Olen tullut vetääkseni teidän sielujanne pimeydestä, joka on vallannut Maa planeettan

      Kommentit pois päältä artikkelissa Olen tullut vetääkseni teidän sielujanne pimeydestä, joka on vallannut Maa planeettan


Olen tullut vetääkseni teidän sielujanne pimeydestä, joka on vallannut Maa planeettan

Lord Shiva, 24. kesäkuuta 2009

MINÄ OLEN Shiva!

Olen tullut tänään taas jälleen luoksenne. Ei kannattanut tulla antamaan teille Opetusta, koska  ette arvosta Viestejämme ja meidän Opetuksiamme.

Joka kerta, kun kohtaamme ihmiskunnan reaktion pyrkimyksiimme luoda yhteyksiä ja tarjota yhteistyötä, tunnemme kuin pudottavamme kaiken ja alkaaksemme alusta. 

Ette ole valmiita ja ette halua tehdö ponnisteluja yhteistyöhön..

Illuusio yhä  hallitsee edelleen olemuksianne.

Jopa silloin kun  yritätte saada käsityksen Opetuksemme aiheesta, te yhä pysytte enemmän illuusion vaikutuksen alaisina kuin meidän vaikutuksemme alaisina, johon yritämme saada teitä kaikella tavalla Viestiemme kautta.

Ette voi ylittää estettä, joka on teissä sisäisesti näkymättömästi läsnä. Ette halua ja ettekä toivo ottaa päättäväistä askelta ja voittaa illuusiota tietoisuudessanne.  Ja tämän vuoksi olemme kasvokkain valinnan kanssa: joko jättää ihmiskunta, jättää se omilleen tai jatkaa edelleen pyrkimyksiämme ja kehotuksiamme.

Joskus minusta tuntuu, että on mahdotonta herättää ihmiskuntaa vakuuttamalla. Kuitenkin, jos luopuisimme hallinnastamme, ihmiskunta ei pystyisi selviämään yksinään edes yhtä Maa-päivää. Olette aina tämän maailmankaikkeuden Korkeampien Olentojen huolenpidon alla.

Sivilisaationne tulee tuhoutumaan 24 tunnin sisällä, niin pian kun me lopetamme energian lisäämisen sivilisaationne tukemiseen.

Koko asia on siitä, että liian paljon ponnisteluja on jo käytetty sen varmistamiseksi, että ihmiskunta alkaisi ottamaan askelia evoluution suuntaan ja tehdä tietoihin perustuvia ja melko kypsiä päätöksiä.

Ne harvat sielut, jotka ovat valmiita seuraamaan suuntaamme, ovat eristyneitä ja tuntevat olonsa valkoisiksi variksiksi ympäröivässä maailmassa. Ja kun ajattelen näitä harvoja, kun nautin henkisten kokemusten rikkaudesta, jota he ovat keränneet mehiläisten tavoin monien maallisten inkarnaatioidensa aikana, minä liittyen kannattajien joukkoon maallisen kokeilun jatkamiseen.

Aina on olemassa vähän kultaa, ja vaikka onkin paljon karuja kiviä, ihmiset jatkavat kullan louhintaa. Ja me tulemme jatkamaan salliaksemme aurallenne mahdollisuus saavuttaa kultaisen hohteen. 

Kaupunkienne melun, lian ja pölyn keskellä on erittäin vaikea tunnistaa niitä, jotka ovat  Jumalallinen Valo valaisemia. Etsitte Jumalaa sieltä, missä ei ole Jumalaa ja missä Hän ei voi olla. Etsitte Jumalaa maailman vaurauden joukosta. Tulemme kuitenkin opettamaan teitä olemaan arvostelukykyisiä. Jumala on aina läsnä maailmassanne; kuitenkin, teidän tulisi huomata. Jokaisessa teissä sisällänne Jumala on läsnä. Teidän tarvitsee havannoida.

Elämässänne on erittäin hiljaisia ​​hyvyyden hetkiä, jolloin kaikki näyttää hiljenevän. Kuulette hiljaisuuden kaupungin melun keskellä. Kaikki putoaa hiljaisuuteen. Ja sellaisina ajankohtina Jumala tulee hiljaa luoksenne. Hän ilmestyy olemuksenne syvyyksistä ja laajentaa vaikutusvaltaansa kaikkeen ympärillänne. Ja jos kykenisitte tuntemaan sellaisia ​​Jumalallisen läsnäolon hetkiä maailmassanne useammin, silloin maistettuanne tätä hyvyyttä,  kääntyisitte ikuisesti pois niistä korvikkeista, joita sivilisaationne tarjoaa teille. On mahdotonta sekoittaa sitä hyvyyttä, jonka Jumala antaa teille, korvikkeiden kanssa, joita kohtaatte kaikkialla maailmassanne.

Toivon, että voisitte vangita nuo sisäisen hiljaisuuden ja rauhallisuuden tilat maailmassanne. Ja toivon, että pystyitte pitämään näiden tilojen muistoa yllä, jopa silloin kun kaikki ympärillänne on romahtamassa.

Nämä ovat todellellisia tiloja kun olette Jumalassa.  Ja teidän täytyy pyrkiä pysymään sellaisissa tiloissa. Tällä tavalla Jumalallinen maailma voi virrata manifestoituun maailmaan sisäpuoleltanne. Ja sitten maailmanne epätäydellisyys tulee vähitellen hiipumaan kuten tuli, joka ei löydä enempää polttoainetta itselleen.

Vain te itse teette mahdolliseksi maailmanne epätäydellisyyden olla olemassa. Vain te itse ohjaatte energiaanne epätäydellisyyteen, ja se jatkaa olemassaoloa. Pysähtykää, odottakaa ja ajatelkaa mitä olette tekemässä.  Lopettakaa juokseminen ympyrässä kuin tyhmä aasi porkkanan perässä päivästä toiseen, inkarnaatiosta toiseen. Jokaisella teistä on oma porkkanansa. Joillekin teistä se on seksuaalinen nautinto; toisille se on ura, jota kutsutte jostain syystä itsenne toteuttamiseksi; muille se on huumausaineet, uhkapelet ja viihde.

Ihmiskunta on keksinyt monia erilaisia asioita estämään tietä ainoaan Totuuteen – Jumalaan, joka asuu sydämenne rauhassa.

Astukaa sydämenne rauhaan. Ja teillä on standardi, jolla voitte verrata asioita, joita kohtaatte elämässänne. Voitte verrata niitä tiloja, jotka syntyvät sisällänne, kun törmäätte maailman leluihin, ja asetatte ne vastakkain  tämän Jumalallisen harmonian ja hiljaisuuden tilan kanssa.

Teidän on vapaaehtoisesti luovuttava kaikenlaisesta epäjärjesytksestä, joka on olemassa maailmassanne, mutta joka on hyödytöntä teille tulevaisuuden maailmassa.

On hyvin yksinkertaista leikata sivilisaationne Gordian-solmu yhdellä kolmikärjen iskulla(1). Kuitenkin, jokainen ihmisten parhaimpien saavutusten jyvä on suojattava ja säilytettävä. Ihmiskunnan sivilisaation parhaat saavutukset ylittävät huomattavasti muiden maailmojen järjestelmien saavutukset. Mutta vastapainona maailmassanne on niin monia asioita, jotka saavat Korkeammat Maailmat vapisemaan ja jotka pitäisi heittää kosmiseen tuleen.

Olette kosmisen uunin upokkaassa. Prosessi kullan erottamiseksi jätekivistä tapahtuu sisällänne. Ja niiden ihmiskunnan kultakauteen kulkevien kultaisten sielujen prosenttiosuus on täsmälleen sama kuin kullan prosenttiosuus Maan jätekivissä.

Olen tullut vetääkseni teidän sielujanne pimeydestä, joka on vallannut Maa planeettan.

MINÄ OLEN Shiva!

© Lähettilä Tatyana Mickushina

(1) Shiva tridentti, kolme kärkinen sauva.