Näytämme teille tien muuttaa tilanteen planeetalla

      Kommentit pois päältä artikkelissa Näytämme teille tien muuttaa tilanteen planeetalla


Näytämme teille tien muuttaa tilanteen planeetalla

Pallas Athena, 14. kesäkuuta 2010

MINÄ OLEN Pallas Athena.

Kuinka nopeasti aika on kulunut edellisen tapaamisemme jälkeen. Nyt Karmallisen Neuvoston kokouksen aatto on jälleen tullut.

Tämä kokous pidetään kahdesti vuodessa, ja sen on määrä tapahtua samaan aikaan kesä- ja talvipäivänseisauspäivien kanssa. Jokaisessa kokouksessa tehdään yhteenveto (edellisessä kokouksessa suunnitelluista) toimista ja määritellään tulevaisuuden suunnitelmat.

Tällä kertaa meillä ei ole kiire ilmoittaa suunnitelmistamme teille. Riippumatta siitä, kuinka paljon yritimme totuttaa ihmisiä vuorovaikutukseen, mitään ei tapahtunut. Siksi pidän tänään hiljaisuutta kaikesta, mikä liittyy suunnitelmiimme.

Pian näette kaiken itse. Ja toivon, että Suuri Keskus-Aurinko tulee tukemaan meitä suunnitelmien toteutuksessa.

Luotimme tapahtumien nopeaan kehitykseen ja tietoisuuden salamannopeaan kasvuun, ja tämä ei ollut mahdollista. Nyt astrologinen mahdollisuus on muuttunut, ja toimintamme tarkistetaan tarkasti sen mukaisesti.

Haluaisin nyt siirtyä asioihin, jotka ovat teille tärkeämpiä ja ymmärrettävämpiä. Haluaisin erityisesti keskustella kanssamme vuorovaikutuksemme prosessista, joka liittyy teitä ympäröivän luonnollisen ympäristöstä huolehtimiseen. On kiireellistä muuttaa välittömästi ihmiskunnan kulkua, joka liittyy hallitsemattomaan ja röyhkeään suhtautumiseen luontoon. Suhteenne harmonisointiin luonnon kanssa voi johtaa uuteen tasoon ihmisten elämässä. Itse asiassa energia, jonka otat raiskaavalla tavalla, on kaikkialla. Se virtaa teidän läpi. Vain tietoisuutenne taso estää teitä hyödyntämästä tämän tyyppisiä energioita.

Kun harmonisoitte itsenne ja tulette sopusointiin luonnonvoimien kanssa, nämä voimat tulevat tottelevaisiksi teille ja voitte hallita niitä.

Rakastettu Jeesus osoitti energian hallintaa materiassa. Ja Hänen osoittamat ihmeet olivat mahdollisia Hänen sisäisten saavutustensa ansiosta.

Elintapanne tietenkin on kaukana täydellisyydestä, ettekä voi ottaa hallintaanne neljää kosmista voimaa, ennen kuin asetatte itsenne järjestykseen ja kaiken sen, mikä ympäröi teitä.

Uskokaa minua; ette tarvitse niin paljon laitteita ja koneita, jotta voisit olla järkevästi maailmassa. Kaikki on järjestettävä paljon viisaammin, harmonisemmin ja yksinkertaisemmin.

Kun ette käytä luontoa väärin vaan teette sen sijaan yhteistyötä sen kanssa, niin energia, jonka käytätte luonnollisten prosessien voittamiseksi, palautetaan teille monien ilmestyksien muodossa, jotka tulevat helpottamaan elämäänne.

On välttämätöntä, että teistä tulee herkempi kaikkea elämää kohtaan, joka on olemassa kanssanne Maan päällä ja johon ette kiinnitä huomiota. Puhun elementaalien elämästä, luonnon hengistä.

Kaikki mitä teette estää heidän työtään. Teidän on tehtävä yhteistyötä heidän kanssaan. Ja sitten tuhannet näkymättömän maailman olennot voivat auttaa teitä ja huolehtia teistä. Nyt he pakenevat paniikissa heti, kun näkevät ihmiset.

Sisäinen harmonia ja sopusointu Jumalallisen maailman kanssa voivat korjata tilanteen.

En ole varma, että kaikki ihmishenkilöt kykenevät tällaiseen yhteistyöhön elementaali elämän kanssa. On kuitenkin tarpeen kannustaa nuorempaa sukupolvea oppimaan kuuntelemaan luontoa ja tarkkailemaan näkymätöntä elämää.

Kun saat huomattavan etäisyyden asutetuista paikoista riippumatta siitä, oletko vuorilla, pelloilla vai metsissä, näkymättömät olennot tarkkailevat sinua kaikkialta, jokaisesta pensaasta. Ja ne heidän keskuudestaan, jotka eivät ole koskaan nähneet ihmisiä, ovat hyvin uteliaita ja saattavat lähestyä sinua ja jopa koskettaa sinua. Erityinen herkkyys vaaditaan, jotta voidaan tuntea elementaalien läsnäolo. Nuo olennot eroavat elementtien mukaan, ja heidän välityksellään voit hallita tulen, ilman, veden ja maan elementtejä. Älä usko, että nuo olennot rakentavat sinulle patoja tai tuulimyllyjä. Luonnonvoimien hallinta on paljon hienommassa sfäärissä.

Ihmiskunnan jalostaminen, johon pyrimme, pystyy luomaan yhteyden alkuelämään ja käyttämään energiaa, joka on kaikkialla ympärillänne. Kaikki on energiaa. Pystytte kuitenkin käyttämään tätä energiaa vasta, kun saavutatte tietoisuuden tason, joka antaa teille olla vuorovaikutuksessa Luonnon Valtakuntien kanssa.

Nyt elementaalinen elämä karkaa paniikissa heti, kun se näkee vilahduksen ihmisestä.  Elementaalinen elämä kärsii ymmärryksen puutteesta, jota näytätte sille. Elementaalit ovat kuin pieniä lapsia, jotka eivät ymmärrä, miksi aikuiset käyttäytyvät tällä tavoin rikkomalla Luonnollisia Lakeja ja rikkomalla Jumalallisia periaatteita ja arvoja.

Jalostuminen, josta puhun, tulee mahdolliseksi, kun ihmiskunta saavuttaa evoluutiokehityksen seuraavan vaiheen. Sillä välin olette vain liukumassa illuusioon, siirtymällä yhdestä spektaakkelista toiseen, yhdestä nautinnosta toiseen.

Maailmallanne ei ole näytöksiä ja nautintoja, jotka voisivat korvata sieluillenne yhteistyön Luonnon, elementaalien ja Jumalan kanssa. Ihminen syntyi luomista varten, ja sillä tavoin hän on samanlainen kuin Jumala, mutta ei jatkuvasti saamaan loputtomia nautintoja elämästä.

Tilanne muuttuu monimutkaisemmaksi, koska suurin osa ihmiskunnasta ei voi ymmärtää edes näitä yksinkertaisia sanoja, joita sanomme. Se on kuitenkin välttämätöntä. Jälleen kerran on välttämätöntä oppia uudet vuorovaikutuksen periaatteet kaikessa. Eikö teille ole selvää, että sivilisaationne on tullut umpikujaan?

Olette liukastelleet ettekä ole liikkunut minnekään kahteen sataan vuoteen nyt.

Näytämme teille tien muuttaa planeetan tilannetta. Mutta jotta ihmiskunta voisi edetä tällä polulla, teidän on muutettava sisäinen luonteenne ja voitettava egonne räikeimmät ilmentymät: aggressio, suvaitsemattomuus, kateus, ahneus ja viha. Sitten pystytte  osottamaan rakkauden, myötätunnon, armon, keskinäisen avun ja keskinäisen tuen Jumalallisia ominaisuuksia.

Tänään puheenvuoroni tavoitteena oli ohjata ajattelunne positiiviselle polulle, jota aiotte seurata, jos haluatte kehittyä, ettekä uppoutua illuusion tiheikköön ilman jättämättä jälkeäkään.

MINÄ OLEN Pallas Athena.