä tiestä, joka johtaa helvettiin, ja kapeasta portista, joka johtaa Jumalan Valtakuntaan. [1]

Jumalallisen Lain harhauttamisen pyrkimys ja sen kääntäminen ja aseman ottaminen, joka ei ole sopiva teille kosmisessa ketjussa, on väärin alusta asti ja vaatii välitöntä korjausta. Ette voi käyttää energiatasoa, joka ei vastaa tietoisuuttanne. Kaikki mistä sinun tulisi välittää on tietoisuutesi taso.  Ja tietoisuutesi puhtautta ei voida saavuttaa muiden ihmisten avulla eikä ostaa rahalla eikä saavuttaa seminaarissa. Vain te itse pystytte henkilökohtaisten ponnistelujenne kautta pääsemään vapaaksi niistä energioista, jotka estävät etenemistänne evoluution Polulla.

Teidän joukossanne on ihmisiä, jotka ovat vakuuttuneita siitä, että he tulevat onnistumaan selviytymään jonkin muutoksesta kautta ja pystyvät jatkamaan vaivatonta elämäänsä Uudessa Maailmassa.

He olettavat voivansa suorittaa siirtymisen uuteen kehitystasoon luopumatta vanhoista energioistaan ja tottumuksistaan. Teille ei voida suorittaa leikkausta DNA: n muuttamiseen tai karmanne poistamiseen. Teidän itsenne on osoitettava kykyänne kehittyä edelleen omilla saavutuksillanne ja omilla pyrkimyksillänne. Ja tätä kykyä ei mitata lukemienne kirjojen ja seminaarien lukumäärällä, joihin olette osallistuneet tai lukemienne rosarien määrällä ja meditaatioiden, joita olette harjoittaneet. 

Tietoisuutesi taso määrittyy niiden Jumalallisten ominaisuuksien perusteella, jotka hankit Polullasi. On mahdotonta näytellä Palvelua, itsensä uhraamista, epäitsekkyyttä tai Rakkautta. 

Sinun on hallittava nämä ominaisuudet, ja niiden on tultava osaksi luonnettasi. Juuri näiden ominaisuuksien hankkiminen mahdollistaa sinun muuttaa DNA: si koko rakenteen, informatiivista koodia, joka tulee sallimaan sinun olla olemassa maailmassa, joka on tulossa. 

Tämän maailmankaikkeuden historiassa oli olentoja, jotka yrittivät pettää Lakia ja nousta heille sopimattomalle tasolle noituuden, mustan magia ja erilaisten epäpuhtaiden henkisten käytäntöjen avulla. Ja tiedät, että kukaan näistä henkilöistä ei onnistunut pysymään heille sopimattomalla tasolla merkittävää ajanjaksoa.

Voit hypätä pilvenpiirtäjältä ja uskoa lentäväsi muutaman sekunnin, mutta nämä ovat vain hetkiä, jotka päättyvät, kun osut maahan.

Jotta voit oppia lentämään, sinun on muutettava sisäistä tietoisuuden tilaasi. Uudelleen ohjaa se energia jota tuhlaat päivän aikana  (turhassa puhumisessa, viihteessä ja television katselussa) työskentelemään ominaisuuksiesi kanssa. Älä usko, että yhdelläkään kaikista täydellisimmistä tekniikoista ja hengellisistä harjoituksista tulee olemaan vaikutusta sinuun, jos et pysty voittamaan sisässäsi olevaa ,epätodellisen osasi vastustusta, jos et pysty tulemaan ulos ihmis-tietoisuuden kuoresta.

Sinun pitäisi päästä eroon lihallisesta mielestäsi, heittää pois ihmis-tietoisuutesi, aivan kuten käärme luo nahkansa. Sinun tarvitsee hankkia  uusi tietoisuus. Et voi jatkaa evoluutioasi ilman tätä. Ilman tätä kehityksennelajina ei ole mahdollista – kehitystä tulla järjellisestä ihmisestä Jumalalliseksi ihmiseksi.

Olen tullut luoksesi tänään suuntaamaan pyrkimystesi vektoria ulkoisten tapojen tavoittelusta hankkiaksesi hyveitä tavalla, jolla Ylösnousseet Mestarit ovat opettaneet: sisäisten ansioiden saavuttamiseen. Nämä ovat rikkauksia, joita et voi riistää. Nämä ovat rikkauksia, jotka uhmaavat koita tai ruostetta. [2] Nämä ovat rikkauksia, jotka ovat aarteesi Taivaassa.

Sinun on opittava siirtymään illuusorisesta todellisuudestasi todellisuuteen, joka on Jumalallinen maailma.

Sinun on yhtä vaikeaa pitää kiinni inhimillisistä kiintymyksistäsi ja siirtyä samanaikaisesti henkiseen maailmaan, kuin on istua samanaikaisesti kahden tuolin välillä tai pitää kahta suurta vesimelonia yhdessä kädessä.

Aika on kypsä, jotta voit tehdä valinnan. Minkä kahdesta maailmasta valitset: illuusorin tai Jumalan todellisen maailman? Ihmiskunnan tulevaisuus ja polku, jota se seuraa lähitulevaisuudessa, riippuu siitä, kuinka suurin osa ihmisistä vastaa tähän kysymykseen.

Olen antanut erittäin selkeän Opetuksen valinnasta ja Polusta.

Kaikki, mitä tarvitset, on vain ymmärtää tämä Opetus.

Toivotan menestystä Polullasi!

MINÄ OLEN Maitreya.

[1] 7:13 Menkää ahtaasta portista sisälle. Sillä se portti on avara ja tie lavea, joka vie kadotukseen, ja monta on, jotka siitä sisälle menevät; mutta se portti on ahdas ja tie kaita, joka vie elämään, ja harvat ovat ne, jotka sen löytävät.  (Matt. 7: 13-14)

[2] Älkää kootko itsellenne aarteita maan päälle. Täällä tekevät koi ja ruoste tuhojaan ja varkaat murtautuvat sisään ja varastavat. Kootkaa itsellenne aarteita taivaaseen. Siellä ei koi eikä ruoste tee tuhojaan eivätkä varkaat murtaudu sisään ja varasta. Missä on aarteesi, siellä on myös sydämesi. (Matt. 6: 19-21).