Opetus Maha Kranti´sta

      Kommentit pois päältä artikkelissa Opetus Maha Kranti´sta


Opetus Maha Kranti´sta

Rakastettu Babaji, 3. heinäkuuta 2009

MINÄ OLEN Babaji, tulin luoksenne tänään.

Olen tullut tänään saadaksenne oivalluksen vaiheesta, jossa ihmiskunta on nyt ja mitä voitte odottaa lähitulevaisuudessa.

Kun olin inkarnoitunut, [1] annoin Opetuksen suuresta vallankumouksesta, tulevasta suuresta muutoksesta – joka on tulossa –  Maha Kranti.

Kaikki ihmiset, jotka kuuntelivat tätä Opetusta, eivät ymmärtäneet sitä. Mutta jokainen pelkäsi tulevaa verilöylyä. Pelotin heitä. Kuitenkin tämä tapahtuma, jota ihmiskunta on käymässä läpi, ei kuitenkaan liity vallankumoukseen, joka voisi tapahtua ihmisten, ihmisryhmän, poliittisen puolueen tai maan tahdon mukaan.

Tämä vallankumous tai muutos tapahtuu Korkeampien voimien tahdosta. Ja sen laajuuden ja ihmishenkien menetysten määrän, jotka ovat väistämättömiä tulevassa muutoksessa, määrää tietoisuuden taso, jonka ihmiskunta pystyy saavuttamaan nyt. Tietoisuutenne on ainoa ratkaiseva tekijä. Te tulette läpikäymään tulevan muutoksen tai ette. Ja ne teistä, jotka pystyvät ymmärtämään meidän Opetuksemme ja seuraamaan sitä elämässänne, pystyvät käymään läpi kaikki tulevat muutokset, eikä mikään tule estämään teitä.

Sinun pitäisi vain ymmärtää Opetus, antaa sen kulkea itsenne läpi, soveltaa sitä elämässänne, ja teidän tietoisuutenne tulee muuttumaan.

Ette voi astua tulevaisuuteen tietoisuudella, joka on suurimmalla osalla ihmiskunnasta nyt. Ja tämä ei ole vain minun mielijohteeni; tämä on olemassa oleva Laki.

Kun kosmiset aikakaudet ovat lähestymässä, suuri muutos, suuri muutos väistämättä tapahtuu. Ihmiskunta, joka ei ole valmis massansa muutokseen, ei voi käydä läpi sitä. Myöhemmin kuitenkin luodaan olosuhteet maapallolle, kun uudet ihmisrodut voivat asuttaa planeettaa ja jatkaa maallista evoluutiota.

Nämä muutokset tapahtuvat aina rotujen vaihtumisten aikana. Ja nämä muutokset tapahtuvat väistämättä planeetalla. Kuitenkaan teille ei tulla kertomaan näiden muutosten ehdoista. Kiinteitä päivämääriä ei koskaan anneta. Väistämättä tulevista tapahtumista puhutaan aina. Jokainen teistä tietää, että muutos on väistämätön. Ja teillä kaikilla on mahdollisuus muuttua. Teillä kaikilla on mahdollisuus muuttaa tietoisuutenne ja seurata evoluution polkua.

Aikaisempia suuria muutoksia kuvataan menneisyyden pyhissä kirjoissa. Olet lukenut Raamatun vedenpaisumuksesta; olet lukenut suuresta taistelusta Kurukshetrassa [2] Vedoissa.

Monet historialliset asiakirjat menneisyydestä sisältävät tietoja muutoksista, jotka tapahtuivat maapallolla.

Suuri määrä sieluja asuu tällä hetkellä planeetalla. Ja näillä sieluilla, monilla heistä, on viimeinen mahdollisuus tulla evoluutiopolulle. Antamamme Opetus ei ole ymmärrettävää monille heistä. Kysymys ei kuitenkaan ole edes Jumalallisen Viisauden ymmärtämisessä ulkoisessa tietoisuudessa; kysymys on puhtauden ja oikeamielisyyden, sisäisen lain noudattamisesta.

Sielusi voi olla vastenmielinen, ja ulkopuolelta katsottuna sinä tunnut olevan käyttökelvoton evoluutiolle. Karman Neuvosto katsoo kuitenkin sielusi pohjaan ja voi havaita minkä tahansa mutakerroksen ja monien epätäydellisyyksien alla kultaisen hehkun, jota on mahdotonta piilottaa viisaiden ihmisten kokeneelta katseelta. 

Sinusta näyttää siltä, ​​että joku ihminen on kelvoton jatkokehitykseen, koska hän on likainen, epäsiisti eikä pysty asettumaan elämäässä. Mutta hänen sielunsa on valmis jatkokehitykseen. Toisella ihmisellä on kaikki ihmisarvon arvokkuus ja kunniallinen hienostus; häntä ympäröi kunnioitus, kunnia ja ihailijat, mutta hän ei ole valmis jatkokehitykseen, koska hänen sielunsa on uppoutunut syvälle paheisiin. Maailman loistokkaiden ja köyhien joukossa on niitä, jotka jatkavat evoluutiota ja toisia, jotka eivät.

Ei ole mitään tarkkaa määrittelevää ominaisuutta, joka kertoo ulkoiselle tietoisuudelle, kuka on valmis ja kuka ei ole valmis. Eikä kansalaisuus, rotu, uskonnollinen kategoria, sosiaalinen asema tai ikä, ei mikään voi olla suuntaa antava osoitus kyvystä kehittyä tai kyvyttömyydestä kehittyä.

Ei ole olemassa mitään sellaista kriteeriä, joka vastaisi ihmisen tietoisuuden tasoa. Kuitenkin Jumalalle joidenkin kuolematon sielu ja toisten rappeutuminen ja lemu paljastuvat kaikkien ihmisten epätäydellisyyksien ja virheiden alla.

Siksi teille on erittäin vaikea aika elää. Kaikki on sekoitettu ja on vaikea työ erottaa ja määrittää kuka on arvokas siemen ja kuka rikkaruoho.

Siksi ympärillänne on niin paljon kiusauksia ja niin monia asioita, jotka eivät ole Jumalallisten mallien mukaisia.

Jos sielu on kykenevä edelleen evoluutio kehitykseen, mikään ulkoisen maailman kiusaus ei voi johtaa sielua pois Polulta. Ja niille sieluille, jotka eivät ole valmiita, heillä on mahdollisuus hylätä ympäröivät kiusaukset ja seurata oikeamielisyyttä.

Ei voida sanoa, että Jumala on epäoikeudenmukainen. Jokainen tekee valintansa yksin. Ja alitajunnan tasolla kaikki ovat tietoisia tekemistään valinnoista.

Tuomitsette itsenne ja teette oman valintanne. Jumala ei estä teitä. Ja yhdessä kaikkien Ylösnousseiden Mestareiden kanssa minulla on vain mahdollisuus antaa nämä ohjeet, mutta nämä ohjeet on tarkoitettu niille, jotka ovat valmiita kuulemaan ne.

MINÄ OLEN Babaji. Om.

[1] Shri Haidakhan Wale Baba (Babaji) oli suuri hengellinen opettaja, joka asui vuodesta 1970 vuoteen 1984 Himalajan Kumaonin juurella, joka on monien Intian suurten pyhien syntymä- ja kotipaikka. Hän materialisoitui luolassa lähellä Haidakhanin kylää nuoren miehen ruumiissa. Hän omisti kaikki 14 maapallolla ollessaan Maassa ihmisten palvelulle Ashramissa. 

[2] Kurukshetra on paikka Intiassa, jossa ihmiskunnan historian suurin taistelu käytiin Pandavojen ja Kauravojen välillä. Tätä taistelua kuvataan muinaisessa Intian eepoksessa Mahabharata. Kurukshetra on pyhä pyhiinvaelluspaikka hindulaisuudessa, koska uskotaan, että Krishna kertoi Bhagavad-gitan Arjunalle siellä ennen taistelun alkua Kurukshetrassa.

© Lähettiläs Tatyana Mickushina