A Opetus asenteesta työhön ja rahaan

      Kommentit pois päältä artikkelissa A Opetus asenteesta työhön ja rahaan


A Opetus asenteesta työhön ja rahaan

Rakastettu Babaji, 7. kesäkuuta 2010

MINÄ OLEN Babaji. Olen tullut taas luoksesi.

Tulen luoksesi, kun voin antaa Opetukseni tämän Lähettilään kautta.

Tietenkin olisi paljon parempi, jos tulisin luoksesi samoin kuin silloin, kun olin Ashramissa Haidakhanissa, ja pystyin antamaan Opetukseni suoraan.

Mutta nuo ajat ovat menneet. Ja uusi inkarnaatio vaatii huomattavia ponnisteluja Ylösnousseesta Valtakunnasta. Siksi käytän tätä nykyistä tilaisuutta, koska jopa tämä mahdollisuus voi kadota.

Ihmiskunta ei opi eikä halua oppia. Ongelma on sielun laiskuudessa, joka haluaa levätä eikä halua työskennellä.

Mikä hölynpölyä on se, että sinun täytyy levätä. Miksi luulet että tulet olemaan onnellinen, jos lepäät?

Annoin Opetuksen Karma Joogasta. Ja väitän edelleen Ylösnousseesta tietoisuustilastani, että vain Karma Jooga, rakentava työ Yhteiseksi Hyväksi tehtävät ponnistelut, jotka ohjaat oikein, voivat muuttaa ja kääntää maailmassa muodostuneen tilanteen.

Se on työ, oikea työ, joka voi muuttaa kaiken.

Kun työskentelet ansaitaksesi rahaa, et liiku minnekään. Mikä hölynpölyä on liittää työsi jokin fyysisen tason tulos. Itse työllä on suuri arvo. Ja todellisella työllä on korkein hyöty ihmissielun kehitykselle.

Mieti uudelleen suhtautumistasi työhön. Esitä itsellesi tämä kysymys: Miksi työ ei enää tuota sinulle iloa?

On outoa nähdä työnne tuloksena ansaittuina joinain paperin paloina. Mitä nämä paperinpalat ovat Jumalallisessa maailmassa? Ne kuuluvat sinun maailmaasi, illuusioiden maailmaan. Jumalallisessa maailmassa eri työsi tulos merkitsee, nimittäin taidot ja korvaamattomat kokemukset, joita tarvitaan yksilöllisyytesi kehitykseen.

Inkarnaationne jälkeen palaat asuinpaikkoihimme ja huomaatte yhtäkkiä, että elämänne on kulunut järjettömästi ja päämäärättömästi. Tavoititte joitain papereita, joita kutsuitte rahaksi saadaksesi nautintoja elämässänne uudestaan ja uudestaan. Mutta riippumatta siitä, mitä nautintoja saatte, kyllästytte niihin jonkin aikaa myöhemmin, ja etsitte jälleen rahaa ostaaksenne uusia nautintoja.

Tärkein asia on nautinto, työn nautinto, joka on yhtä luonnollinen kuin hengitys, jonka olette menettäneet jostain syystä. Olette liian syvällä illuusiossa. Ja yksinkertaisimmat asiat, jotka ovat lapsen saatavilla, ovat tulleet teille käsittämättömiksi. Lapset työskentelevät aamusta iltaan. He ovat aina kiireisiä. He ovat luomassa. Se vain näyttää sinulle, että he leikkivät. He muistavat Jumalallisen maailman ja tietävät, miksi he tulivat inkarnaatioon. Mutta useiden vuosien kuluessa lapsi menettää kiinnostuksensa työskentelyyn, kun hän on ottanut yhteyttä arvojärjestelmäänne, koska itse työtä ei arvosteta yhteiskunnassanne. Ainoastaan kykyä ansaita rahaa arvostetaan teidän yhteiskunnassa.

Aikana, jolloin olin inkarnaatiossa, näin kiintymyksen, jonka ihmisillä oli rahaan. Ja halusin testata niitä, jotka yrittivät lähestyä minua ja muuttaa asumaan Ashramiin. Pakotin heidät keräämään tietyn määrän rahaa ja antamaan sen minulle.

Näin päätin, missä määrin ihminen oli omistautunut minulle ja antamalleni Opetukselle. Itse asiassa sain heidät jättämään tärkeimmän asian, johon heillä oli suurin kiintymys: rahaan.

Monet heistä ajattelivat, että tarvitsin rahaa Ashramin rakentamiseen tai ajattelivat, että se oli minun tapani, kerätä rahaa Opetusta varten. Oli typerää ajatella, että Opetus voidaan saada rahalla.

Rahalla ei ole mitään todellista arvoa joka voidaan saada rahalla. Rakkautta ei voi saada rahalla. Omistautumista ei voida saavuttaa rahalla. Palvelua ei voida saada rahalla.

Rahalla voidaan saada vain jäljitelmä Jumalallisista ominaisuuksista. Yritä saada satakieli laulamaan rahasta. Sama tapahtuu, kun yrität saada Opetuksen rahalla.

Kaikki raha, kuten mikä tahansa muu energia, on Jumalan antamaa. Ja juuri Hänelle sinun pitäisi olla kiitollinen kaikesta: ruoasta, jota syöt, vaatteista, joita pidät, suojasta itsennesi, joka sinulla on, ja Opetuksesta, jonka saat meiltä.

Harkitse sanojani, kun sinulla on aikaa, kun olet vapaa turhamaisuudesta, raha-hakuisuudesta ja nautinnoista.

Tällä Opetuksella on toinenkin puoli, jonka annan sinulle tänään. Se on kunnioittava asenne rahaenergiaan samoin kuin kaikenlaiseen energiaan, koska kaikki tulee Jumalalta. Ja vaikka yhteiskuntasi on niin epätäydellinen, että siinä käytetään rahaa, sinulla pitäisi olla oikea asenne rahaan kohtaan. Ja sinulla on toive antaa lahjoitus hyvää syyhyn sydämesi pohjasta, ja se on melko järkevää, koska hyvällä tarkoitukselle annettu raha voi poistaa karmaasi. Näin voit puhdistaa itseäsi karmasta.

Mutta tämä toimii vain, jos lahjoituksesi on vilpitön, etkä kadu ja ole pahoillani siitä, että erosit rahoistasi. Niin kauan kuin rahaa on yhteiskunnassa, sinun on tarkkailtava huolellisesti suhtautumistasi rahaan ja tapaa, jolla kulutat sitä.

Kuten kaikella illuusiomaailmassa, rahalla on myös kaksinaisuus. Voit käyttää sitä joko moninkertaistamaan illuusion tai hillitsemään illuusiota. Ensimmäisessä tapauksessa luot karman, toisessa tapauksessa työskentelet pois karmaasi.

Olen tullut tänään antamaan sinulle tämän Opetuksen asenteesta työhön ja rahaan, jotta voit seurata tätä Opetusta elämässäsi. Muuten, jos saat Opetuksen, mutta et toteuta sitä käytännössä, luot samanlaista karmaa, kuin jos olisit tehnyt vääriä tekoja.

MINÄ OLEN Babaji.

© Lähettiläs Tatyana Mickushina