KIRJAT, JOISSA  ON YLÖSNOUSSEIDEN MESTARIEN OPETUS, JA JOTKA ON ANNETTU  TATYANA N.MICKUSHINAN KAUTTA

      Kommentit pois päältä artikkelissa KIRJAT, JOISSA  ON YLÖSNOUSSEIDEN MESTARIEN OPETUS, JA JOTKA ON ANNETTU  TATYANA N.MICKUSHINAN KAUTTA


KIRJAT, JOISSA  ON YLÖSNOUSSEIDEN MESTARIEN OPETUS, JA JOTKA ON ANNETTU  TATYANA N.MICKUSHINAN KAUTTA


Kirjat ovat tilattavissa Amazonista ENGLANNIN KIELISINÄ. 

Viisauden sanoja. Osa 1 / WORDS of WISDOM. Volume 1 Tatyana Mickushina

Tämä on viiden kirjan sarjan ensimmäinen kirja, joka sisältää Ylösnousseiden Mestareiden Lähettilään Tatyana N.Mickushinan välityksellä lähettämät Viestit vuosina 2005–2017.
WORDS of WISDOM. Volume 1 / Tatyana Mickushina


Viisauden sanoja. Osa 2 WORDS of WISDOM. Volume 2 / Tatyana Mickushina

 

Tämä on viisi osaisen sarjan toinen kirja, joka sisältää Ylösnousseiden Mestareiden Lähettilään Tatyana N.Mickushinan välityksellä lähettämät viestit vuosina 2005–2017.
WORDS of WISDOM. Volume 2 / Tatyana Mickushina


Viisauden sanoja. WORDS of WISDOM Osa 3 / Tatyana Mickushina

Tämä on viisi osaisen sarjan toinen kirja, joka sisältää Ylösnousseiden Mestareiden Lähettilään Tatyana N.Mickushinan välityksellä lähettämät viestit vuosina 2005–2017.
WORDS of WISDOM. Volume 3 / Tatyana Mickushina


Viisauden sanoja. WORDS of WISDOM. Osa 4 / Tatyana Mickushina

Tämä on viiden osaisen sarjan neljäs kirja, joka sisältää Ylösnousseiden Mestareiden Lähettilään Tatyana N.Mickushinan välityksellä lähettämät viestit vuosina 2005–2017.
WORDS of WISDOM. Volume 4 / Tatyana Mickushina


Viisauden sanoja. WORDS of WISDOM  Osa 5 / Tatyana Mickushina

Tämä on viides kirja viisiosaisesta  sarjasta, joka sisältää Ylösnousseiden Mestareiden Lähettilään Tatyana N.Mickushinan välityksellä lähettämät viestit vuosina 2005–2017.
WORDS of WISDOM. Volume 5 / Tatyana Mickushina

Lähettiläs – KIRJA

Tämä kirja on omistettu Suuren Valkoisen Veljeskunnan Lähettilään Tatyana Nicholaevna Mickushinalle. Se sisältää artikkeleita, haastatteluja ja lainauksia Lähettilään pitämistä julkisista keskusteluista, joissa hän keskustelee tehtävästään maan päällä, paljastaa Viisauden Mestareiden Opetuksen olemuksen, jakaa kokemuksensa Jumalan löytämisestä itsestään ja paljon muuta.The Messenger

Jeesus / Tatyana Mickushina

Nyt maailmassa vallitsevassa kaaoksessa ainoa vakauden säätelijä ja takaaja on jokaisessa ihmisessä asuva sisäinen hallitsija, ihmisen omatunto, tai Jumala. Tulemme luoksesi toivossa, että monet teistä ymmärtävät totuudet, jotka olemme antaneet tässä inhimillisen kehityksen vaiheessa. Toivomme vilpittömästi, että nämä totuudet  tulevat itämään sydämissänne ja sinusta tulet yhdeksi Opetuksemme kanssa, jota me annamme. (Jeesus).
Jesus / Tatyana Mickushina

Äiti Maria / Tatyana Mickushina

”Viisauden sanat” -sarja jatkuu Mestari Äiti Marian Viesteillä. Tämä kirja sarja esittelee Sanelujen kokoelman joka on tullut Lähettilään Tatyana Nicholaevna Mickushinan kautta (vuodesta 2005 vuoteen 2014) Mother Mary / Tatyana Mickushina

SHIVA / Tatyana Mickushina

Tämä kirja jatkaa Masters of Wisdom -sarjaa. Tämä kirjasarja esittelee kokoelman eri Mestareiden viestejä, jotka ovat nykyajan ihmiskunnalle tunnetuimpia. Nämä viestit välitettiin Lähettiläs Tatyana N. Mickushinan välityksellä, joka on työskennellyt Viisauden Mestareiden ohjauksessa vuodesta 2004. Erityistä menetelmää käyttäen T. N. Mickushina on vastaanottanut Viestejä yli 50 Valon Olentolta. Tämä nide sisältää valittuja Lord Shivan viestejä. Näissä viesteissä annetaan monia opetuksia; mukaan lukien opetus Jumalasta, opetus todellisuuden erottamisesta illuusioista: mikä auttaa nousemaan uudelle tietoisuuden tasolle ja otetaan huomioon myös Guru-chela-suhteen uudet näkökohdat.
SHIVA / Tatyana Mickushina

SANAT KUMARA / Tatyana Mickushina

Tämä kirja sisältää valitut Sanat Kumaran, suuren Jumalallisen Olennon, Viestit. Viesteissä annetaan monia Opetuksia, mukaan lukien Opetukset seuraavista: – Todelliset ja väärät sanansaattajat – Pyhän Hengen yhteisöt – Vastuu niiden tehtävien täyttämisestä, jotka olet ottanut ennen inkarnaatiota – Rahan energian asianmukainen käyttö – Oma valinta ikuisen maailman ja väliaikaisen maailman välillä – egon voittaminen – Vihkimysten Polku ja paljon muuta. SANAT KUMARA / Tatyana Mickushina

MORYA / Tatyana Mickushina

Tämä kirja sisältää valitut Mestari Moryan Viestit. Viesteissä annetaan monia Opetuksia, mukaan lukien Opetukset: – toiminnasta fyysisellä tasolla, – Palvelemisesta Veljeskunnalle, – opetuslapsen ominaisuuksien, kuten omistautumisen, sitkeyden, pyrkimisen ja kurinalaisuuden saavuttamisesta. Muutamia aspektejaä Opetukseta  tietoisuuden muuttamisessa pn myös esitelty  tässä. MORYA / Tatyana Mickushina

SAINT-GERMAIN / Tatyana Mickushina

The “Words of Wisdom”/”Viisauden sanat” -sarja jatkuu Mestari Saint Germainin Viesteillä. Mestari Saint Germainin sanelut on ladattu optimismilla ja uskolla tulevaan Kultaiseen Aikakauteen! SAINT-GERMAIN / Tatyana Mickushina

Gautama Buddha / Tatyana Mickushina

”Viisauden sanat”,  The “Words of Wisdom” -sarja jatkuu Mestari Gautama Buddhan Viesteillä. Niissä annetaan monia opetuksia: Tässä on joitain opetuksia: tietoisuuden muutoksesta, nykyisestä tilanteesta maapallolla, kataklysmien, sosiaalisten konfliktien, sotien ja ihmiskunnan, yhteisön, onnellisuuden, voittamisen välisestä suhteesta,  konfliktien voittamisesta, arvostelukyvystä ja Buddhan tietoisuudesta. Gautama Buddha / Tatyana Mickushina

Pallas Athena / Tatyana Mickushina

Tämä kirja on osa Masters of Wisdom -sarjaa. Kirja sisältää Pallas Athenan Viestit. Tässä on joitain Pallas Athenan viestien sisältämiä opetuksia: Karman Lain ilmentyminen; elementaalien elämä; uuden vaiheen alkaminen ihmiskunnan kehityksessä; väkivallan voittaminen mielessä.
Pallas Athena / Tatyana Mickushina

Kuthumi / Tatyana Mickushina

Tämä kirja on osa Masters of Wisdom -sarjaa. Tämä kirjasarja esittelee kokoelman eri Mestareiden Viestejä, jotka ovat nykyajan ihmiskunnalle tunnetuimpia. Nämä viestit on välitetty Lähettiläs Tatyana N.Mickushinan kautta, joka on työskennellyt Viisauden Mestareiden johdolla vuodesta 2004. Kuthumi / Tatyana Mickushina

Maitreya / Tatyana Mickushina

Tämä kirja on osa Masters of Wisdom -sarjaa. Tämä kirjasarja esittelee kokoelman eri Mestareiden Viestejä, jotka ovat nykyajan ihmiskunnalle tunnetuimpia. Nämä viestit välitettiin Messenger Tatyana N.Mickushinan kautta, joka on työskennellyt Viisauden Mestareiden johdolla vuodesta 2004. Maitreya / Tatyana Mickushina

Tietoja Joogasta ja Meditaatiosta / Tatyana Mickushina

T.N.Mickushinan luento Elämänetiikan Yliopiston istunnossa 27. maaliskuuta 2015 (Materiaalit seminaareihin). Tämä kirja perustuu Tatyana N. Mickushinan äänitetylle luennolle Elämänetiikan Yliopistossa 27. maaliskuuta 2015. Tämä luento selittää, miksi niin harvat ihmiset voivat hallita todellisen meditaation käytäntöä ja mitä ne, jotka eivät osaa harjoittaa meditaatioharjoitusta, voivat tehdä.
About Yoga and Meditation / Tatyana Mickushina

Treasures of Divine Wisdom (Jumalallisen Viisauden Aarteita) / Tatyana Mickushina

Tatyana N. Mickushinan suuressa kirjasarjassa  “Words of Wisdom” on useita tuhansia sivuja tekstiä. Tämä kirja on luotu vastaamaan kiireisten ihmisten hengellisiä tarpeita, niille, jotka eivät voi viettää paljon aikaa lukemisessa. Kirja sisältää ytimekkäimmät ja merkittävimmät lainaukset kirjoista Viisauden Sanat. Tämä kirja on tarkoitettu laajalle lukijayleisölle.
Treasures of Divine Wisdom / Tatyana Mickushina

Tietoa Rakkaudesta ja seksuaalienergiasta / About Love and sexual energy /Tatyana Mickushina

Tämä kirja kertoo meille korkeimmasta rakkauden tunteesta – Jumalallisesta Rakkaudesta.Tämä kirja sisältää myös unohdetun muinaisen tiedon seksuaalienergian käytöstä, jota noudattamalla näitä neuvoja voit parantaa omaa ja perheesi terveyttä sekä helpottaa vaurautta ja hyvinvointia. Tämä kirja on tarkoitettu laajan yleisön tietoon.
About Love and sexual energy / Tatyana Mickushina

Musiikin salaisuudet / Secrets of Music/ Tatyana Mickushina

Koko elämämme on täynnä ääniä, musiikkia. Musiikin laatu on erittäin tärkeä tekijä, josta evoluution jatkuminen riippuu suoraan.
Mikä on musiikin laatu, joka seuraa elämäämme jatkuvasti: kaupoissa, kahviloissa, televisioista ja radioista? Musiikki voi parantaa tai se voi kirjaimellisesti tuhota.
Tämä artikkelikokoelma paljastaa musiikin salaisuudet. Tietäen musiikin vaikutuksista meihin ja ympäristöön voimme tietoisesti soveltaa tätä tietoa ja muuttaa elämäämme merkittävästi!
Secrets of Music / Tatyana Mickushina

Väkivallattomuudesta / About Non-ViolenceTatyana Mickushina

Oppi väkivallattomuudesta paljastaa yhden filosofisimmista aiheista. Tämä kirja, Viestien ja Viestien otteiden muodossa Viisauden Mestareilta sisältää Opin väkivallattomuudesta. Tämän opin tulkinta eroaa maallisten filosofisten järjestelmien tulkinnasta. Ensinnäkin tämä Opetus asettaa Jumalan ja alistumisen Hänen Lakiinsa ennen kaikkea. Aggressiivisuuden ja väkivallan taso kasvaa jatkuvasti tässä maailmassa, ja perimmäinen syy on ihmiskunnan enemmistön tietoisuuden tasossa. On Non-violence / Tatyana Mickushina

Vain lisäämällä tietoisuuttamme pystymme saamaan suotuisamman järjestelmän yhteiskunnassa ja koko elämässä. Poistamalla mielestämme aggressiivisuuden, vihan ja inhoamisen ja korvaamalla nämä epätäydelliset tilat rakkauden, myötätunnon ja armon Jumalallisilla ilmentymillä, me vaikutamme kaikkeen, mikä ympäröi meitä maailmassa, ja parannamme sitä.

Terveydestä, onnesta, työstä ja rahasta / About health, happiness, labor and money Tatyana Mickushina

Vuosina 2005–2015 T.N. Mickushina on saanut viestit Viisauden Mestareilta erityisellä menetelmällä. Tämä harmoninen ja kaikkea kattava Opetus sisältää kaikkia ihmiselämän aloja. Kirja sisältää Viestit ja niiden fragmentit ajankohtaisista ja ymmärrettävistä aiheista, kuten terveys, onnellisuus, työ ja raha. Tämä kirja on tarkoitettu lukijoille, jotka ovat jo perehtyneet esoteerisen tiedon perusteisiin.
About health, happiness, labor and money / Tatyana Mickushina

Äiti Marian Roserit / Mother Mary’s Rosaries Tatyana Mickushina

Tämä kirja sisältää yhden täydellisen Roserin – ”Äiti Marian Armon Roseri”, jonka T.N. Mickushina on koonnut Äiti Marian johdolla, ja neljätoista lyhyttä Roseria, jotka on koottu hieman myöhemmin Äiti Marian inspiraation perusteella ja matriisiin, jonka hän antoi ihmisille, joilla ei ole mahdollisuutta omistaa tuntia Roserien lukemiseen päivittäin, jotta he voivat lukea Roserin lyhyessä muodossa.
Mother Mary’s Rosaries / Tatyana Mickushina

How to Avoid Cataclysms / Kuinka välttää katastrofeja / Tatyana Mickushina

Vuosina 2005-2012 T.N.Mickushina vastaanotti erityistekniikan, Viestejä  Viisauden Mestareilta. Tämä kattava ja harmoninen Opetus käsittelee ihmiskunnan kaikkia elämänalueita. Tässä kirjassa eri Mestarit esittävät Viestejä ja niiden osia, jotka paljastavat Opetuksen “Kuinka välttää katastrofeja”. How to Avoid Cataclysms / Tatyana Mickushina

Jos rakastat, se tarkoittaa, että olet elossa! / If you love, it means you are alive! /Tatyana Mickushina

Jumalallinen rakkaus ja maallinen rakkaus. Mitä eroa on niiden välillä? Onko seksi rakkautta? Onko niin vaaraton hämärtää yhteiskunnassamme vallitsevia moraalinormeja? Kuinka joku voi tulla kauniin tunteen lähteeksi? Lukijat löytävät vastaukset näihin ja moniin muihin kysymyksiin tutustuessaan tässä kirjassa esitettyihin Viisauden Sanoihin.
If you love, it means you are alive! / Tatyana Mickushina

Hyvää ja pahaa / GOOD AND EVIL Tatyana Mickushina

Tässä kirjassa kirjoittaja valaisee Mestareiden antamaa tietoa Helena P.Blavatskyn välityksellä 1800-luvulla ja yrittää palauttaa totuuden Luciferin lankeemuksen merkityksestä, enkelien lankeemuksesta ja ihmiskunnan lankeemuksesta. Kirjalla on alaotsikko ”Yksilöllinen tulkinta Helena P. Blavatskyn Salaisesta Opista”.
GOOD AND EVIL / Tatyana Mickushina

KARMAN MESTARIT / THE MASTERS ABOUT KARMA/ Tatyana Mickushina

Kirja sisältää valikoituja Saneluita, jotka Ylösnousseet Mestarit lähettivät Lähettilään Tatyana Mickushinan välityksellä 4. maaliskuuta 2005 – 10. tammikuuta 2007. Näitä Saneluita yhdistää yksi aihe. Mestarit puhuvat karmasta. Mestareiden antama tieto karmasta paljastaa karman käsitteen uudesta näkökulmasta.
THE MASTERS ABOUT KARMA / Tatyana Mickushina

MUINAISTEN OPETUKSEN SUTRAT / THE SUTRAS OF THE ANCIENT TEACHING / Tatyana Mickushina

Tämän kirjan tarkoituksena on tutustuttaa lukija Viisauden Mestareiden (Shambalan Mestarit) ihmiskunnalle antamien Opetuksien perusteisiin.

Tämä kirja sisältää 26 muinaista perustotuutta, jotka perustuvat otteisiin Mestareiden lähettilään Tatyana N. Mickushinan kautta antamasta Opetuksesta. Se sisältää oppitunteja: maailmankaikkeuden korkeimmista Laista, uskosta ja rakkaudesta, armosta ja myötätunnosta, kaikki on Jumala, monikerroksisesta ihmisluonnosta, todellisuudesta ja illuusioista, hyvästä ja pahasta sekä Rakkauden Polusta – kaikki  nämä  Opetukset ja muut ovat avoimia tämän kirjan lukijoille. THE SUTRAS OF THE ANCIENT TEACHING / Tatyana Mickushina

Viisauden sanat – 10 WORDS OF WISDOM 10 / Tatyana Mickushina

Kirja sisältää Ylösnousseiden Mestareiden Lähettilään välityksellä kesäsyklin aikana 20. kesäkuuta – 10. heinäkuuta 2009 antamat Sanelut, 22. huhtikuuta ja 24. toukokuuta 2009 sekä sanat, jotka on julkaistu aiemmin, mutta liittyvät tässä kirjassa julkaistujen Sanelujen sisältöön.
WORDS OF WISDOM – 10 / Tatyana Mickushina