Tehtävämme on tarjota oikea suunta ja ohjeet niille, jotka voivat hyödyntää niitä

      Kommentit pois päältä artikkelissa Tehtävämme on tarjota oikea suunta ja ohjeet niille, jotka voivat hyödyntää niitä


Tehtävämme on tarjota oikea suunta ja ohjeet niille, jotka voivat hyödyntää niitä

Rakas Lanello, 16. kesäkuuta 2010

MINÄ OLEN Lanello. Tänään olen tullut taas luoksenne antaakseni Opetusta, jota sielunne tarvitsevat.

On yleisesti hyväksyttyä, että Ylösnousseet Mestarit ovat saavuttaneet tietoisuuden tason, joka ylittää huomattavasti ihmisen tason. Tämä ei kuitenkaan ole aivan oikein. Meissä joukossamme on paljon korkean tason henkiä, joita edes minä en voi aina lähestyä tietoisuustilassani. Lisäksi on joitakin, jotka ovat äskettäin valmistuneet Maapallon koulusta tai ovat pysyneet täällä tilapäisesti odottaen Maapallon tapahtumien hyvää kehitystä voidakseen saada uuden inkarnaation.

Siksi tulee olemaan mielenkiintoista sinulle, jos jaan minun henkilökohtaisen kokemukseni saavuttaessani tietoisuuden taso, joka sallii mahdollisuuden pysyä eetteri oktaaveissa siirtymisen jälkeen.

Ei ole oikein olettaa, että sielu saavuttaa Korkeammat oktaavit heti siirtymisen jälkeen. Jonkin aika tarvitaan, tavallisesti yli 40 päivää, kun sielu valmistautuu siirtymään korkeammalle tasolle. Rituaali, joka tapahtuu eteerisissä oktaaveissa on yksi kaikista suurenmoisista. Tämän rituaalin avulla voidaan polttaa ylösnousemuksen liekissä kaikki, mikä estää nousun ylösnouseeseen tietoisuuden tilaan. Monet teistä, jotka luette näitä rivejä, pystytte käymään läpi tämän upean rituaalin jonain aikana myöhemmin.

Nyt kun olette Maapallolla maallisessa ruumiissa, teidän on suoritettava se työ, jota varten olette inkarnoitunut. Älä ajattele, että sinulla on paljon aikaa edessäsi. Jokainen minuuttisi Maapallolla on arvokas. Ja vasta nyt, siirtymiseni ja ylösnousemukseni jälkeen, aloin ymmärtämään, että inkarnaationi aikana menetin liikaa aikaa tekemättä mitään. Itse asiassa Jumalallisen Lain suuruudella ja armolla ei todella ole mitään rajoja.

Joten, jos luet Opetuksiamme, ei vain uteliaisuudesta, vaan siksi, että aikomuksesi ovat vakavat, silloin tee ponnistuksia hallitaksesi itseäsi ja minimoit kaikki aikahäviön, joka liittyy kehosi fyysisten tarpeiden tyydyttämiseen. 

Ennen kaikkea on välttämätöntä huolehtia sielustasi ja sen kehityksestä ja vapauttaa menneisyyden karman jäänteet, jotka ovat yhdistyneet olemuksesi kanssa ja ovat esteenä etenemisellesi.

Vaikein asia tulee olemaan löytää ne luonteen piirteet, tottumukset ja kiintymykset, joista sinun on päästävä eroon, koska lihallinen mielesi vakuuttaa sinulle (ja se tulee olemaan tässä erittäin taitava), että olet jo tehnyt suuria saavutuksia Polulla ja ettei ole enää mitään, josta sinun tarvitsisi päästä eroon.

Illuusio on läpäissyt alemman kehosi. Vain Jumalan avulla voit päästä eroon monista ei-jumalallisista ominaisuuksistasi ja ilmentymistäsi.

Viime kädessä kaikki tapahtuu Jumalan tahdon mukaisesti. Siksi tärkein askel sinulle on pyytää Jumalaa auttamaan sinua olemuksesi vapauttamisessa kaikista ei- jumalallisista ominaisuuksista ja ilmentymistä.

Mutta voidaksesi ottaa tämän askeleen, sinun on ymmärrettävä, ettet ole niin täydellinen kuin miltä näytät.

On vielä yksi asia, mitä sinun tarvitsee ottaa huomioon. Pitääksesi tietoisuutesi ainakin tällä tasolla, joka sinulla on nyt, sinun tarvitsee työskennelle itsenne kanssa jatkuvasti. Tämä on kuin nousemista vuorenhuipun polkupyörällä ajaen. Jos lopetat polkemisen, pyörit alas vuoren juurelle, ja sinun on aloitettava ylösnousemusprosessi uudelleen.

On välttämätöntä työskennellä jatkuvasti tietoisuutesi parissa, joka päivä ja päivä toisensa jälkeen. Vain tässä tapauksessa voit luottaa ylösnousemukseen siirtymän jälkeen.

Jokaisen teistä on mentävä Ylösnousemuksen Polkua pitkin itse. Ja tässä Jumalallisen tietoisuuden huipulle nousun prosessissa sinun on ohjattava itse itseäsi, sydämesi avulla.

Yksi ensimmäisiä testejä Polullasi tulee jonkin henkilön muodossa, joka vakuuttaa sinulle, että sinun on toimittava jollain tietyllä tavalla, tai sanoo, että teet jotakin väärin. Tuo henkilö näyttää pääsääntöisesti hyvin arvovaltaiselta sinulle. Ja testisi on toimia sisäisten ohjeidesi mukaisesti ja luottaa sisäiseen ohjaukseesi.

Monet ihmiset, jotka tekevät ensimmäisiä askeleita hengellisellä Polulla, voivat ajatella, että koe koskee heitä. Ja he tulevat tekemään kaiken, mitä he haluavat tehdä kuuntelematta ympäröivien ihmisten mielipiteitä.

Rakkaat, on välttämätöntä olla ensin varma siitä, että saat sisäisen ohjauksesi Korkeammalta Itseltäsi etkä egoltasi.

Neofyytit, jotka kuuntelivat tarinoita Vihityistä ja lukivat epäilyttävää kirjallisuutta, voivat pitää itseään suurina vihittyinä ja toimia egonsa mukaisesti ottamatta huomioon muita ihmisiä ja kuuntelematta ketään.

Kuinka voit oppia erottamaan, mikä se on, joka sinua kehottaa: Korkeampi Itsesi tai egosi? Sinun asemassasi en pyrkisi löytää lopullista vastausta tähän kysymykseen välittömästi. Jokaisella saavutuksellasi hienommalla tasolla pitäisi olla vahvistus fyysisessä tasossa. Ja sen mukaan, mitä ja miten manifestoitui  fyysisellä tasolla, voit ymmärtää mitkä sinun saavutuksesi ovat. 

Jos ympäristösi ei muutu, jos sallit itsellesi joitain suloisia vapauksia ja vähän alkoholin, nikotiinin tai huumeiden nauttimista, ja pidät meluisasta seurasta, jossa on musiikkia ja hölynpölyä, kehotan sinua työskentelemään voimakkaasti egosi kanssa.

Kuitenkin, kun elät vanhurskasta elämää ja sinulla ei ole riippuvuuksia, sinä kohtaa toisen vaaran Polulla: henkisen ylpeyden. Luulet, että olet jo saavuttanut paljon ja sinulla on jotain jaettavaa ympärilläsi olevien ihmisten kanssa. Ei heti, mutta jonkin ajan kuluttua ihmiset näkevät ylpeytesi ja alkavat kävellä pois luotasi. Sinä luulet, että hengelliset saavutuksesi ovat niin suuria, etteivät ihmiset voi kestää sinun korkeita värähtelyjäsi.

Kuten voit nähdä, voit aina eksyä illuusion maailmassa, jos et tarkista jatkuvasti kaikkia vaiheitasi luotettavilla vertailupisteillä.

Me väitämme, että jos noudatat Ylösnousseiden Mestareiden neuvoja, jotka annetaan Viesteissämme meidän Lähettiläämme kautta, silloin sinulla on kädessäsi kompassi ja kartta, jotka johtavat sinut ulos illuusion labyrintista.

Kuitenkin, jopa silloin, kun olet lukemassa Viestejämme, onnistutte luomaan karmaa joka kerta, kun koette kritiikkiä, epäluottamusta ja muita negatiivisia ominaisuuksia. Jos meidän Viestimme saa sinut tuntemaan jotakin negatiivista, älä lue niitä. Ainakaan et luo karmaa tällä tavalla.

On mahdotonta opettaa henkilöä, joka ei halua oppia. Siksi meidän tehtävämme on tarjota oikea suunta ja ohjeet niille, jotka voivat hyödyntää niitä.

Nyt sanon hyvästit sinulle. Mutta toivon tapaavani sinut uudelleen.

MINÄ OLEN Lanello.

© Lähettiläs Tatyana Mickushina