Te kaikki saavutatte voittonne!

      Kommentit pois päältä artikkelissa Te kaikki saavutatte voittonne!

Te kaikki saavutatte voittonne!

Ylösnousseet Lady Mestari Clare, 15. kesäkuuta 2010

MINÄ OLEN Clare. Olen saanut tämän nimen, joka oli minun, Saint Claren ajasta lähtien. [1]

Kuitenkin useimmat teistä todennäköisesti tuntevat minut viimeisen inkarnaationi nimellä: Elizabeth Clare Prophet.

Luultavasti tiedät, että yhdessä mieheni kanssa johdin ja ohjasin amerikkalaista järjestöä nimeltä The Summit Lighthouse. Ja nyt uudesta tietoisuustilastani lähtien minulla on mahdollisuus nähdä ja havaita monia asioita eri tavalla.

Voi, en tule sanomaan mitään, mikä voisi saattaa huonoon valoon tätä organisaatiota ja ihmisiä, jotka tukivat sitä energiallaan, taloudellaan ja Palveluksellaan.

Kaikki tämä on takanapäin minulle, mutta heille mikä tahansa sanani voi olla hyvin vaikutusvaltainen. Enkä haluaisi luoda uutta karmaa ollessani ylösnousseessa tietoisuudessani.

Oli olemassa tietty vaikeus johtuen siitä, että minun piti pysyä taivaan ja maan välillä pitkään. Ehkä monet teistä ovat tietoisia tästä. Maanpäällisen elämäni viimeisten 12 vuoden aikana en ollut täysin Maassa. Jotkut kehoni eivät olleet kanssani. Kehojen jaettavuuskyky auttoi minua paljon. Se oli sieluni valinta. Sieluni teki päätöksen käydä 12 vuoden sykli maapallolla sairauden tilassa, puolitajuisessa tilassa ja käytännössä täysin tiedottomassa tilassa elämäni viimeisten vuosien aikana. [2] Monille ihmisille, joiden kanssa työskentelin yhdessä The Summit Lighthousessa, se tila, jossa olin, sai heidät tuntemaan noloutta  ja pysymään vaiti tautini suhteen.

Kuitenkin, kuten jo sanoin, se oli sieluni valinta. Tein päätöksen olla tulematta inkarnaatioon voidakseni poistaa tietyntyyppiset karmalliset energiat, jotka olin kerryttänyt pitäessäni Suuren Valkoisen Veljeskunnan Lähettilään virkaa. Mutta Karman Lain on täytyttävä. Siksi suostuin taudin tilaan, jossa työskentelin pois huomattavan osan karmasta, ja tämä salli sen, ettei minun tarvinnut inkarnoitua enää.

Minun on kuitenkin vakuutettava ihmisille, joiden kanssa olemme työskennelleet läheisessä yhteistyössä, että olen valmis työskentelemään kanssanne kuten aiemmin ja tekemään kaiken tarvittavan työn Veljeskunnan hyväksi.

Oletteko kaikki edelleen vakuuttuneita siitä, että teemme arvokasta työtä planeetan ja koko ihmiskunnan hyväksi?

Ette ole menettäneet teidän voitontahto henkeänne, oletteko?

Summit Lighthouse´n historiassa oli useita kriittisiä hetkiä, kun tein virheellisiä valintoja. Noiden valintojen karma piti työskennellä pois. Tämän Laki vaatii. En aio viipyä mainitsemissani väärissä valinnoissa, koska tämä ei ole tänään Vestini aihe. Päätehtävänä on luoda tämän Viestin kautta yhteys niihin, jotka pysyivät omistautuneina minulle henkilökohtaisesti Suuren Valkoisen Veljeskunnan Lähettiläänä kaikkien näiden tautini pitkien 12 vuoden aikana.

Meillä oli hämmästyttävä tehtävä. Ja niin laaja vastaus, jonka liikkeemme herätti yhteiskunnassa, houkutteli paljon ihmisiä, jotka sisäisten ominaisuuksiensa vuoksi eivät olleet valmiita Palvelukseen, josta Mestarit puhuvat. Opetuksen laatu menetetään aina, kun kourallinen omistautuneita ja uskollisia musertavat ne, jotka haluavat enimmäkseen tyydyttää uteliaisuutensa. Mutta joskus ihmiset eivät vain ole valmiita nousemaan seuraavalle epäitsekkyyden tasoille, omistautuneeseen Palveluun Veljeskunnalle. Ja tälle asialle ei voida tehdä mitään. Sielun on läpäistävä kaikki tarvittavat Polun osat yksin. Muuten, kun ryhdymme väkivaltaisesti nopeuttamaan evoluutiota sieluille, jotka eivät ole valmiita, heiluri kääntyy ennemmin tai myöhemmin toiselle puolelle. Hyvät aikomukset eivät aina johda hyvään tulokseen.

Ainoa asia, jonka voin sanoa, on se, että aivan loppuun saakka toimiessani Lähettiläänä, pysyin uskollisena Veljeskunnalle. Ja tästä seurauksena minulle annettiin poikkeuksetta, vetäytymättä inkarnaatiosta, työskennellä karmaani pois sairauteni 12 vuoden jakson aikana.

Tämä avasi suuren mahdollisuuden teille, jotka olette yhä läheisiä minulle ja omistautuneita minulle, koska nyt, ylösnousseesta tietoisuuden tilastani, voin tehdä enemmän sielujenne hyväksi. Voin antaa teille enemmän apua ja tukea.

Odotan kovasti innokkaita kutsujanne minulle. Teen parhaani auttaakseni chelojani, joille olen edelleen guru. Guru asemani on aktiivinen, ja kaikki opetuslapseni voivat tehdä kutsuja Gurun asemaani, kun tarvitsette apua, neuvoja tai tukea.

En voi antaa sinulle neuvoja suullisesti tai kirjallisesti, mutta voin ohjata Rakkaus säteeni ja tukeni, joka voi antaa toivon, luottamuksen ja vahvuuden impulssini sinulle.  Ja olen vakuuttunut siitä, että kaikki te, jotka sydämissänne säilytitte artteena omistautumistanne minulle  Suuren Valkoisen Veljeskunnan Lähettilääksi kaikkien näiden vuosien ajan, voitte luottaa koko Suuren Valkoisen Veljeskunnan apuun ja tukeen. YlösnousseetMestarit, joihin nyt kuulun, yhä odottavat edelleen teidän dekreet (voimalauseita )  ja ovat valmiita antamaan sinulle kaiken tarvittavan avun.

Sanat Kumara lähettää nyt hänen tukensa säteen minulle nyt. Ja päätän tämän lyhyen Viestini Rubiinisäteen keskittyneellä Rakkauden säteellä.

Te kaikki saavutatte voittonnei!

Älkää menettäkö sydäntänne tai pudotko epätoivoon!

Aina Voitto! Aina Voitto! Aina Voitto!

Minä olen Clare.

[1] Yksi Elizabeth Clare Prophetin inkarnaatioista oli inkarnaatio Saint Clareksi Italiassa. , syntynyt Chiara Offreduccio (16. heinäkuuta 1194 – 11. elokuuta 1253) on Italian pyhimys, yksi ensimmäisistä Nunna järjestön seuraajista ja perustaja.

[2] Elämänsä viimeiset 12 vuotta Elizabeth Clare Prophet kärsi Alzheimerin taudista. Hän teki siirtymäni 15. lokakuuta 2009.