Keskustelu Venäjän kansan kanssa

      Kommentit pois päältä artikkelissa Keskustelu Venäjän kansan kanssa


Keskustelu Venäjän kansan kanssa

 Mestari Nicholas Roerich, 8. kesäkuuta 2010

 MINÄ OLEN Nicholas Roerich.

 Tämän päivän keskustelumme tulee olemaan vakava. Siksi virittykää itsenne. Kuka, jos en min, kerro teille planeetan todellista tilannetta hienommalla tasolla? Kuka, jos en minä, ilmoitan teille vaaroista, jotka vaarantavat teitä nyt. Ensinnäkin haluaisin vedota Venäjän asukkaisiin, koska karmalliset suhteeni tähän maahan pakottavat minut edelleen työskentelemään sen hyväksi nyt. Minulla on karmallisia yhteyksiä moniin ihmisiin, jotka ovat nyt inkarnaatiossa. Siksi toivon, että jotkut heistä tulevat lukemaan tämän Viestini. Voin toimia, kiitos teille ja teidän kauttanne. Ei ole mahdollista lykätä tulevaisuuteen sitä, mikä on jo ollut kauan myöhässä ja joka jo tapahtuu. Nyt tämä Maa on valinnan edessä.

 Tulevaisuudesta ei ole selkeästi määriteltyjä piirteitä. Olisi voinut olla mahdollista kokeilla jonkin aikaa Länsimaisen mallin kaftaania.  On kuitenkin selvää, että tämä kaftaani on liian kapea suurelle Venäjän sielulle.

 On tarpeellista kääntyä Venäjän juurien puoleen. On välttämätöntä jäljittää kaikki todellinen sankaruus ja kirkkaus, mitä tapahtui Venäjän historiassa, ei vain muinaisina aikoina, vaan myös, mikä on jäljellä yhä elävän sukupolven muistissa ja jotka asteittain ovat jättämässä fyysisen tason.

 Menneisyydessä oli hyvin rumia ja pimeitä asioita. Oli kuitenkin esimerkkejä vertaansa vailla olevasta sankaruudesta, omistautumisesta ja rakkaudesta kotimaahan. On välttämätöntä valita paras ja viljellä sitä ihmisten tietoisuudessa – ei siksi, että haluaisimme vahvistaa Venäjän kansan prioriteettia, vaan siksi, että meidän on palautettava kansallinen arvokkuus ja kansallinen ylpeys. Meillä on paljon, josta olla ylpeitä! Venäjän historiaa tulisi opettaa korkeimmalla tasolla kaikissa maan oppilaitoksissa.

 Kaikilla yhteiskunnan osa-alueilla on äärimmäisen masentunut tietoisuuden tila, koska ei ole olemassa kansallista ideaa, joka voisi yhdistää ihmisiä. Ja kansan kokonaistila on nyt paljon huonompi kuin sosialismin aikana. Ainakin pyrkimystä ja omistautumista ihanteisiin viljeltiin tuona aikana.

 Kansalta, jolta on riistetty kansallinen idea, joka ei muista sankarillista menneisyyttään, ei ole mitään tulevaisuutta.

 On tärkeää ajatella tätä ja tämä tilanne tulisi korjata. On ihmisiä, jotka ovat omistautuneet Venäjälle kaikissa hallituksen tasoilla ja kaikissa yhteiskunnan kaikilla tasoilla. Siksi ensimmäinen tehtävä on vahvistaa kaikkea sitä, mikä on Valosta, joka yhä on olemassa yhteiskunnassa. Ihmiset tarvitsevat ihanteita, joihin pyrkiä. Ihmiset ovat kyllästyneet uskon puutteeseen ja tekopyhyyteen.

Oli lahjakkaita ihmisiä ja huijareita, jotka olivat taakka maalle menneisyydessä. Mutta nyt laiskuus, rahan ja nautintojen kultti, asetetaan ikonostaasiin kaikissa tiedotusvälineissä.

 Kuinka aiotte kulkea eteenpäin, ja miten Venäjä voi täyttää Jumalallisen tehtävänsä, jos mauton toiminta jatkaa johtamistaan? Moraalittomuutta ja matalia standardeja ei ole koskaan rakennettu Venäjän valtion politiikan tasolle.

 Monet ihmiset pitävät TV-ruuduilta ja yhteiskunnallisesta elämästä banaliteetin ja matalien stardadien hävittämista loukkauksena demokratian perustaa vastaan.

 Tietoisuuden tulisi ennen kaikkea nousta ensin demokratiaan. Sitten on mahdollista miettiä demokratiaa. Nyt on välttämätöntä soittaa kelloja ja pelastaa se, mikä vielä voidaan pelastaa tältä paholaismaiselta menolta, joka pyörittää näytelmää.

Kaikkien Venäjän asukkaiden on ajateltava tätä vakavasti. Paras hallitus ei pysty tekemään mitään, jos ihmiset ovat tietämättömiä ja pimeydessä.

 Tietysti on helpompaa hallita ihmisiä, joiden tajunta on alimmalla tasolla. Kaikki kontrolli tapahtuu eläimellisten vaistojen tasolta. Kuka tarvitsee yhteiskuntaa, joka koostuu ihmisistä, jotka ajattelevat vain fyysisiä kehojaan, mutta ovat unohtaneet Jumalan ja sielun?

 Siksi olen tullut ja tulen jatkamaan niin kauan kuin tämä Jumalallinen tilaisuus ei lopu. On tullut aika miettiä vakavasti Venäjän tulevaisuutta ja toimia ikään kuin vihollinen olisi aivan ulkopuolella. Vapaaehtoisjärjestöjä vaaditaan suojautumaan mauttomuutta ja tietämättömyyttä vastaan. En koskaan väsy toistamaan, että vastuu tulevien sukupolvien koulutuksesta on jokaisella, jotka nyt tekevät päätöksiä ja joilla on jonkin verran vastuuta.

 Venäjä on nyt saavuttanut käännekohdan. Vastakkaisilla voimilla on merkittävä etulyönti asema.

 Siksi kaikkien teidän, jotka luette näitä rivejäni, ei tule ajatella, että tämä ei koske teitä, ettette ole vallassa ja että mikään ei riipu teistä. Jokainen teistä muodostaa kansakunnan kollektiivista alitajuntaa. Sankaruuden ilmentyminen on mahdollista, ei ainoastaan taistelukentillä.

 Aikaa on vielä jäljellä. Mahdollisuuksien ovi on kuitenkin juuri sulkeutumassa.

 Joka kerta kun tulen, yritän herättää sielujanne unesta. Herännyt sielu ei kysy mitä tehdä ja odota selkeitä ohjeita. Herännyt sielu toimii sisäisten ohjeidensa mukaisesti ja on valmis hyödyntämään mitä tahansa ilmennyttä. Joskus monille teistä on saavutus vain luopuminen kaikesta, mikä vaikuttaa yhteiskunnan rappeutumiseen: alkoholi, huumeet, tupakka, tyhmä puuduttava musiikki, mauttomat lähetykset televisiossa ja radiossa. Tuo koko ansaintateollisuus on olemassa vain siksi, että te ruokitte sitä rahoillanne ja energiallanne.

 Yhteiskunta on sairas. Kuitenkin, jos ei olisi mitään mahdollisuutta muutokseen, ei olisi mitään syytä tulla ja antaa Viestejämme.

Se todennäköisyys, että kaikki muuttuu ja muuttuu parempaan suuntaan, on edelleen olemassa. Tämän todennäköisyyden on ylitettävä 50 prosenttia, ja tämä tapahtuu vain, jos ette vain lue näitä sanojani, mutta onnistutte myös soveltamaan sanojani elämässänne. 

Pommeja ei ole, mutta ihmiset kuolevat ikään kuin olisi pommituksia. Mikä on kaikista pahinta, heidän sielunsa kuolee hiljaa ja järjettömästi. Miehitystä ei ole, mutta ihmisiä koetellaan ankarasti, kun vihollinen väijyy jokaisessa kodissa ihmistietoisuuden hämärässä.

Olen tullut tänään keskustelemaan Venäjän kansan kanssa. Uskon tämän maan suureen tulevaisuuteen.

Aamunkoitto tulee aina pimeimmän yön jälkeen. Toivon, että Jumalallisen tietoisuuden aamunkoitto on edelleen saavutettavissa Venäjän kansalaisille.

MINÄ OLEN Nicholas Roerich

© Lähettiläs Tatyana Mickushina