Elintärkeä Puhe

      Kommentit pois päältä artikkelissa Elintärkeä Puhe


Elintärkeä Puhe

Rakastettu Kuthumi, 2. heinäkuuta 2009

MINÄ OLEN Kuthumi. Olen tullut pitämään puheen.

Haluaisin puhua kanssanne avoimesti, rehellisesti ja suoraan.

Sydämeni haluaa puhua teille monista asioista, mutta ennen kaikkea tietysti jostakin, mikä on teille mielenkiintoista ja arvokkainta tässä vaiheessa.

Maailmassa esiintyvä hämmennys johtuu tietysti ensisijaisesti teistä itsestänne. Ensinnäkin teette vastuuttomia tekoja ja annatte epätäydellisten ajatusten ja tunteiden tarttua olemukseenne, ja sitten olette hämmästynyt tekojen, ajatusten ja tunteiden aiheuttamista vaikutuksista.

Planeetan mentaalinen kenttä on ylikuormitettu negatiivisten tietoisuuden tilojenne kanssa. Sama tapahtuu astraalitasolla.
Ette tuskin koskaan ajattele ajatusten ja tunteiden vaikutusta kaikkeen, mikä ympäröi teitä. Itse asiassa kaikki negatiiviset vaikutukset, jotka esiintyvät luonnossa, sääolosuhteissa, finanssi -alalla ja muilla Maaplaneetan elämän aloilla, olette itse synnyttäneet. Jonkin ajan kuluttua teidän omat hedelmät materialisoituvat maapallon fyysisessä tasossa hurrikaanien, sateiden, kuivuuden tai tulvien muodossa.

Monta kertaa puhuimme suorasta ja välittömästä yhteydestä, joka on olemassa teidän tietoisuustilanne ja kaiken välillä, mikä tapahtuu Maa planeetalla.

Teidän unohduksenne ja jatkuva toiveenne siitä, että asiat jotenkin tulisivat muuttumaan itsestään hyviksi, saavat meidät, Ylösnousseet Mestarit, epäilemään, pystyykö ihmiskunta ollenkaan kuulemaan meitä ja ymmärtämään informaatiota, jota annamme.
On sanottu kymmeniä kertoja, että teidän on tarkkailtava ajatuksianne ja tunteitanne, on tarpeellista kiinnittää huomiota kaiken analysointiin, mitä tapahtuu teille päivän aikana.  On vain mahdotonta antaa selkeämpiä merkkejä fyysisessä tasossa. Seuraava askel tulee olemaan suuruusluokaltaan sellainen katastrofi, jonka voitte kuvitella, mutta pelkäätte edes ajatella sitä.

Miksi luette Viestejämme, jos ette toimi elämässänne ohjeidemme ja pyyntöjemme mukaisesti? Näyttää siltä, että ihmiskunta on tullut kehitysvaiheeseensa, jolloin se on jo kykenemätön riittävästi reakoimaan informaatioon.
Minun Saneluissani olen henkilökohtaisesti sanonut teille monta kertaa, että te kärsitte liiallisesta informaatiosta. Ylikuormitatte mielenne erilaisilla uutisilla ja tiedoilla, jotka tulevat teille eri lähteistä siinä määrin, että ollette tulleet ei vain kykenemättömäksi erottamaan totuutta väärästä informaatiota, mutta nyt ette reakoi mihinkään informaatioon. Te annatte sen vain mennä ohi ja eikä kaikki, mikä virtaa tietoisuuteenne päivän aikana voi pysyä siellä kuin vain hetken. Puolustusmekanismi aktivoituu.

Siksi olen tullut tänään kertomaan teille vielä yhden kerran, että sinun on lähestyttävä mitä tahansa informaatiota, jonka saatte, erittäin huolellisesti. Silloinkin kun teistä näyttää, että informaatio ohittaa tietoisuutenne, sillä on kyky asettua alitajuntaanne. Ja ette voi koskaan kertoa, milloin ja millaista vaikutusta alitajuntanne mieli tulee käyttämään teihin, valintoihinne ja käyttäytymiseenne.

Minkä tahansa informaation sallivuuden ja saatavuuden henki on päästetty ulos pullosta. Ja ainoa tapa tässä tilanteessa on suojautua kaikelta, mikä on tarpeetonta evoluutiokehityksellenne. Jos ette ota askeleita tähän suuntaan, silloin seuraava sukupolvi ei pysty reakoimaan riittävästi mihinkään informaatioon.  Jatkuva toistaminen vaikuttaa tietoisuustenne kuin koodaus. 
Sen tähden teidän tulisi harjoittaa suurta varovaisuutta alistuessanne modernin joukkoviestintä median vaikutuksille.  On tullut aika, jolloin teidän on erotettava vehnä akanoista kaikessa, mikä ympäröi teitä, ja hylättävä kaikki, mikä ei ole Jumalallista. Ymmärrän, että kun olette jatkuvan paineen alaisia kaikesta moderneista, edistyksellisistä tekniikoista, joka pommittavat tietoisuuttanne täydellä teholla 24 tuntia vuorokaudessa satojen televisio- ja radiokanavien kautta, teidän on vaikea löytää suojaa ja ymmärtää, miten toimia tässä tilanteessa.

Opetamme teille tarkkanäköisyyttä ja oikeita valintoja, jotka voitte tehdä. Ja ensimmäinen ja järkevin asia on rajoittaa kaikkien joukkotiedotusvälineiden vaikutusta tajuntaanne ja alitajuntaanne. Kun paine vähenee, saatte kyvyn navigoida ja tehdä eroavaisuuksia. Korkeampi Itsenne, Jumala sisällänne, ei voi puhua kanssanne; Ylösnousseet Mestarit eivät voi puhua kanssanne, kun teidät on sinetöity informaatio jätteiden tonneilla jotka kaadetaan teihin päivän aikana TV -ruuduilta, radiosta, sanomalehdistä ja internetistä. 
Teistä tuntuu, että olette hyvin tietoisia kaikista maailman uusimmista tapahtumista, että saatte tietoa kaikista innovaatioista kaikilta aloilta. Kuitenkin, tärkeimmät uutiset, joita ei lähetetä missään radio- tai televisiokanavissanne, eivät ole saavutettavissa useimmille Maapallon ihmisille. Tärkein uutinen on SOS-signaali, jonka planeettanne ja kaikki mikä elää sillä lähettää.

Olette kuin hullu kapteeni, joka navigoi alusta myrskyssä. Kollektiivinen tietoisuus ja ihmiskunnan kollektiivinen alitajunta ovat kuin sellainen hullu kapteeni. Ja milloin tahansa alus – planeettanne – voi iskeytyä vasten jyrkkiä riuttoja ja saada haaksirikon.

Olette yrittäneet; olet maistaneet kaikkia Maa planeetan  hedelmiä, ja nyt on tullut aika, jolloin on tarpeen palata olemassaolon hienovaraisempiin ilmenemismuotoihin. Kuinka voitte kuulla musiikin äänet urkustani, jota soitan joka ilta retriitissäni eteerisissä oktaaveissa, jos te jatkuvasti teette itsenne kuuroiksi kaikella taustamelulla teidän kovaäänisistä laitteistanne?

Hiljaisuuden, luonnon elävien äänien kuunteleminen on teistä väsyttävää ja tylsää. Olette luoneet keinotekoisen sivilisaation, joka on vetänyt pois itsensä kaikesta, minkä Jumala on luonut Maa planeetalla. 

Olen tullut yrittääkseni vielä kerran antamaan yksinkertainen totuuden tietoisuudellenne. Ja tulen hiljaiseksi toivossa, että te kaikki olette kuulleet minut.

MINÄ OLEN Kuthumi.