Muuttamalla itsesi tulet muuttamaan maailman ympärilläsi

      Kommentit pois päältä artikkelissa Muuttamalla itsesi tulet muuttamaan maailman ympärilläsi


Muuttamalla itsesi tulet muuttamaan maailman ympärilläsi

Kunnianarvoisa Surya, 
joulukuu 22, 2013

MINÄ OLEN Surya.

Minä olen hyvin onnellinen meidän uudesta tapaamisestamme! Joka kerta kun minulla on tilaisuus lähettää Viestini sinun maailmaasi, olen innostunut ja täynnä iloa. Rakkaat, te ette voi edes aavistaa kuinka suuri on se armo, joka teille suodaan, havaita meidän Viestejämme, jotka tulevat maailmojen halki, ja meidän viestintuojamme kehojen kautta.

Teidän tietoisuuden taso ei salli teidän käsittää ja ymmärtää täysin Jumalallista ihmeen syvyyden työskentelyä. Jos olisin sinä, minä ajattelisin, miksi tämä Jumalallinen Armo, tämä erivapaus, tämä Jumalallinen ihme on tapahtunut näin merkittävän periodin ajan?

On hyvin helppo selittää, rakastettu: Taivaat ovat huolissaan tilanteesta, joka on muodostunut maapallolla ja käyttävät kaikki mahdollisuudet välittää Jumalallisia energioita maailmaanne.

Jokaisessa syklissä meidän Viestimme tuovat valtavan määrän Jumallallista energiaa maailmaanne. Me käytämme jokaista henkilöä yhteytenä, joka lukee meidän Viestejämme ja joka on puhdistanut kehojaan edes vähimmässäkin määrin.

Ei ole merkitystä missä maassa henkilö on, joka on valmis ymmärtämään meidän energioitamme. Me tulemme luoksesi suoraan, käyttämällä internetin mahdollisuuksia. Jumalallisen energian nektari voi läpäistä kehosi ja kyllästää tilaa ympärilläsi, tarkasti siinä paikassa, jossa olet.

Tämä on se tapa kuinka me kyllästämme Planeetta Maan tilaa energioillamme. Ja tämä on yksi niistä syistä miksi me jatkamme meidän Viestiemme antamista. Hyvin harva ihminen, joka on ruumistuksessa voi ylläpitää tietoisuuttaan Jumalallisella tasolla. Siksi, meidän Viestimme auttavat sinua, auttavat sinua nostamaan värähtelyjäsi ainakin joksikin aikaa ja tuomaan ne lähemmäksi Jumalallista tasoa.

Teidän maailmanne on peili, joka heijastaa teidän tietoisuuttanne. Sen tähden auttamalla teitä pitämään teidän tietoisuutenne korkealla tasolla, me muutamme maailmaa ympärillänne.

Tietysti, meidän vaikutuksemme ei ole niin voimakas verrattuna massa median vaikutukseen tietoisuuteenne. Ja me emme pysty kilpailemaan teidän massa median kanssa. Yleisesti, kaikki se mitä ihminen antaa tulla tietoisuuteensa TV-ohjelmasta, internetistä ja muista teidän maailmanne informaation lähteistä, asettuu ihmisen tiedostamattomaan ja estää puhtaan Jumalallisen energian välittämistä. Tämän vuoksi suurin osa ihmiskuntaa ei voi lähettää Jumalallisia energioita maailmaanne nykyiseltään. Tämän vuoksi sinun maailmasi kärsii Jumalallisen energian kroonisesta puutteesta. Tämän vuoksi ihmiskunnalla on alempia tietoisuuden tiloja, masennusta, vihaa ja aggressiota.

Ollessaan alhaisissa tietoisuuden tiloissa, ihminen itse ja hänen sukulaisensa tulevat väistämättä kietoutumaan illuusioon, joka heijastaa alhaisia tietoisuuden tiloja.

Sinun maailmasi on heijastuksien maailma, illuusion maailma. Kaikki sinun maailmassasi tapahtuu värähtelyjen mukaan. Ollen jatkuvasti upoksissa alhaisissa tietoisuuden tiloissa sinä itse vedät puoleesi matala laatuisia ulkoisia harhoja.

Voitko ymmärtää tämän, rakkaani? Kaikki mikä on läsnä tietoisuudessasi automaattisesti manifestoituu sinun ulkopuolellasi sinun ympäristössäsi. Joten jos sinä aina olet syvällä uutisten maailmassa, missä on väkivaltaa, aggressioita, vallankumouksia ja massa häiriötä, jonkin ajan kuluttua se kaikki alkaa manifestoitua sinun ympärilläsi, sinun maailmassasi.

Tämä on se tapa miten ihmiskunta menee syvemmälle ja syvemmällä ei-jumalalliseen todellisuuteen.

Tämän vuoksi ainoa apu, joka voidaan antaa ihmiskunnalle nykyisin on meidän Viestimme ja meidän energiamme, joita me välitämme sinun maailmaasi meidän Viestintuojamme kautta. Monet teistä saattavat kysyä : “Kuinka Viestit, joita lukee vain muutama biljoonista ihmisistä jotka asuvat maassa, voi muuttaa maailman? “

Rakkaani, emme koskaan tuhlaa Jumalallista energiaa. Ja mikä tahansa Jumalallinen Armo on tarkasti punnittua tämän Universumin Korkeissa Neuvostoissa, ennenkuin se suodaan.

Meidän hienommat energiamme voivat neutralisoida valtavat määrät teidän maailmanne negatiivista energiaa. Tämä on meidän työmme, tasapainon ylläpitäminen planeetalla. Jokainen teistä voi liittyä tähän suureen työhön maan ihmiskunnan pelastamisessa.

Meidän yhdistetyllä ponnistuksilla tulemme muuttamaan planeetan tilanteen. Riittää, että luet päivittäin yhden meidän Viestimme, joka on annettu meidän viestintuojamme kautta, ajallisessa eli kronologisessa järjestyksessä, siten kuin ne on annettu. Viestimme voivat muuttaa tietoisuuden tilasi, ja väistämättömästi sinun ympäristösi tulee muuttumaan seurauksena sinun tietoisuudestasi.

Emme voi ennustaa tilannetta etukäteen koska emme tiedä kuinka monta ihmistä tuee vastaamaan meidän kutsuumme ja lukemaan Viestejämme.  Se mielentila missä alat lukemaan Viestejämme on hyvin tärkeä. Jotta sinun työsi olisi entistä tehokkaampaa, sinun tulisi valmistua etukäteen meidän Viestiemme lukemiseen ja lukea niitä ainoastaan kaikista korkeimmassa tilassa, jonka voit kokea. Ainoastaan tässä tapauksessa sinä olet kykenevä välittämää Jumalallista energiaa maailmaan ympärilläsi.

Sinulle on annettu enemmän kuin 100 työkalua, jotka on kuvattu Viesteissämme, jotta voisit virittyä meidän maailmaamme ennen (viestien) lukemista.

Jotkut työkaluista, kuten Rosarit ja meditaatiot, ovat Viestintuojamme kirjoittamia meidän pyynnöstämme.

Jotta voisit olla valmistunut ennen kuin luet Viestejämme, sinun tulisi omistautua vähintään yhden tunnin ajan henkiseen työhön ennen viestin lukemista.

Sinun ei tarvitse käyttää kaikkia annettuja työkaluja. Voit valita itse, mikä sopii sinulle parhaiten: kutsut, rukoukset, rosarit, meditaatiot tai filmit. Aloita Viestien lukeminen ainoastaan kun olet täydellisesti harmoninen kaikkien kehojesi osalta, tunteiden ja ajatuksien osalta.

Muuttamalla itseäsi, sinä tulet muuttamaan maailmaa ympärilläsi.

Älä ajattele, että työskentely muuttaaksesi tietoisuuttasi tulee olemaan helppoa. Tulet tarvitsemaan kaiken päättäväisyytesi täyttääksesi kaikki Mestarien antamat ohjeet, jotka sisältyvät meidän Viesteihimme.

Aivan aluksi, sinun tulee luopua huonoista tavoistasi, tämä sisältää ettet kuuntele huononlaista musiikkia, väärinkäytä sinun seksuaali energiaa, katso TV:sta ja alhaisia manifestaatioita internetissä. Tarvitset kaiken sinun tahdon voiman ja päättäväisyytesi seurataksesi sinun tietoisuuden muutoksen Polkua.

Ainoastaan ne, jotka onnistuvat täyttämään suosituksemme ja pyyntömme, tulevat olemaan kyeneviä saavuttamaan palkinnon, olemaan Jumalallisessa maailmassa, Jumalan Valtakunnassa, joka on sisäisen tietoisuutesi ulkoinen ilmentymä.

Olen ollut kanssasi tänään.

MINÄ OLEN Surya.