Kaikki kunnia oikeudenmukaisille!

      Kommentit pois päältä artikkelissa Kaikki kunnia oikeudenmukaisille!

Kaikki kunnia oikeudenmukaisille!

Rakas Zarathustra, 6. kesäkuuta 2010

MINÄ OLEN Zarathustra!

Olen tullut luoksenne tänä päivänä vahvistamaan Liekkiä sydämissänne!

Ihmisen muisti on niin lyhyt. Luultavasti melkein kukaan teistä ei muista, että minä inkarnoiduin Maan päälle monta kertaa tuodakseni Maan ihmiskunnalle Opetuksen sen Jumalallisesta luonnosta. Ja Liekki symboloi täydellisesti ihmisten Jumalallista luonnetta.

Olette unohtaneet Jumalallisen alkuperänne. Siksi meidän, Suuren Valkoisen Veljeskunnan, täytyy tulla uudestaan ja uudestaan eri Lähettiläiden kautta muistuttamaan teitä Jumalallisuudestanne.

Olin Opettajani Ahura Mazdan tai Ohrmazdin profeetta. Luultavasti minun Opettajani toinen nimi on sinulle enemmän tuttu – Sanat Kumara!

Kyllä, tietysti, Sanat Kumara! Tämä Suuri Henki on tehnyt aivan liikaa Maapallon ihmiskunnalle ja jatkaa työtään nyt.

Monet teistä muistavat pitkäaikaisen yhteytenne Sanat Kumaraan. Muistatte tämän yhteyden, joka on olemassa sisäisillä tasoilla ja tuskin ilmenee ulkoisessa tietoisuudessanne.

Sanat Kumaran vanhurskaat ihmiset!

Sanat Kumaran Neitsyet!

Monet teistä lukevat näitä Viestejä. Monet teistä ovat inkarnoituneet nyt planeetalle pitääksenne tasapainoa ja lähettääkseenne Tulen kehojenne kautta, Jumalallisen Tulen, jota Liekki symboloi fyysisellä tasolla. Tämä liekki muistuttaa teitä ydin olemuksestanne. Hienomalta tasolta kaikki te näyttätte kuten liekit. Olen iloinen, kun hallitsevassa pimeydessä Palvelun liekki palaa siellä ja täällä planeetalla. Ja kaikki ympärillänne on valaistunut inspiraation Valolla, joka täyttää koko olemuksenne.

Muistan nuo vanhat ajat, jolloin ihmiset arvioivat henkilön saavutuksia, ei heidän kukkaronsa paksuuden tai hankkimansa aseman mukaan. Muistan ajat, jolloin ihmiset arvostivat ennen kaikkea Jumalallisen Liekin ilmenemistä ihmisessä. Ja tämän Liekki saatettiin nähdä paljaalla silmällä. Oli mahdotonta salata saavutuksiasi tai johtaa ihmisiä harhaan ansioilla, koska kaikki oli ilmeistä: Jumalallinen Liekki ei vain loistanut vanhurskaiden ihmisten silmien kautta, vaan se myös kirjaimellisesti ympäröi kaikkia heidän kehojaan, myös fyysistä kehoa.

Nuo olivat siunattuja, vertaansa vailla olevia aikoja. Silloin Sanat Kumaralla oli tilaisuus ilmaista läsnäolonsa kerran vuodessa Tulen festivaalilla. Ja jokaisella oli tilaisuus nähdä tämä Kasvot tulen läpi, johon Sanat Kumara laskeutui.

Mitä lähemmäksi ihminen onnistui lähestymään kumartamaan Ohrmazdia, sitä suuremmat hänen hengelliset saavutuksensa olivat. Ne, joiden egot olivat Jumalallisen mielen varjostamat, yrittivät myös lähestyä osoittaakseen ykseytensä Jumalallisuuden kanssa. Mutta he paloivat välittömästi Jumalallisessa Tulessa tai pakenivat kuin lkärventyneet kissat.

Näin ei ole teidän ajallanne. Ei hyvettä, vaan päinvastaista arvostetaan teidän ajassa, eikä ole mitään kriteeriä, jonka avulla voitte tehdä eron. Kaikki näyttää yhtä harmaalta ja epähoukuttelevalta. Vakuutan kuitenkin, että keskuudessanne on vanhurskaita ihmisiä! Ja lähetän Tulen säteen heidän sydämiinsä. Tämä säde pystyy nyt sytyttämään Liekin heidän sydämiensä alttareissa! Ja melkein sammunut Tuli tulee syttymään ja syttyy jälleen!

Tehtävänne on tuoda takaisin ne siunatut ajat, jolloin Jumalat saattoivat tulla luoksenne. Antakaa tämän tapahtua ainakin lyhyen aikaa, jopa kerran vuodessa, mutta tässä tapauksessa pystytte pitämään tietoisuutenne koko vuoden ajan ja olemaan sallimatta kauhistuksen autiota, joka nyt hallitsee maailmassanne.

Tietoisuutesi kaikki homeiset kulmat, kaiken vanhan tietoisuuden pölyn pitäisi polttaa Jumalallisella Tulella. Antakaa tulisten salamantereiden alkaa puhdistaa Maapallon tilaa! Antakaa Maan saada tulinen kaste ja tulla puhdistetuksi pimeydestä ja rappeutumisesta!

Olen tullut vahvistamaan Tulen palvontaa sydämissänne! Olen tullut vahvistamaan sydämessäsi uskoa ja omistautumista Sanat Kumaralle.

Uusia uskontoja tuli sen sijalle, josta olin saarnannut ja jonka profeetta olin ollut. Pohjimmiltaan nuo uskonnot eivät olleet millään tavalla ristiriidassa zZoroastrismin kanssa. Tulen ilmentyminen kuitenkin väheni. Ja ihmiset menettivät korkean tietoisuuden tason, joka oli antanut heille mahdollisuuden välittää Jumalallista Tulta Maa planeetalle. Ja kaikki alkoi hajota yhä enemmän. Ja ihmiset lopettivat erottamasta Valoa pimeydestä.

Tehtävänne on elvyttää Tulen siirtyminen maailmaanne. Voitte tehdä tämän chakrojenne kautta.

Sanat Kumaralle omistautuneet ja todelliset seuraajat, 144000 Kristusolentoa, jotka ovat jatkuvasti inkarnaatiossa ja suorittavat palvelustaan! Teidän hetkenne on tullut! Herätkää!

Sankarillisten ponnisteluidenne vuoksi planeetta on olemassa koko tämän ajan. Ja nyt on tullut aika tehostaa teitä.

Kaikki kunnia vanhurskaille!

Teidän on vahvistettava ja voimistettava Jumalalliset periaatteet planeetalla! Vahvistettava ja voimistettava Jumalallisia periaatteita kaikilla toiminta-alueilla. Kaikessa!

Kaikki, jotka yrittävät säilyttää vanhan tietoisuuden, jotka yrittävät vahvistaa itsekkyyttä ja pahimpia käyttäytymismalleja, tulevat pakenemaan kuin kärvistyneet kissat pyhästä Tulestanne, joka nousee olemuksessanne.

Sanat Kumaran neitsyet, Hengen soturit, mene eteenpäin! On teidän vuoronne nyt!

MINÄ OLEN Zarathustra, Palvelun Liekissä Maan ihmiskunnalle!