Tulen olemaan teidän jokaisen kanssa kunnes te kaikki palaatte Kotiin

      Kommentit pois päältä artikkelissa Tulen olemaan teidän jokaisen kanssa kunnes te kaikki palaatte Kotiin


Tulen olemaan teidän jokaisen kanssa kunnes te kaikki palaatte Kotiin
Sanat Kumara, toukokuu 20, 2005

MINÄ OLEN Sanat Kumara, olen tullut Viestintuojani kautta jälleen. MINÄ OLEN tullut kehoittamaan, opettamaan ja auttamaan sinua ymmärtämään Jumalallista todellisuutta – toista maailmaa – joka on olemassa samanaikaisesti maailmasi kanssa ja eroaa siitä ainoastaan  värähtelynsä puolesta.

Joka hetki ollessasi maailmassa voit samanaikaisesti olla meidän maailmassamme. Sinun on osa, joka jatkuvasti pysyttelee Korkeammissa maailmoissa. Tämä osa sinua on pitänyt yhteyden ja vuorovaikutuksen Korkeamman todellisuuden kanssa kaikkien sinun inkarnaatioittesi aikana fyysisessä oktaavissa.

Kosminen ajankohta lähestyy ja sinun Korkeampi osasi verhoaa itsensä alempiin kehoihin ja laskeutuu aineeseen.

Sitä mukaa kuin ympäröivä maailma muuttuu kiinteämmäksi, yhteys Korkeamman ja alemman osan välillä vähitellen heikkenee ja tulee aluksi tuskin erotettavissa olevaksi, kunnes se häviää kokonaan. Kun maailmasi materiaalisuus saavuttaa huippunsa, sinä menetät yhteyden Korkeamman osasi kanssa.

Siksi kaikki aidot henkiset harjoitukset, jotka ovat olemassa maailmassasi on suunnattu palauttamaan tämä sisäinen yhteys. Kun muistat uudelleen, kuka todellisuudessa let ja saat mahdollisuuden kommunikoida Korkeamman osasi kanssa, sinä pystyt muuttamaan värähtelysi toiveesi mukaan.

Jatkat pysyttelemistä fyysisessä maailmassa, ja samalla tietoisuutesu nousee sellaiselle tasolle, jossa tiettyinä hetkinä sinulle tulee mahdollisuus saada tietoa ja tietämystä meidän maailmastamme.

Kaikkina aikoina monet merkittävät henkilöt ovat kyenneet nostamaan värähtelynsä astetta spontaanisesti ja tahdonalaisesti ja ovat löytämeet itsensä korkeammista eteerisistä oktaaveista harjoitettuaan tietoisuuttaan. Näistä oktaaveista he ovat aina vastaanottaneet inspiraatiota ja esimerkkejä heidän taiteellisiin, luoviin töihinsä, tieteellisiin tietoihin ja keksintöihin.

Jokainen keksintö on aina tullut sellaisten ihmisten kautta, joilla on ollut tietty pääsy meidän todellisuuteemme.

Nykyään maailmojen molemminpuolinen lähekkäisyys lisääntyy ja teidän tietoisuutenne kyky astua meidän maailmaamme tulee myös lisääntymään.

Tulette saamaan Pyhän Hengen lahjoja ja todella saavuttamaan maagisia kykyjä. Kaikki tämä odottaa lähi tulevaisuudessa. Ainoa asia, joka pidättelee sinua, on kiintymyksesi fyysiseen maailmaan ja epätäydellisyyksiisi.

Sinun tulisi hankkia kyky erottaa asioita, mitkä eivät ole Jumalasta ja luopua niistä. Ensiksi tulet saamaan kyvyn kommunikoida kanssamme, ja Korkeamman osasi kanssa vain sillä ehdolla, että vietät absoluuttisen eristettyä elämää ja vältät mitä tahansa massa kulttuurin vaikutuksia ja ihmisiä, jotka levittävät sellaista vaikutusta. Tämä muistuttaa polunlöytäjiä, jotka kiipeävät paljaita Jumalallisen tietoisuuden kallioita. Näille polunlöytäjille heidän pyrkimyksensä ja uurastuksena ovat mittavia todella, vaatien kaikki heidän voimansa ja Jumalan antamat kyvyt.

Kovinkaan monet eivät nykyään onnistu nousemaan Jumalallisen tietoisuuden huipulle. Tämä polku on niin raskas, että yksilö voi epäonnistua korkeiden saavutuksiensa ylläpidossa, ja voi pudota minä hetkenä hyvänsä.

Mutta ne, jotka seuraavat polunlöytäjiä, he tulevat olemaan paljon helpommassa tilanteessa. Näen yhteistöjen ilmaantumisen monissa maan paikoissa jo lähitulevaisuudessa. Sellaiset yhteisöt tulevat koostumaan ihmisistä, jotka ovat saavuttaneet tietyn Kristus tietoisuuden tason.

Nämä yhteisöt tulevat olemaan prototyyppejä ja malleja tulevaisuuden yhteisöille ja ihmiskunnan yhteiskunnan tulevaisuuden rakenteelle. Samanaikaisesti yhdistämällä teolliset velvoitteet ja henkisen palvelun tällaiset yhteisöt tulevat olemaan täysin itsenäisiä ja autonomisia muusta ympäröivästä maailmasta.

Näen tulevaisuudessa, että valtion absoluuttisen uudet perusperiaatteet perustetaan ajalliselle vallalle niihin paikkoihin, missä tällaiset Pyhän Hengen yhteisöt muodostuvat ajan kuluessa. Paikkoihin, joissa on enimmäismäärä näitä yhteisöjä luodaan edellytykset Kultaisen Aikakauden syntyyn.

Toivon, että tällaiset yhteisöt tulevat ilmestymään kaikista ensimmäiseksi Venäjän alueelle, sillä tällä maalla sen historiallisen perinteen kautta on aina ollut taipumus harjoittaa kollektiivista hallintoa.

Komplikaationa oli se tosiasia, että tietyt voimat ovat aina hyötyneet taitavasti tästä kansallisesta laadusta ja ovat manipuloinneet tätä ihmisten mieltymystä yhteisölliseen työhön omiin kaupallisiin päämääriin.

Tahdon myös kiinnittää huomiotasi siihen tosiasiaan, ettei voi olla ideaalia yhteisöä ennenkin jokainen kollektiivisen toveruuden jäsen saavuttaa tietyn asteen yksilöllisessä Kristustietoisuudessaan ja lakaa käyttämästä yhteisöllisen työn ja luovan työn saavutuksia omiin kaupallisiin ja egoistisiin päämääriin.

Siten, näemme taas jälleen, että sama kysymys tulee etusijalle teidän jokaisen eteen – ja tämä kysymys on sinun persoonallisesta pyrkimyksestä täydellistää itsesi Jumalassa, luopua egostasi ja huolehtia neljän alemman kehosi puhtaudesta.

Haluaisin vetää huomiosi yhteen tärkeään asiaan. Tosiasiassa on kaksi polkua, jotka johtavat itsensä täydellistämiseen Jumalassa. Ensimmäinen polu kulkee yksinäisyyden ja rukouksen kautta, ja se on helpompi. Toinen polku kulkee itsesi kanssa tehtävän työn kautta, jolloin sinun ei tarvitse luopua tavallisesta elämänmuodosta.

Kummallakin näistä poluista on etunsa ja haittansa. Jos ainoa este, joka estää sinua aloittamasta vakavaa työtä itsessäsi on ympäristö, jossa olet parasta aikaa Polullasi, ja automaatisesti hylkäät minkä tahansa vakavan työskentelyn itsesi kanssa, koska ajattelet, että nämä ulkoiset olosuhteet eivät ole soveliaita työn tekemiseen, minun täytyy muistuttaa sinua, että olosuhteet, joissa olet nyt, vastaavat sinun tietoisuutesi tasoa ja korreloivat sinun negatiivisen ja positiivisen karman välillä.

Siten lähtökohdat ovat erilaiset jokaiselle teistä. Sinun on voitettava kaikki ulkoisten olosuhteiden epämukavuudet ja karman olosuhteet. Mutta sinun pitäisi ymmärtää, että olet ansainnut olosuhteet nykyelämääsi omien valintojen kautta tässä ja edellisissä elämissä.

Ja valitukset huonoista olosuhteista ja epäharmonisesta ympäristöstä on ainoastaan vain tekosyy egollesi olla tekemättä mitään.

Mutta monet ihmiset yksinkertaisesti putoavat liian alas syyttäen suoraan Jumalaa ja Mestareita heidän ulkoisen elämän olosuhteista.

Siten ensimmäinen askel polullasi on nöyrtymys olosuhteiden edessä, joissa aloitat polkusi ja päätöksesi seurata polkua, joka johtaa takaisin Jumalaan, riippumatta mistään elämäsi ulkoisista olosuhteita.

Uskokaa minua, jos sinulla on pyrkimystä ja päättäväisyyttä seurata Polkua, saat kaiken tarvittavan avun. Ajan kuluessa elämäsi olosuhteet muuttuvat ja minkä tahansa ilmenneen karman rajoitukset pehmenevät, jopa painavimmatkin. Ja samassa suhteessa kuin tietoisuutesi muuttuu, saat kaiken tarpeellisen henkiseen edistymiseesi ja itsesi täydellistämiseen Jumalassa.

Kaikki esteet ja rajoitukset olla sisälläsi. Kaikki rajoituksesi ovat vain negatiivisen energian tukoksia neljässä alemmassa kehossasi.

Kuvittele, että neljä alinta kehoasi (fyysinen, eetterinen, emotionaalinen, mentaalinen keho)* edustavat ullakkoa, jonne kaikki roinasi on viety muutaman tuhannen vuoden aikana. Samalla tämä ullakko on tullut niin sotkuiseksi ja pölyiseksi, että on mahdotonta edes astua sinne. Neljä alinta kehoa suurimmalla osalla ihmisiä edustavat täsmälleen tällaisia ullakoita.

Tämän vuoksi sinun pitäisi tehdä päätös yhtenä kauniina päivänä aloittaa karmallisten rasitusten siivous ullakollasi.

Tietenkään, et voi tehdä sitä vain yhden päivän ja luultavasti et edes jopa muutaman vuoden aikana. Mutta mitä ennemmin teet päätöksen ja alat toimia, sitä nopeammin olet tehnyt likaisen ja väsyttävän työn oman tietoisuuden ja alitajunnan puhdistamisen, jonne olet lakaissut kaikki psyykkiset ongelmasi kadehdittavalla sitkeydellä kaikkien maanpäällisten inkarnaatioiden aikana.

On luonnollista, että kun ongelmasi nousevat yksi toisensa jälkeen alitajunnastasi, sinun täytyy tehdä melko paljon työtä näiden ongelmien voittamiseksi ja erota niistä lopullisesti. Se on kuin ottaisi vanhoja asioita pois ullakolta ja tuntea kuinka ne herättävät sinussa hyvin tuskallisia muistoja, ja tuntea kuinka ne tuottavat sinulle ajoittain sietämätöntä kipua.

Siitä huolimatta, sinun pitäisi olla täynnä järkähtämättömyyttä ja heittää pois tarpeettomia asioita – ja tämän kautta vapautua osasta sinun negatiivisesta, tukossa olevasta energiasta.

Tässä yhteydessä haluaisin varoittaa etukäteen kaikkia niitä, jotka odottavat miellyttävää tapaa viettää aikaansa koko heidän polkunsa pituuden ajan, joka johtaa Kotiin.

Älä odota helppoa polkua. Ole valmis mihin tahansa yllätyksellisyyteen. Et koskaan tiedä, mikä energia nousee oman karmasi kuormista. Joskus teoillasi ei ole loogista selitystä. Tulet törmäämään ihmisiin, joita kohtaan tunnet myrskyisää tunnetta, mutta ilman perustetta. Outoja asioita tapahtuu sinulle. Mutta sinun pitäisi olla valmis kaikkeen.

Sinun täytyy jatkuvasti muistaa tietoisuudessasi omaa päätöstäsi palata Jumalan luo ja nostaa tietoisuutesi Korkeamman maailman ymmärtämisen tasolle. Sinun tulisi aina muistaa, että et ole yksin. Me valppaasti katsomme kaikkia, jotka uskaltavat kiivetä Jumalaisen tietoisuuden kalliolle ja viime kädessä, tulemme aina antamaan sinulle käden ratkaisevassa tilanteessa. Jos motiivisi ovat puhtaat, sinulla ei ole mitään pelättävää.

Pyrkimyksesi puhtaus verhoaa sinut haavoittumattomaksi Valon puolustukseen.

Jokainen meistä kulki saman Polun meidän ollessa maan päällä. Polku on vahvistettu. Siksi, ole valmis ja astu ulos ja ota rohkea askel Polulla.

MINÄ OLEN Sanat Kumara, ja olen jokaisen teidän kanssanne kunnes te kaikki palaatte Kotiin.

© Lähettiläs Tatyana Mickushina

*)suom. huomautus